رونی:ارزوی دوران بچگیم گلزنی به لیورپول بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وین رونی میگوید که گلزنی به لیورپول مثل یک رویا میماند که به واقعیت تبدیل شده است.
رونی با دو گل خود در ابتدای نیمه دوم باعث پیروزی 1_2 تیمش بر رقیب دیرینه شد.رونی که حالا 17 گل در این فصل لیگ برتر بثمر رسانده میگوید که تیمش شایسته این سه امتیاز بود.
وی به MUTV گفت:"زدن دو گل به لیورپول ان هم در الدترافورد احساس بینظیری است.من ارزوی همچین لحظاتی را در دوران کودکیم داشتم.
من فکر میکنم که لیورپول امده بود اینجا تا با دفاع کردن و بستن فضاها ما را ناامید و کلافه کند اما ما تلاش کردیم و موفق شدیم که فشردگیشان را از بین ببریم.
در بین دو نیمه میدانستیم که باید از موقعیتهایمان بهتر استفاده کنیم و تمرکز خود را از دست ندهیم.ما موفق به اینکار شدیم و دو گل بثمر رساندیم.این باعث شد که ما با ارامش خاطر بازی را تا انتها کنترل کنیم.
حقیقتش ان ها واقعا ما را به دردسر نیانداختند ان ها توپ های بلندی به محوطه جریمه ما فرستادند که خوشبختانه ما به خوبی ان ها را دفع کردیم.
در اینجور بازی ها هر چیزی میتواند رخ بدهد.زمانی که ان ها به گل رسیدن ما بسته تر کار کردیم و سعی کردیم که از روی ضد حمله به ان ها ضربه بزنیم و خوشبختانه موفق شدیم که سه امتیاز را بگیریم.
خوزه انریکه یک دفاع چپ بسیار خوب است وی بسیار سریع و قدرتمند است درست مثل انتونیو والنسیا ما.من فکر میکنم که انتونیو درست مثل چند هفته گذشته عالی کار کرد.من امیدوارم که به همین روند ادامه بدهد چون وی بازیکن بزرگی برای ما است."
Manutd.com
فلچر:در بازگشت به میادین عجله نمیکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درن فلچر تائید کرد که در حال بهبود است اما در عین حال اذعان داشت که عجله ای برای بازگشت به میادین ندارد.
هافبک اسکاتلندی یونایتد که امروز به عنوان کارشناس مهمان در شبکه Sky Sports حضور داشت در مورد اخرین وضعیت سلامتیش گفت:
"من همچنان تحت درمان هستم.من هنوز تمرین نمیکنم اما به ارامی در حال بهبود هستم.من زمانی برای بازگشتم به میادین مشخص نمیکنم.با توجه به شرایط این بیماری انتخاب تاریخی برای بازگشت مشکل است.
من میخواهم زمانی که برمیگردم 100 درصد اماده باشم.دفعه گذشته من عجله کردم و زمانی که هنوز اماده نبودم تمرینات را شروع کردم اما این بار فقط زمانی که کاملا اماده باشم بر میگردم این کار به سود یونایتد و اسکاتلند هم است.
من هر روز به وارن جویس (مربی تیم ذخیره ها) کمک میکنم و از این تجربه لذت میبرم.این خیلی خوب است که تجربیاتت را در اختیار جوانتر ها بگذاری.
من زیاد از اینکه بازی ها را در خانه ببینم لذت نمیبرم.در این چند وقته من بازی های زیادی را در خانه دیدم و فقط به تازگی وضعیت جسمانیم بهتر شده و تونستم بازی ها را در استادیوم ببینم."
Manutd.com
روني: ميخواهم رکورد بابي چارلتون را بشکنم.
مهاجم مليپوش تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: دوست دارم رکورد جادوانه گلزني بابي چارلتون را در منچستريونايتد بشکنم.
به نقل از روزنامه اکسپرس، وین رونی با دو گلی که ابتدای هفته جاری در بازی منجر به برد ۲ بر یک مقابل لیورپول زد، توانست به رکورد ۱۶۸ گل زده برای یونایتدها برسد. از این نظر او در تاریخ حیات یونایتدها، در رده ششم بهترین گلزنان تیم و در کنار "جو اسپنس" قرار گرفت.
