-
سر الکس فرگوسن مطمئن هست که تیم ویلاس بواس امسال هم مدعی قهرمانی است.
"این دقیقا شبیه زمانی هست که من از ابردیین امدم ،من انجا جام برده بودم.
ویلاس بواس سال پیش سه جام فتح کرده پس این باعث احترام بازیکنان میشود.این او را در شروع کارش در چلسی در جایگاه خوبی قرار داده است.غیر از این ها تحت تاثیر قرار گرفتن بازیکنان از دانش او و توانایی مدیریت کردنش هم به او در اینده کمک خواهد کرد.
این مربی جدید شروع بسیار خوبی داشته .در این سن این چالش سختی است اما او به خوبی از پسش برامده است و تیمش هم واکنش خوبی داشته که این ارزوی هر مربی تازه وارد است.
بازی روز یکشنبه فوق العاده خواهد بود.بازی های ما در 7 سال گذشته با چلسی بسیار نزدیک و دشوار بوده و معمولا یک گل در ان بوده .من فکر میکنم که این بار هم بازی نزدیکی خواهد بود.
ان ها تیمی با تجربه هستند که ما را به چالش میکشن .چلسی تا پایان فصل جزو مدعیان خواهد بود هیچ شکی در ان نیست."
mufctalk
-
گیگز:اسکولز،جانشین ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Click this bar to view the small image.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رایان گیگز ارزو میکند که که همبازی سابقش از فوتبال کناره گیری نکرده بود چون او می داند که منچستر یونایتد دیگر کسی را مثل او پیدا نمیکند.
"ایا شما پل اسکولز دیگری را پیدا میکنید؟"وی در مصاحبه ای با MUTV گفت:"نه،هرگز .نه در یک میلیون سال اینده!
پیدا کردن فردی کاملا مثل او غیر ممکن است.اما باشگاه به راهش ادامه میدهد.ما باید از این مرحله بگذریم.این روش منچستر یونایتد است.
شما می خواهید که در بالاترین سطح بازی کنید این بخاطر انتظاری است که از خودتان دارید.اگر اندکی از ان سطح فاصله بگیرید احساس میکنید که برای تیم مفید نیستید.
من به پل گفتم که تو در بیشتر بازی هایی که انجام میدی بازی را در کنترلت داری این چیزی بود که او در ان درخشان بود.اما با گذشت زمان من این احساس را کردم که او تصمیم خود برای کناره گیری را گرفته است.
من هرگز سعی نکردم که نظرش را عوض کنم اما ارزو میکردم که به بازی ادامه دهد چون او تواناییش را داشت."
گیگز بدون هیچ معطلی اسکولزی را بهترین همبازیش معرفی میکند."در تمرینات،شما نمیتونستید نزدیک او شوید.نگاه کردنش لذت بخش بود.
5 سال پیش اگر به اسکولزی میگفتید که ایا مربی میشوی او پاسخ میداد اصلا .
اما به تدریج او به کلاس هایی رفت و با نزدیک شدن به پایان دوران بازیگریش شما دیدید که نظرش را عوض کرد.
او با هوش است و جوانان به او احترام میگذارند.
فقط تصور کنید که پل به شما بگوید چکار کنید؟اگر شما متوجه نشدید او به شما نشان میدهد.او می تواند هر کاری با توپ انجام میدهد.
mufctalk
-
پانوچی روني بهترين مهاجم دنيااست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، کریستین پانوچی همچنان معتقد است بارسا بهترین تیم است ولی اظهار داشت آنها به سادگی سال گذشته نمیتوانند قهرمان اروپا شوند.
پانوچی در این خصوص گفت: بارسلونا تیمی است که بسیار زیبا بازی میکند ولی تصور میکنم آنها برای تکرار افتخارهایشان در سال جاری، کاری بسیار سخت پیش رو داشته باشند. منچستریونایتد نیز آنقدر قوی هست که میتواند بارسا را از تکرار قهرمانی در اروپا باز دارد.
یونایتدها در سالهای اخیر همواره در اوج بوده ولی فصل جاری اوج شکوفایی آنها است زیرا به بالاترین قدرت ذهنی خود رسیدهاند.
پانوچی ادامه داد: وین رونی بهترین مهاجم دنیا است. او در همه قسمتهای زمین عالی بازی میکند. قدرتمند است و بسیار سریع بازی میکند. او نیتواند به تنهایی تیمش را در یک بازی پیروز کند.
اگر شما بازیکنی باشید که سالها برای منچستریونایتد بازی کرده باشد، بدون شک شما به بازیکنی در کلاس جهانی هستید. رونی نیز اینچنین است.
www.manutd7.ir
-
قدردانی و تمجید سرالکس از مایکل اوون : سرالکس فرگوسن پس از نمایش فوق العاده ای مایکل اوون که کمک به پیروزی قاطعانه یونایتد مقابل لیدز کرداز او قدر دانی و تمجید کرد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهاجم سابق انگلستان توانست در اولین بازی خود در این فصل دو گل به ثمر برساند و به همراه رایان گیگز نقش زیادی در راه یابی یونایتد به مرحله چهارم داشت سرالکس فرگوسن در این بازی به بازیکنان جوان اکادمی هم در کنار بازیکنان با تجربه اطمینان کرد و دیدیم که از Ezekiel Fryers در کنار کریک در خط دفاعی استفاده کرد پل بوگبا و لارنیل کول نیز دیگر بازیکنان جوان یونایتد بودند که در این بازی به میدان رفتند
سرالکس به sky sports 2 گفت : گل دوم اوون بسیار زیبا بود و من خیلی برای او خوشحال هستم او همچنین افزود مایکل اوون یک بازیکن فوق العاده است و تعداد و کیفیت دیگر مهاجمان باعث شده است که بازی زیادی به او نرسد که واقعا برای او متاسفم وی همچنین به تمجید از بازیکنان جوان خود پرداخت و گفت همان طور که انتظار داشتم فریرز عملکرد خوبی داشت و بسیار خونسرد بازی میکرد پل و کول جوان هم هر دو بسیار خوب کار کردند فرگوسن معتقد است که تیمش برتری بیشتری نسبت به حریف خود داشته او افزود : نیمه اول ما عملکرد فوق العاده ای داشتیم و توانستیم بازی و توپ رو در اختیار خود بگیریم
mufctalk
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
فرگوسن : چهارمين قهرماني اروپا در راه است
سر الکس باور دارد که یونایتد در حال نزدیک شدن به قهرمانی اروپا برای بار چهارم هست.
بعد از دو شکست در فینال به بارسلونا در سه سال اخیر رئیس عقیده دارد که قرمز ها به کاملا به بازی در لیگ قهرمانان عادت کرده اند.
اگر چه کسب قهرمانی به خاطر کیفیت تیم ها بسیار سخت است اما رئیس قانع شده است که یونایتد در حال کسب جام دیگری است .
"این همیشه برای ما یک چالش هست.ما به کسب لیگ قهرمانان دیگری نزدیک شده ایم.ثبات تیم ما در چند سال گذشته بسیار خوب بوده است.این راهنمای خوبی است که قدرت ما در اروپا و پیشرفتی که داشته ایم را نشان میدهد .ما این را می خواهیم ادامه دهیم در دو سال گذشته من فکر نکنم که به غیر از فینال ها بازی خارج از خانه ای را باخته باشیم.
در حال حاضر بردن این جام نسبت به 30 سال پیش بسیار دشوار هست .بهترین تیم ها در اروپا هستند رئال ،بارسا ، والنسیا و ویارئال از اسپانیا .بنفیکا و پورتو از پرتغال.خودمان ،چلسی ،سیتی،ارسنال .بردن این جام بسیار سخت است.این دلیلی است که من از پیشرفت تیمم خوشحالم شما میتونید ثبات و استحکام را که مشخصه بازی های ما در چند سال گذشته بوده را ببینید.
شما همیشه می خواهید که پیشرفت کنید،این انگیزه ای برای هر بازیکن و مربی هست.ما امیدواریم که در تمام ناحیه ها پیشرفت کنیم.
پیشرفتی که ما میخواهیم این است که برنده این جام شویم.
manutd7.ir
-
حضور ریو در برابر استوک حیاتی است
سرالکس فرگوسن بی صبرانه منتظر است تا بتواند از تجربه ریو فردیناند در برابر استوک سیتی استفاده کند
مدافع با تجربه یونایتدها تنها در 2 بازی از 5 بازی انجام شده در لیگ به میدان رفته و بازی حساس هفته گذشته مقابل چلسی رو هم که با پیروزی 3-1 یونایتد به پایان رسید از دست داد
بازی مقابل استوک با توجه به هوادارانی که بیشترین هیاهو رو در بین تیم های لیگ برتری دارند و همچنین بازیکنان قوی مانند تونی پیولس همواره دشوار بوده است هر چند که یونایتدها در سال 2008 در هر سفر به استوک موفق به پیروزی شدند اما هیچ کدوم به آسانی به دست نیامد
سرالکس فرگوسن می گوید من امیدوارم که ریو برای روز شنبه اماده باشد او در مصاحبه اختصاصی با manutd.com افزود: وقتی که شما میخواهید با استوک مقابله کنید به کمی تجربه نیاز دارید در بازی مقابل بولتون نیز ما از تجربه ریو استفاده کردیم و حالا امیدواریم که او بتواند برای بازی روز شنبه مقابل استوک هم ما را همراهی کند سرالکس چندان امیدی به بازی اسمالینگ مقابل استوک ندارد کریس در بازی مقابل چلسی از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شد.
mufctalk
-
رایان تونیکلیف آماده یادگیری
رایان تونیکلیف ادعان می کند که او بی صبرانه منتظر یادگیری از استاد خودش پل اسکولزاست زمانی که به اولدترافورد برگردد
هافبک جوان در حال حاضر به همراه هم تیمی خود اسکات وتون به صورت قرضی در تیم پتربورگ یونایتد مشغول به بازی هستند وی با توجه به نقش کلیدی که در قهرمانی تیم در جام حذفی جوانان در فصل گذشته داشته است فرصت این را پیدا کرده است که خود را برای بازی در تیم اصلی به سرالکس ثابت کند
با وظیفه جدیدی که پل اسکولز در کارینگتون به عنوان مربی بر عهده دارد رایان بسیار امیدوارم است که بتواند برای یادیگری از اسطوره یونایتد به اولدترافورد بازگزدد او در مصاحبه با manutd.com گفت پل اسکولز یک نابغه و همواره بهترین هافبک جهان بوده است
من میخواهم وقتی که دوباره به کارینگتون بازگشتم او همه چیز رو به من یاد دهد پل یک استاد بزرگ است رایان امیدوار است که می تواند در بالاترین سظح موفق باشد به نظر می رسد که یک حفره وجود دارد و من دقیقا به نبال پرکردن ان هستم از زمانی که من اینجا بودم هر روز بهتر و بهتر شدم من دوست دارم که برای تیم سخت تلاش کنم و واقعا می توانم با بالا و پایین های کار مقابله کنم من دوست دارم که مردم استعدادهای من را به رسمیت بشناسند
من بازی روی کین و جرارد رو با این که کاپیتان لیورپول هست تحسین میکنم من این سبک بازی رو دوست دارم و به همین خاطر من بازی های انها را به عنوان بزرگترین هافبک های جهان تماشا میکردم جرارد و کین و مسلما اسکولزی بازیکنان محبوب من هستند .
mufctalk
-
گاه یونایتد به ستاره کوجک اسکاتلندی
Skysports.com این موضوع رو درک میکند که یونایتد به دنبال اسکات الن ستاره کوچک داندی یونایتد اسکاتلند است
هافبک 19 ساله در Tannadice(ورزشگاه اختصاصی داندی یونایتد) در این فصل خوب کار کرده و در حال حاضر تعدادی از باشگاهها برای به خدمت گرفتن او صف بسته اند او همچنین برای تیم زیر 21 ساله های اسکاتلند هم در رده ملی نمایش فوق العاده ای داشت و شایعاتی مبنی بر پیوستن او به نیوکاسل در تابستان شنیده میشد sky sports.com نیز این موضوع رو درک می کند که منچستر نیز یکی از باشگاههای علاقه مند به این بازیکن است
مارتین فرگوسن در جریان دیدار دو تیم داندی یونایتد و Dunfermline در ماه گذشته برای دیدن بازی اسکات حضور یافت اما متاسفانه وی در اون بازی روی نیمکت قرارنداشت اما سرالکس فرگوسن به این بازیکن ایمان زیادی دارد و اعتقاد دارد که وی در بازی تاثیر زیادی میگذارد با توجه به پایان قرارداد وی در پایان این فصل نه تنها باشگاه منچستر بلکه دو غول اسکاتلندی یعنی رنجرز و سلتیک نیز به دنبال این جوان 19 ساله هستند
mufctalk
-
امضای قرارداد با آقای سیب زمینی
سر آلکس فرگوسن برای خوش آمد گویی به آقای سیب زمینی ( Mister Potato )، جدیدترین شریک جهانی باشگاه منچستر یونایتد به 6 تن از بازیکنان اصلی تیم خود در ورزشگاه اولدترافورد ملحق شد.
شرکت مالزیایی مام دابل داکر ( Mamee-Double Decker )، صاحب بیش از 30% از تجارت میان وعده غذایی در کشور مالزی، با آقای سب زمینی، محبوب ترین نام تجاری وعده میان غذایی در این کشور است. در بخشی از این معامله، ماکارونیهای مام نیز به شریک رسمی در مناطق آسیا، اقیانوسیه و خاور میانه تبدیل شده است. با گذشت زمان پیش بینی میشود که بسته های چیپس آقای سیب زمینی در مسابقات روز در ورزشکاه اولدترافورد به فروش برسد. هر چند در حال حاضر، بسته ها با قابلیت بسته بندی جدید در آسیا دارای تصاویری از برخی از ستارگان باشگاه منچستر یونایتد است. شرکت مام دابل داکر امیدوارد است که همکاری با باشگاه منچستر یونایتد به آنها کمک خواهد کرد که تا سال 2014، دو برابر درآمد فعلی را کسب کنند.
داتوک پنگ تی چیو ( Datuk Pang Tee Chew )، رئیس اجرائی این شرکت در این خصوص اظهار داشت: بخش قابل توجهی ار طرفداران باشگاه منچستر یونایتد در آسیا هستند و ما به دنبال محکم کردن موقعیت خود به عنوان نام تجاری شماره یک چیپس در منطقه هستیم.
روزنامه نگاران و افراد برجسته ای از مالزی برای راه اندازی این معامله 3 ساله به ورزشگاه اولدترافور پرواز کرده اند. در صحبتهایی در این مراسم، سر آلکس فرگوسن سفر اخیر باشگاه به مالزی در سال 2009 را به یاد آورد و در ادامه تصریح کرد: ما به مالزی به عنوان یکی از مناطق اصلی طرفدارانمان نگاه میکنیم. ما 35,000 نفر از مردم را در هر تمرین داشتیم! وفاداری که هواداران در طول سالهای بسیار نشان داده اند فوق العاده بوده است و من امیدوارم که این آغازی بر یک همکاری طولانی مدت دیگر باشد. من اطمینان دارم که همکاری ما با شرکت مام دابل داکر 100% خواهد بود.
مایکل اوون، کریس اسمالینگ، اشلی یانگ، مام بیرام دیوف، پارک جی سونگ و لوئیز آنتونیو والنسیا در راه اندازی این معامله شرکت داشتند. آنها گفتگو کردند، با دست خط خود امضاء کردند و برای عکس گرفتن با میهمانان ژست گرفتند.
mufctalk
-
سرمربي ويگان:منچستريونايتد از بارسا بهتر است
اين مربي اسپانيايي معتقد است شياطين سرخ ترکيبي کامل هستند و از نظر ذهني شرايط بي نظيري دارند.
روبرتو مارتینز، سرمربی ویگان، اعلام کرد منچستریونایتد از لحاظ مختلف بهتر از بارسلوناست.
این مربی اسپانیایی معتقد است شیاطین سرخ ترکیبی کامل هستند و از نظر ذهنی شرایط بی نظیری دارند.
او در گفتگو با تاک اسپورت گفت:" منچستریونایتد از چندین لحاظ بهتر از بارسلوناست. آنها از شرایط ذهنی، اعتماد به نفس و شیوه آمادگی شان برای هر بازی فوق العاده هستند.
آنچه بارسا را از بقیه تیم ها متمایز کرده، شیوه بازی آنهاست. تیم دیگری در دنیا وجود ندارد که در هر دیدار 900 پاس بدهد. الگوی بازی آنها را هیچ تیمی نمی تواند اجرا کند.
اما یونایتدها از نظر ذهنی و ترکیب کلی تیم در دنیا بهترین هستند. پیروز شدن یا نشدن در تنها یک دیدار نمی تواند گزینه خوبی برای قضاوت باشد. من فکر می کنم یونایتدها در سطح متفاوتی از بقیه قرار دارند."
varzesh3