ديگه انقدر تعارف نكنيدentezar::،يكي از شما با سابقهها كه هم بارساييهايه سايت و هم مديريت سايت قبول داره بشيد مدير،خلاص:ohum:!حداقل تا مدتي كه ما اين مدير فراري(ايهام!) مونو پيدا كنيم!:sham:
نمایش نسخه قابل چاپ
ديگه انقدر تعارف نكنيدentezar::،يكي از شما با سابقهها كه هم بارساييهايه سايت و هم مديريت سايت قبول داره بشيد مدير،خلاص:ohum:!حداقل تا مدتي كه ما اين مدير فراري(ايهام!) مونو پيدا كنيم!:sham:
به نظر من هم اگه تلفیق چند تا شکل باشه بهتره :soal:
5 _ 10 _ 16 _ 24 هم به نظرم قشنگترن
مدیر هم هر چه زود تر انتخاب شه بهتره
کسی باشه که نه زیاد اهل کل کل باشه که باعث درگیری بشه و نه خیلی کم حرف که باعث سوء استفاده بشه
بتونه با منطق صحبت کنه
بچه ها میخواین نظرسنجی بذاریم واسه مدیر جدید؟!ki::
اول به داداش جعفر بگیم،نظر ایشون رو بپرسیم،بعد یکی رو معرفی میکنیم.اگه میخواین الان فقط چند نفر رو پیشناهاد کنید!من هنوزم میگم داداش شهریار،چون اطلاعاتش (به نظر من) از همه بیشتره،اگر هم به قول خودش تعصبش زد بالا،با رئالیا دعواش شد،ما هم پشتش رو میگیریم،هیچ مشکلی نیست.این نظر من بود،حالا شما بگین...
به نظر من نیازی به نظرسنجی نیست ! آخه تعداد با سابغه های تاپیک زیاد نیست فکر کنم 2/3 نفر هست !
خو چیکار کنیم!الان رسما توی سایت بی سرپرستیم:narahat:
-خب نميشه سه تايي مدير شيد؟!ki::
يا با استفاده از سنگ كاغذ قيچي! مشكلو حل كنيد؟heee::entezar::
خوب بهتره خود باسابقه هامون باهم حرف بزنن هر کسی رو که به صلاح تایپیک و بچه هاس و می تونه حق بارسا رو بدون زیاده روی و بحث های بی ربط بگیره مدیر بکننbinam
خود باسابقه ها راحت تر به نتیجه میرسن تعارفم نمی کنن(البته امیدوارمki::)
به نظر من به جای اینکه واسه مدیرمون نظرسنجی بزاریم و خودمون تصمیم بگیریم بهتره این قضیه رو با آقا جعفر درمیون بزاریم و نظر اون رو بدونیم . چون در هر صورت تصمیم گیرنده ما نیستیم :soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dina1996 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته ولی اگه خودمون یکی رو پیشنهاد بدیم برای خودمون بهتره
حداقل یکی مدیر میشه که همه قبولش دارن
موافقین من الان یه نامه ی بلند بالا برای داداش جعفر بنویسم؟ki::