وی پس از این موفقیت اظهار امیدواری کرد تا همچنان با استمرار حضور برای شیاطین سرخ گلزنی کند تا زمانی به رکورد گلزنی اسطوره یونایتدها یعنی "بابی چارلتون" با ۲۴۹ گل زده برسد.
رونی که اکنون ۲۶ سال دارد و در فصل جاری برای تیم تحت رهبری فرگوسن، ۱۷ گل زده، اظهار داشت: با دو گلی که به لیورپول زدم، در پله ششم بهترین گلزنان تاریخ منیونایتد جای گرفتم. حضور در این رده، افتخار کمی نیست. اما من به آینده مینگرم. زیرا میخواهم رکورد "بابی چارلتون" را بشکنم.
وی ادامه داد: این ادعا رویا و خودبزرگبینی نیست. با ۲۶ سال سن فکر میکنم هنوز جوانم و میتوانم با افزایش تعداد گلهایم، روزی به هدفی که دارم، برسم.
هرنادز به دنبال پیروزی در برابر آزاکس.
خاویر هرناندز میگوید یونایتد دراولین حضور خود در لیگ اروپا به دنبال پیروزی در آمستردام است .
این دومین مصاف دو تیم در رقابت های اروپایی است یونایتدها در رقابت های اروپایی این فصل فقط در برابر تیم رومانیایی گالاتی موفق به پیروزی شدند که بسیار ناامید کننده است با این حال سرالکس فرگوسن تاکید کرده است که برای تضمین پیروزی در بازی برگشت در اولدترافورد قوی ترین تیم خود را در امستردام به زمین میفرستد .
هرناندز در مصاحبه با mutv گفت : بازی برگشت در خانه مهم است اما این تنها مزیت کوچکی است که پیروزی را تضمین نمیکند این بازی بسیار دشواری خواهد بود اما ما به دنبال پیروزی در آمستردام هستیم لیگ قهرمانان بهترین رقابت در اروپا به شمار می رود و این کمی عجیب است که در لیگ اروپا هستیم اما ما در هر مسابقه ای که به میدان می رویم می خواهیم آن را به نفع خود به پایان برسانیم هر دو تیم دارای تاریخ بزرگی در اروپا هستند و این نوید یک بازی بزرگ را می دهد .
manutd.com
اسکولز به دنبال تمديد قرارداد با منچستريونايتد.
اسکولز 37 ساله در پايان فصل گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد اما به خاطر بحران مصدوميت در خط مياني شياطين سرخ، به اين تيم برگشت و تاکنون نمايش هاي خوبي ارائه داده است.
به گزارش نشریه سان، پل اسکولز، ستاره باتجربه منچستریونایتد، ممکن است قراردادش را با این باشگاه برای یک فصل دیگر تمدید کند.
اسکولز 37 ساله در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد اما به خاطر بحران مصدومیت در خط میانی شیاطین سرخ، به این تیم برگشت و تاکنون نمایش های خوبی ارائه
داده است.
اکنون گفته می شود او قصد دارد قراردادش را برای یک فصل دیگر تمدید کند، هرچند اعلام کرده ابتدا باید با خانواده اش در این مورد بحث کند.
سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد نیز تایید کرده که اگر اسکولز تمایل داشته باشد، این باشگاه آماده است تا قرارداد یک ساله ای با او امضا کند.
فرگوسن همچنین گفت که آمارها نشان می دهد اسکولز از نظر شرایط آمادگی در اندازه های 16 ماه قبل است. این آمارها شامل 82 درصد پاس صحیح و دوندگی در اندازه رایان گیگز و مایکل کریک است.
اسکولز:گيگز بهترين گزينه بجاي فرگوسن است.
هافبک قديمي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: بهترين گزينه براي جانشيني فرگوسن ، رايان گيگز است.
