چقدر قوانین اینجاست و ما نمیدونمbinamنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر قوانین اینجاست و ما نمیدونمbinamنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این قوانین خیلی وقته بوده شما بی خبر بودید !!!! من تعجب میکنم این که اواتار و امضا باید توهین امیز نباشه رو همه رئالی و بارساییها میدونن حالا برام جالبه که شما تازه فهمیدید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من هر چی بیشتر اینجا فعالیت میکنم قوانین جدید میشونوم. البته نمیگم قوانین بدیه انصافا هم خوبه و باید باشه. فقط من بی خبر بودم:bia baghalam: میترسم یه کاری انجام بدم دوستان بگن جز قوانینه:shogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید میدونم تو صفحه ی اولم توضیح دادی ولی یکم باز کنی موضوعو ممنون میشم الان داستان این چیه؟ • مدير كل سايت • مدیر بخش هواداران • • ناظر سایت • مدیر انجمن • عضو Derby • منتظر فعال سازي یه بار شصت تا نام کاربری زیرشه یه بار دوتا
خوب این قسمتی که گفتید مربوط میشه به کاربرانی که آنلاین هستند و توی سایت وارد شدند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی از کاربران مدیر هستند ، بعضی ناظر و ... هر کدوم از انواع کاربران رنگ خاص خودشون رو دارند و وقتی آنلاین میشن تو انجمن نام کاریرشون با رنگ مربوطه ، توی اون قسمت قرار میگیره ...
امیدوارم رسونده باشم اگر سوالی بود یا همینجا بپرس یا برای راحتی به پیام خصوصی من (البته منظورم در این مورد بود)
داداش مرسی گرفتم ممنون
چرا من تصاویر لباس فصل آینده بارسا گذاشتم حذف شده؟!؟!؟! :mage mishe: :ogh: :-ang :gijjj: :gahhr: :ajibeee: :narahat: :ehe::bia inja:crying::-
یکی اینجا بیاد پاسخ بده دیگه برخی دوستان هم حاضرند
اینم آدرس : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز
1-عکسهای با سایز بزرگ از گالری حذف میشود:ohum:
2-تاپیک جدید نمی خواد بزنی میتونی عکسهارو بزاری اینجا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سالی 4 تا عکس ارزش زدن تاپیک نداره....
ابراهیم جان آخه این چه دلیلیه میاری دلیل یک رو میگم یعنی چی سایزش بزرگ بوده خب بوده که بوده باید پاکش کنی شما که مدیر هستید می تونستید انتقالش بدید به اون تاپیک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیا دوست ما رو هم از دربی فراری دادی و گفت دیگه اینجا نمیام حالا تو تاپیک بارسا بیشتر در این مورد میگم که اگه پاک بشه بازم مینویسم و کاری به اخطار هم ندارم.binam
منم قبل از مدیریت باهمین مشکل رو به رو بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلیل اینکه پاک میشه اینه که کسانی که دیالاپی هستن دهنشون سرویس میشه تا صحفه رو باز کننki::