آخ خداااااا!!!!!!!
امشبم بازی رو با تاخیر نشون میدنیعنی حاضر نیستن از فیلم جونیاشون دل بکننcrying::-
ولی باز خوبه پخش میکننom::
بارسا امشب میبره من میدونم!:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ خداااااا!!!!!!!
امشبم بازی رو با تاخیر نشون میدنیعنی حاضر نیستن از فیلم جونیاشون دل بکننcrying::-
ولی باز خوبه پخش میکننom::
بارسا امشب میبره من میدونم!:ohum:
امشب با یه بازی حساب شده کار اتلتیک رو تموم میکنیم !
به امید پیروزی :yes:
ترکیب احتمالی
والدز
پیکه--پویول
آبیدال---------------------آلوز
بوسکتس
اینیستا--------------------ژاوی
مسی
فابرگاس----------------الکسیس
پدرو--تیاگو--روبرتو--کیتا--کوئنکا--تلو--ماسکرانو--آدریانو--پینتو
دیگه از این به بعد باخت و مساوی برای تیم ما معنی نداره، باید ببریم همشونو... که میبریم حتما این بازی رو ! :ghelyon:
بازی ساعت 12:30 هست نه؟
نميدونم....كسي ميدونه بازي كي پخش ميشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی مسی باید امروز هتریک کنه تا بشه آقای گل، رونالدو با تک گل خودش رئال رو به پیروزی رسوند... همه چی داره بهم میخوره که امروز مسی هتریک میکنه! واقعا این آتلتیکو و والنسیا که از قوی ترین ها هستند توی لالیگا قربانی مسی هستن، شاید بخاطر اینکه هردو حمله خوبی دارن ولی دفاع کردنشون جالب نیست! وااااای چی میشه باز 4 تا بزنه lay_;;
راستی آقا شهریار امروز سر زدن به سایت؟
من امروز سایت ورزش 3 رفتم دیدم نوشته 00:30 ولی الان دوستان میگن تاخیر داره منم شک کردم! من که میذارم ضبط کنه، یکمشو فقط میتونم ببینم فردا امتحان دفاع دارم سخته خراب میکنم اگه ببینیم lol:- :iran:نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میخوای ببینی؟ یکم دیره نسبت به سایر بازی ها! چی میشد جای این بازی با بازی رئال عوض میشد؟ :-ang
به امید هتریک مسی
جاودان مسی
بازی رو ساعت 1 بامداد نشون میده.
ا َه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه گل 100% سالم مسی رو داور کور هند اعلام کرد eterza::-
بازم داریم گیر ناداوری میفتیم :-ang خدا رحم کنه