۹ سپاهانى و ۶ استقلالى در آستانه محروميت
۹ سپاهانى و ۶ استقلالى در آستانه محروميت
در چارچوب رقابت هاى مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا روزسه شنبه هفته آينده ديدار تمام ايرانى سپاهان و استقلال در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد. در اين ديدار مهدى اميرآبادى به دليل اخراج در بازى مقابل نسف قارسى محروم خواهد بود ضمن اينكه ۶ بازيكن اين تيم با نام هاى مهدى اميرآبادى، گوران يركوويچ، اسماعيل شريفات، سيدمهدى رحمتى، فريدون زندى و جى لويد ساموئل يك اخطاره هستند و اگر يك اخطار ديگر دريافت كنند ديدار بعدى تيم شان را از دست مى دهند. همچنين سپاهان نيز ۹ بازيكن يك اخطاره به نام هاى حسن جعفرى، اميد ابراهيمى، جواهر سوكاى، محسن بنگر، هاشم بيك زاده، رحمان احمدى، فابيو جان واريو، مهدى جعفرپور و سيدمهدى سيدصالحى در تركيب خود خواهد داشت.
تمرين امروز استقلال پشت درهاى بسته برگزار مى شود
تمرين امروز استقلال پشت درهاى بسته برگزار مى شود
تمرينات تيم فوتبال استقلال امروز هم پشت درهاى بسته انجام مى شود.روابط عمومى باشگاه استقلال اعلام كرد با تصميم كادر فنى استقلال تمرينات اين تيم به مدت ۲ روز پشت درهاى بسته و بدون حضور نمايندگان رسانه ها و تماشاگران برگزار خواهد شد. دوشنبه نيز با توجه به اين كه يك روز قبل از بازى با سپاهان است خبرنگاران مى توانند تنها ۱۵ دقيقه در تمرين حاضر شوند. سپاهان و استقلال سه شنبه شب در چارچوب مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقيقه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم مى روند.
تشکر نبی از سازمان لیگ، سپاهان، تراکتورسازی و استقلال
تشکر نبی از سازمان لیگ، سپاهان، تراکتورسازی و استقلال
خبرگزاری فارس: دبیرکل فدراسیون فوتبال از سازمان لیگ، باشگاههای سپاهان، تراکتورسازی و استقلال تشکر کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مهدی محمد نبی در نامه ای به غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ برتر، از این سازمان باشگاه های سپاهان، تراکتورسازی تبریز و استقلال و هیئت های فوتبال سه استان اصفهان، آذربایجان شرفی و تهران تشکر کرد.
نبی در این نامه نوشته است: شایسته است به پاس زحمات بی شائبه و طاقت فرسای مجموعه همکاران توانمند سازمان لیگ حرفه ای فوتبال کشور به منظور برنامه ریزی دقیق و منظم در طی مسابقات یازدهمین دوره لیگ برتر و اجرای منظم و شکوهمند مراسم اختتامیه در شهر اصفهان و به موازات آن تدابیر اندیشیده شده جهت اجرای مراسم اختتامیه در تهران و تبریز و همچنین از باشگاه های لیگ برتر به خصوص فولاد مبارکه اصفهان، تراکتورسازی تبریز و استقلال و هیئت های فوتبال استان های اصفهان، تبریز و تهران نهایت سپاس را داشته و مراتب قدردانی فدراسیون فوتبال ایران را اعلام می دارد.
محمدنبی در پایان نامه اش نوشته است: خدا را شاکریم در این دوره از مسابقات لیگ برتر فوتبال به همت نیروهای برنامه ریز و خردورز توانستیم در پیشگاه مردم عزیز کشورمان و طرفداران ورزش مفرح فوتبال سرافراز بیرون آییم و این کوشش و تلاش میسر نمی شد مگر به لطف یزدان پاک و مساعی و همدلی مجموعه موفق لیگ برتر، امید است در پناه حضرت باریتعالی و ظل توجهات ولی عصر(عج) موفق و موید باشید.
سياوش اكبرپور: گزينه اول من استقلال است
سياوش اكبرپور: گزينه اول من استقلال است
90: بدون شك سياوش اكبرپور يكي از مهرههاي تاثيرگذار اين فصل تراكتورسازي بود. اين بازيكن مورد علاقه قلعهنوعي، در چند پست به ميدان رفت تا ستاره سرخپوشان تبريزي باشد. با اكبرپور همكلام شديم تا در خصوص وضعيت خودش و حتي تيم ملي گفتگو كنيم. حرفهاي تازه سياوش را در زير ميخوانيد؛
90: تجربه جالبي را در تبريز با تراكتورسازي بدست آوردي؟
فصلي متفاوت با فصلهاي ديگر را تجربه كردم. فكر ميكنم عملكرد خوبي هم در اين فصل با تراكتورسازي داشتم.
90: ميداني چند تا پاس گل دادهاي؟
باور كن من آمار خودم را نميدانم! ولي مطمئن هستم پاس گلهاي من در تراكتورسازي بيشتر از هر فصلي است.
90: ظاهرا خيلي از بازيكنان غيربومي در تبريز از سرماي اين شهر اذيت شدند؟
واقعا تبريز سرماي سنگيني دارد. براي من هم قابل تحمل نبود. سالي كه گذشت حدود 7 ماه زمستان بود و برف و سرما امان را بريده بود. ما نزديك به 4 ماه به خاطر برف فقط در نصف زمين تمرين ميكرديم.
90: چرا بازيكني مثل سياوش اكبرپور در تيمهاي امير قلعهنوعي عملكرد بهتري دارد؟
من در سيستم آقاي قلعهنوعي راحت بازي ميكنم. اين مربي به گردن من حق دارد و خيلي خوب ميداند چطور از بازيكنش بازي بگيرد. اميرخان مدل فوتبال من را دوست دارد و من هم هميشه سعي ميكنم بهترين عملكرد را داشته باشم.
90: تو يك بازيكن چند پسته هستي، خودت دوست داري در چه پستي بازي كني؟
براي من فرقي نميكند در چه پستي بازي كنم. هر مربي سليقهاي دارد و مربي بايد از من بخواهد در چه پستي بازي كنم. در تراكتورسازي در پست هافبك وسط، هافبك راست، هافبك چپ و مهاجم هم بازي كردهام.
90: مثل اينكه براي فصل آينده ميخواهي به استقلال بروي؟
گزينه اول من استقلال است. چون از اين تيم خاطرات خوبي دارم. ميخواهم دوباره با استقلال قهرمان شوم و به تيم ملي هم راه پيدا كنم.
90: راستي با اين بازيهايي كه با تراكتورسازي انجام دادي، اميدوار بودي به تيم ملي دعوت شوي؟
بله! خيلي اميدوار بودم تا به تيمملي دعوت شوم، ولي حالا هم كه در ليست آقاي كيروش نيستم بيشتر تلاش ميكنم تا در فصل آينده يكي از شاگردان او باشم و دوباره پيراهن تيم ملي را بر تن كنم.
90: پس ناراحت نشدي؟
اتفاقا برعكس خوشحال هم شدم!
90: چرا؟
وقتي ديدم كيروش چند بازيكن جوان را به تيمملي دعود كرده بسيار خوشحال شدم. اين جوانان تجربه خوبي را بدست ميآورند. من حتي به چند تن از دوستانم گفتم كيروش همين كه جوانان را انتخاب كرده و به آنها بازي داده، بهترين كار را كرده است.
او فقط به يك تيم 11 نفره اصلي نگاه نميكند. مطمئن باشيد كه كيروش مربي بزرگ و آيندهنگري است كه ميخواهد نيمكت ذخيرههاي تيم ملي را قوي كند و فقط دل به تركيب ثابت تيمش نميبندد.
90: به نظر تو انتخاب 5-6 بازيكن از پرسپوليس و يك بازيكن از سپاهان قهرمان درست است؟
ما نميتوانيم از ليست كيروش انتقاد كنيم! هر سرمربي با توجه به شرايط تيمش بازيكن انتخاب ميكند. همانطور كه مربيان قبلي تيم ملي هم گزينههاي خاص خودشان را داشتند. البته به نظر من كيروش كار درستي كرده كه اكثر بازيكنان سرخابي را به تيم ملي دعوت كرده است. به هر حال شرايط دو تيم استقلال و پرسپوليس مثل تيم ملي است و اين دو تيم هم از قطبهاي فوتبال ايران هستند.
90: گفتي كه ميخواهي به استقلال بروي. سخت نيست از هواداران پرشور آذري خداحافظي كني؟
واقعا تماشاگران پرشوري هستند. در اين فصل كه در تبريز بودم خيلي به من لطف داشتند و اميدوارم مرا حلال كنند. البته هنوز رفتن من از تراكتورسازي جدي نيست و تراكتور هم يكي از گزينههاي اصلي من است.
90: امكان دارد تو در اين فوتبال حرفهاي پيراهن پرسپوليس را بر تن كني؟
در فوتبال حرفهاي همه چيز امكان پذير است و شايد هم به پرسپوليس بروم اما همانطور كه گفتم اولويت اول من استقلال است.
90: در اين چند ماهي كه در تبريز بودي، زبان آذري ياد گرفتي؟
كمي ياد گرفتهام. از روزنامه 90 و از هواداران تراكتورسازي كه در اين فصل به من انرژي زيادي دادند سپاسگزارم، همه آنها بدانند كه من طرفدار واقعي تراكتور هستم و هر جا باشم، هم نتايج اين تيم را دنبال ميكنم.
اميرآبادي، تنها محروم نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان
اميرآبادي، تنها محروم نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان
کميته برگزاري رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در نامهاي به فدراسيون فوتبال و سه باشگاه استقلال، پرسپوليس و سپاهان وضعيت اين باشگاهها را از نظر بازيکنان محروم در مرحله يک هشتم نهايي اعلام کرد.
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، کميته برگزاري ليگ قهرمانان آسيا اعلام کرد که تيم هاي پرسپوليس و فولادسپاهان ايران در مرحله يک هشتم نهايي هيچ محرومي ندارند. با اين حال تيم استقلال با محروميت مهدي اميرآبادي مواجه است و اين بازيکن نميتواند تيمش را در بازي مقابل سپاهان در اصفهان همراهي کند.
در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا، فولاد مبارکه سپاهان روز سه شنبه در اصفهان ميزبان استقلال تهران است و چهارشنبه شب، پرسپوليس در عربستان بايد به مصاف الاتحاد عربستان برود.
مدير عامل اسبق صبا به گزينه هاى مديريت استقلال اضافه شد
مدير عامل اسبق صبا به گزينه هاى مديريت استقلال اضافه شد
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وضعيت مديريت تيم استقلال همچنان سوژه داغى است كه داستانش به اتمام نرسيده است و مسئولان در هيأت مديره همچنان در حال بررسى شرايط كانديداها هستند و نكته جالب اينكه مدير عامل سابق صباى قم نيز جزو كانديداهاى هيات مديره استقلال است. علاوه به بررسى شرايط چند كانديدا كه مورد توجه اعضاى تيم استقلال قرار داشت، برنامه چند گزينه از جمله قريب، اوليايى و منتقمى توسط اعضاى هيأت مديره دريافت شد و اعضاى اين تيم منتظر هستند تا پس از بازى با سپاهان شرايط را مورد بررسى كامل قرار دهند و تصميم نهايى را اتخاذ كنند.شايان ذكر است، پس از مطرح شدن نام هايى مثل قريب، اوليايى، منتقمى و ساكت، نوبت به سردار شهريارى، مدير عامل اسبق صباى قم رسيده است تا وضعيت وى نيز مورد بررسى قرار بگيرد.اعضاى هيأت مديره پيش از اين اعلام كردند كه تمام مسائل مربوط به گزينه ها را بررسى مى كنند تا بهترين تصميم اتخاز شود و بهترين فرد مورد نظر براى حضور در اين تيم، انتخاب شود زيرا مسئولان معتقدند اگر مديرى بتواند تيم را با شرايط بهترى نسبت به فتح اله زاده روبرو سازد بايد تغييرات مديريت انجام شود و اعضاى تيم از شرايط بهترى برخودار شوند.البته تاكنون نامى از نزديك ترين گزينه برده نشده است زيرا تمام مسايل مربوط به مدير عامل استقلال در حال بررسى كامل است.
