پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
نیمه اول تیم کمی تحت فشار بود و فقط روی سرعت و ضدحملات یه کم خطر ساز میشدیم مخصوصا بعضی اوقات حرکتهای ترکیبی و پاسهای سریعی که داده میشد خیلی خوب تیم حریف رو سردرگم میکرد
منتهی روی حرکتهای ایستگاهی که تیم حریف انجام میداد ضعف داشتیم و مشهود هم بود
یه جا لوپز واقعا به داد تیم رسید و واقعا واکنش خوبی رو نشون داد
اما گلی که زدیم روی خلاقیت و حرکت عالی ایسکو و اشتباه مدافع حریف بود که به دست اومد
این ایسکو واقعا بازیکن عجیبیه !
اگر همین روند رو ادامه بده خلا اوزیل رو احساس نمیکنیم ! اگر همین روند رو ادامه بده !
نیمه دوم نمیدونم چی شده بود !
کلا تیم انجلوتی توی همه بازیها نیمه رو بهتر بازی کرد!
در ابتدا نیمه دوم باز هم دفاع روی یه سانتر جا موند اما با گل بنزما اب سردی بود بر پیکره تیم حریف که خوب خیمه زده بود روی دروازه مادرید
اون گل هم روی ضد حمله و فرار عالی کریم به دست اومد و البته اشتباه بازیکن حریف !
بعد از اون گل که کلا بازی رو در دست داشتیم و کریس محشر کرد
روحیه خوبی رو گرفته بعد از تمدید قرارداد
میترسیدم کریس توی تیم انجلوتی نتونه اون بازیهایی که برای تیم مورینیو و مهندس نشون داد رو نشون بده ولی خدا رو شکر گلزنی در اول هفته و این هتریک که گل سومش یه سروگردن از گلای دیگه بالاتر بود نشون داد کریس همیشه عالیه برای مادرید
این بهترین بازی تیم انجلوتی بود و این برد با گلای بالا کار انجلوتی رو راحت میکنه و تیم رو روی غلطک میندازه !
دو سه نکته باید بهش توجه بشه
بازی خوب کارواخال که داره نشون میده بازیکن شایسته ایی هست
بیل همچنان اماده نیست زیاد اما اماده تر از بازی قبلی بود
دیماریا خیلی خوب بازی کرد
بنزما هم خوب بود
راموس هم خیلی خوب بود امشب
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
درود roz::
اول از همه این برد شیرین و این شروع فوق العاده رو تبریک میگم !
نکته ای امیدوار کننده برای من این بود که بهترین عملکرد تیم تا اینجای فصل تو یکی از مشکل ترین استادیوم های اروپایی به انجام رسید !!!
دیشب همینکه ترکیب بازی رو دیدم امیدوار شدم دو نیمه ی کاملا متفاوت رو دیشب پشت پشت سر گذاشتیم ...
تو نیمه ی اول تحت تاثیر جو ورزشگاه و سر و صدای بیش از حد هوادارن گالا قرار گرفته بودیم نیمه کاملا رو رو دروازه ما فشاور اورده بودن که اول موقعیتشون با شوت سرکش بازیکن گالا شروع شد که با سیو فوق العاده کاسیاس همراه بود عملکرد تیم بعد از مصدومیت ناراحت کننده ی کاسیاس قابل قبول نبود اما کاسیاسی که با یه سیو خوب بازی رو خوب شروع کرده روی صحنه ی خیلی ساده مصدوم شد و جاش رو به دیگو لوپز داد وقتی دیگو لوپز وارد بازی شد دو موقعیت جدی رو از گالا گرفت که اگر سوپر واکنش های لوپز الان شاید این نتیجه رقم نمیخورد و سرنوشت بازی عوض میشد لوپز با اون سیو ها باعث شد سرنوشت بازی رقم بخوره و شوک بیرون رفتن کاسیاس پشت سر بذاره و به بازی به صورت جدی ادامه بده ....
تا نیم ساعت اول بازی خیلی بد بازی کردیم و روی هوش ذکاوت ایسکو جوان به گل اول رسیدیم بر خلاف جهت بازی !!! همین گل باعث شد به کلی روحیه تیم گالا پایین بیاد و نیمه اول رو پیروز به رخت کن بریم مصدومیت دروگبا هم بد به تیم گالا ضربه زد و اشتباه مرگبار مدافعان گالا باعث شد بنزما گل دوم رو هم بزنه و تیم حریف دیگه امیدی به بازی داشت همین برد پرگل باعث شد تیم رو خودش رو پیدا کنه در بازی های اینده . البته بازیکنا نسبت به قبل خیلی با هم همانگ شده بودن امیدوارم در بازی های اینده هم همین روند ادامه بدیم تقریبا فلسفه کارلتو اینه که حفظ توپ کنه و با پاس های پی در پی راه نفوذی به دروازه حریف پیدا کنه ... ایسکو برخلاف اوزیل شم گل زنی بالایی داره این بشر واقعا دیشب عالی بازی کرد هر چند تو پاس های عمقی به مهاجم هامون به اندازه اوزیل خوب کار نمیکنه اما هنوز وقت میبره تا با تیم هماهنگ بشه !!!
دیشب همه بازیکنا عالی بازی کردن غیر په په !!! مسلما گلی خوردیم روی اشتباه محض په په بود ! دیشب به کلی خوب بازی کرد اما همون اشتباهش کل تلاشش رو به باد داد !!! په په خیلی از دوران اوجش فاصله گرفته اون په په ای که سایه ای از په په سابق نیست !!! فک کنم سرشو کچل کنه بهتره الان که مو داره خنگ تر شده !!!:nishkhand: راموس توی نبرد های تک به تک با مهاجم گالا فوق العاده بود ! اربلوئا هم اجازه نفوذ به ابوئه نمیداد . کارواخال هم خیلی خوب بازی خرد مودریچ - خدیرا - بنزما - و رونالدو - دیماریا هم عالی بازی کردن ... جا داره از سوپر گل دیشب رونالدو هم یاد کنم واقعا محشر کار کرد خیلی وقت بود از این دریبل ها از رونالدو ندیده بودم !!! حالا با این برد پرگل خط نشون میکشیم واسه حریف های بعدی
پیش به سوی قهرمانی love::
يه بازي زيبا از رئال مادريد اينه رئال واقعي ما بايد اين فشارا رو بگذرونيم(مساوي با ويارئال)درسهاي خوبي تو اين بازيا بود كه الان كار كارلتو رو آسون ميكنه
تبریک با تاخیر ، بازی با گالا اولین بازی بود که رئال واقعا رئال بود و این نتایجو باید تا اینجا می گرفت....
و یه خبر خوب دارم و اینکه آنجلوتی بالاخره به این نتیجه رسید که از سیستم ضد حمله استفاده کنه.... این آدم تازه فهمیده باید روش مورینیو رو ادامه بده.
امیدوارم بتونه مثل مورینیو طی 7 ثانیه به گل برسه. رئال مورینیو به 7 ثانیه معروف بود.
امشب هم که با ختافه بازی داریم امیدوارم پرگل 5-0 یا 6-0 ببریم و کریس هم 3-4 تا بزنه و به مسی برسه...
امشب از گرت بیل انتظار دیگه ای دارم....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]RealMadrid 4-1 Getafe[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید 4-1 ختافه / مسیر روشن
رئال مادرید با پیروزی مقابل ختافه توانست که سه امتیاز ارزشمند را در بازیهای لالیگا کسب کند و همچنان در کورس قهرمانی باقی بماند . بازی با ختافه در ابتدا به نظر می رسید که " بازی گرت بیل " باشد . چشم امید برنابئو به ستاره ای بود که پرز قول داده بود که یک "حماسه " در رئال بسازد اما مصدومیت ناگهانی این ستاره پیش از آغاز بازی ، موجب شد که ایسکو که قرار بود استراحت کند ، در این بازی در ترکیب اصلی قرار بگیرد .
رئال بازی را روی حرکت دی ماریا خوب شروع کرد اما روی یک حرکت اتفاقی این لافیتا بود که از اشتباه په په استفاده کرد و دروازه دیگو لوپز را گشود . اما چیزی نگذشت که په په جبران کرد و گل تساوی را زد . روی ارسال په په و ضربه سر کریستیانو ، توپ به په په رسید و این مدافع که واران آماد ه را روی نیمکت می دید ، گل زد تا کمی خودش را از زیر فشارها خارج سازد .
