سالارکیا: شاید چند بازیکن پرسپولیس را جریمه نکنیم.
رئیس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس گفت: در صورت موافقت کادر فنی احتمال دارد که از جریمه چند بازیکن پرسپولیس صرف نظر کنیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمود سالار کیا در خصوص تصمیم باشگاه برای جریمه بازیکنان اظهار داشت: با توجه به نتیجه نامطلوبی که مقابل صنعت نفت کسب کردیم که باعث شد خواسته و توقعات هواداران ما برآورده نشود و ناراحت شوند با تصمیم مدیران کادر فنی و کمیته انضباطی این تصمیم را گرفتیم که بازیکنان جریمه شوند.
البته معمارزاده بیشتر از سایرین جریمه خواهد شد.
وی افزود: با توجه به اینکه برخی از بازیکنان در بازی مقابل صنعت نفت عملکرد مطلوبی داشتند احتمال دارد در صورت موافقت کادر فنی و مدیر عامل آنها جریمه نشوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم بستری فراهم شود که پرسپولیس در بازیهای آینده موفق شود چون مدیر عامل باشگاه و سایر مسئولین از هیچ تلاشی دریغ نکردند و متاسفانه بابت نتیجه به دست آمده در دو دیدار مقابل ملوان و صنعت نفت به شدت ناراحت هستیم.
رویانیان: دل معمارزاده برای حقیقی تنگ شده است!/ هواداران ملعبه دست ما نیستند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از جریمه بازیکنان این تیم خبر داد و گفت: بازیکنان باید با قدرت، شرافت و مردانگی بازی کند چرا که 30 میلیون طرفدار پرسپولیس ملعبه دست ما نیستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان با بیان این مطلب اظهار داشت: شکستی که مقابل نفت آبادان متحمل شدیم بسیار شگفتی آور بود، چرا که انتظار نداشتیم با آمدن مصطفی دنیزلی و برنامهریزیها و تمریناتی که این مربی خوب برای تیم در نظر گرفته است دیگر متحمل چنین شکستهایی شویم.
وی در ادامه یادآور شد: من تعهد خود را در قبال باشگاه پرسپولیس عمل کردم و در یک فضای محدود نیم فصل توانستیم با نهایت ظرفیت و توان خود نیازهای تیم را در حد توان برطرف کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: از آنجایی که من در نیم فصل به پرسپولیس آمده بودم میتوانستم تیم را رها کنم و در فصل آینده برنامههای خود را اجرا کنم اما این کار انسانی نبود به همین خاطر در جهت جلب رضایت هواداران تیم را تقویت کردیم تا در مسابقات لیگ و پیکارهای آسیایی حضوری قدرتمند داشته باشیم.
رویانیان که با برنامه ورزش و مردم گفتگو میکرد، همچنین افزود: من نهایت تلاش خود را کردهام تا بهترین امکانات را فراهم آورده تا از فرصتهای موجود بهترین بهره را ببریم. ما تلاش کردیم تیمی که از نظر روحی شکست خورده بود را به انسجام و اتحاد برسانیم. در این شرایط انتظار ما از بازیکنان این است که به مراتب بهتر از گذشته عمل کنند.
وی پیروزی مقابل پرسپولیس را به عوامل تیم صنعت نفت آبادان و هواداران این تیم تبریک گفت و افزود: از پیروزی صنعت نفت ناراحت نیستم ناراحتی من از این است که چرا با این نتیجه شکست خوردیم ناراحتی من از این است که چرا دروازهبان ما با وجود اینکه یکی از بهترین مربی دروازهبانها را استخدام کردهایم این چنین راحت گل میخورد. ناراحتی من از بازیکنانی است که 6 تا 7 نفر از آنها توسط کیروش به تیم ملی دعوت شدند اما نتوانستند انتظارات را برآورده کنند. من از طرف هواداران این حق را دارم که از بازیکنان گلایه کنم و جرایمی را برای آنها در نظر بگیرم.
