-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بازیساز آلمانی باشگاه رئال مادرید امیدوار است تا باشگاه باواریایی بتواند در فینال لیگ قهرمانان ، آبی پوشان لندنی را شکست دهد و قول داد سفید پوشان مادریدی در سال آینده تمام سعی خود را برای موفقیت انجام دهند.
رئال مادرید که به تازگی عنوان قهرمانی لالیگا را بدست آورده است ، توسط بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا حذف شد. هر چند که مسعوت اوزیل اعتراف می کند خروج رئال مادرید از این رقابت ها همچنان او را آزار می دهد ، اما او هیچگونه کینه ای از غول های آلمانی ندارد و می خواهد هم میهنانش در فینال لیگ قهرمان پیروز شوند.
اوزیل به خبرگزاری بیلد گفت : "من در فینال از بایرن مونیخ حمایت می کنم. بردن عنوان قهرمانی در لیگ ، اندوه شکست در لیگ قهرمانان را از ذهن ما پاک می کند ، اما ناامیدی ما وقتی که به فینال این رقابت ها نزدیک می شویم باز می گردد. ما باید برای بدست آوردن آن در فصل آینده یکبار دیگر تلاش کنیم."
bayern.blogsky.com
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مهاجم باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که هم تیمیهایش مصمماند تا در دیدار نهایی لیگ قهرمانان مقابل چلسی به پیروزی برسند.
ماریو گومز مهاجم بایرن مونیخ درباره دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل چلسی گفت: ما به فینال رسیدهایم تا پیروز شویم و برایمان فرق نمیکند که چلسی فصل خوبی و یا بدی را پشت سر گذاشته است. اگر از من بپرسید که چه کسی برنده میشود، می گویم که همه چیز 50 ـ 50 است.
وی سپس به دیدار نهایی جام حذفی آلمان مقابل بروسیا دورتموند اشاره کرد و گفت: ما همه تلاشمان را میکنیم که در هر دو فینال به پیروزی برسیم. ممکن است دورتموند در چهار بازی گذشته مقابل ما پیروز شده باشد، ولی فینال در یک زمین بیطرف برگزار میشود. ما یا در این مسابقه پیروز میشویم و به قهرمانی میرسیم و یا همه چیز را از دست میدهیم. با این حال مصمم هستیم که نخستین جام خود در فصل جاری را کسب کنیم.
این مهاجم آلمانی در حال حاضر با اختلاف یک گل نسبت به کلاس یان هانتلار مهاجم شالکه در صدر جدول گلزنان رقابتهای بوندسلیگا حضور دارد. با این حال وی معتقد است که افتخارات فردی برای او اهمیتی ندارد. گومز گفت: وقتی که در ابتدای فصل روی نیمکت مینشستم هیچ وقت به کسب عنوان آقای گلی فکر نمیکردم. پیش از این یک بار این عنوان را کسب کرده بودم. البته مسلم است که دوست دارم گل بزنم، اما هیچ دوئلی بین من و هانتلار وجود ندارد. دوست ندارم که همیشه در محوطه جریمه بمانم و منتظر فرصت گلزنی باشم.
بایرن مونیخ در حال حاضر با 70 امتیاز در رده دوم جدول بوندسلیگا حضور دارد و دیگر از شانسی برای قهرمانی در این رقابتها برخوردار نیست. این تیم روز 12 می (23 اردیبهشت ) در دیدار نهایی جام حذفی آلمان مقابل بروسیا دورتموند قرار خواهد گرفت و یک هفته بعد در فینال لیگ قهرمانان به مصاف چلسی میرود.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ درایران، کارل هاینس رومنیگه نایب رئیس باشگاه بایرن تمام شایعات مبنی بر جدایی آرین روبن از بایرن را تکذیب کرد.
آرین روبن وینگر هلندی تیم بایرن به نظر میرسید که به تمدید قرارد با بایرن بسیار نزدیک شده است اما درگیری روبن با ریبری در بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان با فرانک ریبری باعث شد او تمدید قراردادش را به تاخیر بیندازد و آینده اش در مونیخ را در هاله از ابهام فرو ببرد.
اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن نیز اخیرا اظهار داشت که از تمدید قرارداد روبن با بایرن مونیخ مطمعن نیست. اما کارل هاینس رومنیگه نایب رئیس باشگاه بایرن با قاطعیت اعلام کرد نه تنها روبن بلکه هیچ ستاره کلیدی دیگری از بایرن در تابستان پیش رو فروخته نخواهد شد.
