پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91
موتور گلزنی ام مقابل پیکان دوباره روشن می شود
مهاجم تیم استقلال گفت: من همان فرزاد حاتمی قبل هستم.
فرزاد حاتمی در گفت و گو با خبرنگار ما درباره دربی 76 اظهار داشت: بازی خیلی فیزیکی بود. ما در این دیدار بد بازی نکردیم و تنها ایرادمان این بود که فاصله بین بازیکنان زیاد بود و در زمین نتوانستیم کارهای تاکتیکی مان را به خوبی انجام دهیم. پرسپولیس فقط در 15 دقیقه پایانی کمی فشار آورد و اینطور نبود که بازی دست پرسپولیس باشد. آنها فقط از دفاع روی به بازی مستقیم آورده بودند و موقعیت صد درصد آنچنانی هم نداشتند.
وی درباره اظهارنظرهای پرسپولیسی ها درباره اینکه داور دو پنالتی این تیم را نگرفته است، عنوان کرد: ما بازیکن هستیم و بهتر است بازیکنان پرسپولیس اظهارنظر درباره مسائل داوری را به کارشناسان واگذار کنند. شنیدم گل محمدی گفته داور بازی را برای استقلال درآورد؛ مگر بازی محلات بوده که داور بازی را درآورد؟این حرفها درست نیست و در شان سرمربی پرسپولیس هم نیست.
مهاجم استقلال درباره اینکه احتمال دارداستقلال و پرسپولیس در فینال جام حذفی هم با هم رودر رو شوند، گفت: دیدم پرسپولیسی ها کری خوانده اند اما من فرزاد حاتمی از فردای خودم هم خبر ندارم. اگر این اتفاق افتاد آنوقت درباره اش صحبت می کنیم.
حاتمی درباره اینکه به نظر می رسد افت کرده است، افزود: اصلا اینطور نیست. من همان فرزاد حاتمی قبل هستم. با اینکه دو، سه بازی است که گل نزده ام اما مطمئن باشید موتور گلزنی ام از بازی با پیکان دوباره روشن می شود.
وی در خاتمه درباره دیدار با پیکان گفت: بازی با پسکان بازی دشواری است چراکه پیکانی ها انگیزه بسیار زیادی دارند که مقابل استقلال خودشان را نشان دهند. باید نهایت تلاشمان را به کار بگیریم تا تیم بحران زده پیکان را شکست دهیم.
ماجدی خطاب به شیرینی: به شما ربطی ندارد ،استقلال بخاری دارد یا ندارد!
به موازات جنگ رسانه ای میان مدیر عامملان دو باشگاه،درگیری میان سرپرستان دو تیم استقلال و پرسپولیس هم ادامه دارد.
یک روز پس از دربی،میرشاد ماجدی،سرپرست تیم استقلال در ورزشگاه درفشی فر مورد اعتراض هواداران پرسپولیس قرار گرفت .
نکته ای که در تمام روزهای گذشته ،سابقه نداشت تا نشان دهد ماجرا وارد فاز تازه ای شده است.
از سوی دیگر،برنامه ورزش بدون ویرایش رادیو گفت و گو هم شنبه شب به محلی برای ادامه منازعات درگیر شد.
در این برنامه ماجدی میهمان بود و از سوی مقابل سعید شیرینی روی خط آمد.پس از دقایقی صحبت ،جهت اظهارات سرپرست پرسپولیس به این مساله رفت که استقلال دچار مشکلات عدیده مالی است و این موضوع را به مدیر عامل استقلال مرتبط دانست.
شیرینی گفت:تیمی که در تهیه بخاری هم دچار مشکل است،مشکلات زیاد مالی دارد.این را قلعه نوعی هم تایید کرده است.
ماجدی در پاسخ گفت:جرف قلعه نوعی،یک بحث کلی بود.
شیرینی گفت:نه،این حرف قلعه نوعی بود.بخاری خریدنش بیشتر از 500 هزار تومان خرج ندارد.
