خبر فوری : موافقت سزار برای ترک اینتر
اختصاصی Inter.ir - هنگامی که شما را دیگر نخواهند انتخاب های شما تنها به پایان دادن به این ارتباط محدود میشود.این همان اتفاقی است که در حال حاضر برای سزار دروازه بان بزرگ اینتر افتاده است.
با ورود هندانویچ و شعار کاهش هزینه ها و جوان کردن تیم از سوی موراتی به نظر جدایی دروازه بان شماره یک برزیل از اینتر اجباری است و به نظر میرسد سزار نیز به ناچار با این موضوع موافقت کرده است.
با توجه به گزارش اسکای اسپورت سزار به اینتر اطلاع داد که او متوجه است دیگر بخشی از آینده اینتر نیست و در برنامه های بازسازی این تیم جایی ندارد و در نتیجه بدنبال پیدا کردن باشگاه جدید خواهد بود.
سزار آنقدر به اینتر علاقمند است که در ابتدای تابستان که حرفی از جدایی او نبود در برنامه تلویزیونی شبکه اینتر در پاسخ به سوال آیا به جدایی از اینتر فکر میکنی به گریه افتاد (عکس خبر مربوط به این ماجرا است) وی در آن مصاحبه گفت : "من هرگز دوست ندارم از اینتر جدا شوم و هر وقت به فکر جدایی از این تیم می افتم اشک در چشمانم جمع میشود.اما روزی این جدایی اتفاق میافتاد زیرا یک بازیکن روزی باید فوتبال را کنار بگذارد.آرزو من این است که در اینتر از فوتبال خداحافظی کنم اما هر وقت به این جدایی فکر میکنم اشک در چشمانم جمع میشود و نمیتوانم خودم را نگه دارم."
به نظر سزار فرصت رسیدن به آرزویش را ندارد و نمیتواند فوتبالش را در اینتر تمام کند.در حال حاضر باید صبرکرد و منتظر پیشرفت های بیشتر ماند اما یک چیز مسلم است : اینتر یکی از متعصب ترین بازیکنان خود را از دست خواهد داد.