زرينچه :علت تعطيلى تمرين استقلال را نمى دانم
زرينچه :علت تعطيلى تمرين استقلال را نمى دانم
جواد زرينچه مشاورفنى وعضو هيات مديره باشگاه فرهنگى - ورزشى استقلال تهران در خصوص تعطيلى تمرين ديروز استقلال توسط مجتبى جبارى گفت: علت اين اقدام را نمى دانم. وى پس از تعطيلى تمرين استقلال توسط مجتبى جبارى كاپيتان اين تيم اظهار داشت: درجريان اين موضوع نيستم و رييس هيات مديره باشگاه بهترين گزينه براى پاسخگويى در اين خصوص است. او افزود: باشگاه استقلال همچنان با مشكلات مالى عديده رو به رو است ونمى دانيم اين مشكلات تا چه زمانى ادامه خواهد داشت.
جبارى نگذاشت بازيكنان تمرين كنند؛ هر وقت پول داديد برمى گرديم!
جبارى نگذاشت بازيكنان تمرين كنند؛ هر وقت پول داديد برمى گرديم!
مجتبى جبارى هافبك استقلال در اعتراض به مشكلات مالى تمرين اين تيم را تعطيل كرد و نگذاشت بازيكنان در تمرين ريكاورى ديروز حاضر شوند. تمرين تيم فوتبال استقلال قرار بود از ساعت ۱۴ در كمپ اختصاصى اين باشگاه برگزار شود. اعضاى كادر فنى از بازيكنان خواستند خود را براى تمرين آماده كنند و چند دور دور زمين چمن بدوند و بعد راهى استخر و سونا شوند.با اين حال در ابتداى تمرين مجتبى جبارى با حالتى اعتراض آميز خطاب به مظلومى گفت:« چه چيز را بايد شروع كنيم؟ فصل تمام شد اما خبرى از مديرعامل نيست. نمى خواهيم شروع كنيم.»جبارى سپس رو به بازيكنان كرد و گفت:« همه با هم مى رويم.» بعد از اين حرف كاپيتان، بازيكنان استقلال زمين چمن را ترك كردند و بعد از مدتى هم از ورزشگاه خارج شدند. پرويز مظلومى در اين زمينه به خبرنگاران گفت:« اين تمرين ريكاورى قبل از بازى با نسف قارسى خيلى مهم بود و بايد انجام مى شد.من نمى دانم حق با چه كسى است اما اميدوارم اين مسأله هرچه سريع تر حل و با بازيكنان جلسه اى برگزار شود.» پس از اينكه بازيكنان تيم استقلال با درخواست جبارى تصميم گرفتند تمرين ديروز اين تيم را تحريم و تا مشخص شدن وضعيتشان صبر كنند، پرويز مظلومى نيز به رختكن كمپ استقلال رفت.على نظرى جويبارى، قائم مقام باشگاه استقلال بلافاصله پس از اطلاع از اين موضوع با مظلومى تماس گرفت كه سرمربى استقلال اعلام كرد بازيكنان در حال ترك ورزشگاه هستند و ديگر كار از كار گذشته است. مظلومى كه از اتفاق رخ داده در تمرين ديروز بسيار ناراحت بود به كادرفنى تيم اعلام كرد در حالى كه تيمش بايد آماده بازى روز چهارشنبه هفته جارى با نسف قارسى ازبكستان شود، چنين مشكلى پيش آمده و قطعا در تيم تاثيرگذار خواهد بود.كادرفنى استقلال تا آخرين دقايق اميد داشت بازيكنان از تصميم خود منصرف شوند اما اين اتفاق نيفتاد و تمام بازيكنان استقلال كمپ اختصاصى اين باشگاه را ترك كردند.برخى از آنها هم وقتى در حال ترك ورزشگاه بودند گفتند:«هر وقت پول داديد برمى گرديم.» مهدى رحمتى در تمرين ديروز استقلال حضور نداشت و حنيف عمران زاده در ابتدا با لباس شخصى به تمرين آمد و وقتى همه بازيكنان در اعتراض به شرايطشان ورزشگاه را ترك مى كردند او نيز بازيكنان را همراهى كرد. بازيكنان مى گفتند تا زمانى كه با مديرعامل جلسه نداشته باشند تمرين نمى كنند.كادرفنى نيز در جلسه اى به بررسى اين موضوع پرداخت تا راهكارى براى مشكل به وجود آمده پيدا كند.
معرفى شماره ۸به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال
معرفى شماره ۸به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال
باشگاه استقلال : آنقدر «لى لى» به «لا لا» ى جبارى گذاشتيم كه اينطور شد
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال از معرفى هافبك اين تيم به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال خبر داد. وى درباره اعتصاب بازيكنان استقلال در تمرين ديروز و تعطيلى تمرينات گفت: كاسه صبر من لبريز شده است. مجتبى جبارى كه عامل تعطيلى تمرين ديروز استقلال بود را به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال معرفى كرديم و با توجه به بى نظمى كه او انجام داده احتمال دارد چند سال محروم شود. او افزود: واقعا تعجب مى كنم؛ جبارى در حالى تمرين را به هم ريخته كه امسال همه پولش را دريافت كرده و طلب سال گذشته اش را هم گرفته و فقط ۱۷۰ميليون تومان از زمان واعظى آشتيانى باقى مانده است. از بس كه لى لى به لالاى جبارى گذاشته ايم هر تصميمى كه دلش مى خواهد مى گيرد. باشگاه هم او را جريمه سنگينى خواهد كرد. فتح الله زاده در خصوص اينكه شايد بهتر بود باشگاه استقلال پيش از اين برخوردهاى محكم ترى با اين بازيكن انجام مى داد خاطرنشان كرد: ما مى گفتيم او جوان است و خواستيم از او حمايت كنيم. جبارى براى باشگاه تعيين تكليف مى كند و مى گويد مربيتان خوب نيست يا توپ ها به درد نمى خورد. انگار او نمى داند كه اين توپ ها را afc به ما داده است. وى تصريح كرد: اصلا انتظار نداشتم كه او چنين كارى كند اما امروز تمرين استقلال از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقيقه در كمپ اختصاصى باشگاه برگزار مى شود و خودم هم بعد از تمرين جلسه اى با بازيكنان خواهم داشت. اگر بدانم از بازيكنان كسى با جبارى همكارى كرده و در اين تعطيلى نقش داشته او را به كميته انضباطى باشگاه مى فرستم. مگر همه تيم ها به بازيكنان خود پول داده اند؟ مظلومى هم از اين اتفاق ناراحت است اما ما امروز تمرينات خود را ادامه مى دهيم.
سرخاب: استقلال به معناى واقعى عالى بود
سرخاب: استقلال به معناى واقعى عالى بود
عباس سرخاب، مهاجم و هافبك پيشين تيم استقلال در خصوص آخرين هفته ليگ برتر و بازى استقلال مقابل نفت تهران اظهار داشت: استقلال به معناى واقعى عالى بود. اين بازى و اين نتيجه، يك برد كم نظير بود. اين برد دير بود، متأسفانه خيلى دير. برد تلخى بود. اين بازى و برد پرگل استقلال دوباره باعث افسوس و حسرت شد. حسرت مسابقه هاى پيشين و امتيازهاى از دست رفته، على الخصوص امتيازات از دست رفته در دو بازى مقابل شهردارى تبريز و شاهين بوشهر. پيشكسوت تيم استقلال، علت فرصت هاى سوخته را عدم مديريت بحران خواند و اضافه كرد: من به حاشيه و تأثير آن خيلى اعتقاد ندارم اما قبول دارم كه در يكى، دو هفته اخير براى تيم حاشيه ها و حرف هايى ايجاد شد. تيم هاى بزرگ هميشه دچار مشكل مى شوند، ولى بايد ياد بگيرند كه چگونه با آن كنار بيايند. به نظر من استقلال طى يك مقطعى مسير قهرمانى را گم كرد. البته از تأثير كسب يك جام و سير و اشباع شدن بازيكنان نمى توان به سادگى گذشت. استقلال در آخرين بازى، همان تيمى بود كه هميشه از استقلال انتظار مى رفت.
خرمگاه: استقلال خواست ببرد و برد
خرمگاه: استقلال خواست ببرد و برد
محمد خرمگاه، بازيكن اسبق تيم استقلال درخصوص برد استقلال مقابل نفت تهران و رتبه سومى استقلال گفت: استقلال روز جمعه يكبار ديگر ثابت كرد وقتى بخواهد ببرد، حتما به اين مهم خواهد رسيد و اصلا مهم نيست كه تيم حريف چه تيمى است و چه جايگاهى دارد چون استقلال بارها و بارها ثابت كرده وقتى قصد برد داشته به آن رسيده است. استقلال در اين بازى از تمام موقعيت هايش بهترين بهره را برد و توانست از ۵ موقعيت صددرصد، ۳ تاى آن را به نتيجه برساند و ۳ گل بزند. اين استقلال اگر در هفته هاى قبل هم همين تيم ديروز بود، الان با اختلاف چند امتياز قهرمان ليگ هم شده بود. البته اين رتبه هم چيزى از ارزش هاى استقلال هرگز كم نخواهد كرد. پيشكسوت تيم استقلال درخصوص بازى چهارشنبه تيم استقلال مقابل تيم نسف قارسى ازبكستان ادامه داد: استقلال مى تواند در شهر حريف، تيم نسف قارسى را كوبنده از پيش رو بردارد. در اين شكى نيست.
اكبرپور: استقلال لايق قهرمانى بود
اكبرپور: استقلال لايق قهرمانى بود
عليرضا اكبرپور، مهاجم پيشين تيم استقلال درخصوص آخرين بازى استقلال در ليگ اظهار داشت: استقلال با توجه به آنچه كه ارائه داد، مستحق اين برد بود. استقلال هم نفرات خوبى را در اختيار داشت و هم توانست يك فوتبال تاكتيكى را ارائه دهد. استقلال تيم بزرگى است و لايق قهرمانى در ليگ بود. با توجه به نتايج خوبى كه در نيم فصل اول كسب كرد، اگر يكسرى مشكلات نبود، الان استقلال بود كه اين جام را بالاى سر مى برد. به نظر من حاشيه هاى اخير، قهرمانى را از استقلال دور كرد. وى در خصوص اينكه استقلال بايد بازى روز چهارشنبه مقابل نماينده ازبكستان را ببرد، افزود: استقلال براى ورود به مرحله بعدى ليگ قهرمانان آسيا بايد هرطور كه شده فاتح اين ميدان نيز شود. اميدواريم كه تيم در ازبكستان هم همين فوتبال را به نمايش بگذارد، با يك فوتبال زيبا صعود به مرحله بعدى را قطعى نمايد.
عليجباري: از حرکت امروز بازيکنان شرمندهام
عليجباري: از حرکت امروز بازيکنان شرمندهام
پيشکسوت تيم فوتبال استقلال خطاب به بازيکنان اين تيم که تمرين امروز (شنبه) تيمشان را در آستانه بازي اين هفته با نسف قارشي در ليگ قهرمانان آسيا تحريم کردند، گفت: راهي که در پيش گرفتهايد، راه درستي نيست و حداقل به خاطر مصالح ملي نبايد اين کار را انجام ميداديد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي جباري در واکنش به تمرين نکردن بازيکنان تيم فوتبال استقلال به ايسنا گفت: از اين حرکت به شدت شگفتزده شدم، واقعا فکر نميکردم در اين شرايط بازيکنان در تمرين شرکت نکنند. به هر حال تيم استقلال بايد اين هفته در ليگ قهرمانان آسيا بازي کند و فقط استقلال نيست بلکه نماينده فوتبال ايران است. بازيکنان حداقل به خاطر مصالح ملي هم که بود، نبايد دست به اين اقدام ميزدند.
وي افزود: ممکن است درون يک خانواده مشکلاتي باشد که بايد آنها را در داخل خانواده حل کرد. اگر مجتبي جباري بازيکنان را تحريک به اين اقدام کرده باشد، بازيکنان نبايد به حرف او گوش ميدادند. اين اقدام مصداق بارز گروکشي است که نه در شان تيمي چون استقلال و نه در شان بازيکنان اين تيم است. بهتر بود آنها کمي فکر ميکردند و درمييافتند که استقلال در چه مرحله حساسي در ليگ قهرمانان آسيا قرار دارد. اين اقدام ممکن است به ضرر اين تيم و حذف آنها در ليگ قهرمانان آسيا هم تمام شود.
جباري تاکيد کرد: کار خوبي نبود و من واقعا از آن شوکه شدم. در برابر هواداران استقلال شرمندهام و چيزي نميتوانم بگويم. استقلال الان در خاورميانه و آسيا اسم و رسم دارد. زماني که من سالها در اين تيم بازي کردم و سالها کاپيتان بودم، هيچ وقت به خودم اجازه ندادم چنين اقدامي را انجام دهم. آن زمان با وجود آنکه پول درست و حسابي هم به بازيکنان نميدادند، ما کار خودمان را انجام ميداديم، به خاطر عرق ملي، به خاطر ارزش و اعتبار پيراهن آبي استقلال. نبايد در اين وضعيت عليه اين تيم جوسازي کنيم. واقعا ماندهام در واکنش به اين اقدام چه بگويم و بازيکنان چطور به خودشان اجازه دادند تمرين تيمشان را تحريم کنند.
اين پيشکسوت تيم استقلال گفت: اگر رسانهها از بازيکنان مطلبي ننويسند و عکسي چاپ نکنند، اگر تلويزيون مسابقههاي تيمها را نشان ندهد و مردم هم به استاديومها نروند، اين بازيکنان چطور به محبوبيت و شهرت ميرسند؟ آنها اگر به جايي ميرسند، اگر نگوييم از صدقهسري مردم است، حداقل ميتوان گفت از تشويقهاي هواداراني است که به استاديوم آمده و با داد و فرياد تيمشان را تشويق ميکنند. اين مردم چه گناهي کردهاند که تيمشان به خاطر رفتار اين بازيکنان ضربه ببيند؟! استقلال تيم بزرگي است و بازيکنانش بايد بدانند راهي که براي اين موضوع در پيش گرفتهاند راه درستي نيست.
وي در پاسخ به اين سوال که به بازيکنان طلبکار استقلال به چه اندازه ميتوان حق داد که انتظار دريافت حق و حقوق ماديشان را داشته باشند و به اميد قولهاي مربوط به پايان مسابقات تيمشان نمانند به ايسنا گفت: به هر حال اين باشگاهها در فدراسيون فوتبال اندوخته مالي دارند و فدراسيون ميتواند طبق ضوابط از آن محل کسر کرده و به بازيکنان بپردازد. تاکنون چه کسي پيدا شده که از تيمهاي بزرگي چون استقلال و پرسپوليس طلب داشته و در آخر موفق نشده طلبش را بگيرد؟ همه پولهايشان را اگر هم دير شده گرفتهاند. ضمن اينکه من بعيد ميدانم استقلال بخواهد حقوق مادي اين بازيکنان را پرداخت نکند. شايد الان شرايط مساعدي نداشته باشد اما فکر ميکنم مطالبات بازيکنانش را پرداخت خواهد کرد. از طرفي فکر ميکنم آنها الان پشيمان شدهاند و در تمرينهاي بعدي تيم شرکت خواهند کرد.
خرمگاه: یک سیب لکهدار بقیه را هم لکهدار میکند
خرمگاه: یک سیب لکهدار بقیه را هم لکهدار میکند
خبرگزاری فارس: پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در واکنش به اقدام مجتبی جباری گفت: اگر یک سیب لکهدار در یک جعبه باشد بقیه سیبها را هم لکهدار میکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد خرمگاه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد تعطیل شدن تمرین استقلال توسط جباری اظهار داشت: فکر می کنم این اتفاق همه فوتبالی ها را متاثر کرده است. این کار قشنگی نبوده که توسط جباری صورت گرفت. نمی خواهم بگویم او حق داشته یا نه. شاید به او شرایط سخت گذشته و انسان ها در شرایط سخت تصمیمات سختی می گیرند.
وی افزود: در چنین شرایطی جباری بدترین گزینه را انتخاب کرده است، فکر می کنم اگر جباری هم به خلوت خودش رجوع کند به این نتیجه می رسد که کار درستی انجام نداده است.
خرمگاه تصریح کرد: باشگاه جای تصمیمات انفرادی نیست. من فکر می کنم با این حرکت جباری برخورد می شود. اگر سیبی لکه دار در یک جعبه باشد بقیه سیب ها را هم لکه دار می کند. جباری می داند که اشتباه کرده است. او بازیکن بزرگ و ملی است و باید در شرایط سخت بزرگ تر تصمیم بگیرد. چنین رفتارهایی برای خود او بد است.
مدافع سال های دور استقلال در ارتباط با تصمیمات دوگانه باشگاه استقلال در مورد این بازیکن گفت: این به مدیریت فتح الله زاده بر می گردد. من نمی توانم چنین چیزی را قضاوت کنم. خودش می داند که چه تصمیمی بگیرد. خوب و بد این تصمیم را هم باید خودش پاسخ دهد.
خرمگاه تاکید کرد: جباری باید بداند از او بزرگ تر هم در تیم استقلال بوده اند. مطمئن باشید جباری در شرایط عادی دوست ندارد چنین کارهایی انجام دهد. امیدوارم او آرامش بیشتری را در تصمیماتش لحاظ کند.
امضای فتحاللهزاده پای حاشیهسازی جباری
امضای فتحاللهزاده پای حاشیهسازی جباری
وقتی اغتشاشگر، باغیرت میشود!
خبرگزاری فارس: در حالی که مدیرعامل باشگاه استقلال عصر روز گذشته جباری را اغتشاشگر خوانده بود، شب گذشته و در چرخشی عجیب حق را به بازیکن حاشیهساز تیمش داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، هر وقت در استقلال از حاشیه خبری میشود، میتوان رد پای مجتبی جباری را در آن دید؛ بازیکنی که اگر چه ظاهر آرامی دارد اما در چند سال اخیر عامل بسیاری از حاشیهها بوده است.
هنوز فراموش نکردهایم روزی را که مجتبی جباری چه حرفهایی علیه مدیریت باشگاه به زبان آورد. هنوز از یادمان نرفته انتقادهای تند و تیز شماره 8 استقلال از پرویز مظلومی را؛ آنجایی که گفت این مربی فقط تماشا میکند و کار خاصی انجام نمیدهد.
هنوز به یاد داریم که چگونه جباری برای باشگاه خط و نشان کشید و گفت که اگر کرار در این تیم باشد، یک دقیقه هم برای استقلال بازی نمیکند؛ اتفاقی که باعث جدایی کرار شد. شاید نیاز به گفتن نباشد که این بازیکن در زمان مربیگری قلعه نویی نیز چه حاشیههایی به وجود آورد و چه کارهایی کرد.
دیروز اما جباری چشمه دیگری از تواناییاش در به حاشیه بردن تیم را نشان داد. او یک تنه و البته با هماهنگی و همکاری سایر بازیکنان تعطیلی تمرین استقلال را کلید زد و در نقش کارگردان به خوبی این کار را انجام داد. بازیکنان استقلال هم بازیگران خوبی بودند و جباری را همراهی کردند.
این اتفاق در حالی رخ داد که استقلال چهارشنبه هفته جاری در آخرین دیدار لیگ قهرمانان به مصاف نسف قارشی ازبکستان میرود که بازی حساسی برای آبیها محسوب میشود.
جباری به بهانه مشکلات مالی تمرین استقلال را تعطیل کرد تا علی فتحاللهزاده شاکیتر از گذشته علیه هافبک تیمش موضع بگیرد.
فتحاللهزاده ساعت 16:05 روز گذشته در گفتوگو با فارس گفته بود: کاسه صبر من لبریز شده است. مجتبی جباری که عامل تعطیلی تمرین استقلال بود را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال معرفی کردیم و با توجه به اغتشاشی که او انجام داده احتمال دارد چند سال محروم شود.
وی ادامه داده بود: واقعاً تعجب میکنم؛ جباری در حالی امروز تمرین را به هم ریخته که امسال همه پولش را دریافت کرده و طلب سال گذشتهاش را هم گرفته و فقط 170میلیون تومان از زمان واعظ آشتیانی باقی مانده است. از بس که لیلی به لالای جباری گذاشتهایم هر تصمیمی که دلش میخواهد میگیرد. باشگاه هم او را جریمه سنگینی خواهد کرد.
فتحاللهزاده در خصوص اینکه شاید بهتر بود باشگاه استقلال پیش از این برخوردهای محکمتری با این بازیکن انجام میداد خاطرنشان کرد: میگفتیم او جوان است و خواستیم از او حمایت کنیم. جباری برای باشگاه تعیین تکلیف میکند و میگوید مربیتان خوب نیست یا توپها به درد نمیخورد. انگار او نمیداند که این توپها را AFC به ما داده است. اصلاً انتظار نداشتم که او امروز چنین کاری کند.
ساعتی بعد مجتبی جباری که عادت دارد پس از حاشیه سازی عذرخواهی کند و یا کارش را توجیه کند در مصاحبهای گفت که منظورش فتحاللهزاده نبوده و خطاب او افراد دیگری هستند که کاری نمیکنند.
همین مصاحبه کافی بود تا فتحاللهزاده در چرخشی 180 درجهای حرفهای خودش را زیر سؤال ببرد. مدیرعامل باشگاه استقلال شب گذشته در گفتوگو با برنامه ورزش از نگاه 2 با اشاره به مصاحبهاش با یکی دیگر از رسانهها گفت: من نگفتم جباری دو سال محروم میشود بلکه گفتم برای بازیکنی که تیم را به اغتشاش میکشد، یک تا دو سال جریمه در نظر میگیرند اما جباری شامل حال این موضوع نمیشود.
فتحاللهزاده که گویی مصاحبه جباری به مذاقش خوش آمده بود، اینگونه حرفهایش را ادامه داد: میخواهیم برخورد پدرانه داشته باشیم. حرفهای جباری درست و منطقی است اما سپاهان که قهرمان شده یا پرسپولیس هیچ کدام از آنها پول بازیکنانشان را به صورت کامل ندادهاند. چه زمانی در آخر فصل پول را تسویه میکنند؟ در خانواده از این اختلافات به وجود میآید. این اتفاقات عمدی و از روی کینه نیست و گاهی اوقات بچهها از این کارها میکنند. جباری جریمه میشود اما مطمئنم در ازبکستان یار و یاور استقلال خواهد بود و با بازی غیرتمندانهاش کمک میکند تا این مشکل حل شود.
مدیرعامل باشگاه استقلال افزود: چون حرفهای جباری منطقی است نباید زورگویی را سرلوحه کارمان قرار دهیم. وقتی بازیکنی حرف درست میزند نباید بگوییم نادرست میگویی. کار جباری خوب نبوده ولی حرفش درست بوده است.
به گزارش فارس مشابه چنین حرفها و اتفاقاتی را پیش از این دیده بودیم. جایی که جباری انتقاد میکرد و باشگاه استقلال میبخشید. ذهن فراموشکار ما هنوز فراموش نکرده که چگونه باشگاه استقلال پس از انتقادات تند جباری از مظلومی او را تنها یک جلسه محروم کرد تا شماره 8 به بازی با پرسپولیس برسد.
حرفهای شب گذشته فتحاللهزاده چنین ذهنیتی را به وجود میآورد که او و مجموعه باشگاه استقلال برای نتیجه گیری حتی حاضرند اصولشان و مسائل اخلاقی را زیر سؤال ببرند؛ آن دفعه در دربی و این بار برای آسیا.
حال سؤال این است که اگر جباری درباره فتحاللهزاده آن صحبتها را انجام نمیداد باز هم شاهد چرخش 180درجهای مدیر عامل استقلال میبودیم؟ آیا اتفاقات گذشته برای باشگاه استقلال درس عبرت نشده است؟ آیا واقعا برخورد پدرانه با جباری جواب میدهد؟ آیا یک بازیکن حق دارد تمرین تیمش را تعطیل کند؟
چگونه است جباری بعدازظهر اغتشاشگر میشود و شب با معرفت؟ آقای فتحاللهزاده این پارادوکس را چگونه بپذیریم؟ قبول کنیم که مصاحبه جباری نقشی در تغییر صحبتهای شما نداشته است؟ جباری باید چند بار یک اشتباه را تکرار کند تا برخوردی فراتر از برخورد پدرانه با او صورت گیرد؟ آیا کارها به معنی تایید بازیکن سالاری نیست؟
آقای فتحاللهزاده! امروز امضای شما پای حاشیهسازیهای جباری دیده میشود چرا که اگر از ابتدا برخورد درستی میکردید این اتفاقها رخ نمیداد. مطمئن باشید دیری نمیگذرد که جباری بار دیگر استقلال را به حاشیه میکشاند. در این نکته شک نکنید؛ چرا که تاکنون شک کردید و ضربهاش را هم خوردید. البته که در این میان مظلومی هم نقش دارد که اگر او میخواست شاید با جباری پس از انتقادات تندش برخورد محکمتری صورت میگرفت.
چگونه است که جباری هر کاری میخواهد انجام دهد و هر وقت که اراده کند، میتواند استقلال را به هم بریزد؟ آیا این به خاطر برخوردهای گذشته فتحاللهزاده و باشگاه استقلال نیست؟ آیا نباید پاسخ این سؤال را در جمله خود فتحاللهزاده که روز گذشته به فارس گفته بود" از بس که لیلی به لالای جباری گذاشتهایم هر تصمیمی که میخواهد میگیرد" جستجو کنیم؟