راستی قدرت تیمم هس 13،6
اول لیگم! بعد با یه تیم 12.3 بازی دارم! بعد امروز زمین تمرین آماده شد! الان نوشته دو روزه دیگه دو تا کاندیشن بهم میده؟ یعنی چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی قدرت تیمم هس 13،6
اول لیگم! بعد با یه تیم 12.3 بازی دارم! بعد امروز زمین تمرین آماده شد! الان نوشته دو روزه دیگه دو تا کاندیشن بهم میده؟ یعنی چی؟
یه سوال دیگه! چطور می تونم ترکیب تیم مقابلو بیینم؟
زمانی که رو اسمش میزنم فقط با من مقایسه ش میکنه!
سلام بچه ها! من سه جهار روزه که دارم بازی می کنم!
یه سوال بزرگ برام پیش امده! برای تمرین دادن تو بخش traning ازت می خواد یه بازیکونو انتخاب کنی، بعد که انتخا کردی سه تا پارامترو می تونی تمرین بدی!
Streching
Cardio
Practice match
اینا دقیقا چی ان؟ وقتی انتخاب میکنی، انرژی بازیکنا کم میشه این یعنی تمرین داده شدن! ولی خب بر چه اساس باید بازیکنا رو تمرین بدیم؟
من مستر نود که بازی می کنم الان لیگن 9م رتبه دوم جدول، اینجوری نیس! مثلا هر روز میتونی بازیکنا رو 4 دقیقه تمرین بدی یعنی هر پارامتر 4 دقیقه!
مثلا پارامتر گل زنی اگه 250 باشه با 4 دقیقه تمرین میشه 254
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولی تمرینات کششی هست دومی گرم کردن جوری که قلب به تپش بیفته
سومی هم مشخصه دیگه بازی تمرینی
یه نوار ابی جلوی بازیکنا ست وقتی اون کامل پرشه بازیکن یه ایتم میگیره
درضمن من خودم هم مای افسی هم مسترکاپ بازی کردم ولی واقعا هیچی تاپ الون نمیشه!
یه تب بغل همون هست نوشته squadنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ازون بسته های سبز میده که وقتی بازیکنات خسته ان میتونی بهشون بدی تا اماده شننقل قول:
توقسمت free token اولين برنامه رفتم چندتابازياشودانلود کردم اماتوکناشونداد ب بازي پيام دادم اوناهم فردا 30توکن ناقابل بهم دادن الان ک دوباره ميرم وبهشون پيام ميدم ن جواب ميدن ونه توکن مشکل کجاس؟؟
منم لول دو هستم...
هم کاپ رو از دست دادم و هم چمیونز رو....اما امروز تو لیگ به صدر جدول رفتم....تیم اول مساوی کرد...تیم دوم رو هم خودم 4-0 بردم و اومدم تو صدر....تلفات بازی زیاد بود و تو این مقطع حساس دو بازیکن مصدوم گذاشت رو دستم..یکیشون رو آماده بازی کردم ولی اون یکی 8 روز مصدوم شده...حالا دارم فیلم تبلیغاتی میبینم تا بسته قرمز بهم بده و میزان مصدومیتش رو کاهش بدم...
دوست عزیز در مورد نامه نگاری بعضی اوقات این اتفاق میفته...فقط سعی کن تکراری دانلود نکنی چون بهت نمیدشون برا بار دوم...من چون با سرورهای مختلف وصل میشم هر کدوم تبلیغات مختص خودش رو داره وروزانه ازشون بسته و توکن ودرآمد کسب میکنم...
لول 8 :ooogh::ooogh:roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
راستش من تازه عضو سایت شد
قبلنا من تاپ الون بازی می کردم اما بعد گذاشتمش کنار.الان هم که گوشیم توقیفه بعد امتحانات بهم میرسه
راستش فعلا میشه چندتا مسائل مهمو به من بگید تا من بعد امتحانات شروعش کنم و بعد هر اتفاقی افتاد بیام و از شما کمک بخوام
راستی تو کل تابستون چند لول میشه رفت بالا؟اگر من برا پاییز فقط اخر هفته ها برم سر بزنم تیمم ضعیف میشه یانه؟
امروز دوتا بازی رو دوباره مسخره باختم
اولی رو که انلاین نبودم ومعمولا اکثر بازیایی که نیستم و خوب نتیجه نمیگیرم
دومی هم همون اول بازی زد بهترین مهاجممو مصدوم کرد جالبه مهاجمای دیگمم چهارو پنج گرفتن
اخرشم الکی الکی طرف یه شوت زد رفت تو گل!
هی میزد a great chanceبعدش میزد nothing!
بعد کاشته زنم که حداقل از سه تا کاشته تو یه بازی یکیشو گل میکنه تو این بازی پنج شیش تارو خراب کرد!باخت مسخره بی دلیل به همین میگن!انگار بعضی وقتا باید ببازی هرکاری کنی!!!
تازه مهاجمم دوازده روز مصدوم شد!!تاحالا تو تاپ الون مصدوم با انقد روز نداده بودم!!!
سلام کسی viza ya master card معتبر داره من اون 21 توکن رایگانو بگیرم
سلام من هر دو تا كارت رو دارم ، ولي دقيقا نفهميدم منظورتون رو چون اگر توكن رايگان هست بنابراين به كارت بانكي نيازي نيست ، ضمنا خودم هم تا حالا توكن رايگان نگرفتم ميشه يه كم توضيح بديد ؟ مرسي
ببینید تو قسمت خرید توکن گزینه اولش 21 توکن رایگان میده فقط مشخصات کارتو میخواد فقط یک بار هم به هر یوزر بیشتر نمیده اگه لطف کنید مشخصات رو واسم بفرستید ممنوم میشم
یه سری افرا هست که برای ثبت نام و تکمیل مشخصات نیاز به کارت بین المللی داره اگه کارت معتبر داری که خالیه اطلاعاتشو بده استفاده کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Persan Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين افرهاک ازبرنامه فروشتگاه پلي ير قابل دانلود نيستند شماهاباچه برنامه اي افرهارودانلود ميکنيد؟؟؟؟
من بر چه اساس بازیکنا رو تمرین بدم؟
مثلا دفاع یا میانه یا حمله؟ کدون مارامترو تمرین بدم؟
خب قاعدتا دفاع باید پارامترهای دفاعیش یا مهاجم پارامترهای هجومیش باید بیشتر تقویت بشه ولی این به این معنی نیست که از بقیه غافل بشی.نقل قول:
سعی کن مثلا قدرت دفاعی مدافعت 4 5تا بیشتر از اون دوتای دیگه باشه.
هافبکم که باید تقریبا همه تو یه سطح باشه.
راستی بازی چمپیونز رو بردیم و رفتیم فینال!
بازی رفت تو خونه خودم دویک باخته بودم
بازی برگشت رو سه دو حریف رو تو خونه خودش شکست دادم و به خاطر گل زده بیشتر تو خونه حریف رفتم فینال
تازه حریفم تو فینال همگروهیه خودمه
روزای عجیبی شد مهاجم ذخیرم 17 روز مصدوم شد ولی با بالاترین قیمت ممکن فروختمش
بازی قبل فینال چمپیومز لیگ توی خونده خودم اول 4/2باختم اونم در حالی که 2/0جلو بودم:ruunn: ولی برگشت رو 4/1بردم رفتم فینال
توی لیگ هم یا دوم میشم یا سوم
ممنونم عزیز متوجه حرفت شدم ولی الان دقیقا بایید کدوم یکی از اینا رو برای دفاع تمرین بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Streching
Cardio
Practice match
کدونو برای حمله؟ کدومو برای میانه؟
دوست عزیز شما روی هر بازیکن که بزنی گزینه ای به نام skills داره...در پنجره skills سه گزینه defense و attack و mental رو داره...اگه با گوشی بازی میکنید روی هرکدوم که بزنید سبز میشه و یعنی اینکه اون رو انتخاب کردید که میشه نوع تمرین بازیکن...اگه رو کامپیوتر هم بازی میکنید که بعد از گرفتن اسکیل میتونید خودتون انتخاب کنید که اسکیل به کدوم اضافه بشه...نقل قول:
این سه گزینه بالا هم که شما نوشتید برای تمرین دادنه که هر کدوم اندازه ای داره...اولی نرمش...دومی هم یه کم شدتش بیشتره و سومی بازی تمرینی...