به نقل از سان، پل اسکولز که ابتدای ژانویه به دوران بازنشستگی شش ماهه خود پایان داد و حاضر شد به تیم به خاطر کمبود بازیکن کمک کند، اظهار داشت: برای جانشینی مربی بزرگی همچون سرآلکس فرگوسن لازم است که یک شخصیت قوی که مرتبط با من یونایتد باشد، در آینده عهده دار مسئولیت شود. از بین نفرات کنونی، شرایط رایان گیگز را برای این منظور مناسب می بینم. از این رو فکر کنم او بتواند جانشین فرگوسن شود.
این اظهارات هافبک 37 ساله در حالی منتشر می شود که در ماه های گذشته بحث جانشینی مربی 70 ساله یونایتد در رسانه ها مطرح شده است. هر چند وی بارها بر ادامه همکاری با شیاطین سرخ تاکید کرده است.
وی افزود: گیگز تمام دوران ورزشی خود را در اوج به منچستر خدمت کرده است. او فضای کار را کاملا می شناسد و بر تمام امور مسلط است.
نمانیا ویدیچ امیدوار به بهبودی، قبل از پایان فصل جاری.
شب گذشته آشکار شد که نمانیا ویدیچ، مدافع تیم منچستر یونایتد، جلوتر از برنامه زمان بندی در بهبود از آسیب دیدگی زانوی خود است و او حتی میتواند تا قبل از پایان فصل جاری آماده بازی شود.
پس از شکست در برابر تیم بازل در اوایل ماه سپتامبر در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا، نمانیا ویدیچ تحت عمل جراحی بر روی رباط صلیبی پا راست خود قرار گرفت و در ابتدا بیم آن میرفت که او میتواند 12 ماه به دور از میادین باشد.
با این حال، روزنامه Daily Mail، درک میکند که مدافع میانی و اسبق تیم ملی صربستان، در حال پیشرفت سریع در آمادگی جسمانی خود است و در طول جلسات توانبحشی، وزنه ای سنگین و قابل توجه در پشت زانوی خود قرار داده است. هدف آمادگی جسمانی نمانیا ویدیچ برای تور پیش فصل آسیا تیم منچستر یونایتد در ماه جولای است و این هدف توسط کادر پزشکی باشگاه باقی میماند. با این حال، در حال حاضر احتمال بازی کردن مدافع 30 ساله تا قبل از پایان فصل جاری وجود دارد.
manutd.com
پاسخ وین رونی به طرفداران
وین رونی در آخرین نقد و بررسی باشگاه منچستر یونایتد به طرفداران پاسخ داد.
1 - شما به تازگی یک اسب خریداری کردیه اید، شما آن را چه نام گذاری کرده اید و آیا رقابتی بین شما و مایکل اوون وجود دارد؟ ( سوال از LooneyRed ).
من آن را Switcharooney نام گذاری کرده ام. من آن را در اصطبل مایکل اوون و تحت نظارت یک مربی بزرگ نگهداری میکنم و ممکن است در هر زمانی شروع به کار کند. امیدوارم او به خوبی کار کند.
2 - درست قبل از زدن ضربه پنالتی به چه چیزی فکر میکنید؟ ( سوال از Zakacham2 ).
شما تنها سعی میکنید آرام باقی بمانید. من همیشه جایی را که میخواهم توپ را قرار بدهم میدانم. من 1 روز قبل از بازی ذهنیت خود را آماده میکنم. من فیلم دروازه بانها را تماشا میکنیم، با مربی دروازه بانهای تیم گفتگو میکنم و پس از آن تصمیم میگیرم. هنگامی که شما در آنجا ایستاده اید، تنها باید از نگاه کردن به چشم دروازه بان جلوگیری کنید و منتظر سوت داور باشید.
3 - چه شده که شده بهترین گل زن فصل شده اید؟ ( سوال از Elspeth ).
من احتمالاً میگویم ضربه سر من در برابر تیم منچسترسیتی. این یک پاس بزرگ از لوئیز آنتونیو والنسیا بود، در صورتی که من میتوانستم در همان زمان لوئیز نانی را در نزدیکی توپ ببینیم، تمرکز من تنها بر روی غلبه بر ضربه سر بود و خوشبختانه آن به جایی رفت که من میخواستم.
4 - جدا از فوتبال، میخواهید در رویداد المپیک بازی کنید؟ ( سوال از James Hobson ).
[ با مکث ]، من میخواهم بگویم در رشته بوکس. من همیشه یک طرفدار بزرگ آن بوده ام و از برابری ( رقابت ) لذت میبرم.
5 - تا کنون بهترین لحظه حرفه ای شما در فوتبال کدام بوده است؟ ( سوال از Connor Hughes ).
فتح اولین جام لیگ برتر. این بزرگترین احساس من در فوتبال بود.
نانی به دنبال بازگشت به اوج.
بعد از حضور 90 دقیقه ای در بازی دیشب در برابر اژاکس نانی قصد دارد که هر چه سریعتر به دوران اوجش باز گردد.
وی بعد از بازی به MUTV گفت:\\\"بعد از مدتی دور بودن از میدان اینکه در طول 90 دقیقه ثبات داشته باشی اندکی سخت است اما من دارم به سختی تلاش میکنم که دوباره اوجم باز گردم.
من الان در بهترین شرایطم نیستم اما در بازی های اینده من به سختی تلاش میکنم تا هر چه سریعتر به اوجم بازگردم.
ما نتیجه بدی گرفتیم.من فکر میکنم که در نیمه اول ما بهتر بازی کردیم اما در نیمه دوم به ان ها فرصت دادیم تا به موقعیت ایجاد کنند و باور داشته باشند که میتوانند گل بزنند.ما چند اشتباه کردیم و ان ها منجر به گل خوردن شد.
من فکر میکنم که در کل ما در اکثر اوقات بازی را در کنترل خود داشتیم.اما وقتی گل نزنید مهم نیست که قبلش چه کاری انجام داده اید.ان ها فوتبال خوبی بازی کردند.ان ها نشان دادند که باور دارند که میتوانند به ما گل بزنند.\\\"
اسکولز:برای کسب قهرمانی باید تمام بازی ها را ببریم.
اسکولز می گوید که مدافع عنوان قهرمانی میداند که اگر می خواهند از عنوان خود دفاع کنند کسب سه امتیاز هر بازی از الان تا پایان فصل بسیار حیاتی است.
اسکولز که بار دیگر نمایش برجسته ای داشت و گل نخست تیمش را به ثمر رساند می گوید:\"هیچ شکی نبود که ما باید امروز بازی را می بردیم هر چند که بعد از گل تساوی بخش ان ها کسب پیروزی چندان ساده به نظر نمیرسید.ان ها این شانس را داشتند که گل دوم را هم بزنند اما ما شدیدا به پیروزی احتیاج داشتیم.کسب یک امتیاز هیچ فایده ای نداشت پس ما همه جانبه حمله کردیم کاری که همیشه انجام دادیم و من مطمئنم که باز هم انجام میدهیم.
ما درک کردیم که از الان تا پایان فصل سه امتیاز هر بازی چقدر مهم است ما اماده ایم که تمامی بازی ها را ببریم.من امیدوارم که بتوانیم این کار را انجام دهیم.
من خوشحالم که به میادین برگشتم و امیدوارم که بتونم به تیم کمک کنم.
رایان شگفت انگیز است.انجام همچین تعداد بازی برای باشگاهی مثل یونایتد دستاورد بسیار بزرگی برای او است.
وی همچنان با قدرت ادامه میدهد و خوشبختانه امروز هم باعث شد که ما پیروز میدان شویم.تقریبا به نظر میرسید که امروز اصلا برای او نوشته شده است.انجام 900 بازی شگفت انگیز است و انجام ان برای منچستر یونایتد حتی ان را بهتر هم میکند.امروز روز بسیار بزرگی برای وی و یونایتد بود.
من فکر میکنم که ما در نیمه اول چندین موقعیت بسیار عالی داشتیم اما نتوانستیم از ان ها استفاده کنیم.در خانه تیم هایی همچون نوریچ اگر شما از موقعیتتان استفاده نکنید ضربه می خورید.
ما میدانستیم که امروز بازی سختی خواهد بود و همچون شروع خوبی و گل زودهنگام بسیار خوب بود اما به دلایلی نتوانستیم بعد از ان کار را تمام کنیم.ان ها موفق شدن که بازی را مساوی کنند اما خوشبختانه رایان ما را نجات داد.
Manutd.com
رایان گیگز و انجام نهصدمین بازی برای یونایتد.
هافبک افسانه ای یونایتد تائید میکند که بعد از رسیدن به رکورد نهصد بازی برای پرافتخارترین تیم انگلستان بیشتر از هر زمان دیگری از فوتبالش لذت می برد .
گیگز بعد از به ثمر رساندن گل پیروزی بخش تیمش به MUTV گفت:\\\"بدیهی است که انجام نهصد بازی برای منچستر یونایتد افتخار بسیار بزرگی است.
وقتی که شما فوتبالتان را اغاز میکنید هدف های کوچک و در دسترس تری را برای خود انتخاب میکنید مثلا رسیدن به ترکیب اصلی تیم و تثبیت جایگاه خود بعد اندکی حریص تر میشوید و می خواهید که جام ها را فتح کنید.من فکر نمیکنم شما هرگز انجام همچین تعداد بازی را در ذهنتان تصور کنید.
من بیشتر از همیشه دارم از فوتبالم لذت میبرم.باشگاه می خواهد که من ادامه دهم پس من هم ادامه میدهم.من از الان مشتاق فصل بعد هستم البته بعد از فتح جام در این فصل.
دیدن اینکه اسکولزی چقدر دلش برای فوتبال تنگ شد و الان چقدر دارد از تمرینات و بازی کردن لذت میبرد و چه نمایش های عالی داشته باعث شده که من بیشتر رغبت به ادامه کار داشته باشم.\\\"
نگاه کلورلی به تابستانی شلوغ.
در استانه یورو 2012 و بازی های المپیک هافبک یونایتدها امیدوار است که تابستان پر کاری را پیش رو داشته باشد
هافبک ملی پوش یونایتدها به دلیل اسیب دیدگی مچ پایش بازی دوستانه مقابل هلند را از دست داد اما به نظر میرسد که او نقش اساسی در ترکیب تیم انگلستان در تابستان امسال بازی خواهد کرد
تام میگوید : به عنوان یک فوتبالیست شما دوست دارید در طی دوران حرفه ای خود چیزهای جدیدی را تجربه کنید و بازی های المپیک متفاوت خواهد بود برای یک جوان انگلیسی تابستان امسال با وجود بازی های یورو 2012 و المپیک بسیار هیجان انگیز خواهد بود وی افزود: بازی کردن برای تیم ملی انگلیس یکی از اهداف من است اما الویت من رسیدن به سطح بالای جسمانی برای کمک به منچستر برای رسیدن به قهرمانی در لیگ است
به نظر می رسد هنگامی که زمان بازی های ملی فرا میرسد من کمی بدشانس هستم اما مطمئن هستم که پس از پایان فصل من هنوز هم فرصت دستیابی به ان را خواهم داشت کلورلی همچنین یکی از هواداران بزرگ استوارت پیرس سرمربی فعلی تیم ملی انگلستان است تام درباره او می گوید : او یک مدیر فوق العاده است من در سفرهای متعدد تیم زیر 21 سالها همراه او بوه ام او واقعا مدیر خوبی است.
تمجید سر الکس از مرد ارام و ساکت.
سر الکس احساس میکند که شخصیت ارام و بی سر و صدای مایکل کریک یکی از اصلی ترین دلایلی است که وی همیشه ان مقدار تمجید و تعریفی که شایسته اش است را دریافت نمیکند.
هافبک یونایتد در این فصل برای قرمز ها بسیار عالی بازی کرده و یکی از جدی ترین کاندید های دریافت جایزه بهترین بازیکن فصل منچستر یونایتد است.
بسیاری از طرفداران یونایتد هفته گذشته متعجب شده اند که چرا کریک به تیم ملی انگلیس دعوت نشد اما تنها دغدغه سر الکس این است که کریک به نمایش های خوب خودش برای شیاطین ادامه دهد و روی بازی با تیم سابقش تمرکز کرده باشد.
سر الکس می گوید :\"من فکر می کنم که کریک و اسکولز زوج بسیار خوبی در میانه میدان هستند.فرم مایکل کریک در این چند ماه اخیر کاملا عالی و با شکوه بوده است.او همیشه در نیمه های دوم فصل خوب کار می کند.من میدانم که وی در این مورد با من موافق نیست ولی من احساس می کنم که همیشه در نیمه دوم فصل او را در اوجش میبینیم.
او فردی نیست که زیاد به دنبال مطرح شدن در رسانه ها باشد.وی فرد ارامی است که سبک زندگیش به گیگز و اسکولز شباهت دارد.این به این معنی نیست که ما توانایی های او را درک نمیکنیم و برایش ارزش قائل نیستیم.ما بازیکنان زیادی مثل او داشتیم.دنیس اروین هم کاملا همچین شخصیتی داشت.
من فکر میکنم که در فوتبال مدرن امروزی بسیار خوب است که بازیکنانی داشته باشید که به توانایی های فوتبالی خود تکیه می کنند و به ان اهمیت میدهند نه به مطرح کردن خود در رسانه ها .
وی شخصیت ارام و ساکتی دارد که باعث می شود مردم گمراه شوند که شاید وی هر از چند گاهی به تشویق کردن نیاز دارد.اما همچین مسئله ای نیست.وی فقط شخص ارام و بی سر و صدایی است.
Manutd.com
وین رونی: ما وحشت نمیکنیم.
همانطور که رقابت بر سر کسب جام در زمان بحرانیست، احتمالاً در حال حاضر و در اواسط ماه می لحظات پر تنشی وجود دارد. اما وین رونی معتقد است که باشگاه منچستر یونایتد قوت قلب و اعصاب دارد و مهمتر از همه، تجربه برای حصول اطمینان از اینکه نیازی نیست بر روی دکمه وحشت فشار وارد شود.
وین رونی اذعان میکند که در گذشته ممکن بود جوی از ترس در شرایط نا امید کننده وجود داشت اما تجربه او و بسیاری از هم تیمیهای او در سالهای اخیر به آنها یاد داده که هرگز امید را از دست ندهند.
وین رونی در گفتگو با ماهنامه Inside United، چاپ انگلستان، در این باره اظهار داشت: زمانی که من یک پسر جوان بودم و برای اولین بار وارد این باشگاه شده بودم، ممکن بود در یک بازی با نتیجه 1 - 0 و یا 2 - 1 شکست بخوریم و من تنها از قراردادن توپ در دروازه میگفتم و کمی از وحشت پذیرش شکست. حالا من بزرگتر شده ام و با تجربه بیشتر، شما میدانید که تنها باید بازی خود را حفظ کنید زیرا شما همیشه شانسی برای فرصت گلزنی به دست می آورید. من فکر میکنم این از مسابقات زیاد و تجربه شما در طول راه می آید.
وین رونی میگوید که در این مرحله از مسابقات به درستی برای هر مسابقه بسیار مهم آماده است، در حالی که باقی ماندن به لحاظ ذهنیت قوی به همان اندازه حیاتیست.
مهاجم ملی پوش باشگاه منچستر یونایتد در ادامه در این باره چنین توضیح داد: این مهم است که خود را مدیریت کنید و بدانید که بدنتان چه احساسی دارد. تمرینات در زمانی که مسابقات زیادی وجود دارد و امکان دارد شما آنها را انجام دهید، شدت کمتری دارد. چیزهایی در طول روز آسان تر است زیرا شما میتوانید پاهای خود را مدیریت کنید. احتمالاً در مراحل پایانی شدن تمرینات کمتر میشود زیرا مسابقات زیاد و سریع می آیند و شما باید مطمئن شوید که برای بازی کردن حق با شماست.
وی در خاتمه تصدیق کرد: شما میدانید که برای بازی در بهترین حالتتان باید ذهنیتی قوی داشته باشید. ما تنها باید متمرکز باشیم و سخت کار کردن را حفظ کنیم و امیدوارم که پاداشامان را دریافت کنیم.
Manutd.com
منچستر یونایتد - اتلتیکو بیلبائو
یک آزمایش سخت دیگر برای یونایتد ، اینبار در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا...