ماجدی پاسخ داد:این مسائل درونی باشگاه است و به کسی ربطی ندارد.هر دو مدیر استقلاال و پرسپولیس توانمند هستند اما یکی وصل است و دیگری نیست.مگر می شود از اسم علی فتح الله زاده به راحتی گذشت؟او 15 سال است دارد مدیریت می کند.
سرپرست استقلال افزود:همه این جار و جنجالها برای بازی حذفی پرسپولیس است.آنهایی که باید بدانند چه می گویم متوجه خواهند شد.این بساط برای این است که داوری را تحت فشار قرار بدهند.
مخالفت سازمان لیگ با درخواست باشگاه استقلال
باشگاه استقلال از سازمان لیگ درخواست کرده بود روز بازی این تیم با راهآهن در هفته بیستوپنجم لیگ برتر تغییر کند که این درخواست مورد موافقت قرار نگرفت.
بازی تیم های استقلال و راه آهن از هفته بیست و پنجم لیگ برتر، قرار است 20 بهمن برگزار شود و این در حالیست که تیم ملی 18 بهمن باید با لبنان در مسابقات مقدماتی جام ملت های آسیا دیدار کند.
باشگاه استقلال با توجه به اینکه برای بازی با راه آهن ملی پوشان خود را یک روز قبل از مسابقه در اختیار می گیرد از سازمان لیگ درخواست کرد تا این مسابقه 24 ساعت دیرتر برگزار شود اما سازمان لیگ با این درخواست استقلال موافقت نکرد و این مسابقه همان روز 20 بهمن برگزار می شود.
پژمان منتظری و سید جلال حسینی بازیکنان با اخلاق شهرآورد 76
کمیته انضباطی از پژمان منتظری وسیدجلال حسینی به عنوان بااخلاق ترین بازیکنان شهرآورد هفتاد و ششم تقدیر کرد.
اسماعیل حسن زادهˈ روز یکشنبه گفت: این دو بازیکن به سبب رفتارهای خوبی که در شهر شهرآورد داشتند از سوی کمیته انضباطی تقدیر شدند.
وی همچنین از احضارˈمحسن مسلمانˈ به این کمیته خبر داد وگفت: قطع نظر از پوزش مسلمان از سوء تفاهم پیش آمده در اطلاعیه ای که توسط باشگاه ذوب آهن ارائه شد، وی باید فردا دوشنبه نهم بهمن ماه در کمیته انضباطی حضور یابد و در خصوص رفتار خود توضیح دهد.
وی درادامه درخصوص تخلفات بازی پرسپولیس و استقلال گفت: از نظر انضباطی به غیر از چند مورد رفتارغیر ورزشی، کارنامه شهرآورد عالی بود که جا دارد از تماشاگرانی که با آرامش کامل و شور و نشاط در ایام هفته وحدت در ورزشگاه آزادی حضور داشته تشکر کنم.
وی افزود:باتوجه به اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیادراتفاقی مشابه باپرتاب ترقه جریمه مالی سنگینی برای سپاهان در نظر گرفته، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز در این خصوص تصمیم جدی می گیرد.
رحمتی پیشنهاد بازگشت به تیم ملی را رد کرد!
پس از اینکه دانیال داوری از حضور در تمرینات تیم ملی خودداری کرد مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان تلاش هایی را برای بازگرداندن رحمتی آغاز کردند که این تلاش ها بی نتیجه ماند و رحمتی از حضور در تمرینات تیم ملی خودداری کرد.
