-
مصاحبه هاشم بيك زاده
آنهايى كه از استقلال رفتند به دنبال شرايط مالى بهتر بودند
بيك زاده: قلعه نويى باهوش است و تيم را جمع مى كند
هاشم بيك زاده بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران مى گويد بازيكنانى كه از اين تيم جدا شده اند پول بيشترى گرفته اند و نبايد آنها را بى غيرت قلمداد كرد. او اظهارداشت: به همراه چند بازيكن ديگر به هيات فوتبال رفتيم وقراردادمان را ثبت كرديم. اميدوارم كه فتح الله زاده هم جواب اعتماد بازيكنان را بدهد و با برطرف كردن مشكلات مالى به آنها كمك كند.وى درباره اينكه آيا استقلال عملكرد خوبى در فصل نقل و انتقالات داشته يا نه؟ افزود: بحث يارگيرى ضعيف استقلال و وضعيت پرسپوليس فقط در روزنامه ها مطرح شده و ما به اين مسايل فكر نمى كنيم. خريد ستاره ها تضمين قهرمانى نيست. كيفيت بازيكنان در زمين و هماهمنگى آنها با يكديگر مهم است. استقلال تيم قدرتمندى بسته و در پستهايى كه به تقويت نياز داشته بازيكن خريده است.
بيك زاده ادامه داد: قلعه نويى سرمربى باهوشى است و مى داند از بازيكنانش چطور بازى بگيرد. هواداران استقلال نگران هيچ چيز نباشند و مطمئن باشند كه با يك تيم قوى و باانگيزه به پيشواز ليگ دوازدهم مى رويم.وى با اشاره به بازيكنانى كه از جمع استقلال جدا شده اند گفت: آنهايى كه از استقلال رفته اند به دنبال شرايط مالى بهتر بوده اند و تا حدودى هم حق دارند. مثلا استقلال توان پرداخت ۳ ميليارد تومان را به آندو نداشت و او به تيمى رفت كه پول بهترى دريافت كند. نبايد اين بازيكنان را بى غيرت قلمداد كرد زيرا آنها هم در گذشته براى استقلال زحمت كشيده اند.بيك زاده با ابراز اميدوارى نسبت به حل مشكلات مالى افزود: پارسال هم مشكلات مالى باعث شد استقلال از كورس قهرمانى عقب بيفتد. اميدوارم امسال چنين مشكلاتى نداشته باشيم زيرا وقتى بازيكنان تامين نباشند تمركزشان را از دست مى دهند.وى در پايان خاطرنشان كرد: از بازگشت به استقلال خوشحال هستم و اميدوارم بتوانم تجربيات خوبى كه در سپاهان داشتم را در اختيار استقلال قرار دهم و نتايج خوبى بگيريم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
در ليگ بازى آسان وجود ندارد
ماجدى: قرعه استقلال مطلوب است
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: هيچ بازى در ليگ برتر آسان نيست اما قرعه استقلال مطلوب است.او در خصوص شرايط استقلال و اينكه چه زمانى بازيكنانى نظير خسرو حيدرى، پژمان منتظرى و سيد مهدى رحمتى در تمرينات استقلال شركت مى كنند، اظهار داشت: اين بازيكنان با اجازه امير قلعه نويى در تمرين نيستند. البته امروز پژمان منتظرى به باشگاه مى رود تا قراردادش را امضا كند.ساير بازيكنان هم تا فردا درتمرينات شركت مى كنند.وى در موردقرعه كشى ليگ برتر و موقعيت استقلال عنوان كرد: به نظر من قرعه استقلال مطلوب است اما هيچ مسابقه اى در ليگ آسان نيست. درست است كه در هفته هاى اول در تهران بازى داريم اما در مسابقات برگشت بايد در شهرستان بازى كنيم. تيم استقلال بايد از موقعيت خود در نيم فصل اول استفاده كند و امتيازهاى لازم را بگيرد. خوشبختانه تيم ما خيلى به موقع تمرينات آماده سازى خود را آغاز كرده و مشكلى نداريم.سرپرست تيم استقلال در مورد اينكه برخى از پرسپوليسى ها قرعه كشى را كمى عجيب مى دانند، گفت: قرعه كشى مقابل چشم همگان و مقابل دوربين ها انجام شد و هيچ شبهه اى هم ندارد. استقلال و پرسپوليس طبق جدول بايد با تيم هاى پانزدهم و شانزدهم بازى مى كردند. استقلال با تيم شانزدهم و پرسپوليس با پانزدهم. اگر جاى پرسپوليس و استقلال عوض مى شدبرنامه هايمان هم تغيير پيدا مى كرد. در مجموع همه بازى ها سخت شده چون بازيكنان خوب در همه تيم ها تقسيم شده اند.وى افزود: ما بايد از اردوى تركيه خود نهايت استفاده را ببريم. البته كه امير قلعه نويى هم مى داند چطور تيم را براى اين مسابقات آماده كند.
-
مصاحبه امیر حسین صادقی
صادقى: شرايط به سود ماست
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: حرف و حديثى كه در مورد بازيكنان ميلياردى به راه افتاد به سود ما است.او افزود: حرف و حديثى كه در مورد بازيكنان ميلياردى به راه افتاده به سود تيم ما است و آرامش فعلى در ليگ به ما كمك مى كند.وى ادامه داد: توقع از پرسپوليس بالا است و اين موضوع بازيكنان را تحت فشار قرار مى دهد عملكرد آنها را تضعيف مى كند.مدافع تيم فوتبال استقلال تصريح كرد: ما تجربه چنين شرايط را در سال اولى كه در استقلال بودم دارم آن زمان همه پرسپوليس را قهرمان زود هنگام مى دانستند اما آنها را شكست داديم.صادقى خاطر نشان كرد: براى كسب قهرمانى به استقلال آمدم و مطمئن هستيم تيم مان نتايج خوبى مى گيرد و شرمنده هواداران نمى شديم.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
شهريارى عينك بزند تا چشمانش درست ببيند
فتح الله زاده: با خلعتبرى و نكونام وارد مذاكره شده ايم
على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال آخرين وضعيت مذاكره با جواد نكونام، محمدرضا خلعتبرى، مجتبى جبارى، پژمان منتظرى و مهدى رحمتى را تشريح كرد و گفت: بزودى قرارداد بازيكنان استقلال در هيات فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رسيد.او در خصوص آخرين عملكرد باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات ضمن بيان مطلب فوق گفت: صبح دوشنبه براى توافق نهايى و تنظيم قرارداد، مدير برنامه هاى مهدى رحمتى و پژمان منتظرى در دفتر من حاضر شدند و قرار شد كه امروز مهدى رحمتى قرارداد داخلى خود را با باشگاه استقلال امضا كند.وى درهمين خصوص افزود: صبح امروز جلسه اى با پژمان منتظرى براى تمديد قراردادش داشتم. وى پيشنهاد مالى خيلى بزرگى از يكى از تيمهاى حاضر در ليگ قطر داشت اما چون قبلا به روح مادرش قسم خورده بود كه در استقلال مى ماند و به من قول داده بود، برروى حرفش ايستاد و قراردادش را طى يكى، دو روز آينده تمديد خواهد كرد.مدير عامل باشگاه استقلال تاكيد كرد: پژمان منتظرى مردانگى كرد و در استقلال ماند چون در اين دوره و زمانه كمتر بازيكنى مانند منتظرى پيدا مى شود، روى قولى كه داده و قسمى كه خورد بايستد و از قرارداد مالى سنگينى كه به وى پيشنهاد داده شده بود چشم پوشى كند، به همين دليل من از منتظرى ممنونم.وى در خصوص مجتبى جبارى نيز اظهار داشت: جبارى حق دارد كه به عنوان يك بازيكن پيشنهادات ساير تيمها را نيز بررسى كند، ما به او پيشنهاد خود را داده ايم و پيشنهاد ما تغييرى نمى كند بنابراين خودش بايد براى ماندن در استقلال تصميم نهايى را بگيرد، ضمن اينكه ما به دنبال جذب يك هافبك خارجى خوب نيز هستيم تا اگر جبارى نماند، آن بازيكن را جايگزين وى كنيم.
فتح الله زاده در خصوص مذاكره اش با جواد نكونام نيز اظهار داشت: نكونام بازيكن بزرگى است، من دو يا سه روز پيش با وى صحبت كردم و از نكونام خواستم كه اگر خواست به فوتبالش در ايران ادامه دهد، تيم استقلال را انتخاب كند و ما به هر شكلى در خدمت او هستيم و در اين خصوص اعلام آمادگى كرديم. نكونام نيز به ما گفت:«هنوز درحال تصميم گيرى در خصوص ماندن و يا رفتنش از تيم اوساسونا است.»وى در مورد مذاكره با خلعتبرى نيزخاطر نشان كرد: چون خلعتبرى با باشگاه پرسپوليس قراردادى نبسته، روز گذشته با او مذاكرات اوليه اى را انجام داديم و قرار شد براى رسيدن به توافق نهايى بزودى با او مذاكرات خود را ادامه دهيم.مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش كه چرا بازيكنان استقلال تا به امروز قراردادهاى خود را در هيات فوتبال تهران ثبت نكرده اند وآيا اين موضوع به مشكلات مالى باشگاه و بى اعتمادى بازيكنان در اين خصوص بر مى گردد، گفت: اين صحبتها كه در برخى از رسانه ها مطرح شده، كذب محض است و ادامه جوسازيهايى است كه عليه ما راه انداخته اند، اگر بازيكنان به ما اعتماد ندارند پس چرا در تمرينات تيم حاضر مى شوند چون ممكن است مصدوم شوند بدون آنكه قرارداد آنها ثبت شده باشد؟وى درهمين خصوص افزود: پس از اتمام رقابتهاى ليگ برتر خيلى از بازيكنان به مرخصى و حتى شهرستانها رفتند و فرصت كافى براى تسويه حساب فصل قبل را نداشتند. مطمئن باشيد بازيكنان از امروز براى ثبت قرارداد به هيات فوتبال خواهند رفت و در اين زمينه مشكل خاصى وجود ندارد.فتح الله زاده در خاتمه تاكيد كرد: ما در فصل نقل و انتقالات بدون هياهو و به آرامى كار خود را انجام مى دهيم و همين كه توانسته ايم بازيكنان خود را حفظ كنيم، كار بزرگى را انجام داده ايم و در آينده نزديك مشخص مى شود كدام تيم عملكرد بهترى در فصل نقل و انتقالات داشته است و براى آماده سازى بهتر تيم اردوى خوبى را نيز از تاريخ دهم يا يازدهم تيرماه در كشور تركيه برگزار خواهيم كرد.او در پاسخ به حرفهاى محمود شهريارى مجرى صدا و سيما در تمرين صبح روز شنبه پرسپوليس كه گفته بود نه آسمان آبى است و نه دريا اظهار داشت:من نبايد پاسخ اين افراد را بدهم و بزرگترشان را بفرستند تا جواب بدهم.وى افزود:به نظر من چشمان شهريارى ضعيف است. هم آسمان آبى است و هم دريا. به شهريارى توصيه مى كنم فكرى به حال چشمانش بكند و عينك بزند تا حقايق را بيند.براى او آرزوى سلامتى دارم.
-
مصاحبه ميلاد ميداودى
بهتر است در مورد فصل گذشته صحبت نكنم
ميداودى: هواداران نگران نباشند استقلال ضعيف نشده است
ميلاد ميداودى در خصوص آخرين شرايط استقلال، تمديد قرارداد با اين تيم و مسائل مختلف صحبت هايى انجام داد كه در زير مى خوانيد:
• شرايط استقلال چطور است؟
- همه چيز خوب پيش مى رود و خوشبختانه بازيكنان از لحاظ بدنى به شرايط خوبى رسيدند.
• ظاهرا تمرينات نوبت صبح خيلى پرفشار است.
- واقعا همينگونه است. فشار تمرينات براى بازيكنان روزهاى اول خيلى سنگين بود اما حالا ديگر به شرايط خوبى رسيده ايم و مشكلى وجود ندارد.
• تمريناتتان خيلى زود شروع نشد؟
- اين مساله خيلى به ما كمك مى كند و اثرات آن را در نيم فصل دوم خواهيد ديد. قلعه نويى مى گفت با وجود اينكه تمرينات را آغاز كرده ايم اما دو هفته دير شده ولى حالا هم به شرايط خوبى رسيده ايم.
• چطور شد با وجود شايعات زياد در استقلال ماندى؟
-بعد از پايان ليگ نزد فتح الله زاده رفتم و چون وضعيت كادر فنى مشخص نشده بود با هيچ تيمى مذاكره نكردم. وقتى كادر فنى مشخص شد، قراردادم را تمديد كردم. بهتر است در مورد فصل گذشته صحبت نكنم و تمام تمركزم را براى فصل آينده گذاشته ام.
• قلعه نويى به تو اعتقاد داشت و ظاهرا در سپاهان هم پيشنهاد حضور در اين تيم را داده بود.
- همينطور است و يكى از دلايل ماندنم در استقلال حضور امير قلعه نويى بود. اميدوارم شرايط خوبى را كنار ايشان تجربه كنم.
• به نظر تو استقلال در يارگيرى چگونه عمل كرد چون هواداران اين تيم خيلى نگران هستند.
- هواداران نگران نباشند، استقلال خوب يارگيرى كرده و تمام نفرات جذب شده مدنظر سرمربى بوده اند. شايد يك سرى از بازيكنان از جمع ما جدا شده باشند اما فكر نكنيد ما ضعيف شديم. تيم خوبى هستيم و اين مساله را هم بازيكنان مى دانند و هم كادر فنى. درست است كه در نقل و انتقالات اتفاقاتى افتاده كه فكر طرفداران به سمت ديگرى رفته اما مطمئن باشيد، با آغاز بازى ها نشان خواهيم داد يارگيرى ما منطقى بوده است.
• امسال در كنار برهانى، منوچهرى و اكبرپور هستى خط حمله استقلال را چطور پيش بينى مى كنى؟
- من و آرش برهانى در كنار تيم بوديم و حالا اكبرپور به استقلال برگشته و منوچهرى هم اضافه شده است. مطمئن هستم امسال سال خوبى در پيش داريم. تلاش مان اين است كه استقلال به هدفش برسد و درخشش يك نفر چندان مهم نيست.
-
مصاحبه منصور پورحیدری
نيازى به سر و صدا در فصل نقل و انتقالات نداشتيم
پورحيدرى: رحمتى و حيدرى ماندند، جبارى هم مى ماند
منصور پورحيدرى مديرفنى تيم استقلال معتقد است كه آبى پوشان تهرانى نيازى به سر و صدا در نقل و انتقالات نداشتند و فقط كمبود هاى تيم را بر طرف كرده اند. حرفهاى او را در ذيل مى خوانيد:
• در مورد شرايط استقلال در حال حاضر صحبت مى كنيد؟
- بحثى هست كه مى گويند استقلال از پرسپوليس در نقل و انتقالات عقب افتاده اما من برعكس اين فكر مى كنم ما فصل قبل تيم خوبى داشتيم و آقاى قلعه نويى و همكارانش در پستهايى كه كمبود احساس مى كردند، بازيكن جذب كردند و سر و صدا نكردند.
• اما همگان معتقدند پرسپوليس در نقل و انتقالات عملكرد بهترى داشته است؟
- پرسپوليس فصل گذشته دوازدهم شد و نياز به جذب بازيكن داشت و به همين دليل خريدهاى اين تيم خيلى سر و صدا كرد اما استقلال نياز نداشت چون تيم خوبى داشتيم و فقط نقاط ضعف را برطرف كرديم. به نظر من استقلال تيم خوبى بسته و نكته مهم تر از اينكه تمرينات به موقع شروع شد تا براى حضور در مسابقات آماده شويم.
• استقلال مهره كليدى اش يعنى آندرانيك تيموريان را هم از دست داد. در اين رابطه چه صحبتى داريد؟
- بحث جدايى آقاى تيموريان پارسال هم بود و از نيم فصل اين بحث وجود داشت چون تيموريان علاقمند بود خارج از ايران بازى كند. از لحاظ مالى هم پيشنهادى كه داشت، قابل توجه بود و به همين دليل رفت. ما در اين پست نفرات خوبى جايگزين كرديم و كادرفنى دنبال جذب بازيكنان خوب خارجى هم هست تا شرايط بهتر شود.
