[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر های کوتاه از بوندس لیگا
Fcbayern.ir-در اینجا توجه شما را به خبرهای کوتاه از بوندس لیگا آلمان جلب می نماییم :
-ارن دردییوک مهاجم سویسی بایر لورکوزن به احتمال زیاد به تیم هوفنهایم خواهد پیوست.
-ودران کارلوکا مدافع کروات که امسال به طور قرضی از تاتنهام به لورکوزن امده بود اعلام نمود دوست دارد در این تیم آلمانی باقی بماند.
-هواداران ومسئولان شالکه: بعد از رفتن رائول، حالا هونتلار ستاره جدید ما خواهد بود.
-ژاکا ستاره جوان تیم بازل بار دیگر از مدیران این تیم خواست تا به وی اجازه دهند به بورسیا مونشن گلادباخ ملحق شود.
-تیم بورسیا دورتمند فلیپ جورچیچ بازیکن صربستانی تیم هیرنوین هلند را به عنوان جایگزین کاگاوا در نظر گرفته است .بسیاری از باشگاه های لیگ برتر انگلیس این ستاره صرب را نیز می خواهند.
-باشگاه بورسیا مونشن گلادباخ هم به صف مشتریان لوک دی یونگ پدیده جوان وهلندی تونته هلند پیوست.لیورپول منچستر ارسنال ومیلان نیز او را زیر نظر دارند.
-ادریان راموس بازیکن کلمبیایی تیم هرتابرلین اعلام نمود :"از گلادباخ ،هامبورگ وبرمن پیشنهاد دارم.من در صورت سقوط هرتا به احتمال زیاد این تیم را ترک خواهم نمود."
-مدیر برنامه های تیم ویزه سنگربان برمن اعلام نمود :"ما در حال مذاکره هم زمان با هوفنهایم رئال ویک باشگاه روسی هستیم.به زودی تکلیف ویزه مشخص خواهد شد.
-تونی کروس بار دیگر از مدیران بایرن خواست تا هرچه زودتر قراداد آرین روبن را تمدید نمایند.کروس صمیمی ترین دوست روبن در رختکن باواریایها محسوب می شود وبارها از وی دفاع نموده است.او در این باره به کیکر گفته :"روبن یک سوپر استار واقعیست ،من اصلا نمی توانم روزی را تصور نمایم که آرین از ما جدا شده است."
fcbayern.ir