-
تراكتور نتيجه بازي را واگذار كرد
مسابقه دوستانه تراكتورسازي با تيم نفتان بلاروس با نتيجه يك بر صفر به سود تيم بلاروس تمام شد.
اين بازي در نيمه اول با نتيجه مساوي صفر بر صفر تمام شد ، در ابتداي نيمه اول سياوش اكبرپور بدليل دو كارته شدن از بازي اخراج شد و تيم تراكتور ده نفره شد. تراكتور علي رغم ده نفره شدن به بازي مسلط بود و بازي خوبي را ارائه كرد و به گل نيز دست يافت اما داور به اشتباه گل سالم را آفسايد اعلام كرد.
در اين مسابقه سيد محسن حسيني ، مسعود ابراهيم زاده و سيامك سرلك بعنوان يار تعويضي وارد مسابقه شدند كه در نهايت بازي با نتيجه يك بر صفر به سود تيم بلاروس تمام شد.
قبلا قرار بود مسابقه تراكتور با يك تيم روسيه اي انجام شود كه بدليل مشكلاتي تيم مذكور از بازي انصراف داد و تيم بلاروس جايگزين آن شد
.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
محمدحسین جعفری با رد هر گونه خبر مذاکره باشگاهش با مربیان داخلی و خارجی گفت: رویکرد ما حفظ قلعهنویی در تیم برای سالهای متمادی است اما اگر خودش نخواهد بحث دیگری است.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه برخی جریانها سعی میکنند با رسانهای کردن مباحث حاشیهای مثل مذاکره با مربیان دیگری جز قلعهنویی برای فصل بعد، آرامش ما را به هم بریزند، اظهار کرد: رویکرد ما حفظ ثبات در کادر فنی تیم است و میخواهیم سالیان سال با قلعهنویی به کار ادامه دهیم و به قلههای موفقیت برسیم. البته اگر قلعهنویی خودش نخواهد که در تیم بماند، بحث دیگری است اما هنوز نه از رفتن کسی خبری هست و نه از آمدن فرد دیگری. ما کاملا از کار قلعهنویی راضی هستیم.
وی در ادامه وضعیت فعلی تیمش را بسیار خوب توصیف و خاطرنشان کرد: اردوی 9 روزهای را در ترکیه برگزار کردیم و سهشنبه شب به ایران بازگشتیم. در آن اردو دو بازی تدارکاتی با «نفتان» بلاروس و یک تیم اوکراینی انجام دادیم که نتیجه هر دو را به ترتیب یک بر صفر و 2 بر یک واگذار کردیم اما به اهداف تاکتیکی خود رسیدیم. نتیجه اردوی ترکیه کاملا رضایتبخش بود و فکر کنم تمام آن چه مد نظر کادر فنی بود، برآورده شد. البته در این اردو قاسم حدادیفر، احسان حاج صفی و محسن فروزان را به دلیل همراهی با تیم ملی در اختیار نداشتیم.
جعفری در ادامه با بیان این که تیمش به حد کافی تمرین و استراحت داشته و کاملا آماده بازی با سپاهان است، گفت: بازی با سپاهان بسیار حساس است اما ما علاقه داریم که تیممان توانایی خود را در داخل زمین نشان دهد. سپاهان صدرنشین لیگ است و شش امتیاز با ما فاصله دارد. این تیم میخواهد با حفظ صدرنشینی، اختلاف امتیازش را با ما بیشتر کند. از سوی دیگر ما هم نمیخواهیم که از کورس قهرمانی عقب بیفتیم، در نتیجه هر دوی ما از انگیزه کافی برای پیروزی برخورداریم. امیدوارم مانند همیشه دیدار تراکتورسازی و سپاهان، خوب و تماشاگرپسند باشد.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی که برای عضویت در هیات رییسه فدراسیون فوتبال نامزد شده ولی رد صلاحیت شده بود، در این رابطه هم گفت: در استان ما چهار نفر میتوانستند برای عضویت در هیات رییسه نامزد شوند، بنابراین جلسهای بین من، مدیرعاملهای دو باشگاه شهرداری و گسترش فولاد و رییس هیات استان برگزار شد تا در آن جلسه تصمیم بگیریم کدام یک از ما نامزد شود. در نهایت تصمیم بر این شد که من از طرف استان نامزد شوم و دیگران از من حمایت کنند. از سوی دیگر با چند نفر هم در تهران قرار گذاشتیم که فرمهای لازم را برای تایید صلاحیت من پر کنند. هر نامزد برای تایید صلاحیت باید امضای 10 عضو مجمع را میگرفت، من هم روی امضای هماستانیها و آن چند نفر دیگر حساب کرده بودم ولی در مدتی که در ترکیه بودم به من خبر دادند که امضاهای کافی برایم جمع نشده و رد صلاحیت شدهام!