رومنیگه در گفتگویی با بیلد گفت:" من تضمین میکنم که هیچ ستاره ای بایرن را ترک نخواهد کرد. به توافق رسیدن با روبن به خوبی امضای قرارداد با او است. آرین زمان طولانی ای در بایرن خواهد ماند."
روبن تا سال 2013 با بایرن قرارداد دارد و در فصل جاری 33 بازی برای این تیم انجام داده است که موفق به زدن 17 گل و بیش از 9 پاس گل شده است.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا با هتتریک در دیدار مقابل مالاگا موفق شد رکورد گرد مولر افسانهای را بشکند.
لیونل مسی موفق شد با هتتریک مقابل مالاگا تعداد گلهای زده خود در طول یک فصل را به عدد ۶۸ برساند تا رکورد گرد مولر، افسانه ژرمنها را جابهجا کند.
گرد مولر معروف به بمبافکن موفق شده بود در فصل ۱۹۷۲ – ۱۹۷۳با پیراهن تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان ۶۷ گل به ثمر برساند که لیونل مسی توانست پس از ۴۰ سال رکورد این مهاجم افسانهای را بشکند و عنوان گلزنترین مهاجم دنیا در طول یک فصل را از آن خود کند.
همچنین ستاره آرژانتینی بارسا با هتتریک شب گذشته تعداد گلهای زده خود در لالیگا را به عدد ۴۶ رساند تا با توجه به تک گل زده رونالدو در دیدار مقابل بیلبائو با اختلاف دو گل زده در دو هفته مانده به پایان لیگ اسپانیا به تنهایی در صدر گلزنان قرار بگیرد و بیش از پیش به کسب ال پی چی چی و کفش طلای اروپا نزدیک شود.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ به اعتقاد کاپیتان اسبق هلند، دو تیم آلمان و انگلیس میتوانند در پیکارهای یورو ۲۰۱۲ تهدید خطرناکی علیه اسپانیا در مسیر قهرمانی باشند.
به نقل از تایمز، رود گولیت از جمله کارشناسانی است که به دقت وضعیت تیمهای حاضر در مرحله نهایی جام ملتهای اروپا را زیر نظر دارد. وی که در رقابتهای قهرمانی اروپا در سال 1988 آلمان، موفق شد در نقش کاپیتان همراه نارنجیپوشان به مقام نخست برسد، گفت: تیمهای آلمان و انگلیس اکنون در شرایطی هستند که میتوانند با اسپانیا در مسیر قهرمانی اروپا رقابت تنگاتنگی داشته باشند.
به اعتقاد وی پس از آنکه دو تیم پرستاره و قدرتمند اسپانیایی رئال مادرید و بارسلونا که اساس تیم ماتادورها هستند، توسط تیمهای آلمانی بایرن مونیخ و انگلیسی چلسی حذف شدند، وضعیت تیم اسپانیا متزلزل شد.
گولیت افزود: اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی اروپا و جهان است. این تیم در نظرخواهی اخیر یکی از شانسهای جدی برای کسب قهرمانی اروپا برشمرده شد اما من مردد هستم که این تیم از ناکامی رئال و بارسا مقابل بایرن و چلسی، تاثیر منفی بگیرد. فکر می کنم آلمان و انگلیس اکنون آنقدر قدرت دارند که اسپانیا را از صدر فوتبال قاره به زیر بکشند.
مرحله نهایی یورو 2012 از 5 هفته دیگر در 4 گروه 4 تیمی انجام خواهد شد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از شنیدن اخبار گوناگون دربارۀ آیندۀ آرین روبن ، سرانجام این ستارۀ هلندی قراردادش را با باشگاه بایرن مونیخ تمدید کرد.
آرین روبن ، ستارۀ هلندی باشگاه بایرن مونیخ ، متعهد شد تا سه سال آینده ، یعنی تا سال 2015 در باشگاه بایرن مونیخ باقی بماند. امروز آرین روبن سرانجام دست به قلم شد و قرارداد خود را به مدت دو سال دیگر تمدید کرد.
