من یه پست گذاشتم اما حذف شد:chi migi:
گفتم اگه میشه
یک دروازه بان
یک یا دو مدافع
یک مهاجم به تیم ها اضافه کنید
که تقریبا بازیکنای هرتیم میشن 29یا30
مرسی از مدیریت محترم سایت
love:::chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه پست گذاشتم اما حذف شد:chi migi:
گفتم اگه میشه
یک دروازه بان
یک یا دو مدافع
یک مهاجم به تیم ها اضافه کنید
که تقریبا بازیکنای هرتیم میشن 29یا30
مرسی از مدیریت محترم سایت
love:::chakerim:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano ronaldo 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سری قبلی که حذف شد سئوالتون نا مفهوم بود
دوست عزیز همه جای دنیا 18 بازیکن معرفی میشه برای بازی و 23 بازیکن توی لیسته که برای ما هم همینه دیگه
موفق باشید
خب تبلیغ نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تو همین سایت تیم دارم خودم و دوستامو برادرام
اما چند سایت که سر زدم بیشا زاین تعداد میتونستی بازیکن جذب کنی
بازیکنای کمتر از 17 سال و اینا که رو استعداد و... کا میکنی تا بیاد بالا
واگه تعداد بشه 29یا30 اگه تیمی بخواد 4-5-1 بازی کنه مسلما 8تا مدافه داره که اگه 5تا رو بزاره تو بازی اگه بخواد تو بازی بعد تعویض کنه باید یک بازیکن خسته رو تو ترکیب باره چون 5تا خسته هستن
سلام
جعفر خان نظر ما عملی میشه؟think::
سلام
نتیجه بازی تیم من در روز گذشته هنوز اعلام نشده و من نمی دونم باید برای بازی بعد ترکیب بچینم یا صبر بدم نتیجه اعلام بشه
اسم تیم من : Qara Papaq و تیم حریف: Bum Academy و تو داشبورد از ساعت 17 روز چهارشنبه که باید بازی برگزار می شد نوشته در حال گرم کردن حالا یه بازی اینهمه گرم کنن فکر کنم واسه سلامتی بازیکنان مضر باشه
در ضمن من هفته پیش تو لیگ 7 قهرمان شدم و به لیگ 6 صعود کردم ولی به تعداد هوادارن تیم دریغ از اضافه شدن یه نفر
البته ایمیل هم زدم به ایمیلی که دادین و اسم تیم و لینک تیم رو هم گذاشتم و با ایمیلی که ثبت نام کردم ایمیل زدم ولی واسه اون ایمیل هم دریغ از یه جواب
انشالله که اینجا دیگه جواب بگیرم
ممنون از لطفتون
سلام خسته نباشید.
میگم یک فکری به حال سیستم جوانان و رشدشون نمیکنید؟یکم سایت با موزیلا مشکل داره یک فکری به حالش بکنید ممنون میشم:sigar:
داداش من بر اساس قوانین فوتبال سایت رو تنظیم کردم و نمی ام ببینم بقیه سایتها چی کار کردن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano ronaldo 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قرار نیست همه بازیکنان شما توی همه بازیها با امادگی 100% باشند که نیاز باشه شما بعد از هربازی کل تیم رو عوض کنید
در خواست شما فوتبالی نیست و عملی نمیشه
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط xan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه ایمیل ها خونده میشه ولی ما توی سایت نوشتیم که بازی اگه انجام نشه می افته به ساعت 3 روز بعد
ننوشتیم؟
مطمئنآ بازی شما هم الان برگزار شده
موفق باشید
اضافه کردن هر امکانی نیاز به خریداری سرور قویتر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلآ از پس هزینه های همین تعداد تیم هم بر نمی آییم
ایشالا ببینیم تابستون چی میشه
در مورد مرورگر هم باید بگیم که یه سری از اسکریپت ها رو موزیلا ساپورت نمی کنه ! دیگه مشکل از مرورگر موزیلا هست که اسکریپت رو نمی تونه اجرا کنه و از ما کاری بر نمی اد جز اینکه بگیم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنین
موفق باشید
دوستان من یک مدت طولانی بازی نکردم اکثر بازیکنام به 40 نزدیک میشن.اگه بازیکنی به 40 برسه چی میشه؟جاش رو با کی عوض میکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان 40 ساله بیرون می رن و به جاشون بازیکنان اماتور و جوون می ان
موفق باشید
[QUOTE=Derby;78004]داداش من بر اساس قوانین فوتبال سایت رو تنظیم کردم و نمی ام ببینم بقیه سایتها چی کار کردن که
قرار نیست همه بازیکنان شما توی همه بازیها با امادگی 100% باشند که نیاز باشه شما بعد از هربازی کل تیم رو عوض کنید
در خواست شما فوتبالی نیست و عملی نمیشه
ممنون
:ahaaaaaa::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lagh::lagh::lagh::lagh:::hehehe::hehehe::heh ehe:
آورین آورین:-shad:-shad:khandeeeee bahal:lagh:::nishkhand:
داداش اگه شما سایت دارین من 4تا سایت موزیک دارم
و..........
کاری به این چیزا ندارم
ولی اینکه گفتی همه بازیکنارو عوض کنی همینجوری با سیستم 4.3.3 میتونی کل تیمو عوض کنی
ولی من برا ترکیبی میگم که بخوای 5.4.1 بازی کنی شاید طرف 10تا مدافع نداشته باشه
درضمن من میدونم درخواستم فوتبالی نیست چون هرتیم در فوتبال 24 بازیکن داره
اما تیم غیر فوتبالی استقلال
26یا27 بازیکن داره و دنبال 6یا7 بازیکن دیگس
بابا خب غیر فوتبالیهmas:-mas:-mas:-mas:-
یا همون رئال مادرید که500تا بازیکن داره
بابا اینا همه غیر فوتبالین :ahaaaaaa:mas:-