با سلام
من از بس که بچ نصب کردم دروازبان همه تیم ها بدون دستکش شدند یکی کمکم کنه که باید چکار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من از بس که بچ نصب کردم دروازبان همه تیم ها بدون دستکش شدند یکی کمکم کنه که باید چکار کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام لطفا به این سوال من جواب بدهید
چرا جواب نمیدید نکنه هیچی حالیتون نیست
عزیزه من یکم صبر داشته باش . بازی رو کامل پاک کن حتی سیو بازی که تو documents هستش رو هم پاک کن یا یه برنامه دانلود کن که هر چی در با ره فیفا داری خودش پاک میکنه اسمش الان یادم نیست اگر نشد مجبوری ویندوز عوض کنی مگه اینکه بچه ها چیزه دیگه بگن roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط s-s.love [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا هیچکس به سوال من جواب نمیده من این سوال را دو روز پیش پرسیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mr10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسکوربورد رو تو قسمت ستینگ بازی میتونی عوض کنی 2.تا اون جا که من میدونم نمیتونی از واسه 12 رو واسه 13 استفاده کنیki::نقل قول:
ممنون.میشه بیشتر توضیح بدهی قسمت سیتینگ که در خود بازی است ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا دقیقا بگو گدوم قسمتوچجوری لطفا کامل راهنمائی کن.ممنون
یعنی کل اسکوبورد لیگ ها از جمله لیگ انگلیس درآن قسمتی که گفتی وجود داره و هر اسکوبوردی که خودتاز طریق ادیت وارد بازی میکنی باید از قسمت سیتینگ تغییر بدی . لطف کنین بیشتر توضیح بدین.:daghighan:نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
@mr10
مشکل شما مشکل خاصی نیست
همه لیگها پی اس ان هست فقط رنگشون فرق میکنه و برای بعضی از کاپ ها هم پی اس ان نیست
من رو اسکوبورد هنوز کار نکردم و تا اونجایی که میدونم مثل همون فیفا 12 هست
حالا تو سوکر گیمینگ میگردم اگر اطلاعاتی بود میزارم واستون
الان سرچ کردم.... دارن روش کار میکنن به زودی یه پچ میدن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا یه نمونش اینجا هست...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیرو سخنان دوست عزیز عرفان بگم که :نقل قول:
احتیاجی به پاک کردن بازی و دکمنت و سیو بازی نیست
شما خوب نصب نکردی پچ رو !!!
با کدوم نرم افزار عملیات Regenerator را انجام میدی؟
اگر دستکش دربازبانان یا فیس یا یا دستو پای بازیکنان یا موی بازیکنان یا.... نمایش داده نمیشه و به صورت شطرنجی آبی هست 2 دلیل دارد:
1. به خاطر اینکه هر کدام از این موارد یا در فایل lua. تعریف نشده...یا فایل تسکچر مورد نظر در مسیر مورد نظر وجود ندارد.
مثلا دستکش : C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\gkglove
2. عملیات Regenerator درست انجام نشده و یا عملیات نرم افزار ModdingWayInstaller.exe انجام نشده....
* دوستان باز هم تکرار میکنم بهترین راه برای عملیات Regenerator استفاده از نرم افزار FHL-BH-Editor.exe است.....
من هم این مشکل رو دارم که وقتی چیزی اضافه میکنم بعضی از اطلاعات نمایش داده نمیشه مثل کفش یا دستکش... که با نرم افزار cm 12.5 آیدی رو پیدا میکنم و مشکل رو حل میکنم که بالا توضیح دادم.... و بعد عملیات Regenerator