پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 13 )
نقل قول:
میگم امکان داره که مثلا اگه توی کریر ملیت مربی رو اسپانیایی انتخاب کنی ، بعدا مربی اسپانیا بشی؟
و یه سوال هم دارم
اون هم این هست که توی فیفا 13 میشه مثلا یک تیم رو از اول بسازی یعنی لباس و پرچم و اینا رو عوض کنی یا مثلا یه تیم درست کنی؟
1- تو هر ملیتی واسه مربی انتخاب کنی مهم نیس ولی واسه بازکن مهمه یعنی اگه مربیت حتی ایرانی بود می تونی مربیگری آلمانم بکنی
2-آره میتونی
تو کریر فیفا 12 رمزش اینجوریه پولتو به 0 میرسونی
بعد یکی که قرض گرفتی پس بگیر
بعد برو تو قسمت جابهجا کردم در بودجه بازیکن و تیم همون budget چی چی
بعد میبری رو 50 و 50 انوقت میبینی پولت به 4 میلیارد رسیده و بودجه برای بازیکن به 40 میلیون رسیده یعنی با این پول میشه 40 تا رونالدو رو خرید !!!!!!!!!
نقل قول:
میگم امکان داره که مثلا اگه توی کریر ملیت مربی رو اسپانیایی انتخاب کنی ، بعدا مربی اسپانیا بشی؟
و یه سوال هم دارم
اون هم این هست که توی فیفا 13 میشه مثلا یک تیم رو از اول بسازی یعنی لباس و پرچم و اینا رو عوض کنی یا مثلا یه تیم درست کنی؟
در مورد سوال اول باید بگم فرق نمیکنه ملیت چی باشه بستگی به تیم ملی و باشگاهی داره که بهت پیشنهاد بدن یا نه و کی پیشنهاد بدن.
سوال دوم هم باید بازی اورجینال باشه نا بتونی تو قسمت Eas این کار انجام بدی
کسی جوابمو نمیده؟تا حالا ده تا کریر بستم همش اینطوری شده.....کریرم هردفعه اول فصل سوم با انتخاب بازیکن و قراردادنش در لیست فروش میپره بیرون.چیکار کنم؟entezar::
نقل قول:
کسی جوابمو نمیده؟تا حالا ده تا کریر بستم همش اینطوری شده.....کریرم هردفعه اول فصل سوم با انتخاب بازیکن و قراردادنش در لیست فروش میپره بیرون.چیکار کنم؟entezar::
با سلام شما باید به بازیکنانتان استراحت و پول کافی بدید !!
و برای بازیکنان ذخیره هم باید بازیشنان بدی تا از دست شما ناراحت نباشند !
فیفا باز برتر با اکانت :Ali GHoLi
نقل قول:
با سلام شما باید به بازیکنانتان استراحت و پول کافی بدید !!
و برای بازیکنان ذخیره هم باید بازیشنان بدی تا از دست شما ناراحت نباشند !
فیفا باز برتر با اکانت :
Ali GHoLi
جی میگی!میگم بعد دو فصل واز اول فصل سوم،وقتی که به قصد گذاشتن بازیکن تو لیست فروش یا دیدن مشخصاتش یا اقدام برای خرید بازیکنان دیگر دکمه 3 یا A رو میزنم تا player bioی بازیکن رو بیاره میپره بیرون.بعدش هم سر روز 8یا 9 ماه اول فصل دگه ادامه نمیده و میپره بیرون.ممنوم میشم راهنماییم کنید.
نقل قول:
جی میگی!میگم بعد دو فصل واز اول فصل سوم،وقتی که به قصد گذاشتن بازیکن تو لیست فروش یا دیدن مشخصاتش یا اقدام برای خرید بازیکنان دیگر دکمه 3 یا A رو میزنم تا player bioی بازیکن رو بیاره میپره بیرون.بعدش هم سر روز 8یا 9 ماه اول فصل دگه ادامه نمیده و میپره بیرون.ممنوم میشم راهنماییم کنید.
داداش مثلثو بزنی بازیکنی میپره تا فصل بعد نمیاد سعی کن 3 رو نزنی !! پلایر بیو r3 هست یعنی همون دکمه ای که باهاش بالا پایین میکنو به به سمت تو میبریش !!
برادر من من میگم کلا از بازی میپره بیرون.بعد هم دقت کنی نوشتم از فصل سوم.پس حتما دلیلی داره.
نقل قول:
عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز.
آقا من career mode بازی می کنم و الان رسیدم به فصل 17-16.
الان تو این فصل کرش میکنه میپره از بازی بیرون . هرکاری هم میکنم فایده نداره.
نمیدونم چیکار کنم.
چون سیو از فصل قبل داشتم چند تا تیم هم عوض کردم که شاید درست بشه اما نشده !
لطفا کمکم کنید...:daghon::daghon::daghon::daghon:
مشکل منم دقیقا همینه. راهنماییم کنید.
نقل قول:
1- تو هر ملیتی واسه مربی انتخاب کنی مهم نیس ولی واسه بازکن مهمه یعنی اگه مربیت حتی ایرانی بود می تونی مربیگری آلمانم بکنی
2-آره میتونی
خوب از کدوم قسمت باید این کار رو بکنم