من ویندوزمو عوض کردم و سیو جدید با اورتون زدم
بهترین بازیکنام تا نیم فصل اول :لوکاکو-بارکلی-مک گیدی هستند
هنوز نتونستم بازیکن بخرم
اگه بازیکن خوب و جوون میشناسید معرفی کنید لطفا
در ضمن چنروز پیش یه گل مشکوک خوردم که تکنولوژی خط دروازه استفاده شد
نمایش نسخه قابل چاپ
من ویندوزمو عوض کردم و سیو جدید با اورتون زدم
بهترین بازیکنام تا نیم فصل اول :لوکاکو-بارکلی-مک گیدی هستند
هنوز نتونستم بازیکن بخرم
اگه بازیکن خوب و جوون میشناسید معرفی کنید لطفا
در ضمن چنروز پیش یه گل مشکوک خوردم که تکنولوژی خط دروازه استفاده شد
من احتمالا تا یه ساعت دیگه فیفا 16 رو فعال کنم
دعا کنید برام درست بشه
دوستان یه بازیکن میگم عالیه
حتمن استفاده کنید
اسمش:
al shahrani
هست
تصور کنید سرعت 96! استقامت 93 با قدرت کلی 72 .خیلیم سریع رشد میکنه.من خریدمش 3 میلیون الان پیشنهاد میاد 15 میلیون. قدرتشم شده 75تو یه نیم فصل.
من راضیم
چه پستی بازی میکنه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط z_a-0-9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخش دیر جواب میدم
پستش rb دفاع راسته
ولی من جایه rm که همون هافبک راسته (پیستون راست) هم استفاده میکنم.فک کنم تیم اولش الهلال بود
همون موقع پیداش کرده بودم. اما متاسفانه چون چندتا بازیکن خوب همپستش دارم نیازی بهش ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط z_a-0-9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم ممنون بابت معرفی.
----------------------------------
یه هافبک تهاجمی پیدا کردم جوون به اسم Gabbiadini اگه اشتباه ننوشته باشم. خیلی خوبه لامصب. فکر کنم تو ناپولی بود یا لاتزیو
خیلی ممنونم از تشکرت
الان ک فعلا سیستم جمع شده😂
ولی مطمئنا از هافبک هجومیت استفاده میکنم واای خدا نقل و انتقالات این فصلم، ماروین مارتین ک تو اون وضعیت بهترین هافبک هجومیم بود یهو وسوسه شدم فروختمش بعد با خودم گفتم از بازیکن ذخیرش استفاده میکنم ولی اونم چهار ماه مصدوم شد! با پول مارتین هم Samuel umtiti رو ک مدافع وسط بود خریدم.
تو سه ساعت آخر مجبوراً رونالدینیو رو اوردم😒😒 فقط دریبل بلده. سرعتش ریده الان
ماتم گرفته بودم تو 1-4-1-4 چطوری بازی کنم
وصل شدم حتما بازیکنتو بررسی میکنم.
یه سوال مهم:
تیممو چطوری عوض کنم. پیشنهادهایی ک بهم میدن شرم اوره. از طرفی من میخوام یه تیمی ک خودم دوست دارم مربی گری کنم.
مثلا از تیم الانم (لیل) میخوام برم لسترسیتی اگه راهی هست بگید
یخوردم فعالیت کنید باو
از بازیکنایی ک بهتون پیشنهاد میکنم ک از تیم خودم هستن به ترتیب قیمت اینان:
سیمون کیِر kjar بازیکن خوب من ک دفاع وسطه
ادریسا گانا گی guye شاید بهترین بازیکنم در زمینه پیشرفت باشه من ازش پیستون راست استفاده میکنم با اینکه هافبک دفاعی هست
عبدالله دیابی diaby یه بازیکن سرعتی و کناره زمینه ک دوسش دارم البته فقط سرعتیه و خبری از دقت تو شوت نیست.
هالوچا halucha هم بازیکن خوبیه خیلی جوونه و البته با قدرت نسبیه شصت و پنج به بالا هس
یه گزینم دارم اونم گرون هس ولی پیره تقریبا mavuba هست ک سیاهه و کاپیتان تیممه
ممنون موفق باشید
نقل قول:
آدم معمولا وقتی بهترین بازیکنشو میفروشه پشیمون میشه :))))))نقل قول:
منم سیگوردسن که هافبک تهاجمیم بود رو فروختم ولی هنوز تو دلمه. با اینکه دو تا هافبک تهاجمی خوبم دارم
در مورد پیشنهاد تیما که دست خود ادم نیست. بستگی به شانست داره
والا من که هکیشه سر میزنم ولی وقتی میبینم کسی نیس واسه کی پست بزارم اخه :دی
بازم ممنون بابت بازیکنا. چک میکنم ببینم چه وضعیتی دارن
من که فیفا 16 بازی میکنم و تو اپدیت جدید با لستر سیتی کریر زدم
لاسینا ترائوره و ماچادو از مالاگا خریدم