منم میگم داش دیوید یا شهریار جون
من هر وقت اومدم دیدم اونا هم هستن
البته داش سینا هم هست ولی یه چند وقتیه کم آن میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
منم میگم داش دیوید یا شهریار جون
من هر وقت اومدم دیدم اونا هم هستن
البته داش سینا هم هست ولی یه چند وقتیه کم آن میشه
یه نکته جالب:4روزه داش جعفر نیومده سایت!حالا به کی بگیم؟:soal:
دوستان امروز روز عزاداری هواداران بارسلوناست.کرایوف افسانه ای از بارسا رفت و فقط به خاطر بی لیاقتی راسل بود.کرایف از خونه خودش رفت.شاید با رفتن اون پپ هم بره.کرایف فوتبال رو معنی کرده اونوقت این راسل مادریدی از دست دادش.حالم به هم میخوره از این مدیریت های مسخره.
شهریار جان این خبر کجا تایید شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مطمئنی ؟
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من روسل رو خفه میکنم!!!
کیبوردم الان میسوزه از بس دارم فشار میدم:ey babaaa:س
لاپورتا باید برگرده وگرنه بارسا نابود میشه!هنوزم نتونستم خبر رو هضم کنم!باورم نمیشه!
بله داش شهریار راست میگه ! کرایف از خونه ی خودش رفت که دلیلش به صورت دقیق معلوم نیست حالا جالب اینه که رفته یه جای عتیغه به اسم چيواس گوادالاخاراي مکزيک !!! :ehe: یکم صبر میکرد یه جای خوب و نزدیک تر دستشو بند میکردیم :ohum:
دوستان واسه مدیریت چه من و یا هرکدوم از ما ها باید مدیر سایت تائیدش کنه ! و نمیدونم با مدیر شدن یکی از ما ها که واسه تاپیک خیلی هم مهمه موافقت میکنه یا نه !
چه قدر من از این روسل بدم می آد:ogh::-ang
کلا علاقه ی خاصی به برهم زدن جو هوادارای بارسا دارهcrying::-
بیچاره کرایف این همه خدمت آخرشم...
سلام دوستان خوبید ایشالله؟ منم در مورد علامت تاپیکمون با 25 و 23 موافقم...!
در مورد مدیر هم من با fcb10 موافقم یا اگه آقا شهریار لطف کنن قبول کنن با ایشون بیشتر :chakerim:
وااای این راسل میخواد بدبختمون کنه! رفتن گواردیولا هم نزدیکه... ای بی عرضه :gerye:
:nishkhand:
لطفا به حاشیه نرفته و فکر عوض کردن مدیر نباشید چون یکی یکیتونو بن می کنیم ! :nishkhand:
در مورد مدیریت توی تایپیک مدیریت بررسی میشه !
در مورد عنوان تایپیک هم تا اینجا بیشتر آرا روی شماره 25 بوده ! فکر کنم دیگه همون 25 تاییدشده باشه و من عوض می کنم !
از وقتی این روسل اومده تو بارسا هر روز یه برنامه ایه ! کرایوف و جدایی از بارسا یه سناریوی خنده داره (!) که پشت پرده هایی داره !
با تشکر roz::