راست میگه عبدالله آخریه خیلی باحال بود ؟!heee::heee::mas:-mas:-:hehehe::hehehe::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lagh::lagh::
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگه عبدالله آخریه خیلی باحال بود ؟!heee::heee::mas:-mas:-:hehehe::hehehe::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lagh::lagh::
دوستان من پنج شنبه و جمعه دربی نیستم
پنج شنبه و جمعه همین هفته یکی از سخت ترین دورانی میشه که من رو خیلی خسته میکنه و فک کنم همیشه یادم بمونه .
پنج شنبه صبح باید برم ترمینال سوار ماشین شم برم مشهد چون عصرش کنکور غیر پزشکی ازاد دارم و شب ( بعد از کنکور ) رو هم میرم حرم تا صبح اونجا میمونم و شب زنده داری باید بکنم تا صبح شه و دوباره برگردم شهرمون :sooot:
یعنی باید یک شب رو نخوابم :ey babaaa:
حالا واسه این که خدا پنج شنبه و جمعه منو ختم به خیر کنه صلوات :ohum:
خوبه دیگه تا صبحش باید برای تمام اعضای دربی دعا کنم lay_;; چه شبی بشه پنج شنبه lay_;;
التماس دعا....عبدالله جون حرم كه ميري،خواهشا وارد بخش كنكوريها شدي،ما رو از ياد نبر....به قول يارو گفتني،حواست باشه تا بوي گل چنان مستت نكنه كه دامنت از دست بره! عجب چيزي گفتم!:mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه اوه...راستي من هنوز كارت ورود به جلسمو نگرفتم....كسي ميدونه تا كي وقت گرفتنشو داريم؟!:soal:
باشه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فراموشت نمیکنم . البته یکی باید بیاد واسه من دعا کنه ki::
حالا من سعی خودمو میکنم که تقریبا 40000 کاربر دربی رو تک به تک دعا کنم چیکار کنم دیگه تا صبحش بیکارم باید راز و نیاز کنیم ki::
اقا جا نمونی ها
ما رفتیم ki::
امیدوارم عبدالله حداقل اینو خوب بدی
تا صبح خوبه دیگه بمون حرم یه سیروسلوک عرفانی انجام بده شاید چیزی شدی:nishkhand:
هیچ نامردی نیس اسم طرف احمد رضا نیک اقبال که از داره دنیا فقط شاخ شونه کشیدنو بلده حالا که وقته تسلیم شدنه زیر بار نمیره واقعا اواتارو عوض میکرد خیلی سنگین تر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم رو بازی رئال بایرن به همین فرد اواتارو باختم و دقیقا تو زمان تعیین شدههم اواتارو گذاشتم:chi migi:
عبدالله یعنی دعا هم بلدی ؟ آفرین ! ki:::nishkhand:
اگه بلدی مارو هم دعا کن!lagh::
بیشعور نویرو دادم قبول نکردی(جا زدی) دیگه با هزار اسرار و انکار دلپیرو رو قبول کردیki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کودن خان من که نگفتم نمیزارم گفتم اگه میتونی عوضش کن توام کردی فقطم یه بار گفتم وگرنه میگفتی نویر هم میزاشتم اصلا برام فرقی نداشت من اون موقع اینقد داغون بودم هیچی برام فرقی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن دلیل اصلیشو که عوض کردی این گفتی:بزار اینو بدم بعدا اگه باختم بهش یه اواتار خیلی ضایع بهم نده
نکته دیگه این اواتار بسیار بسیار زیباتره و باید افتخار کنی که بهت افتخار دادیم گذاشتیم چند روز این اواتارو یدک بکشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.....ki::heee::نقل قول:
کودن خان
:hehee:heee:::khandeeeee bahal:نقل قول:
بیشعور
من واقعا وقتی میبینم بین شما دوتا این همه مهر و محبت وجود داره،منقلب میشم:shogh:....واقعا جای یادگیری داره این حس علاقه و احترامی که شما نسبت به هم دارین....:jeddiiiii:
:hehee::hehee: