بله داداش خودم رو رفتم معرفی کردم همین الآن ...
از بین بچه های بارسلونایی اینجا کسی هست که گرافیکش خوب باشه و بتونه هدر بسازه ؟؟؟
کارم درمورد بارسلوناست ...---ببخشید اگر مخالفت داشت با قوانین---
نمایش نسخه قابل چاپ
بله داداش خودم رو رفتم معرفی کردم همین الآن ...
از بین بچه های بارسلونایی اینجا کسی هست که گرافیکش خوب باشه و بتونه هدر بسازه ؟؟؟
کارم درمورد بارسلوناست ...---ببخشید اگر مخالفت داشت با قوانین---
بابا مگه گوآردیولا دمب کرایفه که وقتی اون رفت پپ هم بره؟
پپ نمیره من 99/99%میگم نمیره:love:
ولی روسل دیگه واقعا داره باشگاه رو کلا، به هم میریزه.:gerye:آخه من نمیدونم کی به این گفته نظرات خوبه؟Death::
من خودمو توی خودتو معرفی کن ، معرفی نکردم
ایبی نداره منم تازه این کارو کردم heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هدف اینه که همدیگه رو بهتر بشناسیم
بجه ها یه سوال هنوز کسی مدیر نشده؟:narahat:
اصلا کسی به آقا جعفر پیام داده:ehe:
خیلی باحاله :hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که 3تاشونو دوست دارم
امكانش هست كه اين مربي ما قراردادش رو تمديد كنه ولي به احتمال زياد بعد از اين كاراي راسل, مربيمون رفتنيه...om:::gerye:
خیلی باحال بود.من که حسابی خندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره, فكر كنم داويد لوييز هم اميد داره مسي بشه!!! اونم دلش ميخواد حيووني...! راستي اصلا كسي خبر داره در مورد مربيمون؟! هيچ اطلاعيه اي چيزي نيست؟
زیاد نگران نباشید ! امکان نداره گواردیولا به این راحتی از تیم کنار گذاشته بشه یا خودش بخواد بره !
آخه مشکل خواستی وجود نداره ! مخصوصا وقتی که تو این فصل دسته کم 3 تا جام دیگرو کسب میکنه !!!
من معتقدم پپ اين فصل ميمونه ولي مطمين نيستم فصل بعد ميمونه, پس كاش اين فصل جام مال ما باشه تا بقول دوستان تاريخ نشيم...