نام کاربری من هم میخواستم بشه Zid@ne
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
نام کاربری من هم میخواستم بشه Zid@ne
ممنون
اگه لطف کنین نام کاربری من رو هم به great milan تغییر بدین ممنون میشم
سلام! نام کاربری من هم رو بی زحمت به VILLA 4 EVER (با حروف بزرگ)تغییر بدید! ممنون!roz::
سلام . لطفا نام کاربری من رو از 002 به fc@ali داده شود. (تمام حروف با حرف بزرگ باشه)
لطفا نام کاربری من رو به FC.Roma تعییر بدید.:eynak:
من امتحان کردم لینک رو بی زحمت نام کاربری منو به
RezaVilla7
تبدیل کنید!
ممنونم
)به حروف کوچیک و بزرگ دقت کنید!
میخوام به aminam تغییر نام داده بشه البته یه نام کاربری به این نام هست که اون رو خودم درست کرده بودم قبل از اینکه یادم بیاد اینجا قبلاً عضو بودم. اگه ممکنه اون رو کلا حذفش کنید و یا صرفاً به یه نام دیگه تغییرش بدید تا من با همین یوزر قدیمیم به اون نام کاربری تغییر نام بدم. ممنون roz::
سلام خسته نباشید roz::
لطفا نام کاربری منو Saeid~Barca کنید یعنی فقط حرف اول سعید و بارسا حروف بزرگ انگلیسی بشه .
مر30
Saeid~Barca
سلام اسم من رو به david beckham با حروف کوچک تغییر بدین متشکرم
نام کاربری شما به 한효주 تغییر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط 레자 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام شما هم تغییر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام شما هم از THE GAME HHH به Alex Delpiro 10 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام شما هم از Rezadel به Zid@ne تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Zid@ne [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از rahimalavi به Great Milan تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Great Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از dmd به VILLA 4 EVER تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط VILLA 4 EVER [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از 002 به FC@ALI تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC@ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از SEAD@ به FC.Roma تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC.Roma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از RezaZandi32 به RezaVilla7 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از amin-manu به aminam تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid~Barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. سلامت باشید
نام کاربری شما هم ویرایش شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط canavaro5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. این نام کاربری قبلآ اخذ شده
با تشکر از دوستان
این تاپیک برای ماه مهر بسته شد و درخواستهای بعدی رو فقط در حد فاصل روزهای 25 تا 30 مهر بدهید.
درخواست هایی که در تاریخ ذکر شده ثبت شوند در 3 روز اول ماه آینده اعمال خواهند شد
موفق باشید