برای بدست آوردن آیتم تمرینی هم هر بار که gain یا همون نوار آبی پر بشه شما یک آیتم تمرینی میگیرید که برابر با 0.2 هست....
متوجه شدم واقعا ممنونم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای مثلا برای حمله ... اتک رو انتخاب کنم وقتی که تمرین میدم، به پارامترای اتک اضافه میشه؟
یه سوال دیگه! میلت توی این بازی تاثیر داره به بازیکن یا نه؟ مثلا ایرانی باشه یا برزیلی؟
یه سوال مهم! چطوری و بر چه اساس بفهمم چه ترکیبی بچینم که ببرم؟
مثلا من قدرتم 14.2 هست و چهار تا بازیکن خوب خریدم، ولی با تیمایی که 12،6 هس بازی می کنم مساوی میشم!
اول لیگ بودم ولی سه تا بازیو مساوی کردم یکو باختم!
دقیقا همینطوره...وقتی اتک رو انتخاب میکنید فقط به پارامترهای اتک اضافه میشه...نقل قول:
ملیت هم تاثیری نداره...سعی کن بازیکن جوون و خوب بخری که پیشرفت کنه...سعی کن مجموع پارامتر بازیکنت نز دیک به فول باشه تا با تمرین دادن به ستاره بعدیش بره...مثلا 14 یا 19 یا 24 یا غیره..
برای ترکیب چیدن هم به ترکیب حریفت نگاه کن...تاکتیکت رو هم بر اساس تیم حریفت بریز...مثلا من اولش 433 خطی بازی میکردم ولی دچار مشکل شدم و به 4132 تغییرش دادم....الان حدود 10 بازیه که نباحتم...چون دیدم تیمهای حریفم هافبک زیاد دارن و من با سه هافبک دچار مشکل شده بودم...ولی هروقت تو نیمه دوم نیاز به گل داشته باشم از همون 433 کاملا هجومی استفاده میکنم...
سلام تیم خوبی داری منم اول که شروع کردم با همین ترکیب بود یجورای همه جای زمین بازیکن داری و الان ترکیب من 433 هست و الان اخرای لیگم و 20 امتیاز با تیم قبلی فاصله دارم
سلام اگه خریداتو با اینده نگری انجام بدی هیچ وقت به همچین مشکلی نمی خوری بازیکن زیر23سال بخر نزدیک 8و9تا لیگ برات بازی کنه وقتی هم که بازیکن میفروشی قیمت پایه رو ببر بالا
سلام فردافينال چمپيونز دارم بنظرتوباچه ترکيبي بازي کنم ترکيب حريف هم3412هست قدرتش هم 35.9 خداکنه قهرمان بشم
تیمش پر از هافبکه....الان ترکیب تو قوی تره یا اون....منظورم میانگین تیم اصلیتونه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید از ترکیبی استفاده کنی که هافبک داشته باشی...نگاه کن ببین نقطه ضعف حربف کدوم طرفه و تو هم از همون طرف استراتژی بریز...
منم فردا تو لیگ با تیم دوم بازی دارم....بازی حساسیه و در صورت نباختنم به احتمال زیاد قهرمان میشم....
من الان لول دو هستم ومیانگین تیمم هم 27.6 هست...میانگین سنی تیمم هم 21.2 هست...