•مهدى رحمتى و خسرو حيدرى هنوز قراردادشان را تمديد نكرده اند.
- كار رحمتى و حيدرى با استقلال تمام شد و چون فرصت نشده قراردادشان را ثبت كنند، اين بحثها به وجود آمده است.
• مجتبى جبارى مى ماند يا نه؟
- احتمال دارد آقاى جبارى در استقلال بماند و اين فصل هم با پيراهن استقلال در ميادين حاضر شود.
• با توجه به شرايط موجود فكر مى كنيد استقلال چه فصلى در پيش داشته باشد؟
- با توجه به نفراتى كه به تيم اضافه شده اند، تيم كامل تر شده و شرايط بهترى داريم و خيلى اميدوارم كه در فصل جديد روزهاى خيلى خوبى داشته باشيم.
• امير قلعه نويى اعلام كرده كه استقلال چون پول نداشته سراغ او رفته است. در اين رابطه صحبت مى كنيد؟
- اين مشكل را متاسفانه سالهاى قبل هم داشتيم و امسال در فصل نقل و انتقالات كمبود پول داشتيم البته در استقلال همه چيز سر جاى خودش است اما مشكل مالى داريم. به هرحال كمبود پول داريم و اميدوارم هيات مديره اين مشكل را حل كنند الان بچه ها خيلى باانگيزه تمرين مى كنند اما اگر اين مشكلات حل نشود، تيم دچار مشكل مى شود.
-
مصاحبه بهتاش فريبا
بى پولى كه قلعه نويى مى گويد در ۲ فصل گذشته هم بوده است
بهتاش فريبا : دوست دارم استقلال مثل قبل بالاتر از پرسپوليس باشد
بهتاش فريبا مربى فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: امير قلعه نويى براساس برنامه هاى تاكتيكى اش بازيكن گرفته است.او اظهار داشت: استقلال ،۵ ۶ بازيكن سهميه ليگ برترى اش را گرفته و قلعه نويى دقيقاً بازيكنانى را جذب كرده كه به كار تاكتيكى اش بخورند هر مربى طبق برنامه هاى تاكتيكى كه دارد بازيكن مى گيرد و استقلال هم آگاهانه بازيكن جذب كرده و اين بازيكنان به سيستم مورد نظر قلعه نويى مى خورند.وى افزود: استقلال در جذب بازيكن خارجى بايد دقت كند نمى دانم كدام بازيكن خارجى را جذب كرده اند يا مد نظرشان است و فقط بايد در جذب بازيكن خارجى دقت كنند در مجموع استقلال تيم بدى نبسته است.او در ادامه گفت: قلعه نويى اعلام كرده كه استقلال چون پول نداشته، دنبال او رفته اند اينكه پول ندارند كاملاً درست است چون اگر پول داشتند طلب ما را مى دادند، پارسال و سال قبل از آن هم پول نداشتند و خيلى ها از باشگاه طلب كار هستند چك هايى كه فتح الله زاده از خودش داد، كار را سخت كرد و اگر هم حاج آقا چك خودش را نمى داد، بازيكن نمى توانستند جذب كنند.او در ادامه گفت: پارسال هم ما پول نداشتيم و هر روز سرتمرين بچه ها از چك هاى برگشتى شان حرف مى زدند اول فصل باشگاه بايد پول داشته باشد تا بازيكن بگيرد اما نمى فهمم چرا پول ندارند پرسپوليس خوب خريد كرده و استقلال هم بايد خريدهاى خوبى داشته باشد.پيشكسوت استقلال اظهار داشت: نمى دانم بى پولى استقلال بهانه قلعه نويى است يا نه و نمى خواهم وارد اين مسائل بشوم فقط مى دانم كه استقلال در اين ۲ سال پول نداشته و الان هم پول ندارد پس بى پولى استقلال اتفاق جديدى نيست و اين شرايط در گذشته هم وجود داشته است.وى افزود: فتح الله زاده اعلام كرده كه قلعه نوعى از تمام خريدهاى پرسپوليس بهتر است به هر حال قلعه نوعى براى استقلال جام آورده و به لحاظ آمار و عنوان بهترين مربى ليگ برتر است اينطورى كه خود حاج آقا گفته از ۴ ماه قبل يعنى از نيم فصل ليگ گذشته با قلعه نويى صحبت كرده بودند به هر حال قلعه نويى موفق ترين مربى ليگ است و انشاءالله امسال هم نتيجه بگيرد.او در ادامه گفت: بحث مربى با بازيكن فرق مى كند زيرا تفكرات مربى است كه تيم را هدايت مى كند هر كسى از خريد خودش بايد راضى باشد و آقاى فتح الله زاده هم از خريدش راضى است.مربى فصل گذشته استقلال اظهار داشت: نمى شود پيش بينى كرد كه استقلال چه فصلى پيش رو دارد بايد چند هفته از ليگ بگذرد تا ببينيم چه شرايطى پيش مى آيد به هر حال استقلال و پرسپوليس از تيم هاى بزرگ اين مملكت هستند و هر چند پرسپوليس فصل قبل مشكلاتى داشت اما تيم بزرگى است و انشاءالله امسال استقلال و پرسپوليس هر ۲ بالا نشين جدول باشند طبيعى است كه دلمان مى خواهد استقلال مثل سالى كه گذشت بالاتر از پرسپوليس باشد.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
فتحاللهزاده: رحمتی را از گلوی شیر بیرون کشیدم
گتوزو فقط یک پیشنهاد بود
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: چند تیم با مبالغ کلان رحمتی را میخواستند، اما از گلوی شیر این دروازهبان را بیرون کشیدم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتحاللهزاده، مدیر عامل باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با تائید خبر تمدید قرارداد سید مهدی رحمتی گفت: طی جلسهای که امروز با مهدی رحمتی داشتم قرارداد این بازیکن را نهایی کردیم و توافقات لازم انجام شد و این دروازهبان فردا قرارداد خود را در هیئت فوتبال تهران ثبت خواهد کرد.
مدیر عامل باشگاه استقلال با بیان اینکه کار سختی برای تمدید قرارداد با مهدی رحمتی داشته و در نهایت به قولش وفا کرده است، گفت: انصافا رحمتی را از گلوی شیر بیرون کشیدم، چون دو سه باشگاه با پیشنهادهای چشمگیر به دنبال او بودند اما رحمتی در نهایت با استقلال توافق کرد و در فصل آینده با پیراهن این تیم بازی خواهد کرد.
فتحاللهزاده تصریح کرد: از زحمات علی انصاری تشکر میکنم. امروز به همراه امیدوار رضایی در خدمت ایشان بودیم و در نهایت مقرر شد "گروه تات" به عنوان حامی مالی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا انتخاب شود و از همین رو آقای انصاری مثل سال گذشته به ما کمک کرد تا مقداری از قرارداد رحمتی را تامین کند.
وی در خصوص اینکه آیا موفق به دیدن جواد نکونام شد یا خیر، اظهار داشت: از صبح امروز به دنبال کار رحمتی و منتظری بودیم و خدا را شکر که تیممان تقریبا تکمیل شد و فقط مانده است که با بازیکنان خارجیمان مذاکره کنیم.
فتحاللهزاده در خصوص صحبتهایی که پیرامون حضور گتوزو در استقلال مطرح میشود، گفت: دوستی به ما گفت که میتواند با ایشان صحبت کند و ما هم اعلام کردیم که در صورتی که تمایل داشته باشد با او مذاکره خواهیم کرد.
مدیر عامل باشگاه استقلال ضمن تکذیب خبر مذاکره علی انصاری با مجتبی جباری برای ماندن در استقلال گفت: من از این موضوع اطلاع ندارم و چنین چیزی صحت ندارد.
-
مصاحبه سيدهادى طباطبايى
طباطبايى: استقلال، تيم يكدستى است
سيدهادى طباطبايى، دروازه بان خوش استيل اسبق تيم استقلال درخصوص اردوى تركيه كه استقلال طى روزهاى آينده راهى آن مى شود، اظهار داشت: طبيعتاظ اين اردو مى تواند مفيد باشد. هر چند مكان مهم نيست. اردوى مفصل و فشرده مى تواند بدن هاى بازيكنان را ورزيده كند.يك اردوى چند روزه مى تواند هماهنگى لازم را ايجاد كند. هم از لحاظ تكنيكى بازيكنان را ارتقا مى دهد و هم از لحاظ روحى برايشان مفيد فايده واقع مى شود.استقلال كامل شده و يكسرى بازيكن تازه وارد كه قبلا سابقه پوشيدن پيراهن آبى را داشته اند، تيم را يكدست كرده است. اميدوارم جاى بازيكنان جدا شده را تعدادى بازيكن با قابليت بالا پر كند.دروازه بان اسبق تيم استقلال و تيم ملى درخصوص بازى اول استقلال افزود: به نظر مى آيد بازى آسانى باشد اما استقلال نبايد اين بازى را ساده ارزيابى كند و بهتر است اولين قدم را محكم بردارد.
-
مصاحبه آرش برهانی
همان بهتر كه كهكشانى نيستيم
برهانى: استقلال قهرمان مى شود، من هم آقاى گل
آخرين سالى كه آرش برهانى توانست به عنوان آقاى گلى دست پيدا كند ليگ هشتم بود. وى اميدوار است با سرمربيگرى امير قلعه نويى باز هم به اين عنوان دست پيدا كند.برهانى در اين باره اظهارداشت: استقلال شرايط خيلى خوبى دارد. ما مدتهاست تمريناتمان را آغاز كرده ايم و تا شروع ليگ به آمادگى كامل مى رسيم. تمريناتى كه قلعه نويى براى بازيكنان در نظر گرفته پرفشار است و شايد بچه ها الان خسته شوند اما نتيجه اين تمرينات را در طول فصل خواهيم ديد.وى ادامه داد: به نظر من استقلال در حال حاضر از همه تيمها جلوتر است. برخى از تيمها كه هنوز سرمربى شان هم معلوم نيست اما استقلال با همان استخوان بندى فصل گذشته تمرينات را شروع كرد. مطمئن باشيد با شروع ليگ استقلال از همه تيمها آماده تر خواهد بود.برهانى درباره مشكلات مالى تيم استقلال گفت: هميشه در استقلال همين وضعيت بوده و بازيكنان ديگر بايد به اين موضوع عادت كرده باشند. من با مسئولان باشگاه درباره مشكلات مالى صحبت كرده ام و قول داده اند تا قبل از اردوى تركيه به بازيكنان پول برسانند.مهاجم استقلال با اشاره به اينكه آخرين آقاى گلى وى در ليگ در تيم قلعه نويى بوده، افزود: من از كار كردن با قلعه نويى خاطره خيلى خوبى دارم. وقتى ياد ليگ هشتم مى افتم با انگيزه بيشترى تمرين مى كنم. از عملكردى كه پارسال داشتم راضى نيستم و به همين دليل مى خواهم امسال جبران كنم. بايد دوباره به روزهاى اوجم برگردم.برهانى ادامه داد: هواداران استقلال نگران چيزى نباشند. استقلال وضعيت خوبى دارد و ما توانستيم اكثر بازيكنان اصلى سال گذشته را حفظ كنيم. تيم تقويت شده و روزهاى خوبى در انتظار استقلال خواهد بود. اميدوارم استقلال قهرمان ليگ شود و من هم عنوان آقاى گلى را به دست بياورم.وى با اشاره به اينكه ستاره ها تنها عامل قهرمانى يك تيم نيستند، خاطرنشان كرد: پارسال استقلال بازيكنان خوبى جذب كرد و همه لقب كهكشانى به تيم ما دادند. همين موضوع فشار زيادى به استقلال آورد چون انتظارات واقعا بالا بود. همان بهتر كه امسال اين لقب را به ما نداده اند و با خيال راحت و بدون استرس مى توانيم بازى كنيم.