عضو مجمع فدراسیون فوتبال همچنین انتخابات این فدراسیون را بسیار خوب و آزادانه توصیف و تصریح کرد: هیچ خدشهای در روند برگزاری انتخابات وجود نداشت و اعضا با آزادی عمل رای خود را به صندوق ریختند. ضمن اینکه انتخاب پنج عضو هیات رییسه از بین روسای هیاتهای استانی جالب توجه است و نشان میدهد که رای 32 رییس هیات در انتخابات بسیار موثر بوده است.
جعفری در پایان، آینده کاری فدراسیون را در دوره جدید این گونه پیشبینی کرد: آن چه اکنون به نظر میرسد این است که کفاشیان اکنون طبق نظر پیشینش که گفته بود، رییس فدراسیون فوتبال باید با تیمش هماهنگ باشد، یک تیم هماهنگ را در کنار خود میبیند و میتواند به راحتی و با دست باز، کارها را اداره کند. هیات رییسه جدید باید کمیتههای مورد نیاز را ایجاد کنند و امور فدراسیون را بر اساس برنامههای مدون و مشخص پیش ببرند. البته برای این که بتوانیم درباره کیفیت کارها اظهار نظر کنیم باید کمی صبر کنیم تا زمان بگذرد.
-
جعفری : فدراسیون می خواهد سپاهان را قهرمان کند
تا قلعه نویی هست ، برونو متسو را می خواهیم چه کار ؟
مدیرعامل تراکتورسازی تبریز گفت: 3، 4 بازیکن ما که در بازی با صبا مرتکب اشتباهاتی شده بودند، جریمه و محرومیت خود را گذرانده بودند ولی نمی دانم به یکباره چرا پرونده رودریگو توزی باز شده و باید در بازی حساس مقابل سپاهان غایب باشد.
محمدحسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا در خصوص انتخابات فدراسیون، تمدیدقرارداد قلعه نویی و محرومیت بازیکن تراکتور به سوالات پاسخ داد:
انتخابات فدراسیون فوتبال چطور بود؟ شما به کفاشیان رای دادید؟
انتخابات خوبی بود و با دموکراسی کامل و آزادی عمل برگزار شد. بالاخره رای خود را مجمع داد و آن چیزی شد که باید می شد. مجمع نشان داد که هر فردی که بهتر بود را انتخاب کند. اجازه بدهید که رای ما هم مخفی باشد چون درست نیست که بگویم چه کسی انتخابم بوده.
کفاشیان در یک حرکت عجیب به صورت شفاهی کناره گیری کرد و به نفع قریب صحبت کرد.
در آن لحظه گفتن آن حرف ها جایی نداشت. البته باید علت آن صحبت ها را از خودش بپرسید. شاید می خواست بزرگواری اش را نشان دهد. یا شاید می خواست عدم علاقه اش به ادامه کار را بگوید.
این برای شما این طور استنباط نشد که وزارت ورزش او را تحت فشار قرار داده؟
این استنباط هم شاید می شد که وزارت ، او را تحت فشار قرار داده اما چون انتخابات شفاف بود، این احساس خطر کمتر می شد.
خیلی ها واکنش عابدینی را دلیل ابقای کفاشیان می دانند.
نه این طور نبود که حالا با اعتراض عابدینی رای مجمع برگردد. به نظرم کفاشیان نمی توانست کنار بکشد چون اگر این اتفاق می افتاد، مجمع به هم می ریخت. به هرحال همه کارها برای یک انتخابات سالم انجام شده بود. کفاشیان در آن لحظه کمی بی تجربگی کرد.
پیشنهاد شما به کفاشیان چیست؟
همه نامزدها برنامه داشتند. اگر برنامه کفاشیان 70، 80 درصد هم در فوتبال ما پیاده شود، دچار دگرگونی و تحول می شویم. باید فدراسیون عدالت محور، فراجناحی و فرارنگی عمل کند. آلودگی ها را جمع کند و بحث دلالی و دست های پشت پرده را از بین ببرد.
