استقلالیها به رامسر رسیدند
استقلالیها به رامسر رسیدند
سفر با اتوبوس به رشت
خبرگزاری فارس: اعضای تیم استقلال پس از کش و قوسهای فراوان به رامسر رسیدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای تیم استقلال که به دلیل لغو سفرهای شب گذشته به رشت نتوانستند خود را به این شهر برسانند دقایقی پیش وارد رامسر شدند.
طبق هماهنگی، استقلالی ها یک دستگاه اتوبوس را در فرودگاه مستقر کرده و راهی رشت شدند.
کاروان تیم استقلال بلافاصله پس از رسیدن به رشت در هتل صدا و سیمای رشت مستقر خواهند شد.
طبق برنامه قرار است آبی پوشان امروز یک جلسه تمرین سبک را در یکی از ورزشگاه های شهر رشت برگزار کنند.
چرا 24 ساعت زودتر سفر کنیم؟
فتحاللهزاده: آقای عابدینی از شما تعجب میکنم
چرا 24 ساعت زودتر سفر کنیم؟
خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال در واکنش به صحبتهای مدیرعامل داماش گفت: از عابدینی تعجب میکنم که این حرفها را میزند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص صحبتهای عابدینی مبنی بر اینکه با به تعویق انداختن بازی دو تیم داماش و استقلال میخواهند سه امتیاز را به تیم تهرانی بدهند، اظهار داشت: اگر دیگران این صحبتها را مطرح میکردند اشکالی نداشت اما این حرفها از آقای عابدینی بعید است. آنها قبول کنند همین گونه که ما به رشت میرویم به تهران بیایند و بازی کنند. ببینیم میتوانند این کار را انجام دهند؟
وی در خصوص اینکه عابدینی اعلام کرده چرا استقلالیها 24 ساعت زودتر به رشت نیامدند، گفت: چرا باید 24 ساعت زودتر بیایند مگر داماشیها برای بازی با تیمهای حریف 24 ساعت زودتر میروند. از کجا میدانستیم که بازی لغو میشود. همین شرایط برای استقلال هم هست. عابدینی پیشکسوت و قابل احترام است ولی دوست دارم به اتفاقاتی که به صورت فوتبالی رخ میدهد اعتراض نکند. من باید ساعت 10 شب اتوبوس پیدا میکردم و به تیم هم شام میدادیم. از کجا میدانستیم که پرواز لغو میشود که این صحبتها را مطرح میکنند.
وی تاکید کرد: تیمی که این وسط ضرر کرده استقلال است چون ما در جام حذفی باید با سایپا بازی کنیم و برنامه تمرینی استقلال به هم ریخته است. تاخیر در این بازی برای تیمهای دیگر تاثیری ندارد و خود ما هم از برگزاری بازی در روز سهشنبه ناراضی بودیم اما وقتی جاده مه آلود است و راننده اعلام میکند حتی نمیشود با سرعت عادی حرکت کنیم،کار دیگری از دست ما برنمیآمد.
مدیر عامل باشگاه استقلال در خصوص جلسهای که با زنیدپور برگزار کرده، اظهار داشت: چند روز پیش با او صحبت کردم و گفتم اگر بتواند رضایتنامهاش را بگیرد میتواند به عضویت استقلال دربیاید.
وی همچنین در خصوص حضور کامران منزوی و اینکه او اعلام کرده چارت استقلال کامل است، گفت: منزوی از دوستان قدیمی ما است و کمک کردن نیازی به چارت ندارد و او در کنار ما کمک خواهد کرد.
آبیها دست به دامن سواریها شدند
اتوبوس استقلال خراب شد
آبیها دست به دامن سواریها شدند
خبرگزاری فارس: اتوبوس تیم فوتبال استقلال در راه رسیدن به رشت خراب شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که تیم استقلال از رامسر به رشت با یک دستگاه اتوبوس در حال طی کردن مسیر بود در اواسط راه با خرابی اتوبوس روبرو شد.
مسئولان استقلال وقتی متوجه شدند اتوبوس خراب شده و به این زودی هم تعمیر نمی شود با 10 دستگاه سواری بازیکنان و کادرفنی را روانه رشت کردند.
دیدار تیم های داماش و استقلال که قرار بود امروز ساعت 15:15 برگزار شود به دلیل لغو پرواز عصر گذشته استقلال به رشت با 24 ساعت تعویق فردا سه شنبه برگزار می شود.
بازی استقلال و داماش در ورزشگاه عضدی رشت برگزار میشود
بازی استقلال و داماش در ورزشگاه عضدی رشت برگزار میشود
خبرگزاری فارس: رئیس هیئت فوتبال استان گیلان از برگزاری دیدار استقلال و داماش در ورزشگاه عضدی رشت خبر داد.