یونایتد در برابر تاتنهام فرم ایده آلی نداشت اما باز هم توانست بازی را 3-1 به نفع خود به پایان برساند تا در هفت بازی گذشته یونایتد بدون شکست بماند. البته مهمترین چیز فرم یونایتد در بازی های اروپایی است. مردان سرالکس تنها یک بازی از چهار بازی خانگی این فصل خود در اروپا را با برد پشت سر گذاشته اند و آخرین بازیشان را واگذار کردند. البته هواداران میتوانند با دانستن اینکه اتلتیک دو بازی آخر خود درخارج از خانه واگذار کرده است، اندکی آرامش بگیرند. البته انها در حالی به الدترافورد می آیند که توانسته اند دربی باسک ، در برابر رئال سوسیداد، را 2-0 به نفع خود به پایان برسانند.
کریس اسملینگ بعداز بهبود یافتن از مصدومیتش از ناحیه سر میتواند در این بازی حضور داشته باشد و همچنین حضور اندرسون در بازی با تاتنهام بر روی نیمکت نوید بخش آمادگی این بازیکن است. بنظر می رسد این بازی برای بازی کردن تام کلورلی و انتونیو والنسیا خیلی زود باشد. اتلتیکو نیز بجز ایتور اوسیو، کارلوس گوربگی و ژاوبیر کاستیو بقیه نفراتش را به همراه خواهد داشت.
55 سال از آخرین بازی که دو تیم به مصاف هم رفتند می گذرد. اگر یک هوادار یونایتد باشید یادآوری ان بازی برایتان جذاب خواهد بود. مردان مت بازبی در ژانویه 1957 به اسپانیای پوشیده از برف سفر کردند و بازی را با نتیجه 5-3 شکست خوردند. در بازی برگشت در منچستر ( بازی به جای الدترافورد در مین روود برگزار شد) یونایتد توانست حریف را به نتیجه 3-0 شکست دهد و با برتری 6-5 در مجموع به مرحله بعد برود.
بعنوان یکی از ابداع کنندگان تاکتیک، مارسلو بیلسا آرژانتینی تابستان گذشته هدایت اتلتیکو بیلبائو را برعهده گرفت. او مربی است که فوتبال مستیقم و هجومی را بسیار دوست دارد و دوست دارد تیمش توپ را سریعا از حریف بازپس گرفته و مستقیما به سمت دروازه حریف حمله کنند. روش های تمرینی بیلسا کاملا با بقیه مربیان متفاوت است ولی پروژه های او همیشه نتیجه بسیار خوبی می دهند.
ایکر مونیان در سال 2009 اولین بازیش را در لالیگا انجام داد و با 16 سال و هفت ماه جوانترین بازیکن تاریخ اتلتیکو بیلبائو بود که در لیگ اسپانیا به میدان رفته است. مونیان یکی از بهترین استعدادهای اسپانیا است و اولین بازی ملیش رو در همین ماه در برابر ونزوئلا انجام داد. او که بطور معمول بعنوان وینگر چپ فعالیت می کند در ترکیب 4-2-3-1 بیلسا بعنوان یک هافبک هجمی بازی می کند. او در این فصل توانسته است سه بار در لیگ اروپا گلزنی کند.
مارسلو بیلسا :" بازی کردن برابر منچستر یونایتد مانند هیچ بازی دیگری نیست."
داوید دحیا برای اولین بار از زمان پیوستنش به یونایتد در برابر یک تیم اسپانیایی قرار می گیرد؛ او می گوید: " اتلتیکو یک تیم بسیار خوب است دوستان زیادی در انجا دارم. بازگشت به اسپانیا بسیار خوب است، مخصوصا اینکه در اسپانیا به پیروزی برسیم.
فلورین میر آلمانی قضاوت این بازی را برعهده دارد. او بعنوان یکی از برترین داوران بوندسلیگا معرفی می شود و در این فصل نیز بازی آلکمار – اندرلشت در لیگ اروپا را سوت زده است.
شبکه های پوشش دهنده بازی:
manutd.com
منچستر یونایتد - وست بروم
ادامه راه شیاطین در لیگ برتر ...