رویانیان با اذعان به اینکه طی ماههای گذشته حمایتهای خوبی از طرف رسانهها، هواداران و افراد دلسوز داشته است، گفت: به عنوان مدیرعامل باشگاه این حق را داشتم که برای تیم در نیم فصل دوم برنامه ریزی کنم. ما در کنار تقویت تیم یک سیستم ارزیابی فنی برای بازیکنان در نظر گرفتیم که با هر بازی خوب یا بدی که انجام میدهند نمرات مثبت و منفی برای آنها در نظر خواهیم گرفت. در پایان فصل با بررسی همین نمرات در خصوص ادامه همکاری با بازیکنان تصمیم گیری خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما بازیکنان با غیرت و توانمندی داریم که از آنها انتظار میرود منسجم عمل کنند ما بازیکنی می خواهیم که فقط برای پیروزی به میدان برود نه شکست و مساوی. بازیکنی که میخواهد برای شکست و تساوی به میدان برود همان بهتر که در زمین حاضر نشود. بازیکنی که چنین روحیهای دارد باید مرد باشد و از مربی خود بخواهد تا او را به زمین نفرستد. بازیکنان باید با قدرت، شرافت و مردانگی بازی کند چرا که 20 میلیون طرفدار پرسپولیس ملعبه دست ما نیستند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت خواهید کرد، گفت: کاندیدا زیاد است و به ما فرصت حضور در انتخابات نمیرسد! من تا به امروز حضور در عرصه انتخابات فدراسیون فوتبال را جدی و یا نیمه جدی هم نگرفتم! دوستان با توجه به برنامههایی که برای پرسپولیس در نظر گرفته و آنها را به اجرا درآوردهاند از من خواستهاند که در انتخابات فدراسیون شرکت کنم اما من هنوز تصمیمی در این خصوص ندارم.
رویانیان با اشاره به اینکه شرایط تیم اجازه نمیدهد برنامههایی که برای باشگاه پرسپولیس در نظر دارد را با قدرت اجرایی کند تصریح کرد: متاسفانه حقیقی و میثاق معمارزاده از اول با هم خوب کار نکردند و بد بستند. حالا که حقیقی رفته نمیدانم دیگر مشکل معمارزاده چیست. شاید او دلش برای حقیقی تنگ شده است!
نشست خبری دایی، دنیزلی، ابراهیمزاده و مدیرروستا فردا برگزار میشود.
نشست خبری سرمربیان ۴ تیم پرسپولیس، ذوب آهن، راهآهن و شهرداری تبریز فردا برگزار میشود.
نشست خبری علی دایی سرمربی راه آهن و علی اصغر مدیرروستا سرمربی شهرداری تبریز ساعت ۱۴ فردا در سالن روابط عمومی سازمان لیگ برگزار میشود.
ساعت ۱۵ فردا نیز کنفرانس مطبوعاتی مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس که هفته گذشته از برگزاری نشستهای خبری پیش از مسابقه انتقاد کرده بود و منصور ابراهیمزاده سرمربی ذوب آهن در همین محل برگزار میشود.
هفته بیست و سوم لیگ برتر روز یکشنبه با انجام ۹ دیدار برگزار میشود که دو بازی پرسپولیس و ذوب آهن و راه آهن و شهرداری تبریز در تهران برگزار خواهد شد.
عزیزیان: پرسپولیس نباید حقیقی را می فروخت/ معمارزاده مشکل روحی دارد.
مربي پيشين دروازهبانهاي پرسپوليس عملكرد ضعيف ميثاق معمارزاده را حاصل مشكل روحي و رواني او ميداند.
سعيد عزيزيان درباره عملكرد ميثاق معمارزاده در چند هفته اخير ليگ برتر اظهار كرد: يكي دو ماهي است كه بازيهاي پرسپوليس را از تلويزيون پيگيري ميكنم. ميثاق از لحاظ روحي و رواني پايين آمده، نميدانم كه دليلش چيست.
بايد كند و كاو كنند تا ببينند مشكل از كجاست.
وي ادامه داد: نميشود با دو سه ساعت جلسه در باشگاه، مشكل را بيابيم. ممكن است مشكل از بيرون زمين و تمرينها، با دوستان و در خانواده باشد. به هر حال مشخص است كه ميثاق در اين سه چهار هفته عملكرد خوبي نداشت. نظر شخصي من اين است كه باشگاه بايد عليرضا حقيقي را نگه ميداشت. عليرضا گلر خوبي است. الان كه ميثاق از لحاظ روحي پايين آمده، حقيقي به درد تيم ميخورد، اما فقط باشگاه به درآمدزايي فكر ميكرد كه در اين صورت فقط پرسپوليس ضرر كرد. ميثاق و عليرضا مشكل داشتند اما الان كه حقيقي نيست، چرا مشكل پيش ميآيد؟ زماني كه حقيقي بود مشكل كمتر بود، اما گلهاي خورده پرسپوليس بيشتر شده است. الان كه حقيقي رفته است ميثاق بايد از لحاظ روحي آزاد باشد كه بايد كند و كاو كرد تا ديد مشكل از كجاست. من در نيم فصل اول داشتم اين كند و كاو را ميكردم كه به من فرصت ندادند. ميخواستم با خانوادهاش صحبت كنم تا مسئله را حل كنيم. معلم بايد بازيكنش را ببيند، صحبت كند و با او دوست باشد تا بازيكن هم درددلهايش را به او بگويد.
مربي سابق دروازهبانان پرسپوليس همچنين با بيان اينكه زمان اخراجم گفتهاند مشكل مربي گلرهاست افزود: الان كه تيم نميتواند نتيجه بگيرد، باز هم مشكل مربي گلرهاست؟ اگر اين طور است پس چرا او را اخراج نميكنيد؟ باشگاه پرسپوليس بايد به من اجازه ميداد تا صحبت كنم شايد چيزهايي داشتم كه به دردشان ميخورد. اين بايد از مديريت باشگاه سوال شود و آنها مشكل را بگويند. من نميخواهم چوب لاي چرخ پرسپوليس بگذارم چون آن را دوست دارم، اما بايد بيايند صحبت كنند و همچنين يك شوكي به تيم وارد شود. امروز در برنامه ورزش و مردم آقاي رويانيان روي خط آمد و گفت "در حال حاضر بهترين مربي گلر به تيم آوردهايم اما چهار چهار تا گل ميخوريم". مديريت باشگاه در مورد اخراج من زود تصميم گرفت و تصميم ايشان بر اساس خطهايي بود كه به ايشان داده بودند.
عزيزيان در ادامه با بيان اينكه استفاده از دروازهبان دوم پرسپوليس يك ريسك محسوب ميشود، گفت: معلوم نيست حسين هوشيار كه دروازهبان دوم تيم است، ميتواند بازي كند يا نه. اگر باشگاه او را گرفته حتما گلر خوبي است. من هم فقط يك بازي او را ديدم و با يك بازي نميتوان روي يك دروازهبان نظر داد. ضمن اين كه او در دسته يك بازي كرده و شرايط آن با ليگ برتر متفاوت است.
وي ادامه داد: من اشتباه ميثاق را ميگويم همچنان كه از او حمايت هم ميكنم. نميتوانم چشمانم را ببندم و بگويم كه ميثاق گلر خوبي است. اين طور نيست. بايد اشتباههايش را بپذيرد. من هم از او انتقاد ميكنم. انتقادي كه باعث پيشرفت او شود.چون پرسپوليس در حال حاضر يك دروازهبان دارد و او را هم اگر بخواهيم بكوبيم و خرابش كنيم، پرسپوليس ضرر ميكند. ميثاق اگر دوست دارد به من زنگ بزند تا با عنوان دو دوست، نه شاگرد و معلم با هم صحبت و مشكلاتش را حل كنيم.
فنونی زاده: هوشیار می تواند به پیراهن تیم ملی برسد/ دنیزلی باید برای فصل برنامه ریزی کند.
بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است كه با وجود بهرهمندي از حضور مربي بزرگي چون دنيزلي، بايد به فصل بعد بازيها فكر كند.
مرتضي فنونيزاده دربارهي وضعيت فعلي پرسپوليس اظهار كرد: قبلا هم گفتهام كه پرسپوليس با وجود در اختيار داشتن مصطفي دنيزلي بايد فصل را كژدار و مريز تمام كند و به فكر فصل بعد باشد.
به هرحال بازيكنان پرسپوليس همان بازيكنان تيم فصل اول هستند و نميتوان انتظار زيادي از تيم داشت. البته پرسپوليس امروز اگر چهار گل ميخورد، دو گل هم ميزند، ولي پرسپوليس زمان استيلي ترسو بازي ميكرد. تيم از نظر فني خوب است، اما فكر نميكنم نتيجهاي بهتر از پنجم يا ششمي كسب كند.
وي در ادامه با بيان اين كه هر ضربهاي كه پرسپوليس ميخورد از ناحيه خط دفاع و دروازهبان است، افزود: متاسفانه رفتن حقيقي از تيم هم جواب نداد و باعث بهترشدن وضعيت نشد. حقيقي هم دروازهبان زياد مطمئني نبود، اما از معمارزاده بهتر بود. در زمان ما اگر دروازهبانها به تيم ملي نميرفتند هم جزو بهترينها بودند. وقتي ما نفراتي مثل بهروز سلطاني، وحيد قليچ، سعيد عزيزيان يا احمدرضا عابدزاده را درون دروازه ميديديم، خيالمان راحت ميشد، اما اكنون بازيكنان وقتي وارد زمين ميشوند، فكر ميكنند يك گل عقب هستند!