کارل هاینز رومنیگه در خصوص این گفت : "ما بسیار خوشحالیم که توانستیم قبل از اینکه قرارداد آرین روبن در سال 2013 به پایان برسد ، آن را به مدت دو سال دیگر تمدید کنیم. آرین یک بازیکن بسیار مهم برای بایرن است ، و همچنین تضمین موفقیت باشگاه در آینده می باشد."
آرین روبن بعد از عقد این قرارداد گفت : "من همیشه تاکید کرده ام که در مونیخ و بایرن بسیار بسیار احساس جا افتادن می کنم. خوشحالم قبل از اینکه قراردادم به اتمام برسد آن را تمدید کردم. بایرن برای من به مانند یک خانواده می باشد. دو تن از سه فرزند من در مونیخ به دنیا آمده اند و من و خانواده ام احساس می کنیم اینجا خانۀ ما است. از دیدگاه ورزشی ، این تمدید قرارداد تصمیم درستی برای من می باشد. ما یک تیم باشکوه داریم و من مطمئن هستم که ما لذت خواهیم برد از حداکثر موفقیت های فوتبالی که در سال های آینده بدست می آوریم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ در هفته سی و چهارم و پایانی بوندسلیگا میهمان تیم کلن است.
ترکیب احتمالی کلن:
رنسینگ ، برکو ، مک کنا ، گرومل ، ایکنر ، لانیگ ، ریدر ، کلمنتس ، یایالو ، پژکو ، پودولسکی
ذخیره ها:
هورن ، واردویچ ، جمال ، بوچمن ، پتیت ، پتزونی ، روشی ، چونگ ، ایشک ، نواکویچ
ترکیب احتمالی بایرن مونیخ:
نویر ، لام ، بواتنگ ، بادشتوبر ، آلابا ، کروس ، شواین اشتایگر ، روبن ، مولر ، ریبری ، گومز
ذخیره ها:
بوت ، کنتنتو ، رافینیا ، گوستاوو ، پرانیچ ، تیموشچوک ، یوسامی ، پترسن ، اولیچ
لیست مصدومان و محرومان:
کلن:
اندرزینیو ، سرنو ، چیهی ، یوث
بایرن مونیخ:
برنو ، فان بویتن
آیا میدانستــید:
- تیم کلن در صورت شکست مقابل بایرن مونیخ و همچنین پیروزی هرتابرلین مقابل هوفنهایم برای پنجمین بار دز 15 سال اخیر به بوندسلیگای 2 سقوط خواهد کرد.
- تیم کلن همه بازی های این فصل خود مقابل چهار تیم صدرنشین فعلی بوندسلیگا را واگذار کرده است. آنها تنها 3 گل به ثمر رسانده اند و 29 گل دریافت کرده اند.
- تیم کلن بعد از وردربرمن رکورد دار بیشترین گل زده و پیروزی مقابل بایرن مونیخ است.
- تیم بایرن مونیخ در بازی رفت فصل جاری در حالی که فرانک ریبری وینگر فرانسوی خود را به خاطر اخراج در دقایق اولیه در اختیار نداشت توانست با نتیجه 3-0 پیروز شود.
- میشل رنسینگ سنگربان تیم کلن 10 سال در جمع باواریاییها بود و قبل از اینکه در سال 2010 از بایرن جدا شود 53 بازی نیز برای این تیم انجام داده بود.
- لوکاس پودولسکی مهاجم ملی پوش کلن هم روزی در بایرن توپ میزده است. با این حال او در 9 بازی اخیر تیمش فقط 2 گل به ثمر رسانده و تنها یکبار طعم پیروزی را چشیده است.
پنج بازی اخیر دو تیم:
بایرن مونیخ 3-0 کلن
کلن 3-2 بایرن مونیخ
بایرن مونیخ 0-0 کلن
بایرن مونیخ 3-1 کلن
کلن 1-1 بایرن مونیخ
پنج بازی اخیر تیم کلن:
کلن 1-1 وردربرمن
ماینتس 4-0 کلن
گلادباخ 3-0 کلن
کلن 1-1 اشتوتگارت
فرایبورگ 4-1 کلن
پنج بازی اخیر تیم بایرن مونیخ:
بایرن مونیخ 0-0 ماینتس
بایرن مونیخ 2-1 رئال مادرید
وردربرمن 1-2 بایرن مونیخ
رئال مادرید 2-1 (1-3) بایرن مونیخ
بایرن مونیخ 2-0 اشتوتگارت
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ در هفته پایانی بوندسلیگا موفق شد تیم کلن را شکست دهد و فصل را با نایب قهرمانی پشت سر بگذارد.
ترکیب تم کلن:
رنسینگ ، برکو ، گرومل ، مک کنا ، ایکنر ، لانیگ (بوچمن 69) ، پتزونی ، ریدر ، یایالو (نواکویچ 46) ، پژکو ، پودولسکی
ذخیره ها:
هورن ، کوبلر ، چونگ ، ایشک
ترکیب بایرن مونیخ:
نویر ، لام ، تیموشچوک ، بواتنگ ، کنتنتو ، شواین اشتایگر ، کروس (آلابا 69) ، روبن (رافینیا 75) ، مولر ، ریبری (بادشتوبر 71) ، گومز
ذخیره ها:
بوت ، رافینیا ، پرانیچ ، پترسن ، اولیچ
گل:
مولر (34 ریبری ، 85 رافینیا) ، گرومل (52 گل به خودی) ، روبن (54 کروس) ، / نواکویچ (62 پودولسکی)
داور:
فلورین مایر (بورگدورف)
کارت زرد:
پژکو (60) / شواین اشتایگر (71)
کارت قرمز:
---------
استادیوم محل برگزاری مسابقه:
رین انرگی اشتادیون (کلن) ، تعداد تماشاگران: 50000 نفر
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به نظر می رسد جنبه های منفی عملکرد خوب بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان در حال پیدا شدن می باشند. این عملکرد مثبت باعث شده است تمایلات باشگاه های بزرگ اروپایی برای جذب بازیکنان بایرن افزایش یابد.
نمایش بسیار خوب دیوید آلابا در بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپا باعث شده است که موفق ترین باشگاه جهان در سال های اخیر بر روی نام او انگشت بگذارد. روزنامۀ "ال موندو دپورتیوو" اسپانیا گزارش داد که این بازیکن 19 ساله در لیست خرید بارسلونا قرار دارد.
پیشرفت این بازیکن در این فصل قابل توجه بوده است. آلابا در ابتدا تنها به عنوان یک بازیکن نیمکت نشین و جایگزین مورد استفاده قرار می گرفت ، اما در حال حاضر ، او به عنوان یار ثابت تیم بایرن مونیخ در سمت چپ خط دفاعی انجام وظیفه می کند.
آلابای جوان می تواند در بارسلونا یک جانشین خوب برای اریک آبیدال فرانسوی باشد ، که به تازگی مورد عمل جراحی از ناحیۀ کبد قرار گرفته است. اینکه آیا آبیدال می تواند ورزش حرفه ای خود را بدون محدودیت ادامه دهد ، هنوز به طور کامل مشخص نیست.
bayern.blogsky.com
-
رومنيگه: بايرن هرگز ستاره هايش را نمي فروشد
باشگاه بارسلونا با ارائه پيشنهاد به باشگاه بايرن مونيخ خواهان خريد ديويد آلابا مدافع چپ 19 ساله باشگاه مونيخي شدند تا بتواند در فصل آينده جانشين خوبي براي آبيدال باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از اخبار منتشره در روزنامه ال موندو دپورتيو مبني بر علاقه باشگاه بارسلونا براي جذب ستاره اتريشي باشگاه بايرن کارل هاينس رومنيگه در پاسخ به اين خبر مي گويد:؛" باشگاه بايرن هرگز بازيکنان برتر خود را رها نمي کند و آن ها را از دست نمي دهد ما باشگاهي هستيم که به دنبال خريد بازيکنان برتريم و برنامه اي براي فروش نداريم."
کاتالونيايي ها ،پس از مشکلاتي که ممکن است آبيدال را وادار به خداحافظي از فوتبال کند، به شدت به دنبال جذب يک مدافع چپ هستند و از اين رو پيشنهادي 12 ميليون يورويي را به باشگاه بايرن ارائه کرده بودند تا آلابا را به خدمت بگيرند. علاوه بر جوان اتريشي بايرن آن ها گرت بيل از تاتنهام و جوردي آلبا را از والنسيا نيز مدنظر دارند.
ديويد الابا تا سال 2015، با باشگاه بايرن قرارداد دارد و به نظر تا پايان قرارداد خود در بايرن ماندني است.