به دنبال امتناع دانیال داوری از حضور در تمرینات تیم ملی ایران برخی مسئولان فدراسیون فوتبال به دنبال راهکاری بودند تا سیدمهدی رحمتی را دوباره به تیم ملی بازگردانند اما تلاش آن ها برای بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی به نتیجه ای نرسید و رحمتی این پیشنهاد را رد کرد. یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال که رابطه نزدیکی با کی روش دارد و مدتی نقش سرپرست را در تیم ملی بازی می کرد بعد از ظهر امروز با رحمتی تماس گرفت و از وی خواست به تیم ملی بازگردد اما دروازه بان سابق تیم ملی به این مسئول جوان اعلام کرد که در شرایط کنونی روحیه حضور در دروازه تیم ملی را ندارد و می خواهد مدتی در آرامش به فوتبال خود ادامه دهد. گفته می شود علی کفاشیان قصد دارد از طریق علی فتح الله زاده با رحمتی وارد گفت و گو بشود و اگرشد بعد از بازی با لبنان این دروازه بان با تجربه را به تیم ملی بازگرداند. ظاهرا رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان از رفتاری که دانیال داوری با تیم ملی فوتبال داشته به شدت ناراحت است و در همین راستا توصیه هایی به کارلوس کی روش نیز داشته.
مصاحبههای بازیکنان استقلال علیه پرسپولیس: بیانیه بعدی در راه است!
برخی از بازیکنان استقلال که بعد از دربی هفتاد و ششم اظهار نظر مشخصی در مورد این دیدار نکرده بودند، در شرایطی دو روز پس از این بازی اقدام به مصاحبه کردند که محتوای مصاحبه همه آنها انتقاد از پرسپولیس و کنایه زدن به سرخپوشان است.
این اتفاق در حالی در حاشیه تمرین عصر یکشنبه استقلال رخ داد که برخی آبیپوشان در پایان دیدار برابر پرسپولیس که با تساوی بدون گل به پایان رسید خیلی تمایلی به اظهار نظر نداشتند و حتی در پایان تمرین روز شنبه هم مصاحبهای در مورد اتفاقات و نتایج آن بازی نداشتند.
اما یک روز پس از آنکه اکثر کارشناسان و رسانه ها نسبت به نحوه بازی استقلال در دیدار روز جمعه برابر پرسپولیس انتقاد کردند و این تیم را محکوم به ارائه بازی محتاطانه کردند، آبی پوشان تهرانی به دنبال مصاحبه تندی که امیر قلعه نویی صبح یکشنبه علیه کارشناسان و رسانه ها داشت، چند مصاحبه با محور کری خوانی و پاسخ دادن به بازیکنان پرسپولیس انجام دادند.
نکته بارز این مصاحبه ها هدف قراردادن مستقیم بازیکنان پرسپولیس و حرف های آنها بود. جالب اینکه بازیکنان استقلال در صحبت هایی که عصر یکشنبه مطرح کردند کمتر در مورد عملکرد تیم شان و شرایط آن صحبت کردند و نوک پیکان انتقادشان را به بازیکنان پرسپولیس اختصاص دادند.
همچنین در تمرین عصر یکشنبه استقلال عنوان شد که مربی این تیم قصد دارد با صدور بیانیه ای به انتقاداتی که از نحوه بازی این تیم مطرح شده پاسخ بدهد. مجید صالح به خبرنگاران حاضر در تمرین استقلال اعلام کرد که صبح دوشنبه در این مورد صحبت خواهد کرد.
هفتاد و ششمین دیدار تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و سوم دوازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر در شرایطی عصر جمعه با تساوی به پایان رسید که بازیکنان میلیاردی دو تیم نتوانستند یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه و میلیونها بیننده را راضی کنند.
دکتر فتح الله زاده: سردار جان هم سوبله ات کردم ، هم چوبله
علی فتح الله زاده عادت ندارد در کری خوانی با رقیبان کم بیاورد. او که قبل از دربی بیمار بود و خوب نتوانسته بود کری بخواند بعد از دربی دارد تلافی می کند.
علی فتح الله زاده در واکنش به حرف های محمد رویانیان ، دوباره برای مدیر پرسپولیس کری می خواند. کری هایی که سطح شان از سوی دو مدیر به حد شعارهای جایگاه های تیفوسی های دو تیم روی سکوها رسیده است. در واکنش به حرف های رویانیان درباره 10 دقیقه و 3 گل و قصه داوری ، فتح الله زاده می گوید:« حاجی جان من که بهتر از او بلدم کری بخوانم تازه من مستند حرف می زنم بابا جان می گویی ده دقیقه و 3 گل ، آخه برادر تو که خودت اول 10 دقیقه ای 3 تا خوردی! بازی فینال جام حذفی را یادت رفته 96 ، 98 و 106 می شود چند دقیقه؟ برو حساب کن !» او آتشین پیش می رود:« بابا من که هم سوبله ات کردم و هم چوبله. تازه 5 تا دربی هم بیشتر از شما برده ام . من خودم شما را 5 تایی کردم ، بازی بعدی هم 6 تایی می شوید تازه این بدون در نظر گرفتن بازی هایی هست که حکم انضباطی داشته.»فتح الله زاده البته در ادامه این گفت و گو با خبرآنلاین ، حرفهایی درباره پرسپولیس و مدیریت این تیم می زند که چون ورود به حریم مدیریتی تیم رقیب است ، منتشر نمی شود.
نیمه نهایی جام حذفی: استقلال و سپاهان 9 فروردین به مصاف هم می روند
دیدار تیمهای فوتبال استقلال و سپاهان در نیمهنهایی جام حذفی نهم فروردین ماه 92 برگزار میشود دیدار تیمهای فوتبال استقلال و سپاهان از مرحله نیمهنهایی جام حذفی باشگاههای ایران نهم فروردین ماه 92 برگزار میشود؛ همچنین دیگر دیدار مرحله نیمهنهایی بین داماش و برنده مسابقه پرسپولیس و ذوبآهن همزمان با این بازی خواهد بود. این در حالی است که تیم ملی از 28 اسفند تا هفتم فروردین ماه در اردو است. همچنین بنابر تصمیم سازمان لیگ قرار است دیدار تیمهای پرسپولیس و ذوب آهن در مرحله یک چهارم نهایی هم این رقابتها 15 اسفند انجام شود.
سرپرست استقلال از دلایل کناره گیری گلر ایران می گوید
کنار گذاشته شدن مهدی رحمتی، دروازهبان اول تیم ملی فوتبال کشورمان از سوی کارلوس کروش حاشیه بزرگی برای فوتبال ملی بود.
رحمتی اعلام کرد برای داشتن آرامش فعلا از حضور در تیم ملی انصراف میدهد و کروش نیز سریعا اعلام کرد دیگر جای او در تیم ملی نیست. شاید سرمربی تیم ملی با اطمینان خاطری که از حضور داوری در تیم ملی داشت بسیار زود درباره کنار گذاشتن رحمتی تصمیم گرفت اما اکنون و با نامشخص بودن حضور او در ایران باید دید آیا رحمتی دوباره به تیم ملی بازمیگردد یا نه؟ در اینباره قرار است کفاشیان با کروش صحبتهایی را داشته باشد تا دروازهبان استقلال بار دیگر به تیم ملی دعوت شود.
همچنین میرشاد ماجدی، سرپرست استقلال میگوید: «مهدی رحمتی از ابتدا هم حرفی نداشت و کادر فنی تیم ملی خودش رحمتی را خط زد. بحث دانیال داوری نیست بلکه بحثش خستگیای بود که دارد و او هیچوقت اعلام نکرد از تیم ملی خداحافظی کرده که زود هم او را کنار بگذارند.» او ادامه داد: «ما باید ملی فکر کنیم و اصلا منافع شخصی در میان نیست. فکر میکنم یک زمانی ملت ما جانشان را در کف دست گذاشتند و حاصل آن شهیدانی بود که دادیم. آن موقع برای ملیت و حفظ پرچم کشورمان این کار انجام شد و اکنون هم همین وضعیت است. وقتی بحث تیم ملی میشود همه سرباز وطنیم و باید جان بر کف باشیم. رحمتی هم همینگونه است.»
ماجدی درباره اینکه واکنش رحمتی درباره این موضوع چه بود، مدعی میشود: «رحمتی در برنامه 90 هم خودش گفت که اعلام نکرده به تیم ملی نمیآید. او میخواست درباره خستگیاش صحبت کند اما قبول داریم که در بیان کلماتش اشتباه کرد اما مربیای که میگویند حرفهای است و در فوتبال اروپا کار کرده نباید به این زودی اعلام کند به رحمتی نیاز ندارد. او برای تیم ملی زحمت کشیده.» مدرس afc میگوید: «الان زمانی نیست که بخواهیم رحمتی را کنار بگذاریم.
من از زبان سرپرست استقلال صحبت نمیکنم بلکه از زبان یک کارشناس میگویم که رحمتی بهترین دروازهبان ایران است و با احترام به بقیه بازیکنان یک کلاس بالاتر از همه است. رحمتی اکنون مشکلی برای تیم ملی ندارد و حتی در این مقطع که خودش اعلام کرده بود فعلا میخواهد استراحت کند، اگر به تیم ملی دعوت شود با اشتیاق به اردوی تیم ملی خواهد رفت.
کروش خودش گفته که رحمتی را نمیخواهم و اکنون هم خودش باید او را دعوت کند تا منافع ملی به خطر نیفتد.» ماجدی همچنین درباره واکنش رحمتی به اتفاقهایی که در این مدت افتاد، اظهار کرد: «مهدی از این شرایطی که به وجود آمد بسیار ناراحت بود و گفت: «چرا به سادگی روی نامم قلم کشیدند.» فکر میکنم کروش در این موضوع اشتباه کرد و مشاوره اشتباه به او دادند.
سپاهان هشتمین تیم قرن آسیا/ الهلال عربستان بهترین شد
رتبه ۱۱ و ۲۸ برای استقلال و پرسپولیس
فدراسیون آمار و تاریخ جهان فهرست بهترین تیمهای باشگاهی فوتبال قاره پهناور آسیا درسالهای 2001 تا پایان 2012 را منتشر کرد. بر همین اساس سپاهان با کسب 896 امتیاز در رده هشتم ایستاد.
استقلال با 808 امتیاز در رده یازدهم قرارگرفت. ذوبآهن نیز با 663 امتیاز کسب کرد و بیست وچهارم شد.
درحالیکه پرسپولیس با 645.5 امتیاز بیست و هشتم شد.
تیم سایپا کرج نیز با 422 امتیاز در رده 81 جای گرفت.
در این فهرست که بالغ بر 300 تیم باشگاهی قاره میشود، دیگر تیمهای باشگاهی ایران صاحب رتبههای زیر شدند:
فولاد اهواز، 418.5 امتیاز، رتبه 85
صباباتری قم، 389 امتیاز، رتبه 93
فجر شهید سپاسی شیراز، 339 امتیاز،رتبه 118
ملوان بندرانزلی، 330.5 امتیاز، رتبه 126
پاس تهران، 310.5 امتیاز، رتبه 146
ابومسلم مشهد، 288 امتیاز، رتبه 156
استقلال اهواز، 282.5 امتیاز، رتبه 160
مس کرمان، 252.5 امتیاز، رتبه 182
راه آهن تهران، 239 امتیاز،رتبه 193
پیکان قزوین، 233.5 امتیاز، رتبه 199
برق شیراز، رتبه 227.5 امتیاز، رتبه 203 امتیاز
تراکتورسازی تبریز، 200.5 امتیاز،رتبه : 227 امتیاز
پاس همدان، 142.5 امتیاز، رتبه 287
در این رده بندی، الهلال عربستان با کسب 1040.5 امتیاز برترین تیم قرن آسیا شده است. در حالی که الاتحاد از این کشور با 980 امتیاز و پاختاکور ازبکستان با 943 امتیاز دوم و سوم شدهاند.