توهرپستي نمره بازيکناش ياهشت گرفتن يانه توليگشم نه باخت داده نه مساوي اختلاف گلش هم مثبت149بازيکنانش هم قدرتشون يا38يا39ولي من توليگ هفتم نمره بازيکنانم هم ياشيش ياهفت قدرکل تيمم هم33.9فقط ي معجزه ميتونه منوقهرمان کنه تازه طرف مدافع قهرماني چمپيونزهم هست
من به جات باشم با سیستم پر هافبک و کاملا دفاعی میرم تو بازی...معمولا جواب میده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خسته نباشد . من خیلی وقته این بازیو بازی میکنم . الان چند وقت هست ک بعضی های عکسهای خودشون رو توی بازی گذاشتن تمام جاهای بازی رو گشتم اما چیزی پیدا نکردم ک منم عکس رو تغییر بدم میشه راهنمایی کنید ک اونا چطور عوض کردن اکثرا خارجی هستن
سلام اونا عکس فیسبوکشونه.شمام اگه بازی رو به فیسبوکتون وصل کنید عکس پروفایل فیسبوکتون میشه عکستون تو بازی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakokhan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4_5_1خطی هم میتونی بچینی فکرکنم جواب بدهنقل قول:
8 9تا لیگ؟!واقعاانقد بازیکنو تو تیمت نگه میداری؟!من که سعی میکنم ذخیره هام ته تهش سه ستاره باشن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط poya.amlash [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی یه تیم دیگه ام با یه گوشی دیگه چند وقتیه ساختم فعلا لول دوئه تو لیگ به دلیل تفاضل گل کمتر دومه ولی از کاپ و چمپیونز به دلیل قانون گل زده تو خونه حریف حذف شده!
خیلی ممنون تنکیو وری موچ موچ
من الان لول 5 هستم 2 بازی مونده از الان قهرمانم دارم میرم لول 6 چمپیون هم سوم شدم ولی جام حذفی با بد شانسی حذف شدم باری هام دقیقا پشت هم بود با 20 دقیقه فاصله خسته بودن همشون تعویضی زیاد ههم نداشتم . اسم تیمم Game Net General هست . ایرانیا خیلی کم هستن هرچی میگردم پیدا نمیکنم . تا میتونید به کسایی ک میبیند بازی میکنن و فعال هستن درخواست دوستی بدید و هر روز به هم کادو بدید تا وقتی بازی پشت هم دارید بازیکن ها رو تازه نفس کنید
قهرمانی چمپیونز مقابل تیم فول world class.یعنی از اسکات هم بالاتر.تقریبا همشون 7 ستاره بودن. پس دیگه کسی بهونه باخت مقابل تیمای پر خرج رو نداشته باشه هر چیزی ممکنه تو این بازی هیچی از قبل تعیین شده نیست.همونطور که من تیم قوی تر از خودمو بردم ممکنه به تیم ضعیفتر از خودم ببازم و نباید گلایه داشته باشم که بازی مسخرست.همه تیما شانس پیروزی دارن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم چرا تیمم اینجوری شده!بازیکنام همش یا پنج میگیرن یا شیش.اصلا خوب بازی نمیکنن نه موقعیت خاصی ایجاد میکنن نه خوب دفاع میکنن.
همش دارم به تیمایی که دور رفت بردم میبازم.همین چمپیونز تو فینال به همگروهیم سه هیچ باختم درصورتی که تو مرحله گروهی یه باخت سه دو بهش داشتم یه بارم یک صفر بردمش.بازیکنام دارن گند میزنن کاملا.اگه وسط فصل بود بازیکنام رو عوض میکردم ولی الان ارزش نداره.کاشته زنم همرو میزنه تو دیوار درصورتی که قبلا حتما از دوسه تا یکی گل میزد.بهترین مدافعم که قبلا کم کم هفت میگرفت الان هفت هشتا بازیه هفت نگرفته!!خلاصه وضعیت تیمم افتضاحه!!
سلام مصطفی سیستم 2-5-3 بازی کن اکثر بازی ها رو میتونی ببری