سلام به بچه های گل انجمن خودمون
الان که دارم تایپ میکنم ساعت شیش و خورده ای هست روز جمعه .
بعده مدت ها اومدم نت و دنبال سایت های قدیمی میگشتم
کامپیوترم خاک گرفته بود این مدت طوری که تو لیست سایت هایی که قبلاً میرفتم این انجمن بود
وارد انجمن دربی شدم گفتم به اینجا ، چه آرزوهایی داشتیم ، آنالیزر دربی بشیمو از این حرفا
البته اینم بگم طوری نمیخام صحبت کنم که بگم آره من قدیمیه دربیم اما توی اون چندتا پست کمی که دادم داشتم رفیقای گلی پیدا میکردم که اتفاقاً تو تاپیک صحبت های خودمونی گفتم به خاطر کار نمیتونم سر بزنم . رفتم دنبال تاپیک صحبت های خودمونی دیدم یه دوست عزیزمون که بهش ارادتم دارم نوشته تاپیک بسته شد ترسیدم گفتم من تو ی هر انجمن همه بهم لقب بیرون از گود داده بودند بیشتر تو این تاپیکا علافیم که بهارستان دربی رو پیدا کردم و خوشحال شدم حالا اومدم یه پست طولانی توش دارم میدم. اینکه میگم چی شد اما پولمون رسیدو لپ تاپی گرفتیم از این وایرلسام گرفتیم که خیلی خوشحالیم در واقع . دیگه بهانه ای نداریم و در خدمت شمام هستیم . و الان که با کامپیوتر خونگی هستم روزهای تعطیل روزهای غیر تعطیلم با لپ تاپ که قصه اش مفصله کی بهم داده و بعداً واستون تعریف میکنم
امیدوارم دوستای گلی که پیدا کردم توی اون مدتی که تو انجمن بودم قبلاً ، این پست منو ببینن.
ممنون ازونایی که خوندن خوزَ بلاته بندرو
دوستون دارم بروبچ گل دربی :x