دوستان فشار درس های دانشگاه و زندگی اجازه فعالیت رو بهم نمیده .............. همتونو دوست دارم .......
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان فشار درس های دانشگاه و زندگی اجازه فعالیت رو بهم نمیده .............. همتونو دوست دارم .......
يعني ديگه نمياي سايت؟!crying::-crying::-:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::narahat ::narahat:
نه میام داداش ............ مزاحمتون هستیم roz::ashem:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:yes:heey::lay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اختيار داري داداش...:chakerim:
راستي نظرت راجع به اين قضيه يوهان:love: و اينا چيه؟
به ببین کی اینجاس ! سلام داش سینا . نیمیای دلمون واست تنگ میشه !
ما هم فشار دانشگاه و زندگی و..... اینارو داریم ولی به دوستامونم سر میزنیم ! دوست دارم بیشتر ببینیمت آقا سینا .
اصلا انجمن بدون سینا معنی نمیده.حتما باید بیایی :love:
بازيه ديشب كه حالمو گرفت(ميلان)،اميدوارم امشب بارسا حالمو سره جاش بياره...،الان يه برده 5/6/... به صفر/يك با هت تريكه لئو،خيلي ميچسبه و حسابي سر حالم ميكنه...:khahesh: :khahesh: :khahesh: :khahesh: :khahesh: :khahesh::khelal dandoon::ohum:
سلام دوستان اه اه ميلان خراب كرد. يووه ببره بازي بهدو اول ميشه... راستي منتظرم امشب بارسايي ها ببرن و مسي يه هتريك كنه باز d:
یووه دیشب با کمک داور از باخت فرار کرد.توپ بیش از نیم متر از خطه دروازه عبور کرده بود تعجب میکنم چطور داور ندید گل شده.کمک داور هم کاملا مسلط بر صحنه بود.
ایشالا بارسا هم که امشب میترکونه و مسی هم به صدر جدول گلزنان میره.
دوستان اینجا بخش بارسا است تاپیک آبی اناری ها :flowerysmile: