:eyvalla::eyvalla::eyvalla: امیدوارم بازی خوب و زیبایی باشه و هر دو تیم سبک تهاجمی رو انتخاب کنند ..........نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
:eyvalla::eyvalla::eyvalla: امیدوارم بازی خوب و زیبایی باشه و هر دو تیم سبک تهاجمی رو انتخاب کنند ..........نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من امیدوارم بازیه زیبایی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بلیط های سنسیرو از همین الان فروخته شده :ahaaaaaa:
ابزیکنای ما روحیه فوق العاده و انگیزه ی بالایی دارن .خدا بهشون رحم کنه این زلاتان بدجور توپش پره از این بارسایی ها
بازی جذابیه ولی این بار در سن سیرو
بازی رفتو که مساوی کردید و از 2موقیعت گل هردو گل شد
ببینم در خانه بابارسا چه می کنید.
این بار دیگه ستارهاتون هستند از جمله زلاتان.....
سلام به دوستداران واقعی تیم همیشه محبوب اروپا.
خب خوشحالم که میلان از افت چند هفته ای که در اوایل فصل داشت بیرون اومد و به مدعیان پیوست.
مصلما" رقابت سختی رو در این فصل پیش رو خواهد داشت اما با قدرت تاکتیکی و تکنیکی تیم میلان میتونه باز هم قهرمانی سری آ رو تصاحب کنه.
اما فردا شب بازی حساسی رو در چارچوب لیگ قهرمانان پیش رو داریم.
این بازی برای میلان واقعا" سرنوشت ساز خواهد بود.
میلان با برد در این بازی میتواند صدر نشین شود اما باخت یا تساوی این تیم را به عنوان تیم دوم راهی مرحله حذفی خواهد کرد....
البته واسه این جمله بالا کلی حرف دارم که فردا تو قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خواهم گذاشت.
از شما دوستان میلانی عزیز خواهش میکنم اگر در قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هواداران بارسا و یا هواداران غیر میلانی آشوب به پا کردند و توهین کردند هیچ جوابی ندید.
تا به حال هواداران میلان تو این سایت بالاترین درجه انصاف و جنبه و از خود گذشتگی رو از خودشون نشون دادند.
و من به این هوادارای عزیز افتخار میکنم.
امیدوارم از این به بعد هم همین طور متین و با فرهنگ به کار خودشون ادامه بدن.
دوستان اگر دیدید کسی توهینی کرد به خودم اطلاع بدین تا پستش رو پاک کنم و به اون کاربر تذکر بدم.
خوشحال میشم در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اظهار نظر کنید و البته نظرات کارشناسانه خودتون رو که بار فنی بیشتری داره رو بیان کنید.
پیشاپیش از همکاری شما دوستان تشکر میکنم.
کوچیک همتون یه هوادار میلان.
هم قسم شدن بازیکنان بارسلونا برای ادب کردن ابراهیموویچ
بازم مصدوم داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاتو هم به احتمال زیاد نمیتونه بازی کنه entezar::
بارسلونا ابراهیم اوویچ رو نخواست حالا طلب کار هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا... :gijjj:
ابراهیم ما گل میخوایم :ahaaaaaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقا باعث ناراحتیه که شیرمرد بزرگ گتوزو رو به خاطر مصدومیت نداریم
وگرنه مسی فردا بیمارستان بود
با توز به توافق رسیدیم:/dancاینه گزینه ی عالیه واسه ما .با این انتقال ما یک قدم به قهرمانی نزدیک میشیم