در دقیقه 33 بود که رئال بالاخره در برنابئو از حریف پیش افتاد . این کریستیانو بود که از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد . هند میشل مشخص بود و ستاره پرتغالی نیز به خوبی گل برتری را به ثمر رساند .
در دقایق پایانی ، بنزما با بی دقتی یک موقعیت دیگر را از دست داد تا نشان دهد که هر چند که در چمپیونزلیگ همیشه یک مهره کارساز بوده است اما شاید با اتکا به مهاجمی مثل او ، بردن لالیگا خیلی خیلی سخت به نظر برسد .
رئال با برتری در نیمه اول به رختکن رفت و در نیمه دوم با تلاش مضاعف کارش را ادامه داد . گل سوم رئال روی هوشمندی کریستثیانو به ثمر رسید که ضربه کاشته را تبدیل به یک پاس سریع کرد تا ایسکو زننده گل سوم باشد .
کریستیانو که تشنه بود که خودش گل بزند و رکورد هوگو سانچز را بشکند ، در دقایق پایانی با همه وجود تلاشش را کرد که گل خود را بزند هر چند که باز هم یک مهره موثر برای تیمش بود .
داوری این بازی به شدت یکطرفه و جانبدارانه بود . به حدی که داور از اخراج مویا ، دروازه بان ختافه اجتناب کرد و از سویی گل اول ختافه نیز مشخصا پس از خطا روی کریتسیانو به ثمر رسید .
عملکرد بنزما در این بازی به حدی ضعیف بود که برنابئو یکصدا موراتا را صدا زد تا نشان دهد که از دست کم دقتی های بنزما به خصوص در بازیهای لالیگا خسته شده است . به هر حال آنجلوتی خودش بهتر از هر کسی می داند در لالیگایی که تیمی مثل اتلتیکو می تواند صدرنشینش باشد ، جمع آوری امتیازات از هر چیزی مهمتر است که مقابل ختافه رئال به دستاورد مهمش که کسب پیروزی بود ، دست پیدا کرد .
دیماریا : " من یا بیل ؟ هرکس آماده تر باشد بازی خواهد کرد "
آنخل دیماریا با برنامه ی رادیویی آرژانتینی rock and closs مصاحبه ی کوتاهی را پیرامون وضعیت خودش و رئال مادرید صورت داد : " گرث بیل خریداری شد تا در پست من بازی کند . من تلاش میکنم و بهترین عملکردم را ارائه میدهم تا جایگاهم را در ترکیب اصلی تیم حفظ کنم . با آنجلوتی صحبت کردم و به من گفت هرکس که آماده تر باشد بازی میکند "
در بازی وضعیتش در تابستان گفت :" من تصمیم گرفتم تا در رئال باقی بمانم با وجود اینکه میدانستم باشگاه قرار است چه بازیکنانی را خریداری کند . من میدانستم که در وضعیتی خوبی قراردارم . "
: " من با لاوتزی بازیکن پاریسن ژرمن صحبت کردم و او به من گفت : جلل خالق ! رئال را ترک کنی ؟! تو داری در یکی از بهترین باشگاه های جهان فوتبال بازی میکنی . و این کمی من را برای ماندن متقاعد کرد "
او تیم دوران نوجوانی اش را هم فراموش نکرده است : " علی رغم اینکه با تمام وجود برای رئال بازی میکنم ولی هنوز هم یک طرفدار روزاریو سنترال هستم . "
او که از معدود بازیکنانی است که همزمان با رونالدو و مسی همبازی است اذهان داشت : " رقابت تاثیر گذار است . این دو از بهترین بازیکنان حال حاضر هستند و تلاش میکنند تا همه چیز را به دست آورند . البته آنها با یکدیگر کامل میشوند چونکه هر فصل بیش از 50 گل میزنند "
کاپلو : " نمیفهمم رئال چرا اوزیل را فروخت "
فابیو کاپلو مربی تیم ملی روسیه و مربی اسبق رئال مادرید ، در مصاحبه با روزنامه ای آلمانی اعلم کرد که هنوز دلیل فروش اوزیل توسط رئال مادرید را نفهمیده است : " هنوز نفهمیدم که رئال چرا مسعود اوزیل را فروخت . او بازیکن با کیفیتی است . " او همچنین گفت : " بدون شک آرسنال کار درستی انجام داده . حتی اگر 50 میلیون هزینه کرده باشد . "
نقل قول:
من با لاوتزی بازیکن پاریسن ژرمن صحبت کردم و او به من گفت : جلل خالق ! رئال را ترک کنی ؟!
همینطوری گفته دقیقا؟ :nishkhand:
بازی خوبی بود
من فقط خلاصه بازی رو دیدم ولی معلوم بود که توپ و میدان دست رئال بوده
کریس عالی بود. 2 تا گل 2 تا پاس گل
یعنی رو هر 4 تا گل رئال تاثیر داشته
شیرجه زده به سمت توپ طلا
از مصدومیت بیل خیبلی ناراحت شدم. خداکنه زودتر برگرده
ایسکو گلش خیلی قشنگ بود. حال کردم 1 جورایی با گلش
گل دوم رونالدو هم که فوق العاده بود. از اون گل پشت پا تو اون بازی دوستانه قشنگتر بود
رئال تازه داره موتورش روشن میشه
ختافه هم که چیزی واسه گفتن نداشت
سلام بچه ها من هم تبریک میگم برد خوبی بود سلطانمون هم ماشالا راه افتاده و میخواد بترکونه یعنی خداس این بشر روی 4 تا گل تاثیر گذار بودن کم چیزی نیست .
متاسفانه سایت ورزش 3 زده بود بازی ساعت 10.30برگزار میشه اما ساعت 20.30بود و نتونستم بازی رو ببینم اما با توجه به خلاصه ی بازی و نتیجه میشه امیدوار بود که تیممون داره راه میافته .
و اما پسر طلای دمش گرم خیلی خوب راه افتاده امیدوارم روز به روز رشد کنه و بهتر بشه اوایل خیلی از رفتن اوزیل عصبی بودم ولی الان کمتر چون به ایسکو خیلی امید دارم شم گلزنی خیلی بالای داره (ولی این رو بگم که هیچکسی اوزیل نمیشه).
یه برد خوب دیگه......:/danc
رئال تازه راه افتاده و بردای پرگلش شروع شده....من دیشب کامل بازیو دیدم در کل که حساب کردم 27 شوت ما داشتیم 3 تا ختافه:luuugh:
پوزیشنم تا دقیقه 21 81 به 19 به نفع ما بود
کریسم دیشب عالی بازی کرد یه گل فوق العادم زد که یه چیزی تو مایه گلی بود که دروگبا پارسال بمون زده بود
در کل میتونم بگم عالی بودیم و ختافه هیچ حرفی واسه گفتن نداشت
به امید پیروزی های پرگل دیگه....:real:
دستیار مورینیو :" خوزه باعث پیشرفت کریستیانو شد !"
مورینیو و توچه هایش نمی خواهند دست از سر رئال و کریستیانو رونالدو بردارند . استیو هالند ، دستیار مربی پرتغالی در چلسی در مورد کریستیانو صحت کرد و مدعی شد که علت اصلی رشد ستاره پرتغالی در سالهای اخیر ، این مربی بوده است مربی که هفته گذشته شکست خفت باری را مقابل بازل تجربه کرد و این روزها حتی هواداران چلسی محبوبش هم از دستش شاکی هستند و انگار تلاش های خود این بازیکن در سه سال اخیر و حمایت هواداران رئال کشک بوده است . در طول تابستان ، مورینیو مدام به کریستیانو توهین می کرد و مدعی بود که رونالدوی واقعی ، رونالدوی برزیلی است و نه شماره 7 فعلی رئال مادرید . حالا هالند ، یکی از نوچه های مربی پرتغالی با لحنی پاچه خوارانه می گوید :" رونالدو بازیکنی است که حقیقتا همیشه تحسینش کرده ام اما در سه سال اخیر و با خوزه ، از نظر شخصی خیلی پیشرفت کرد . حالا نه تنهها یک بازیکن با استعداد است که گل می زند ، بلکه تبدیل به بازیکنی شده است که بیک تنه می تواند باعث پیروزی در بازیها شود و دروازه حریفان را مورد تهدید قرار دهد . "
رونالدو نازاریو :" امید زیادی پیرامون بیل به وجود آمده است "
رونالدو نازاریو در مراسم معارفه کتاب " قلب های سپید " در برنابئو گفت :" کاسیاس در شرایط مشکلی است . هیچ گاه با رقابتی به بزرگی حالا مواجه بنوده است اما باز هم یکی از بهترین دروازه بان های تاریخ است و می تواند موفق شود . دیگو نیز با من تمرین کرده است و دروازه بان خوبی است . مسلما با این وضعیت انتخاب برای آنجلوتی مشکل نیست . " بیل :" امید زیادی پیرامونش به وجو آمده است . من هم سعی می کن مشرایطش را دنبال کنم و امیدوارم که فصل بسیار خوبی داشته باشد . با داشتن پول ، همه چیز آسان تر است اما با توجه به کیفیت بازیکن ، کار مشکل نیست . هر کسی به اندازه ای که لایقش است ، برایش هزینه می شود و او هم حتما ارزشش را داشته است . "
مسی – نیمار :" به نظرم درک متقابل خوی دارند . در اتبدا مشکل است اما مسلما نیمار در اروپا می تواند جا بیافتد . سال گذشته در برزیل پ هیچ پیشرفتی نداشت . حالا باید تلاش کند که در اروپا رشد کند . "
دل بوسکه :" سالها از رفتنش از رئال می گذرد . هرگز در مورد تصمیمات مدیران قضاوت نکردم . همیشه کار خودم را کردم اما با ویسنته خیلیج ور بودم و رابطه خوبی هم با پرز دارم . "
بخت های اصلی چمپیونزلیگ :" امیدوارم رئال قهرمان شود . ژرمن ها هم هستند که سال گذشته خیلی خوب بودند . رئال و ابرسا همیشه مدعی هستند . به نظرم آلمان ها یا رئال و بارسا آن را می برند . "
اگر خودش بازی می کرد ، چه قیمتی داشت ؟ " نمی دانم . بررسی دوران ها و شرایط مشکل است . نمی شود در مورد قیمت امثال په له ، خنتو ، آمانسیو ... نیز نظری داد . "
لوئیز گارسیا :" تا پیش از گل ایسکو ، خوب مقاومت کردیم "
لوئیز گارسیا ، مربی ختافه پس از شکست به رئال مادرید گفت :" کلید بازی ، گل دوم رئال بود که از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندند . پس از آن پر اشتباه بودیم و نتوانستیم بازی خودمان را داشته باشیم . " وی افزود :" رئال بدون بیل هم عالی بود و بدون او توفیری ایجاد نشد . " وی افزود :" ما بد دفاع کردیم . گل دوم روی پنالتی بود ، گل سوم روی اشتباهمان روی یک ارسال . نباید چنین اشتباهاتی می کردیم .تا پیش از گل ایسکو خوب مقاومت کردیم اما بعدش نشد . "
گذشت 60 سال از اولین بازی دی استفانو در رئال
امروز شصتمین سالگرد اولین بازی آلفردو دی استفانو در رئال مادرید است . او در بازی دوستانه در مقابل تیم نانسی فرانسه ، در استادیوم سانتیاگو برنابئو بازی کرد . آن بازی را رئال 2-4 باخت . دی استفانو صبح همان روز به مادرید آمده بود و شبش اولین بازیش در رئال را با گل جشن گرفت . 23 سپتامبر 1953 تاریخی است که دی استفانو هرگز فراموشش نمی کند . شصت سال از آن شبی می گذرد که هواداران رئال با شور و شوق از اولین بازیش استقبال کردند .
دی استفانو در رئال مادرید در 396 بازی رسمی 308 گل زد . مدیر افتخاری فعلی 87 سله رئال ، سابقه بردن هشت لالیگا ، یک جام حذفی اسپانیا ، پنج جام باشگاه های اروپا ، یک جام بین قاره ای و یک کوپا لاتینا را در رئال داشت .