برنامه استقلال براى سفر به اصفهان
برنامه استقلال براى سفر به اصفهان
تيم فوتبال استقلال صبح امروز براى بازى مقابل سپاهان به اصفهان مى رود. كاروان ۵۲ نفره استقلال براى بازى مقابل سپاهان ساعت ۱۰ صبح امروز به نصف جهان مى رود.اين در حالى است كه نام مهدى اميرآبادى و كيانوش رحمتى هم در فهرست نفرات اعزامى قرار دارد.استقلال عصر فردا در زمين ورزشگاه فولادشهر تمرين خواهد كرد.استقلال كه در هتل كوثر اقامت خواهد كرد نيمه شب سه شنبه به تهران مراجعت خواهند كرد.
ادامه تمرينات استقلال بدون تماشاچى تا روز بازى با سپاهان
ادامه تمرينات استقلال بدون تماشاچى تا روز بازى با سپاهان
اعضاى تيم استقلال با شرايط خاص براى بازى با سپاهان آماده مى شوند و در اين ميان مربيان تمرينات ويژه تاكتيكى را براى اعضاى تيم در نظر گرفتند تا آنها بتوانند مقابل سپاهان با ارائه بازى فنى حريف را شكست دهند.اعضاى تيم استقلال تمرينات خود را براى مصاف با سپاهان بدون حضور افرادمتفرقه تيم برگزار مى كنند و اين شرايط تا روز بازى ادامه دارد.مربيان تيم كه قصد دارند مسايل تاكتيكى تيم را از روز ابتدايى تمرينات براى بازى با سپاهان لحاظ كنند اعلام كردند كه تمرينات بايد بدون افراد تيم برگزار شود و افراد خارج از تيم حق ديدن از تمرينات و بررسى شرايط استقلال راندارند.مظلومى قرار است با تركيب اصلى تمرينات را پيش ببرد و به همين دليل مشخص شدن وضعيت اين تيم مى تواند به ضرر آبى ها تمام شود.
فلاحت زاده :شانس پيروزى استقلال بيشتر از سپاهان است
فلاحت زاده :شانس پيروزى استقلال بيشتر از سپاهان است
فرشاد فلاحت زاده هافبك سابق دهه هفتاد استقلال كه خود سابقه بازى در اين تيم را دارد در خصوص بازى حساس مقابل سپاهان در مرحله حذفى ليگ قهرمانان آسيا گفت: شانس پيروزى استقلال بيشتر از سپاهان است.او افزود: اين بازى بسيار فرق دارد و هر دو تيم شانس دارند اما به خاطر پيروزى در مرحله پلى اف آن هم از تيم ذوب آهن شانس استقلال بيشتر است .وى گفت: تقريبا قدرت هر دو تيم يكسان است و محك اصلى مربيان وكادر فنى در اين بازى خواهد بود به خاطر همين خيلى حساس است.فلاحت زاده تصريح كرد: فكر مى كنم به خاطر بازيكنان تاثير گذار بيشتر در استقلال و شناخت آنها از تيم حريف ، آبى ها شانس بيشترى هم مى توان داشته باشند.