من این همه زحمت کشیدم ؛ پست دادم ! موضوع مشخص کردم ! تو سر این اون زدم ! باز همه پست هام پرید !
اصلا انگیزه فعالیت دیگه ندارم ! om::
فقط یه جمله :
تو روح تک تکتون !:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
من این همه زحمت کشیدم ؛ پست دادم ! موضوع مشخص کردم ! تو سر این اون زدم ! باز همه پست هام پرید !
اصلا انگیزه فعالیت دیگه ندارم ! om::
فقط یه جمله :
تو روح تک تکتون !:nishkhand:
به ما قرار بود دیروز بدن کامپیوتر مدرسه خراب شد قرار شد امروز بدن امروز مدیرمون با اعصاب خط خطی اومد تو کلاس گفت از کارنامه خبری نیس تا همتون تصویه نکردین من به کسی باج نمیدم ما هم تو دلمون گفتیم چه بهتر تا 500 تا بچه تصویه کنن خیلی طول می کشه بهتر که نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زورش به جعفر نمیرسه به ما میتوپهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو خرما با روغن بخور زر زیادی نزنki::
والله بقرعان !!! :nishkhand::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یره حواستو جمع کن ! نخوردی اینی که من میگم ! بخوری که عاشقش میشی ! اونی هم که اینو بهت گفته درک کرده که گفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انصافا خیلی قشنگ بود حرکتش...........کلا زلاتان بازیکن عجیبیه....از هر توپی که رو هواست یه موقعیت میسازه که اکثرا گل میشه.........love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احساس میکنم دربی خلوت شده......بقیه این حسو ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ghelyon:
یه موضوع مطرح کنیم یکم کمپ ازین خونه ارواح بودن خارج بشه:ohum:
بحثم خودم راه میندازمlol:-
همه ما تو بچگی یه هدف خاصیو برا آیندمون در نظر گرفتیم.
حالا
آیا به اون هدف رسید؟
اگه آره چه جوری تونستید بهش برسید
اگه نه چه موانعی باعث شد به اون هدف نرسید./؟
والا من از همون بچگی هیچ هدف خاصی نداشتمو به حول قوه ی الهی الان تونستم به همون هیچی برسم :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر هدفی نداشتیم همش بخور بخواب بوده !!!ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه چون هدفی نداشتم ki::
یه مانع هست که خیلی رو اعصابمه اسمش احمده :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
چیز دیگه هم خواستی در خدمتم احمید جان lol:-
من وقتی بچه بودم دلم می خواست مامان بشم الان بزرگتر شدم علاقه م کمتر شده ولی هنوزم دلم خیلی می خواد مامانی بشم بچه م یه دختر نازنازی چشم عسلی بشه هدف نیس ولی آرزوی بچگیمهنقل قول:
خب مادر شدن که کاری نداره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی یه دختر ناز چشم عسلی دیگه زیادی فضاییه , باو تو ایران که همچین چیزی که بچه چشاش عسلی بشه فک کنم 1 در میلیون باشه .
والا ناز بودنشم باز تضمینی نیست ( یه سری حرفای قدیمی هست که از لحاظ علمی ثابت شده نیست ) ولی واسه دختر بودنش اگه شووووورت طبع غذاییش سرد باشه میشه رو دختر بودن بچه حساب کرد . البت سیگار کشیدنم میتونه موثر باشه .
اگه شانس توء که یه پسر نره خره خشنو زمخت میشه بچت mas:-