heloo.heey::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره داداش میدونم خوب نیست گفتم بی حساب بشیم که شدیم.:yes:1-1
نمایش نسخه قابل چاپ
heloo.heey::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره داداش میدونم خوب نیست گفتم بی حساب بشیم که شدیم.:yes:1-1
چه ربطی داشت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنوز 1-0 به نفعه منهmas:-
یعنی هیچی باشه حالا که تو میخوای 1-0 به نفعت ولی منتظر باش ::bow.بهم میرسیم.bay bay.:ghelyon:نقل قول:
مملی می گم هر کی ندونه فکر می کنه مادوتا دیوونه هستیم. نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hehehe:
اره ولی جدا ازاین حرف ها خبر داری که این چند صحفه ی اخری همه ماله من و تو .یه جورای خیلی پر کاریم.:jeddiiiii:نقل قول:
دممون گرم.:eyvalla:
چیکار کنیم بس که هیچکی نمیاد ما هم اینجا رو کردیم تاپیک خصوصی خودمون.:khelal dandoon:
آره:hehehe:نقل قول:
ولی تاالا خوب حالتو گرفتماmas:-
بعد از بازی رئال بیشتر هم می گیرم.
دوباره شروع کردی .باشه الان من بی صلاحم ولی بعد بازی خدا بهت رحم کنه .وگرنه من بهت رحم نمیکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بخند...
اگه بعد از بازی کاری نکردم یه هفته نیای دربی . حالا میبینی.
نمی تونم نیام باید گل هارو بزارمmas:-نقل قول:
خودم اینکارو هم میکنم دیگه چه بهانه ای داری. حالا میبینیم بزار بازی تموم بشه بعد حساب تویکی رو میرسم.chomaghنقل قول:
فقط حواست باشه اگه کپی باشه محرومت می کنمmas:-نقل قول: