[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"بایرن مونیخ شهرت زیادی در فرانسه دارد"
Fcbayern.ir-گلزن تیم مون پولیه فرانسه تاکید کرده وکیلش در حال مذاکره با باشگاه مونیخی میاشد تابه احتمال زیاد راهی برای انتقال ستاره فرانسوی در تابستان به مونیخ پیدا نماید.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ اولیور ژیرود آقای گل لیگ فرانسه در مصاحبه با اسپورت بیلد از تمایلش برای پیوستن به بایرن مونیخ و توصیه بازیکنان بزرگ فرانسه که در بایرن سابقه بازی داشته اند ، سخن گفته است.
اولیور زیرود در این رابطه به اسپورت بیلد آلمان می گوید:"من به صورت شخصی با بایرن صحبت نکرده ام ولی مدبر برنامه های من مرتب با آنها در تماس است.بایرن بسیار زیاد وبه طرز خوبی در فرانسه مشهور وشناخته شده می باشد زیرا بزرگترین وبهترین بازیکنان فرانسه در این تیم بازی کرده اند وتجربه خوبی بدست اوردند.
او ادامه میدهد :"انها به من گفتند چطور به ترکیب تیم بایرن رسیدند ودر انجا بسیار خوشحال بوده اند.من با ویلی سانیول ،لیزارازو ، ژان پیر پاپن و به خصوص فرانک (ریبری)در این مورد صحبت کرده ام.
ژیرود درباره اینکه در بایرن رقیب سرسختی به نام ماریو گومز دارد وشاید در بایرن مدتی نیمکت نشین شود می گوید :"بایرن بازیهای زیادی انجام میدهد واین قابل تصور نیست که من یا گومز در تمامی بازی ها حضور داشته باشیم.بایرن از سیستم چرخشی استفاده میکند وبنابراین به هرکدام از ما بازی خواهد رسید. او در پایان می گوید :"البته این واضح است که گومز احتمالا مهاجم اصلی بایرن در بازیهای مهم وحساس خواهد بود."
اخرین خبرها در مورد ژیرود حاکی از ان است که لورن بلان مربی تیم ملی فرانسه به این بازیکن توصیه کرده شانس پیوستن به بایرن را از دست ندهد و ماپو یانگا ام بیوا ، کاپیتان مون پولیه نیز اعلام نموده الیور ژیرود علاقه زیادی به پیوستن به بایرن مونیخ دارد و شاید در تابستان شاهد رفتن این بازیکن به بوندس لیگا باشیم.
fcbayern.ir