نه دوست عزيز فكر نكنم ولكات باشه از رنگ پوستش معلومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دوست عزيز فكر نكنم ولكات باشه از رنگ پوستش معلومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فهميدم كيه بگم بگم نميدونم
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:نقل قول:
اين فقط يه شوخي بود اگر توانستم جوابش را پيدا ميكنم ممنون
جک ویلشر بازیکن تیم ملی انگلیس!!!!:shogh:
جک ویلشر بازیکن آرسنال
هرچند دیگه خیلی دیره ولی برای تأییدش مینویسم خود خود خود خود جک ویلشر است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8060803 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerrard844 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقاي danielbahrami بيا بگو كه جواب اينا غلطه,من كه هرچي به اين آقا حامد ميگم ويلشر نيست ميگه ويلشره:ey babaaa::chi migi::hehee:
آقای le0_1O
متأسفانه جواب بقیه درست است.
ویلشر بازیکن آرسنال جواب صحیح است.
تا این جا بیشتر مسابقات را من گذاشته ام. این بار دوست دارم کس دیگری مسابقه را قرار دهد تا خودم هم شرکت کنم. لطفا هر چه زودتر مسابقه ی جدید را قرار دهید.
تو لیگ اسپانیا بازی کرده توی یه تیم بزرگ
اما الان نیستش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]