پنجشنبه یونایتد در پنجمین شکست این فصل خود در الدترافورد را تجربه کرد. مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر در فصل گذشته در خانه هیچ شکستی را تجربه نکرده بود و می دانند که در این بازی نیز باید بسیار مراقب باشند. البته فرم یونایتد در لیگ خوب بوده است؛ یونایتد توانسته از هفت بازی گذشته 6 پیروزی بدست آورد. در ان سوی میدان، وست بروم ، بعداز کسب یک امتیاز از دو بازی در برابر فولهام و سوانسی در ابتدا فوریه، فرم ایده آلی دارد و سه بازی پشت سر هم را با پیروزی پشت سر گذاشته است. انها توانستند ولووز را با نتیجه 5-1، ساندرلند را با نتیجه 4-0 و چلسی را با نتیجه 1-0 شکست بدهند.
حضور کریس اسملینگ بدلیل خونریزی شدیدش در بازی روز پنجشنبه با تردید همراه است. ریو فردینانند جانشین قطعی اوست اما مربی گفته است که ممکن است مدافع با تجربه را برای بازی برگشت با اتلتیکو نگه دارد. پل اسکولز بعداز استراحت در میانه هفته، اماده بازی است و بنظر می رسد تام کلورلی نیز آماده باشد. آنتونیو والنسیا ، مایکل اوون و آندرس لیندگارد همچنان نمی توانند بازی کنند. برای تیم میهمان نیز کریس برانت نیز می تواند دوباره به میدان برود اما حضور ژروم توماس و بیلی جونز با تردید همراه است. استیون رید نیز بدلیل مصدومیت نیز نمی تواند به میدان برود.
بازی ابتدایی فصل بازی بسیار سختی برای یونایتد بود. بعداز آنکه شین لانگ گل رونی را بی اثر کرد بنظر میرسید ناکامی یونایتد ازفصل قبل در خانه حریفان همچنان ادامه داشته باشد. اما حرکت انفجاری اشلی یانگ باعث شد استیون رید در دقیقه 81 توپ را به اشتباه وارد دروازه خودشان بکند. بازی فصل قبل دو تیم در الدترافورد با نتیجه 2-2 به پایان رسید؛ ان بازی تنها بازی بود که یونایتد نتوانست در الدترافورد سه امتیاز کامل را کسب کنند.
روی هاجسون جدیدترین گزینه برای هدایت تیم ملی انگلستان است. حضور ناموفق در لیورپول یک تجربه تلخ برای مربی با تجربه بود. او قبل از آن در فولهام کار بسیار فوق العاده ای انجام داده بود و توانسته بودم تیمش را به فینال لیگ اروپا برساند. او در وست بروم نیز ثابت کرده که مربی بسیار حوبی است. این مربی 64 ساله تجربه مربیگری در اینترمیلان و تیم های ملی سوئیس و فنلاند را دارد.
پیتر اودموینگی با ثمر رساندن 5 گل در برابر ساندرلند و ولووز تواسنت تعداد گلهای زده خود در این فصل را دو برابر کند. مهاجمی نیجریه ای میخواهد پنالتی که در فصل قبل در برابر یونایتد از دست داد را جبران کند. سریع و مستقیم، او برای جانی ایوانز و ریو فردیناند مشکلات بسیار زیادی بوجود خواهد آورد.
جیمز موریسون :" فکر میکنم پیروزی در الدترافورد بسیار ارزشمند است و یکشنبه فرصت مناسبی برای انجام این کار داریم."
از فصل 03/2002 این اولین بار است که وست بروم سه بازی پشت سرهم را با پیروزی پشت سر گذاشته است و انها احساس می کنند که در الدترافورد چیزی برای از دست دادن ندارند.بعداز متوقف کردن یونایتد در تئاتر رویاها در فصل قبل، اعتماد بنفس انها بسیار بالاست. بن فاستر در برابر تیم سابقش خواهد ایتاد و بنظر می رسد روز بسیار شلوغی خواهد داشت.
لی پرابرت قضاوت این بازی را برعهده خواهد داشت. این داور 39 ساله قضاوت برد 3-0 در برابر تاتنهام و 1-0 در برابر استون ویلا را برعهده داده است. کریس فوی داور چهارم این بازی است.
شبکه های پوشش دهنده بازی: