آقا امید من به نظرت احترام میزارم ولی به نظر خودم ما سه تا دروازبان داریم و به دروازبان دیگه ای نیاز نداشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا امید من به نظرت احترام میزارم ولی به نظر خودم ما سه تا دروازبان داریم و به دروازبان دیگه ای نیاز نداشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه جالب اینجاس
الان 4 تا دروازه بان داریم
ولی دایی به رضا محمدی اجازه نمیده بره 1 تیم دیگه O.o
آخه چرا پرسپولیس نکونامو میخواد؟
داره حرصم درمیاد
آخه ما خط هاهفبک خوبی داریم
حقیقی
نوری
دهنوی
امید عالیشاه ( ملی پوش زیر 22)
و...
مگه اینا چشونه که بخواییم 1 استقلالی دیگه بگیریم؟
درست میگی ما الان 4 دروازبان داریم ولی مهم نیست که چند دروازبان داری مهم اینه بهترین رو بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مطئمن باش اگه حقیقی زودتر به پرسپولیس اومده بود باشگاه هیچ دروازبانی رو نمیگرفت
ما باید فکرمون برای قهرمانی باشه نه رو تعداد بازیکنان.
امید های پرسپولیس خیلی ضعیفن یا بزرگسالان زیادی قویه؟
به نظرتون فردا پرسپولیس میبره یا میبازه؟
یا مساوی؟
آقا همه چیز به برد بازی با تراکتور ختم نمیشه
ما فصل پیش تو اولین بازیمون تو خارج از خونه بازی رو بردیم ولی آخر لیگ جدول رو باختیم:daghighan:
امیدوارم ببریم حسم اینو میگه امیدوارم اشتباه نکرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه قرمزه تو ایران ---------پرسپولیس قهرمان
بنظر من پرسپولیس میزنه
دلم خیلی روشنه که میزنیم
تیم زود بسته شد و تو زمان خوبی تونستیم بدنساازی کنیم و تیم هم خیلی سر حال و دور از حاشیه هست
پــــــــــــرســــــــــ پـــــــــولـــــــــــيـ ــــــــس قــــــهــــرمــان