-
واکنش باواریایی ها پس از پیروزی مقابل لورکوزن
:yes::yes::yes::yes::yes:
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
وبسايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - باوارياييها، روز گذشته با ارائه بازی خوب توانستند مقابل بايرلورکوزن با نتيجه 3 بر 0 پيروز شوند تا آمادگی خود را برای بازی مقابل منچستر سيتی اعلام کنند.
بعد از پيروزی 3 بر 0 مقابل لورکوزن، يوپ هاينکس، باستين شواين اشتايگر و آرين روبن در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کردند و نظرات خود را درباره اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است :
يوپ هاينکس : " اين پيروزی، مقتدرانه بود، ما توانستيم تيمی را شکست دهيم که سال گذشته نايب قهرمان بوندسليگا شده بود،گل زود هنگام و نتيجه 2 بر 0 در بهترين زمان ممکن برای ما رخ داد، بعد از آن، ما فقط بازی را اداره کرديم و خيلی آرام به بازی ادامه داديم و من حتی يک ثانيه هم نگران نبودم که گلی دريافت کنيم و يا نتيجه بازی تغيير کند. "
باستين شواين اشتايگر : " بازی در چنين باشگاهی، لذت بسيار بالايی دارد، همه به يکديگر کمک ميکنند، چه در حمله و چه در دفاع و هميشه برد برايمان لذت بخش است، ما بايد خودمان را در صدر جدول بوندسليگا، حفظ کنيم، در بازی مقابل لورکوزن ما کاملاً به بازی متمرکز بوديم، در نيمه دوم، با آرامش کامل بازی کرديم و بازی را کنترل کرديم. "
آرين روبن : " برای من، ورود به زمين مقابل هواداران بايرن مونيخ، بسيار لذت بخش تر از گل بود، دوست داشتم از هوادارانم تشکر کنم و اين گل برای تشکر، خوب بود، پاس شواينی بسيار عالی بود، وقتی چنين پاسی را دريافت ميکنيد، استفاده از آن بسيار راحت تر از خلق موقعيت است، بسيار مهم بود که من در شرايطی بودم که بتوانم 15 دقيقه، بازی کنم، نبايد ريسک کنم زيرا دچار مصدوميت جدی شده بودم، فقط بايد به آرامش به کار خود ادامه دهيم و آرزوهای بزرگ زيادی نخواهيم داشت، سه شنبه، بازی در سطح بالاتری در انتظار ما است. "
-
بايرن 3 ؛ 0 بايرلورکوزن
وبسايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران
ترکيب بايرن مونيخ :
نوير، رافينيا، ون بويتن، بادشتوبر، لام، تيموشوک، شواين اشتايگر، مولر، کروس (روبن 68)، ريبری (آلابا 82)، گومز (گوستاوو 65)
ترکيب بايرلورکوزن :
لنو، راينارتس، دا کاستا (بلارابی 64)، کاسترو، توپراک (فردريش 85)، باليچ، رولفس، بندر، آئوگوستو، سام، کيسلينگ
گلها :
مولر (5)، ون بويتن (19)، روبن (90)
خطاها:
کارت زرد : ون بويتن، کيسلينگ، تورپاک، راينارتس، سام
-
استفاده از تک مهاجم در دستور کار بايرن و منسيتي
دو حريف آلماني و انگليسي در رويارويي با يکديگر در ليگ قهرمانان اروپا از يک مهاجم ثابت استفاده ميکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرداشب از گروه اول این پیکارها و در دور دوم مسابقات مرحله گروهی بایرنمونیخ به استقبال از منچسترسیتی در ورزشگاه آلیانسآرهنا خواهد شتافت.
این جدال در حالی انجام میشود که یوپ هاینکس و روبرتو مانچینی با اتخاذ سیستم مشابه بازی 1-3-2-4 قصد استفاده ازیک مهاجم ثابت مقابل یکدیگر را دارند.
در این حال میزبان مونیخی با بهره گیری از مهاجمان کاذبی همچون روبن، مولر و ریبری، قصد رخنه به خط دفاع قوی منسیتی و گلزنی را در پشت سر ماریو گومس دارد.
در مقابل روبرتو مانچینی با استفاده از ادین ژکو در خط آتش و بهره گیری از مهاجمین پنهانی همچون سیلوا، آخرو و نصری همان کاری که مونیخیها دنبال انجامش هستند، مدنظر قرار خواهند داد.
ترکیب احتمالی دو تیم به این شرح است:
بایرن مونیخ:
دروازهبان: نویر
خط دفاع: بواتنگ، باداشتوبر، فان بویتن، لام
خط میانی(لایه اول): شواین اشتایگر، تیموچوک
خط میانی(لایه دوم): روبن، مولر، ریبری
خط حمله: گومس
منچسترسیتی:
دروازهبان: هارت
خط دفاع: ریچاردز، کمپانی، لسکات، کولارف
خط میانی(لایه اول):بری، یحیی توره
خط میانی(لایه دوم): سیلوا، آخرو، نصری
خط حمله: ژکو
varzesh3
-
چند نکته از مصاف بايرن و منچسترسيتي
دروازهبان ملي پوش بايرنمونيخ به حفظ سنگر خود در ديدار ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچسترسيتي اميدوار است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مانوئل نویر که در پایان فصل گذشته بوندسلیگا از تیم شالکه به بایرن آمد، در 9 بازی اخیر تیمش اجازه عبور هیچ توپی را از خط دروازه تیمش نداده است.
وی امیدوار است بتواند این رکورد جالب را در بازی دشوار با منچسترسیتی که فرداشب در ورزشگاه آلیانس آرهنا انجام می شود، حفظ کند.
دیگر نکتههای مهم جدال بایرن و منسیتی به شرح زیر است:
*نکته یک:
بازی که سه شنبه شب در آلیانس آرهنا انجام میشود، اولین مصاف این دو تیم آلمانی و انگلیسی محسوب میشود، دو تیمی که اکنون در فرم کامل آمادگی قراردارند.
*نکته 2:
بایرن تاکنون 4 مرتبه به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسیده است؛ اما منچسترسیتی سابقه قهرمانی در این پیکارها را ندارد.
*نکته 3:
منچسترسیتی تاکنون در بازیهای خارج از خانه خود توانسته 10 گل در فصل جاری به ثمر رساند.
*نکته 4:
تیم فوتبال بایرنمونیخ در فصل جاری و در بازیهای خانگی تاکنون با 17 گل زده از توان هجومی خارقالعادهای برخوردار بوده است.
*نکته 5 :
مانوئل نویر ، دروازهبان ملی پوش فصل جاری بایرنمونیخ در خلال 9 بازی فصل جاری گلی دریافت نکرده است. او پس از بازی شنبه شب با بایرلورکوزن رکورد گل نخوردن پیاپی خود را به 838 دقیقه افزایش داده است.
varzesh3
-
رودي فولر: قدرت بايرن در حد بارسا و رئال است
به باور مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال آلمان صدرنشين کنوني بوندسليگا در حد و اندازه دو قدرت اول اسپانيا ظاهر شده است.
رودی فولر پس از باخت 3 بر صفر بایرلورکوزن از بایرنیها در روز شنبه در این باره عنوان کرد: نمایش بازی بایرن اکنون مثل بارسلونا و رئال مادرید است. مونیخیها پس از امتیازاتی که در فصل جاری جمع آوری کردند در سطح و اندازههای این دو قدرت اسپانیا و اروپا ظاهر میشوند.
این چهره که سمت مدیریت ورزشی بایرلورکوزن را در اختیار دارد، افزود: بایرن اینک با صدرنشینی و یکه تازی نقشی ویژه در بوندسلیگا ایفا میکند، سطح این تیم با بقیه متفاوت است. در حالیکه ما در سطح تیمهای مثل بورسیادورتموند، وردربرمن یا ولفسبورگ ظاهر میشویم، به همین خاطر باید خود را با این تیمها بسنجیم.
این اظهارات ستاره تیم ملی آلمان در دو جام جهانی 1990 ایتالیا و 1986 مکزیک در حالی است که مونیخیها با غلبه بر لورکوزن پس از هفت هفته از شروع فصل جاری رکورد 21 گل زده و تنها یک گل خورده را از خود به جای گذاشتند.
از طرفی مونیخیها یکبار دیگر خوش درخشیدند و در ششمین بازی متوالی دروازه خود را به روی مهاجمین حریف بسته و مصون نگه داشتند.
فولر همچنین در مورد وضعیت آینده تیمش در بوندسلیگا نیز بیان کرد: هدف ما از ابتدا این بوده که تلاش کنیم در پایان فصل میان چهار تیم بالای جدول باشیم.
او همچنین در مورد گنک بلژیک حریف لیگ قهرمانان اروپا در روز چهارشنبه بیان کرد: مقابل گنک حتما باید برنده شویم، ما می دانیم این تیم بایرن نیست.
varzesh3
-
پنج دلیل برای برتری بایرن مقابل منچستر سیتی
شب دوم لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز می شود. یکی از مهمترین بازی های دور دوم، رقابت سنتی آلمان، انگلستان اینبار در عرصه باشگاهی است. بایرن و منچستر سیتی حساس ترین دیدار شب دوم را در ورزشگاه آلیانزآرنا برگزار خواهند کرد به نظرانتخاب پیروز این دیدار کمی غیرقابل پیش بینی باشد. ولی ما در اینجا با برشمردن پنج دلیل بایرن مونیخ را در این بازی برتر از میهمان لیگ برتری خود می بینیم. متن زیر بازگردان مقاله ای است که در روزنامه دیلی تلگراف به چاپ رسیده و روش های شکست بایرن را بررسی کرده است. مترجم با دخل و تصرف و برداشتی آزاد از مقاله چاپ شده، به استنباط برتری بایرن نسبت به حریف می پردازد.
سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- دومین شب لیگ قهرمانان در گروه اول رقابت ها با دیدار حساس بایرن و منچستر سیتی آغاز می شود. دو تیمی که از شرایط مناسب در لیگ های خود برخوردارند و هر دو از امیدهای اول صعود در گروه خود بشمار می روند. بایرن و منچستر سیتی حساس ترین دیدار شب دوم را در ورزشگاه آلیانزآرنا برگزار خواهند کرد به نظرانتخاب پیروز این دیدار کمی غیرقابل پیش بینی باشد. ولی ما در اینجا با برشمردن پنج دلیل بایرن مونیخ را در این بازی برتر از میهمان لیگ برتری خود می بینیم:
chomaghchomaghchomagh
1- دیواری مستحکم در خط دفاعی
بایرن در خطوط جلوی خود از بازیکنانی با کیفیت جهانی از جمله: آرین روبن، فرانک ریبری، توماس مولر و ماریو گومز برخوردار است. که این چنین بازیکنانی همیشه می تواند برای تیم حریف خطرساز شوند اما تفاوت عمده بایرن امسال با ورژن گذشته تفکرات تدافعی یوپ هاینکس است. بایرن از 7ام آگوست که در اولین دیدار بوندسلیگا برابر گلادباخ با حساب 1 بر 0 تن به شکست داد تا به امروز گلی دریافت نکرده است و رکورد فوق العاده 9 بازی یا دقیقتر 838 دقیقه بدون دریافت گل را ثبت کرده اند. البته باواریایی ها مقابل نیروهای متعدد هجومی که در اختیار روبرتو مانچینی قرار دارد کار دشواری برای حفظ این رکورد خواهد داشت.
:almani::almani::almani:
2- ترکیب عالی بداشتوبر و بوآتنگ
دست یافتن به درک متقابل از دو مدافع مرکزی بایرن، هولگر بداشتوبر و جروم بوآتنگ موجب شد تا بایرن در خط تدافعی به هماهنگی کم نظیری دست یابد. سیستم چرخشی هاینکس در این فصل باعث شد تا در برخی از دیدارها بایرن در قلب دفاع خود زوج بداشتوبر و فن بویتن را ببیند که البته این دو نیز عملکرد مناسبی داشتند. بداشتوبر در این فصل به طور کامل به عنوان دفاع وسط بازی می کند و هرگز در دفاع چپ به کار گماشته نشده و همین امر سبب شد تا او یکی از پرامتیاز آورترین مدافعان بوندسلیگا تا اینجای فصل باشد. اگر سیستم چرخشی هاینکس به گونه ای رقم بخورد تا زوج بوآتنگ و بداشتوبر را در ترکیب بایرن شاهد باشیم شاید مهاجمان پر تعداد تیم دوم شهر منچستر شب دشواری در پیش داشته باشند.
:alman::alman::alman:
3- سوپر ماریو
در میان ستاره های کهکشانی بایرن در خط حمله شاید ماریو گومز کمتر از سایرین از شهرت برخوردار باشد. ماریو گومز مشخصات و تکنیک بازی فرانک ریبری و آرین روبن را ندارد اما در پست خود از شایستگی های قابل توجهی برخوردار است: پس از یک فصل ناامید کننده در بایرن، گومز ارزش های خود را فصل پیش به اثبات رساند. او که با 30 میلیون از اشتوتگارت راهی مونیخ شده بود توانست فصل پیش از معدود موفق های بایرن باشد و با 28 گل آقای گل بوندسلیگا لقب گیرد.
ماریو تا اینجای فصل با به ثمر رساندن 8 گل در صدر گلزنان برتر بوندسلیگا جای دارد. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که هفت گل از این گل ها در دو بازی به ثمر رسیده است. در دیدار برابر لاترن 3 و مقابل فرایبورگ 4 گل- این آمار بیانگر این موضوع خواهد بود،" اگر شب ماریو باشد مانچینی با کیسه ای پر گل به منچستر بازخواهد گشت".
:bayern::bayern::bayern:
4- فشار همه جانبه
بایرن با سرمربی گری یوپ هاینکس مربی کاربلد خود روشهای زیر فشار بردن و باز کردن خط دفاع حریفان را به خوبی انجام می دهد. مربی کهنه کار باواریایی ها تجربه قهرمانی در لیگ قهرمانان را بهمراه رئال مادرید در سال 1998 دارد. او به احتمال زیاد از ترکیب آناتولی تیموشک و باستین شواین اشتایگر در خط هافبک استفاده خواهد کرد و سه هافبک کاملا هجومی را نیز در ترکیب بایرن قرار خواهد داد. حضور فیلیپ لام نیز در دفاع کناری و همکاری او با ریبری و نفوذهای پیاپی وی سبب خواهد شد تا عملا بایرن در مواقعی از بازی با 6 بازیکن به سمت دروازه حریف هجوم ببرد. که این امر فشار بسیار زیادی را متوجه مدافعان حریف خواهد کرد.
5- جهنم آلیانزآرنا
جو وحشتناک و بهت آور آلیانز آرنا و حضور 69 هزار نفری هواداران بایرن، تشویق ها و هواداران پر هیجان، همه و همه دست به دست هم خواهد داد تا تیم حریف از ابتدا تا انتهای بازی زیر فشار شدید هوادارن دو آتشه بایرن باشد. جو آلیانز به گونه است که حتی هواداران معمولی و ساکت را نیز به تکاپو و هیجان وا می دارد. بایرن تنها یک بار در دیدار های خانگی خود در رقابت های اروپایی که در این ورزشگاه برگزار کرده است شکست خورده و آن هم به دوران فان خال و دیدار فصل گذشته مقابل اینتر باز می گردد.
-
سيلوا : فقط برای برد بازی ميکنيم
وبسايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - داويد سيلوا، هافبک باشگاه منچستر سيتی اعلام کرد که تيمش فقط برای برد به آلمان ميرود.
او امروز در مصاحبه اي اعلام کرد :
" هدف ما، فقط حمله به روی دروازه بايرن است، ما نبايد فکر کنيم که در خانه خود مشغول بازی هستيم و يا در خانه حريف، تنها بايد بازی اصلی خود را ارائه دهيم، مقابل باوارياييها سعی خواهيم کرد که توپ را کنترل کنيم و بازی را به نفع خود به پايان برسانيم. "
:-shad
-
پیش نمایش لیگ قهرمانان اروپا، بایرن:من سیتی
:almani::almani::almani:
سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- پس از گذشت تقریبا شش ماه از شکست مقابل اینتر و حذف از دور یک شانزدهم لیگ قهرمانان اروپا بار دیگر رقابت ها با دیدار دو تیم بایرن و منچستر سیتی به آلیانز آرنا باز می گردد. بایرن با پیروزی 2 بر 0 مقابل ویارئال و کسب سه امتیاز در صدر جدول گروه اول رقابت ها قرار دارد و با برتری در شب دوم می تواند نیم نگاهی نیز به دور حذفی رقابت ها داشته باشد.
اعتماد به نفس بالای بایرن
پیروزی 3 بر 0 مقابل بایرلورکوزن در دیدار آخر هفته ششمین پیروزی پیاپی بایرن در بوندسلیگا بود و جایگاه آنها را با 18 امتیاز در صدرجدول مستحکم تر از گذشته کرد. علاوه بر ادامه صدرنشینی بایرن رکورد کم نظیر دیگری نیز برجای گذاشت 9 بازی بدون دریافت گل، 838 دقیقه است که دروازه باواریایی ها باز نشده است و مانوئل نوئر در دیدارهای اخیر بایرن به یک تماشاگر بدل شده است. فرانک ریبری وینگر 28 ساله بایرن با تمجید از شرایط تیم به سایت رسمی بوندسلیگا گفت:" بارسلونا تیم بزرگی است اما ما در حال نزدیک شدن به آن ها هستیم. این بهترین بایرنی است که در آن حضور دارم اگر ما به همین صورت بازی کنیم هیچ تیمی نمی تواند ما را متوقف کند."
خبر خوش برای باواریایی ها بازگشت آرین روبن پس از یک ماه دوری از میادین است. روبن که از ناحیه لگن آسیب دیده بود در 10 دقیقه پایانی دیدار برابر لورکوزن به بازی آمد تا جشن بازگشت خود پس از یک ماه را با به ثمر رساندن گل سوم بایرن جشن بگیرد. با این وجود کاپیتان دوم بایرن باستین به هم تیمی ها خود در مورد دیدار با سیتی هشدار می دهد و می گوید:" ما هنوز هیچ چیزی بدست نیاورده ایم." لام نیز تیم دوم منچستر را تیم خطرناکی می داند و به سایت رسمی بایرن می گوید:" آن ها بازیکنان با کیفیتی در خط هجومی دارند ما باید تمرکز زیادی در دیدار امشب داشته باشیم و هجومی تر از گذشته بازی کنیم."
اما دغدغه اصلی هاینکس در این دیدار می تواند بیماری هولگر بداشتوبر مدافع 22 ساله بایرن باشد. بداشتوبر از روز یک شنبه به آنفولانزا مبتلا شده است و تصمیم گیری برای حضور وی در ترکیب به آخرین لحظات پیش از شروع بازی محول شده است.
ps:-ps:-ps:-
منچستر سیتی تیمی خطرناک
تازه واردهای لیگ قهرمانان بعید است که فرم ایده آل بایرن را داشته باشند با این حال شروع فصل چشمگیری در لیگ برتر تجربه کردند. آنها در لیگ برتر بدون شکست در مکان دوم جدول و پشت سر قرمزهای منچستر قرار دارند. ادین ژکو و سرجیو اگوئرو زوج خطرناکی در خط حمله آبی ها تشکیل داده اند و مشترکا 14 گل برای من سیتی به ثمر رساندند. اما اینجا شرایط به گونه ای دیگر است و باید آزمونی متفاوت را برابر بایرن تجربه کنند. آبی های منچستر از بازیکنان با تجربه ای نظیر داوید سیلوا برنده جام جهانی و کارلوس تبس نیز بهره مند هستند.
baghal:-baghal:-baghal:-
پیروزی در آلیانز برای شاگردان مانچینی می تواند اعتماد به نفس بالایی را ارمغان آورد اما آن ها باید بدانند که همسایه نام دار خود منچستر یونایتد در چهار دیداری که با بایرن در مونیخ انجام داد هیچ گاه با دست پر راهی انگلستان نشد. مانچینی در این دیدار از بالوتلی و ادم جانسون به دلیل مصدومیت بی بهره خواهد بود.
:ghelyon::ghelyon::ghelyon:
هجوم به صدر جدول
با توجه به اینکه امشب دومین بازی مرحله مقدماتی برگزار می شود ولی این دو تیم به نظر می توانند با نتیجه ای که در این دیدار رقم خواهند زد تا حدودی وضعیت صعود خود به مرحله حذفی را آسان تر کنند. این دو باشگاه از مدعیان اول صعود از گروه A رقابت ها هستند و پیروزی در این دیدار می تواند مانند پلی برای صعود باشد.
از چهره های آشنا برای دو تیم می توان به دنیل فن بویتن و جروم بوآتنگ اشاره کرد که از بازیکنان سابق من سیتی بودند. بایرن مشتاقانه منتظر ملاقات دوباره با ادین ژکو خواهد بود بازیکن سابق ولفسبورگ که سابقه خوبی در برابر بایرن دارد او در پنج بازی آخر خود با پیراهن ولفسبورگ، مقابل بایرن 4 گل به ثمر رسانده و 2 پاس گل داده است.
ترکیب احتمالی دو تیم:
بایرن مونیخ: نوئر- رافینیا- بداشتوبر- فن بویتن- لام- تیموشک- شواین اشتایگر- مولر- ریبری- کروس- گومز
:yes::yes::yes::yes:
منچستر سیتی: هارت- ریچاردس- کومپانی- لسکات- کلیچی- برری- یحیی توره- میلنر- نصری- سیلوا- آگوئرو
chomaghchomaghchomagh
-
مطمئنا تو لیگ قهرمانان از منچستر می بریم.:ohum:
-
بايرن مونيخ به بارسلونا نزديک ميشود
فرانک ريبري گفت تيم فوتبال بايرن مونيخ فاصله خود را با بارسلونا به لحاظ قدرتمندي کم مي کند.
بایرن مونیخ سه شنبه شب در مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا میزبان منچسترسیتی است.
ریبری در آستانه این دیدار در گفتگو با مجله "کیکر" اظهار داشت: فقط بارسلونا یک تیم بزرگ است و ما به آنها نزدیک می شویم. از زمانی که من به بایرن آمده ام هیچگاه این تیم را اینقدر قدرتمند ندیده ام. این بهترین بایرنی است که من می شناسم. اگر به همین منوال بازی کنیم هیچ تیمی قادر نیست ما را متوقف کند.
وی افزود: می خواهم با بایرن فاتح رقابت های لیگ قهرمانان اروپا شوم. من تشنه موفقیت هستم و برای کسب هر جامی تلاش می کنم. ما 6 بازی اخیر خود در رقابت های بوندس لیگا را با پیروزی پشت سر گذاشته ایم. تیم ما 21 گل زده بدون اینکه حتی یک گل دریافت کند.
ریبری در خصوص دیدار با من سیتی گفت: این دیدار یک چالش بزرگ برای ما محسوب می شود. من سیتی در حال حاضر همپای منچستریونایتد است. من سیتی یک تیم تراز بالای اروپایی است و من خیلی تحت تاثیر عملکرد این تیم قرار گرفته ام.
varzesh3