قربانعلی الماسخاله در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد محل برگزاری دیدار داماش و استقلال گفت: استاندار محترم گیلان با انجام بازی دو تیم در ورزشگاه عضدی موافقت کرد به این ترتیب دیدار دو تیم فردا ساعت 15:15 دقیقه در ورزشگاه عضدی رشت برگزار میشود.
به گزارش فارس، مدیر روابط عمومی داماش گیلان تا ساعاتی پیش از برگزاری بازی این دو تیم در ورزشگاه سردارجنگل خبر داده بود. البته مسئولان باشگاه داماش تمایل داشتند بازی در ورزشگاه عضدی برگزار شود.
بازی دو تیم به دلیل اینکه استقلال دیرتر از زمان موعود به رشت رسید از امروز به فردا موکول شده است.
تمرین در محوطه هتل زیباکنار، استقلال عصر فردا باز میگردد
تمرین در محوطه هتل زیباکنار، استقلال عصر فردا باز میگردد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تمرین سبکی را در محوطه هتل زیباکنار برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال از ساعت 15 امروز یک تمرین سبک را در محوطه هتل زیبا کنار رشت برگزار کرد.این تمرین سبک بیشتر جنبه این را داشت تا بازیکنان آخرین برنامه های خود را قبل از بازی مرور کنند.
*طبق اعلام مسولان باشگاه داماش نشست خبری مربیان دو تیم لغو شد.
*قرار است اعضای تیم استقلال پس از بازی فردا با هواپیما به تهران سفر کنند. آنها با هواپیمایی آسمان راهی تهران خواهند شد.
دیدار تیم های داماش و استقلال ساعت 15:15 فردا در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار خواهد شد.
ادامه درمان شاید در ایران
تکلیف جانواریو چهارشنبه مشخص میشود
ادامه درمان شاید در ایران
خبرگزاری فارس: تکلیف جانواریو روز چهارشنبه هفته جاری پس از جلسه با مسئولان باشگاه استقلال مشخص میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، بحث خارج شدن نام فابیو جانواریو از لیست استقلال شایعاتی را در مورد این بازیکن برزیلی به وجود آورده است.
در این زمینه مدیربرنامه های جانواریو به خبرنگار فارس اظهار داشت: قرار است چهارشنبه شب جلسه ای با مسئولان باشگاه داشته باشیم. خود او هم با توجه به مصدومیتی که دارد، راغب است تا نامش از فهرست خارج شود.
وی در خصوص اینکه گفته می شود جانواریو می خواهد برای عمل جراحی به برزیل برود، گفت: نمی دانم این خبرها را از کجا می آورند. فابیو در این مدت زیر نظر دکتر نوروزی روند بهبودی خوبی داشته و شاید در ایران بماند و با سه، چهار ماه فیزیوتراپی نیازی به عمل جراحی هم ندارد.
مدیربرنامه های این بازیکن در مورد اینکه گفته می شود قرار است قرارداد جانواریو تمدید شود سپس برای نیم فصل دوم نامش از فهرست حذف شود، گفت: این بحث هم مطرح است اما چیزی معلوم نیست.
استقلال، سپاهان و پرسپولیس سقوط کردند
بارسلونا بهترین تیم جهان
استقلال، سپاهان و پرسپولیس سقوط کردند
خبرگزاری فارس: در تازهترین ردهبندی فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال جهان از بهترین تیمهای باشگاهی جهان، استقلال و سپاهان یک پله و پرسپولیس ۱۳ پله سقوط کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در این ردهبندی که مربوط به گزینش 400 تیم از ابتدای سال جاری میلادی تا پایان نوامبر است، استقلال تهران 121 امتیاز کسب کرد و از رده 103 به 104 سقوط کرد.
سپاهان اصفهان دیگر تیم کشورمان نیز از رده 143 به 144 نزول کرد. تیم سپاهانی برای این منظور 105 امتیاز کسب کرد.
پرسپولیس تهران 74 امتیاز را از آن خود کرد و با 13 پله نزول از رده 296 تا 309 سقوط کرد.
در این ردهبندی بارسلونا اسپانیا (345 امتیاز) کماکان تیم برتر جهان محسوب میشود که اتلتیکومادرید (298 امتیاز) و بوکاجونیورز آرژانتین در ردههای دوم و سوم حضور دارند
باخت یاران مودت مقابل پیشکسوتان استقلال
باخت یاران مودت مقابل پیشکسوتان استقلال
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال عکاسان و خبرنگاران ورزشی ایران (قلم ورزش) در سومین دیدار خود در جام یونس شکوری مغلوب استقلال شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه پیکارهای این جام در رده سنی 40 تا 50 سالهها عصر امروز (دوشنبه) قلم ورزش که با نام «یاران علی مودت» در این پیکارها شرکت کرده است، مقابل حریف آبیپوش که بازیکنانی همچون محمدرضا مهدوی، هاشم حیدری، محسن گروسی، حسین ترابپور و ... را در ترکیب داشت، به میدان رفت که در پایان 3 بر یک مغلوب شد.
قبل از شروع این پیکار اعضا دو تیم همچنین تماشاگران این دیدار در ورزشگاه شهید شیرودی یاد و خاطره حاج اسماعیل زرافشان، علی مودت و ناصر حجازی، سه پیشکسوت فوتشده عرصه عکاسی، مطبوعات ورزشی و فوتبال ایران را با قرائت فاتحه گرامی داشتند.
رحمتی بهترین بازیکن نیمفصل
پرواز تهران-رشت خشم شوالیه را برانگیخت
رحمتی بهترین بازیکن نیمفصل
خبرگزاری فارس: برنامه شب گذشته 90 حاشیههای جالبی داشت که در یکی از مهمترین آنها فتحاللهزاده فردوسیپور را مجری دروغگو خطاب کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، نظرسنجی برنامه شب گذشته90 به انتخاب بهترین بازیکن نیمفصل اختصاص داشت و از بینندگان خواسته شده بود بهترین بازیکن نیمفصل را از بین گزینهها مشخص کنند که تا انتهای برنامه یک میلیون و 508 هزار نفر در نظرسنجی برنامه شرکت کردند که در پایان سید مهدی رحمتی دروازه بان استقلال در رقابت با رافخائی، پژمان منتظری، بهادر عبدی، امید ابراهیمی، با کسب 42 درصد آرا به عنوان بهترین بازیکن نیم فصل اول مسابقات لیگ برتر ایران انتخاب شد.
فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال در این خصوص پشت خط تلفنی برنامه آمد و گفت: اگر تیمهای دیگر هم با چنین مشکلی مواجه میشدند، حتماً سازمان لیگ بازیها را لغو میکرد، ما از ساعت 3 تا 8 شب در فرودگاه بودیم و ساعت 9 به ما اعلام شد که پرواز لغو شده است، اما ما پس از لغو پرواز، هر چه سعی کردیم نتوانستیم شرایط سفر با اتوبوس را فراهم کنیم. لغو بازی به ضرر تیم من تمام شده چون بچههای من2 روز است که تمرین نکردهاند و نتوانستیم هتل مناسبی هم در رشت پیدا کنیم.
فردوسیپور در حین صحبت بر سر همین موضوع، به فینال لیگ قهرمانان چند سال پیش و جدال بارسلونا و اینترمیلان که طی آن تیم بارسلونا مجبور شد به علت آلودگی هوا با اتوبوس عازم محل مسابقه شود اشاره کرد که این موضوع موجب عصبانیت فتحالله زاده شده و خطاب به فردوسیپور گفت: برای تلویزیون متأسفم که آدم دروغگویی مثل شما را به عنوان مجری انتخاب کرده است، تو لیاقت صحبت کردن با من را نداری و گوشی را قطع کرد.
فردوسیپور نیز پس از این واکنش گفت: بله، این صحبتهای شوالیه فتحاللهزاده بود.
* شوالیه ناظری کجا، شوالیه حاج فتحالله زاده کجا!!!
در قسمت دیگری از برنامه فردوسیپور به موضوع گرفتن لقب شوالیه توسط فتحاللهزاده اشاره کرد و تصاویری از پلمپ شدن نمایندگی شرکتی که لقب شوالیه را به فتحالله زاده اعطا کرده پخش کرد.
جعفری مدیرعامل تراکتورسازی با اشاره به اعطای نشان شوالیه گفت: چنین نامهای هم برای من ارسال شد و از من دعوت شده بود تا نشان شوالیه بگیرم، اما من آن را رد کردم، رویانیان نیز با اشاره به این موضوع از ارسال چنین نامهای به خود خبر داد.
فردوسیپور نیز با اشاره به مصاحبه فتحاللهزاده که نشان خود را با نشان شوالیه شهرام ناظری یکسان دانسته بود گفت: این کجا و آن کجا؟ زیرا نشان ناظری از یک مرکز معتبر بینالمللی در فرانسه صادر شده است.
فتحاللهزاده در انتهای برنامه بار دیگر روی خط تلفنی برنامه حاضر شد و در ارتباط با اعطای نشان شوالیه به خود گفت: این عنوانی که من دارم منحصر به فرد است و ممکن است افراد مختلفی در سمتهای مختلف مانند پوشاک و غیره عنوان شوالیه گرفته باشند اما من از یک مرکز معتبر اروپایی که نخستوزیر اروگوئه نیز از آنجا این نشان را گرفته بود، آن رادریافت کردهام. گرفتن این نشان 5 هزار یورو برای من هزینه داشت و البته اینگونه نیست که هر کسی پول بدهد این نشان را به آن بدهند. اگر من را بخاطر گرفتن این نشان تشویق نمیکنید کاش تخریب هم نکنید.
فردوسیپور پس از شنیدن این صحبتها گفت: من حاضر نیستم برای گرفتن این نشان حتی یک سنت هم بدهم.