کارشناس داوری آس : ختافه باید دو اخراجی دیگر می داد
قضاوت بازی دیشب برای بوربالان زیاد سخت نبود هر چند که او از پس آن بر آمد . در دقیقه 5 کریستیانو معتقد بود که رویش خطا شده است اما به نظرم این یک برخورد عادی بود . حرکت ادامه یافت و گل ختافه سالم به نظر می رسید . در دقیقه 18 ، آربلوا پیش از زده شدن توسط لیساندرو در موقعیت آفساید بود . در دقیقه 27 ، الکسیس ، په په را زد اما توپ در محوطه جریمه نبود . البته پنج دقیقه بعدش میشل با دستش توپ را در محوطه جریمه زد و پنالتی درست به نظر می رسید .
در دقیقه 42 ، تکل خشن کارواخال روی لافیتا قشنگ نبود و می توانست باعث مصدومیت حریف شود . کارت زرد عادلانه بود . دو دقیقه بعدش ، بنزما در موقعیت آفساید نبود .
در نیمه دوم ، روی کریستیانو در دقیقه 64 پنالتی نشد . در دقیقه 70 آربلوا یک حرکت خشن کرد که داور آن را ندید . در دقیقه 71 ، پدرو لئون در مقابل ایسکو هند کرد . مشکصخا کارت زرد و ضربه آزاد مستقیم داشت اما داور ندید . دو دقیقه بعدش بزرگترین اشتباه داور در این بازی رخ داد : مویا ، دروازه بان ختافه ، کریستیانو را زد و باید اخراج می شد .
در دقیقه 74 ، میکو ، کارواخال را زد . توپ در جریان بازی نبود و این بازیکن هم می توانست اخراج شود . خسه در دقیقه 85 توسط میشل زده شد و اخراج شد که مشکلی به نظر نمی رسید هر چند که شاید برخوردی انجام نشد . در نهایت در دقیقه 90 ، آفساید خدیرا گرفته شد که اشتباه بود .
یووه به دنبال خرید ژابی در تابستان بعدی
به گفته توتو اسپورت ، یووه که می داند ژابی با رئال مادرید تمدید نکرده ، سخت به دنبال خرید این بازیکن است و می خواهد او را در تابستان بعدی بخرد . در حقیقت این در تابستان به گفته این منبع ، پرز در ازای این بازیکن 6 میلیون یورو خواسته بود که رد شده بود .
کریستیانو و خرید فراری پس از تمدید
کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید شیفته خودروهاست و پس از تمدید قراردادش با رئال مادرید ، تصمیم گرفت که یک فراری را به عنوان کادوی تمدید برای خودش بخرد . در حقیقت ستاره پرتغالی رئال مادرید که دستمزدش به سالی 21 میلیون یورو رسده است ، ااخیرا یک فراری فاراری مدل 499 را در پرتغال با قیمت 1.3 میلیون یورو خریداری کرده است .
برد پرگل رئال مادرید رو تبریک می گم. بنظر میاد رئال داره به کهکشان بر می گرده مطئنن اگر بازیکنانمون برگردن تیم خیلی بهتر از این ها میشه و امیدوارم به زودی بازیکنان از مصدومیت خارج بشن...
په په : خوب اما بدشانس ، په په با بد شانسی شوت لافیتا به پاش خورد و گل شد وگرنه لوپز مهارش می کرد
کارواخال: بازی قابل قبولی داشت و در حملات خیلی خوب شرکت می کرد و واقعا بهتر از آربلوا هست.... کارواخال رو که میبینم یاده بازیکن بارسا آلبا میوفم. یکم شبیه به همن
ایسکو: این بشر خیلی خوب گل میزنه!! بنظرم اگر تا آخر فصل اینطوری ادامه بده بتونه تمام گل هایی که اوزیل برای رئال زده رو جابه جا کنه!. 6 بازی 5 گل
رونالدو: آمار این بازیش خوبه اما من راضی نبودم!. کریس می تونست بهتر باشه. چند شوت بی دقت و آرام زد
کریم: به تمام معنا افتضاح!!. واقعا بد بازی کرد و من ندیدم یه پاس سالم بده و موقیعت گل هم داشت که استفاده نکرد
دیماریا: جنگنده برای رقابت با بیل ، بیل بازی روز 4 شنبه هم مصدومه و دیماریا 90 دقیقه فرصت درخشش داره
تیم باید بهتر از فرصت هاش استفاده کنه چون در بازی های مهم فرصت گل زیاد نیست!.