چه داستانی شدا!گذشته از بحث مدیر،تایتل خیلی باحال شده،یه جورایی توی سایت تکه!من که خیلی دوستش دارم.:/danc
نمایش نسخه قابل چاپ
چه داستانی شدا!گذشته از بحث مدیر،تایتل خیلی باحال شده،یه جورایی توی سایت تکه!من که خیلی دوستش دارم.:/danc
بارسا کلا همه جا تکه چه تو جهان چه توی سایت دربی! همیشم قشنگ ترین و زیبا ترین و چشم نواز ترینهlove::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dina1996 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موافقم، تاپیک ما مثل هیچ تاپیکی نیست و همیشه بروزه، خیلی افتخار میکنم :yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dina1996 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا و بارسایی هم اینجا و هم کل دنیا در حال پیشرفته ولی این راسل همه چیو خراب میکنه :chi migi:
يه روز به سايت سر نزديما ببين چقدر اتفاق افتاده....
ميتونم بگم كرايف تو بارسلون،نقش فرگي رو داره تو منچستر....همون قدر كه فرگي تو موفقيت منيونايتد نقش داشته،كرايف تو موفقيت بارسا تاثير داشته!
مرگ بر راسل :-angeterza::-:ey babaaa:
راسل:ogh: از همين الان نماد حماقت باشگاه بارسلونه،اگه پپ رو هم از دست بده،جهاني ميشه!
در مورد تايتلم من نظرم رو 26بود،ولي حال چون جمع 25 پسنديدن ما هم دوسش داريم:love:
اميدوارم هر چه سريعتر يكي از بچهها مدير بشن و... ولي من كمكم دارم نگران مدير قبلي ميشم!tars::خيلي وقت خبري ازش نيست!
دوستان باید یک چیزی رو قبول کنیم و اون اینه که اگه راسل بخواد با این سیاست اسطوره کشی ادامه بده قطعا ما دیگه به تاریخ میپیوندیم فقط اسم بارسای 2009 باقی میمونه.اگه راسل دست از این کاراش برنداره مطمئن باشید پپ هم میره و مطمئن باشید وقتی کرایف بزرگ رو بیرون میکنه به ژاوی و پویول هم رحم نمیکنه.شک نکنید این راسل اصلا برای این اومده که بارسا رو خراب کنه.چه طور ادم میتونه کسی مثل کرایف رو به راحتی کنار بزاره؟
من دیروز حتی داشتم به این فکر میکردم که شاید این راسل با یه برنامه ی طولانی مدت و با هدف تخریب بارسا و فلسفه ی کاتالانی ها اومده باشه !
هر چند که یادم اومد باشگاهی مثل میلان هم زیاد علاقه ای به همکاری با استوره هاش نداره !
ولی داستان یوهان بزرگ فرق میکنه !!!
امیدوارم این طور نشه و بارسای 2009 به تایخ نپیوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بااین وضع بعید نیست
حالا فقط باید ببینیم پپ تمدید میکنه یا نه ؟:narahat:
بچه ها انقدر ناامید نباشید!میدونم از دست دادن کرایوف برای همتون سخت بوده،ولی دیگه حرف از رفتن پپ نزنید،چون نمیره!حاضرم شرط ببندم!نصف شایعات فوتبال زیر سر این سایته لعنتیه:گل!
تو رو خدا شایعه پراکنی ها رو باور نکنید که هدفشون فقط تضعیف روحیه ی ماهاست!
همیشه این شایعات رو برای بهترین تیما میسازن...
منم با نظر دوستمون موافقم...
همین سایت گل چند وقت پیش چند تا مقاله درمورد اخراج شدن و استعفای مورینیو بیرون داد ولی الآن چی ؟؟؟
هنوز هم اخبار رو میشونید که بگن موزینیو داره رئال رو ترک میکنه ؟؟؟
وقتی رونالدو داشت میومد رئال دقیقا یادمه 3 تا مقاله داد که رونالدو موافقه ... 2 تا مقاله داد که رونالدو مخالفه ...
نمیخوام بگم سایت بدی هستش ولی خوب نمیشه زیاد به مقاله هاش اطمینان کرد ...
منم مطمئنم که گواردیولا نمیره ...
ولی در اینکه راسل خیلی گندکاری کرده 100 درصد موافقم
میگم تا قبل از بازی یه موضوع غیر فوتبالی !
شماها تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کن پست گذاشتید از خودتون ؟!؟