مگر اتفاقی افتاده؟
بعضی اتفاقاتی می افتد که فدراسیون را زیر سوال می برد. مثلا ما بعد از 9 هفته می بینیم که رودریگو توزی که در بازی با صبای قم اشتباهی مرتکب شده را مقابل سپاهان که برای ما حکم فینال را دارد، محروم می کنند . در حالی که از آن بازی 3، 4 بازیکن ما جریمه شدند و محرومیت کشیدند ولی نمی دانم حالا چه اتفاقی افتاده که پرونده توزی تازه به جریان افتاده؟ این مسائل عملکرد فدراسیون را زیر سوال می برد. کاری که می کنند یا عمدی است یا نیست.
یعنی معتقدید دارند از سپاهان حمایت می کنند؟
الان وقت محرومیت رودریگو توزی نبود. ما با سپاهان یک بازی فینال داریم که اگر ببازیم 9 امتیاز عقب می افتیم و آنها قهرمان می شوند. دیگر نه تنها ما بلکه هیچ تیمی نمی تواند سپاهان را بگیرد. با این اتفاقات این چنین استنباط می شود که دارند از سپاهان حمایت می کنند تا قهرمان شود. دوره جدید باید این چیزها جمع شود. این اولین بازی بود که توزی اشتباهی کرده در حالی که وقتی آن اتفاقات برای ما در بازی با داماش افتاد، گفتند اولین بارشان بود و کاری نکردند. حالا هم این اولین اشتباه توزی بود پس چرا بعد از 9 هفته محرومش کردند؟ در آئین نامه اخراج ، به بازیکنان ابتدا تذکر می دهند، بعد توبیخ، سوم جریمه و چهارم محروم می کنند ولی تا اتفاقی می افتد اینجا یک راست می روند سر چهارمین گزینه یعنی محرومیت. دوستانی که در فدراسیون نشستند یا مردم را جور دیگری حساب کردند یا این که ... نمی دانم.
محرومیتش به خاطر چه بوده؟
می گویند این بازیکن از روی نیمکت به داور فحش داده. او برزیلی است و نمی دانم با چه زبانی فحش داده که داور فهمیده!
جدایی قلعه نویی از تراکتور چقدر صحت دارد؟
من از روزنامه ها می خوانم که قلعه نویی دارد از ما جدا می شود در حالی که به ما چیزی نگفته. اینها شایعه است. هنوز درخواست تمدید قرارداد ندادیم که بپذیرد یا جواب رد بدهد. علاقمندیم که در تراکتور بماند چون دوست داریم با ادامه حضورش شرایط درستی را ایجاد کنیم و تیم به موفقیت برسد.
مذاکره با برنو متسو هم شایعه است؟
اصلا این حرف ها صحت ندارد. این مربی برای خودش تیم دارد. چه مربی بهتر از قلعه نویی. ما که از بابت مربی نگرانی نداریم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
سال ها با قلعه نويي ادامه مي دهيم
محمدحسين جعفري با رد هر گونه خبر مذاكره باشگاهش با مربيان داخلي و خارجي گفت: رويكرد ما حفظ قلعهنويي در تيم براي سالهاي متمادي است اما اگر خودش نخواهد بحث ديگري است.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريزبا بيان اينكه برخي جريانها سعي ميكنند با رسانهاي كردن مباحث حاشيهاي مثل مذاكره با مربيان ديگري جز قلعهنويي براي فصل بعد، آرامش ما را به هم بريزند، اظهار كرد: رويكرد ما حفظ ثبات در كادر فني تيم است و ميخواهيم ساليان سال با قلعهنويي به كار ادامه دهيم و به قلههاي موفقيت برسيم. البته اگر قلعهنويي خودش نخواهد كه در تيم بماند، بحث ديگري است اما هنوز نه از رفتن كسي خبري هست و نه از آمدن فرد ديگري. ما كاملا از كار قلعهنويي راضي هستيم.
وي در ادامه وضعيت فعلي تيمش را بسيار خوب توصيف و خاطرنشان كرد: اردوي 9 روزهاي را در تركيه برگزار كرديم و سهشنبه شب به ايران بازگشتيم. در آن اردو دو بازي تداركاتي با «نفتان» بلاروس و يك تيم اوكرايني انجام داديم كه نتيجه هر دو را به ترتيب يك بر صفر و 2 بر يك واگذار كرديم اما به اهداف تاكتيكي خود رسيديم. نتيجه اردوي تركيه كاملا رضايتبخش بود و فكر كنم تمام آن چه مد نظر كادر فني بود، برآورده شد. البته در اين اردو قاسم حداديفر، احسان حاج صفي و محسن فروزان را به دليل همراهي با تيم ملي در اختيار نداشتيم.
جعفري در ادامه با بيان اين كه تيمش به حد كافي تمرين و استراحت داشته و كاملا آماده بازي با سپاهان است، گفت: بازي با سپاهان بسيار حساس است اما ما علاقه داريم كه تيممان توانايي خود را در داخل زمين نشان دهد. سپاهان صدرنشين ليگ است و شش امتياز با ما فاصله دارد. اين تيم ميخواهد با حفظ صدرنشيني، اختلاف امتيازش را با ما بيشتر كند. از سوي ديگر ما هم نميخواهيم كه از كورس قهرماني عقب بيفتيم، در نتيجه هر دوي ما از انگيزه كافي براي پيروزي برخورداريم. اميدوارم مانند هميشه ديدار تراكتورسازي و سپاهان، خوب و تماشاگرپسند باشد.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي كه براي عضويت در هيات رييسه فدراسيون فوتبال نامزد شده ولي رد صلاحيت شده بود، در اين رابطه هم گفت: در استان ما چهار نفر ميتوانستند براي عضويت در هيات رييسه نامزد شوند، بنابراين جلسهاي بين من، مديرعاملهاي دو باشگاه شهرداري و گسترش فولاد و رييس هيات استان برگزار شد تا در آن جلسه تصميم بگيريم كدام يك از ما نامزد شود. در نهايت تصميم بر اين شد كه من از طرف استان نامزد شوم و ديگران از من حمايت كنند. از سوي ديگر با چند نفر هم در تهران قرار گذاشتيم كه فرمهاي لازم را براي تاييد صلاحيت من پر كنند. هر نامزد براي تاييد صلاحيت بايد امضاي 10 عضو مجمع را ميگرفت، من هم روي امضاي هماستانيها و آن چند نفر ديگر حساب كرده بودم ولي در مدتي كه در تركيه بودم به من خبر دادند كه امضاهاي كافي برايم جمع نشده و رد صلاحيت شدهام!
عضو مجمع فدراسيون فوتبال همچنين انتخابات اين فدراسيون را بسيار خوب و آزادانه توصيف و تصريح كرد: هيچ خدشهاي در روند برگزاري انتخابات وجود نداشت و اعضا با آزادي عمل راي خود را به صندوق ريختند. ضمن اينكه انتخاب پنج عضو هيات رييسه از بين روساي هياتهاي استاني جالب توجه است و نشان ميدهد كه راي 32 رييس هيات در انتخابات بسيار موثر بوده است.
جعفري در پايان، آينده كاري فدراسيون را در دوره جديد اين گونه پيشبيني كرد: آن چه اكنون به نظر ميرسد اين است كه كفاشيان اكنون طبق نظر پيشينش كه گفته بود، رييس فدراسيون فوتبال بايد با تيمش هماهنگ باشد، يك تيم هماهنگ را در كنار خود ميبيند و ميتواند به راحتي و با دست باز، كارها را اداره كند. هيات رييسه جديد بايد كميتههاي مورد نياز را ايجاد كنند و امور فدراسيون را بر اساس برنامههاي مدون و مشخص پيش ببرند. البته براي اين كه بتوانيم درباره كيفيت كارها اظهار نظر كنيم بايد كمي صبر كنيم تا زمان بگذرد.
-
جلسه هم اندیشی باشگاه تراکتورسازی
جلسه هم اندیشی باشگاه تراکتورسازی با حضور هواداران، روز جمعه مورخه 19/12/90 ساعت 16 الی 19 در باشگاه تراکتورسازی برگزار خواهد شد.
این جلسه که با حضور، سردار جعفری مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی، دکتر پزشکیان نماینده مجلس، آقای قاسمی (مدیر عامل جوانان خیر)، سرپرست تیم آقای حسن آذر نیا، کاپیتان
مرتضی اسدی، گزارشگر و مجری توانمند استان آقای ساعی و خواننده محبوب اصغر صفی پور برگزار خواهد شد.
حضور در این مراسم برای همه آزاد و رایگان خواهد بود.
همچنین در این جلسه به تعدادی از هواداران و هواداریاران، جوایزی اهدا خواهد شد.
-
اكبرپور: در مورد شايعه استقلالي شدنم حرفي ندارم
فقط به تراكتور فكر ميكنم و ميخواهم با اين تيم روزهاي خوبي داشته باشم.
سياوش اكبرپور مهاجم تراكتورسازي حضور اين تيم در اردوي تركيه را مثبت ارزيابي كرده و معتقد است كه بازيكنان تراكتور در حال حاضر از لحاظ روحي و آمادگي بدني در شرايط بسيار خوبي قرار دارد.
از دست ندهید
اكبرپور در مورد اردوي تركيه حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« اردوي بسيار خوبي بود و 18 جلسه تمريني پرفشار را پشت سر گذاشتيم. دو بازي دوستانه هم انجام داديم كه شكست خورديم و البته بايد اين را در نظر گرفت كه تيم ما در مرحله بدنسازي بود ولي الان سرحال هستيم.»
از اكبرپور ميپرسيم كه قبول داري بازي با سپاهان براي شما بازي مرگ و زندگي است ولي او در جواب ميگويد:« بازي مرگ و زندگي نيست ولي يك مسابقه حساس است كه بايد ببريم. ما به غير از توزي، محروم و مصدومي نداريم و با آمادگي كامل به ميدان خواهيم رفت. سپاهان يكي از بهترين تيمهاي 10سال اخير فوتبال ايران است ولي ما برنامهريزي خاصي براي اين مسابقه داريم و اگر بازي را نبريم از كورس قهرماني عقب ميمانيم.»
ميگويند اكبرپور سال آينده به احتمال فراوان ميخواهد به تهران بيايد تا پيراهن استقلال را برتن كند. او در مورد اين شايعه ميگويد:« از حالا زود است كه در مورد سال آينده تصميم بگيرم و در مورد اين شايعه كه گفتيد صحبتي ندارم. الان فقط به تراكتور فكر ميكنم و ميخواهم با اين تيم روزهاي خوبي داشته باشم. شايد آمدن به تهران يكي از اولويتهاي من باشد ولي در حال حاضر تصميم خاصي نگرفتهام.»
اكبرپور در پاسخ به اين سوال كه آيا اين موضوع صحت دارد كه قلعهنويي سال آينده هدايت استقلال را برعهده خواهد گرفت خاطرنشان ميكند:« من از اين موضوع بياطلاع هستم و نميدانم كه قلعهنويي سال آينده در كدام تيم مربيگري خواهد كرد و اين را بايداز خودش بپرسيد.»
-
عقل جمعی بر این بود که کفاشیان انتخاب شود
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت : برخی دوستان گفته بودند در انتخابات شرکت کنم اما همان افراد به من بیمهری کردند .
محمد حسین جعفری در پاسخ به این سؤال که چرا نتوانست برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال تایید صلاحیت شود، عنوان کرد: نتوانستم ۵ امضایی که برای تایید شدن نیاز داشتم را جمع کنم. دوستانی که پیش از آن با هم صحبت کرده بودیم و توافق شده بود من کاندیدا شوم بی مهری کردند و عده ای تعمدی برگه امضا شده را دیرتر از زمان قانونی به فدراسیون تحویل دادند و همین مسئله باعث شد از انتخابات کنار گذاشته شوم. من می خواستم ادای وظیفه کنم اما دوستان بعدا پشیمان شدند.
وی در خصوص انتخاب دوباره کفاشیان برای ریاست فدراسیون فوتبال عنوان کرد: عقل جمعی بر این بود که کفاشیان انتخاب شود و باید به این تصمیم احترام بگذاریم. امید داریم کفاشیان بتواند فوتبال را بهبود بخشد تا بعد از چهار سال بتواند از عملکردش دفاع کند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که رای او روی کدام یک از کاندیداها بود، گفت: نمی خواهم بگویم رای من چه کسی بود اما هدفم این بود که بر اساس برنامه افراد را بررسی کنم و سعی کردم آنچه عقل حکم می کند را انجام دهم.
جعفری در پاسخ به این سؤال که چه پیشنهادی برای کفاشیان دارد اظهار داشت: از دید باشگاه ها به این قضیه نگاه می کنم و از کفاشیان و همکارانش می خواهم طوری عمل کنند که اعتماد باشگاه به فدراسیون جلب شود. فوتبال ما درگیری های زیادی دارد و تصمیمات سلیقه ای هم در آن صورت می گیرد. امیدوارم این اعتماد بین باشگاه ها و فدراسیون برقرار شود.
مدیرعامل تراکتورسازی در خصوص وضعیت این تیم گفت : امروز صبح تیم از ترکیه بازگشت. اردوی خوبی در ترکیه داشتیم و منتظر هستیم لیگ دوباره شروع شود.
-
جعفری : روز جمعه به شائبه های ایجاد شده پاسخ داده و برنامه های سال بعد را اعلام خواهم کرد
حاشیه سازان شایعه پراکن که آب را گل آلود می نمایند پاسخ باشگاه را خواهند شنید .
روز جمعه 19 اسفند جلسه هم اندیشی باشگاه با هواداران از ساعت 16 الی 19 در محل سالن چند منظوره باشگاه تراکتورسازی برگزار خواهد شد . جعفری مدیرعامل باشگاه تصمیم دارد در خصوص مسایل مختلف پیرامون باشگاه و در خصوص برنامه های سال آتی توضیحات لازم را به هواداران ارائه نماید بدین ترتیب حاشیه سازان شایعه پراکن که آب را گل آلود می نمایند پاسخ باشگاه را خواهند شنید .
-
تراکتور به دنبال کاهش فاصله با سپاهان
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در هفته بيست و هفتم رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي ايران به دنبال کم کردن فاصله امتيازي خود با سپاهان صدرنشين است.
به نقل از ایرنا، هفته بیست و هفتم از رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور دوشنبه این هفته با انجام دو دیدار به پایان می رسد و در یکی از حساس ترین بازی ها دو تیم تراکتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان رو در روی هم قرار می گیرند.
دو تیم در این بازی با دو انگیزه کاملا متفاوت به مصاف هم می روند، اما هر دو تیم هدف مشترکی را نیز در این بازی دنبال می کنند.
سپاهان که با گرفتن نتایج خوب در نیم فصل دوم خود را به عنوان صدرنشین جدید رقابت ها معرفی و با اختلاف پنج امتیاز نسبت به تیم دوم در رده نخست قرار گرفت، در این بازی تلاش خواهد کرد این اختلاف را حفظ و برای خود در جدول رده بندی حاشیه امنیت ایجاد کند.
ضمن اینکه این تیم همانند تیم های استقلال و تراکتورسازی به دنبال کسب عنوان قهرمانی این دوره از رقابت هاست و بهتر از هر تیم دیگری می داند این بازی از جمله بازی هایی است که ارزش شش امتیاز را دارد.
اما تراکتورسازی تبریز نیز در این بازی در گام اول به دنبال کاهش فاصله امتیازی خود با تیم صدرنشین و دوم جدول است و در گام دوم مطرح کردن خود و نشان دادن تراکتورسازی تغییر کرده به دیگر تیم های مدعی است.
اگر این تیم بتواند در این بازی سه امتیاز را در تبریز نگه دارد، فاصله امتیازی این تیم با سپاهان به سه امتیاز کاهش می یابد و چه بسا با نتیجه نگرفتن تیم استقلال در بازی این هفته مقابل راه آهن شهرری به رده دوم جدول نیز صعود کند.
تراکتورسازی در این بازی برای اینکه بتواند سپاهان را در تبریز متوقف کند، باید به اصلی ترین فاکتور برتری این تیم که همان خط دفاعی اش است، برتری یابد.
سپاهان اصفهان تا به اینجای کار و در 26 هفته گذشته از لیگ برتر تنها 19 گل خورده در کیسه دارد و این برای تیمی که ادعای قهرمانی دارد، رقم بسیار خوبی است.
این تیم همچنین به همراه تراکتورسازی و پس از این تیم و با به ثمر رساندن 42 گل رتبه دوم بهترین خط حمله لیگ را نیز در اختیار دارد.
همانطورکه گفته شد تراکتورسازی نیز با به ثمر رساندن 46 گل در بازی های گذشته عنوان گل زن ترین تیم لیگ را در اختیار دارد و در بازی این هفته می تواند با بهره گیری از این مزیت، بردی شیرین مقابل این تیم اصفهانی کسب کند.
این دو تیم تاکنون و در جریان رقابت های لیگ برتر هفت بار مقابل هم صف آرایی کرده اند که حاصل آن چهار برد برای سپاهان، یک برد برای تراکتورسازی و دو تساوی برای دو تیم بوده است.
اولین مصاف این دو تیم در لیگ برتر در فصل اول این رقابت ها و در تبریز بود که با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید و در دیدار برگشت نیز تیم تراکتورسازی به رغم سقوط به لیگ یک در اصفهان موفق به شکست یک بر صفر این تیم شد و اولین و تنها برد خود مقابل این تیم را رقم زد.
دوری هفت ساله تراکتورسازی از لیگ برتر و عدم موفقیت این تیم مقابل سپاهان در دو دوره گذشته لیگ و فصل جاری، طلسم و کابوس 10 ساله ای از سپاهان برای تراکتورسازی خلق کرده و حضور قلعه نویی در تراکتورسازی این انگیزه و امید را در بین هواداران تراکتورسازی ایجاد کرده تا شاید این تیم بتواند به این حسرت 10ساله پایان دهد.
سومین دیدار این دو تیم در جریان رقابت های لیگ برتر در فصل نهم و در دومین حضور تراکتورسازی در این رقابت ها در اصفهان برگزار شد و با نتیجه سه بر یک به سود سپاهان پایان یافت.
تراکتورسازی در بازی برگشت به نتیجه مساوی یک بر یک در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز رضایت داد.
پنجمین و ششمین مصاف دو تیم نیز که در فصل دهم لیگ برتر روی داد هم در اصفهان و هم در تبریز به ترتیب با نتایج یک بر صفر و سه بر یک به سود تیم اصفهانی پایان یافت.
اما هفتمین و آخرین بازی دو تیم نیز در دور رفت رقابت های این فصل انجام شد که با برتری دو بر یک سپاهان در اصفهان به پایان رسید تا دو تیم خود را برای هشتمین مصاف در لیگ برتر آماده کنند.
پیروزی سپاهان در این بازی پنجمین برد این تیم مقابل تراکتورسازی در لیگ برتر را رقم می زند اما برتری تراکتورسازی رقم خوردن دومین برد این تیم را در پی خواهد داشت و در صورتیکه تساوی نتیجه کار باشد سومین تساوی دو تیم در جریان رقابت های لیگ برتر خواهد بود.
دیدار تیم های تراکتورسازی و سپاهان از هفته بیست و هفتم در حالی ساعت 15 روز دوشنبه این هفته در ورزشگاه یادگار امام ره تبریز انجام می شود که سپاهان با 52 امتیاز در صدر و تراکتورسازی با 46 امتیاز در رده سوم جدول رده بندی قرار دارند.
منبع :
-
تراكتورسازی به دنبال كاهش فاصله امتیازی خود با سپاهان صدرنشین است
تیم فوتبال تراكتورسازی تبریز در هفته بیست و هفتم رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران به دنبال كم كردن فاصله امتیازی خود با سپاهان صدرنشین است.
هفته بیست و هفتم از رقابت های لیگ برتر باشگاه های كشور دوشنبه این هفته با انجام دو دیدار به پایان می رسد و در یكی از حساس ترین بازی ها دو تیم تراكتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان رو در روی هم قرار می گیرند.
دو تیم در این بازی با دو انگیزه كاملا متفاوت به مصاف هم می روند، اما هر دو تیم هدف مشتركی را نیز در این بازی دنبال می كنند.
سپاهان كه با گرفتن نتایج خوب در نیم فصل دوم خود را به عنوان صدرنشین جدید رقابت ها معرفی و با اختلاف پنج امتیاز نسبت به تیم دوم در رده نخست قرار گرفت، در این بازی تلاش خواهد كرد این اختلاف را حفظ و برای خود در جدول رده بندی حاشیه امنیت ایجاد كند.
ضمن اینكه این تیم همانند تیم های استقلال و تراكتورسازی به دنبال كسب عنوان قهرمانی این دوره از رقابت هاست و بهتر از هر تیم دیگری می داند این بازی از جمله بازی هایی است كه ارزش شش امتیاز را دارد.
اما تراكتورسازی تبریز نیز در این بازی در گام اول به دنبال كاهش فاصله امتیازی خود با تیم صدرنشین و دوم جدول است و در گام دوم مطرح كردن خود و نشان دادن تراكتورسازی تغییر كرده به دیگر تیم های مدعی است.
اگر این تیم بتواند در این بازی سه امتیاز را در تبریز نگه دارد، فاصله امتیازی این تیم با سپاهان به سه امتیاز كاهش می یابد و چه بسا با نتیجه نگرفتن تیم استقلال در بازی این هفته مقابل راه آهن شهرری به رده دوم جدول نیز صعود كند.
تراكتورسازی در این بازی برای اینكه بتواند سپاهان را در تبریز متوقف كند، باید به اصلی ترین فاكتور برتری این تیم كه همان خط دفاعی اش است، برتری یابد.
سپاهان اصفهان تا به اینجای كار و در 26 هفته گذشته از لیگ برتر تنها 19 گل خورده در كیسه دارد و این برای تیمی كه ادعای قهرمانی دارد، رقم بسیار خوبی است.
این تیم همچنین به همراه تراكتورسازی و پس از این تیم و با به ثمر رساندن 42 گل رتبه دوم بهترین خط حمله لیگ را نیز در اختیار دارد.
همانطوركه گفته شد تراكتورسازی نیز با به ثمر رساندن 46 گل در بازی های گذشته عنوان گل زن ترین تیم لیگ را در اختیار دارد و در بازی این هفته می تواند با بهره گیری از این مزیت، بردی شیرین مقابل این تیم اصفهانی كسب كند.
این دو تیم تاكنون و در جریان رقابت های لیگ برتر هفت بار مقابل هم صف آرایی كرده اند كه حاصل آن چهار برد برای سپاهان، یك برد برای تراكتورسازی و دو تساوی برای دو تیم بوده است.
اولین مصاف این دو تیم در لیگ برتر در فصل اول این رقابت ها و در تبریز بود كه با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید و در دیدار برگشت نیز تیم تراكتورسازی به رغم سقوط به لیگ یك در اصفهان موفق به شكست یك بر صفر این تیم شد و اولین و تنها برد خود مقابل این تیم را رقم زد.
دوری هفت ساله تراكتورسازی از لیگ برتر و عدم موفقیت این تیم مقابل سپاهان در دو دوره گذشته لیگ و فصل جاری، طلسم و كابوس 10 ساله ای از سپاهان برای تراكتورسازی خلق كرده و حضور قلعه نویی در تراكتورسازی این انگیزه و امید را در بین هواداران تراكتورسازی ایجاد كرده تا شاید این تیم بتواند به این حسرت 10ساله پایان دهد.
سومین دیدار این دو تیم در جریان رقابت های لیگ برتر در فصل نهم و در دومین حضور تراكتورسازی در این رقابت ها در اصفهان برگزار شد و با نتیجه سه بر یك به سود سپاهان پایان یافت.
تراكتورسازی در بازی برگشت به نتیجه مساوی یك بر یك در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز رضایت داد.
پنجمین و ششمین مصاف دو تیم نیز كه در فصل دهم لیگ برتر روی داد هم در اصفهان و هم در تبریز به ترتیب با نتایج یك بر صفر و سه بر یك به سود تیم اصفهانی پایان یافت.
اما هفتمین و آخرین بازی دو تیم نیز در دور رفت رقابت های این فصل انجام شد كه با برتری دو بر یك سپاهان در اصفهان به پایان رسید تا دو تیم خود را برای هشتمین مصاف در لیگ برتر آماده كنند.
پیروزی سپاهان در این بازی پنجمین برد این تیم مقابل تراكتورسازی در لیگ برتر را رقم می زند اما برتری تراكتورسازی رقم خوردن دومین برد این تیم را در پی خواهد داشت و در صورتیكه تساوی نتیجه كار باشد سومین تساوی دو تیم در جریان رقابت های لیگ برتر خواهد بود.
دیدار تیم های تراكتورسازی و سپاهان از هفته بیست و هفتم در حالی ساعت 15 روز دوشنبه این هفته در ورزشگاه یادگار امام ره تبریز انجام می شود كه سپاهان با 52 امتیاز در صدر و تراكتورسازی با 46 امتیاز در رده سوم جدول رده بندی قرار دارند.