حقیقتا من اگه طرفدار فلسفه بارسا بودم فقط به خاطر کرایف بود.اون بود که ما الان طرفدار بارسا هستیم.اگه کرایف نبود الان ژاوی نبود.اینیستا نبود.مسی نبود.گواردیولا نبود.اگه کرایف نبود الان تیکی تاکا نبود.اگه کرایف نبود الان ما یک قهرمانی اروپا هم نداشتیم.کرایف بارسا رو به اوج رسوند.کرایف بارسا رو بارسا کرد.کرایف قدرت کاتالان ها رو نشون داد.وقتی حدود 80 سال بارسا زیر سایه ثروت رئال و بقیه تیما بود یکی مثل کرایف ظهور کرد و بارسا رو با تیمی ضعیف و بدون حمایت قهرمان اروپا کرد.بعد پروژه های خودش رو توی بازیکن سازی پیاده کرد.اون میدونست نمیتونه با مدیر های کاتالان کنار بیاد برای همین پپ رو تربیت کرد که کاتالان باشه و اندیشه هاش رو پیاده کنه.زمانی که تیکی تاکا تو هلند انجام میشد کسی فکرش رو هم نمیکرد کرایف سبکی رو خلق کنه که 10 ها برابر از اون سبک کوبنده تر باشه.کرایف سبک سه مدافع رو دوباره زنده کرد.کرایف ما رو یک جا جمع کرده.کرایف کتاب فلسفه بارسا نوشته.کرایف کرایف کرایف.کرایف از هرکس دیگه ای تو فوتبال بیشتر به تیم محبوبش خدمت کرده.الان 30 ساله ما داریم با کرایف تو اروپا حرف میزنیم.زمانی که مورینیو و فرگوسن همه بزرگان اروپا با هم مشورت میکردن تا چه طوری بارسا رو در ومبلی شکست بدن پپ فقط با کرایف مشاوره کرد و توی انگلیس به یونایتد 3 تا زد.دو سال قبلش هم باز یونایتد رو زدن.ضربه کومان که باعث قهرمانی تیم کرایف شد رو هیچوقت یادم نمیره.امثال کومان رو کرایف به دنیا نشون داد.چرا باید این سلطان رو از دست میدادیم.چرا افراد ایالت کاتالونیا راسل رو بیرون نمیکنن.په په به ما توهین میکنه.مورینیو هر گ... که میخواد میخوره اونوقت این راسل میاد با پرز دست میده و میره شام میخوره.واقعا اگه پپ از بارسا بره من دیگه تا وقتی راسل تو بارسا باشه از بارسا حمایت نمیکنم.من به خاطر فلسفه بارسا طرفدارش شدم ولی راسل داره فلسفه مون رو ویران میکنه.نمیتونم این وضع رو تحمل کنم.خدا کنه فقط پپ نره تا هنوز امید داشته باشیم برای دیدن بارسا.