فنونيزاده همچنين گفت: بعيد ميدانم كه معمارزاده در بازي روز يكشنبه برابر ذوبآهن درون دروازه قرار بگيرد. اگر من جاي دنيزلي باشم، در آن بازي از هوشيار استفاده ميكنم. اين دروازهبان اگر خودش را در برابر ذوبآهن نشان دهد، ميتواند در داربي هم دروازهبان پرسپوليس باشد و حتي بعدها به تيم ملي هم برسد. البته در گلهايي كه پرسپوليس ميخورد، خط دفاع هم مقصر است. زمان ما در طول 90 دقيقه شايد فقط سه توپ به روي دروازه ما ميآمد، ولي امروز دفاع پرسپوليس يكي از بدترينهاي ليگ است. اگر آن اتفاق براي رضايي و نصرتي رخ نميداد، اكنون شرايط بهتر بود. من به شيث كاري ندارم، اما اگر نصرتي اكنون در تيم بود، بسيار بهتر از مدافعان فعلي كار ميكرد.
وي در پايان دربارهي داربي هفتاد و چهارم پايتخت كه چند روز ديگر برگزار ميشود، هم گفت: شرايط داربي با ساير ديدارها تفاوت دارد. پرسپوليس از نظر بازيكن چيزي كم ندارد و گرنه كيروش شش بازيكن از پرسپوليس به تيم ملي دعوت نميكرد. تنها مشكل پرسپوليس براي داربي شايد روحي و رواني باشد. خاطرم هست كه در سالهاي 64 و 65، بيشترين بازيكنان ما به قطر و آلمان ترانسفر شده بودند، ولي آن سال هم استقلال را با ستارگانش شكست داديم.
اولادی : وقتی اول بازی گل می خوریم کمر تیم می شکند.
در روزی که پرسپولیس به مهاجم خود احتیاج داشت مهرداد اولادی به دلیل سه اخطاره بودن در بازی با صنعت نفت آبادان غایب بود. اولادی بعد از بازی تیمش گفت و گویی در همین رابطه داشت.
* بازی را چطور دیدی؟
متاسفانه قسمت نبود در این بازی باشم. واقعا نمی دانم چرا در بای با مس سرچشمه کارت زرد گرفتم ، باخت سنگینی داشتیم واقعا خسته شدم این قدر از مردم عذرخواهی کردم.
* به نظرت ضعف پرسپولیس چه بود؟
طبق معمول اول گل خوردیم. ما نباید همان اول بازی گل بخوریم. با این وضع کمر تیم می شکند.
* در این فصل پرسپولیس در اکثر بازی ها گل اول را خورده؟
ما 5 بازی است که بین دقیقه 2 تا 10 بازی گل خوردیم. همین مسئله باعث می شود بازیکنان استرس زیادی را تحمل کنند. وقتی هم بازی در خانه حرف باشد شرایط بدتر می شود.
* در آبادان هم چنین شرایطی بود.
درست است. من درک می کنم که تیم در آبادان شرایط بدی داشت. فونیکه سی مهاجم حریف هم خوب کار کرد. او از ضعف های ما استفاده کرد و گل زد.
* جای خالی خودت را در زمین احساس نکردی؟
نه بچه ها زحمت کشیدند و من هم در بازی های بعدی جبران می کنم. دیروز هم خودم اختصاصی تمرین کردم تا آمادگی ام را از دست ندهم.
مدافع پرسپولیس بازی با ذوبآهن را از دست داد.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت از ناحیه دست بازی مقابل ذوب آهن را از دست داد.
علیرضا محمد در بازی مقابل صنعت نفت آبادان از ناحیه دست دچار مصدومیت و تعویض شد. پس از عکسی که محمد از دستش گرفت مشخص شد که وی دیدار روز یکشنبه مقابل ذوب آهن را از دست داده است.
تکلیف محمد برای حضور در دربی 74 تا سهشنبه مشخص میشود و این احتمال وجود دارد که این بازیکن دیدار روز پنجشنبه 13 بهمن برابر استقلال را هم از دست بدهد.
انتقاد هواداران از بازیکنان، تمرینات سبک کریمی و تذکر دنیزلی.
تمرین پرسپولیس از ساعت ۱۰:۴۵ صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد.
در این تمرین که پشت درهای بسته برگزار شد، بازیکنان ابتدا بدنهای خود را گرم کردند و سپس به گروه کارهای تاکتیکی پرداختند. دنیزلی تمرینات ویژهای را برای مدافعان در نظر گرفته بود.
* حدود 40 هوادار پشت درهای بسته حضور داشتند، آنها به بازیکنان اعتراض کردند و همچنین انتقادهایی به دلیل برگزاری تمرینات پرسپولیس پشت دربهای بسته داشتند. آنها همچنین به عملکرد معمارزاده اعتراض کردند.
* علی کریمی و علیرضا محمد سبکتر تمرین کردند.
*دنیزلی در ابتدای تمرین به برخی از بازیکنان در خصوص عملکردشان تذکر داد.
* قرمزپوشان با دستور دنیزلی در ورزشگاه درفشیفر ناهار خوردند.