[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واکنش باواریائیها پس از دیدار برابر کلن
Fcbayern.ir – شنبه شب در آخرین هفته ی بوندسلیگا باواریائیها به مصاف کلن رفتند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ باواریائیها با پیروزی در این دیدار سبب شدند که باشگاه کلن موقعیت خود در لیگ دسته یک را از دست بدهد.
در قسمت زیر به واکنش باواریائیها پس از این دیدار پرداخته میشود.
یوپ هاینکس : با وجود اینکه در چند هفته ی اخیر سخت کار کردیم اما قهرمانی در بوندسلیگا را از دست دادیم. امروز این بازی را به اجرا گذاشتیم تا کیفیت خود را اثبات کنیم و واقعا" هم در سطح بالایی ظاهر شدیم. با گلهای بسیاری که به ثمر رساندیم توانستیم برابر کلن پیروز شویم.
ماریو گومز : من امروز مجبور بودم تا دقیقه ی آخر مبارزه کنم اما اصلا" نگران نبودم که مبادا عنوان برترین گلزن را کسب نکنم. هم اکنون نیز به هونتلار برای به ثمر رساندن 29 گل در بوندسلیگا و کسب عنوان برترین گلزن تبریک میگویم.
فرانک شفر ( سرمربی باشگاه کلن ) : سرانجام امروز به چیزی که همیشه از آن دوری میکردیم دچار شدیم و جایگاه خود در بوندسلیگا را از دست دادیم . امروز روز بدی برای همه ی ما بود.
لوکاس پودولسکی : با وجود اینکه بازی آخرم در بوندسلیگا را برگزار کردم اما واقعا" روز بدی را پشت سر گذاشتم . حالا کلن جایگاه خود را از دست داده است و ما به مقداری زمان برای هضم این واقعه نیازمندیم.
fcbayern.ir