احتمال تعویق دیدار آبیها با داماش
پرواز استقلال به رشت لغو شد
احتمال تعویق دیدار آبیها با داماش
خبرگزاری فارس: اعضای تیم فوتبال استقلال به دلیل گرد و غبار و مه شدید نتوانستند به رشت سفر کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، فوتبال استقلال که از ساعت 17:30 امروز برای دیدار مقابل داماش قصد سفر به شهر رشت را داشت، به دلیل گرد و غبار بیش از حد و مه شدید در استان گیلان موفق به سفر نشد و پرواز آبیپوشان لغو شده است.
قرار است مسئولین برگزاری مسابقه و همچنین ناظر تیمهای استقلال و داماش گیلان پس از پیگیریهای لازم و پیش بینی شرایط جوی در خصوص برگزار شدن مسابقه نظر نهایی خود را اعلام کنند اما به احتمال فراوان دیدار استقلال و داماش گیلان لغو و روز سهشنبه برگزار خواهد شد.
محسن ترکی، داور مسابقه داماش و استقلال صبح امروز راهی رشت شده، اما کمک داورهای وی به همراه استقلالی از این سفر بازماندند.
بازی داماش و استقلال لغو نمیشود
استقلالیها زمینی به رشت بروند
بازی داماش و استقلال لغو نمیشود
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ فوتبال کشورمان گفت: صحبتهایی در خصوص لغو پرواز استقلالیها به رشت شنیدهام اما این دلیلی نمیشود که بازی این تیم لغو و یا به تعویق بیفتد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غلامرضا بهروان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص لغو پرواز استقلالیها به رشت و احتمال تعویق این بازی، اظهار داشت: صحبتهایی را در این خصوص شنیدهام اما این دلیلی نمیشود که بازی استقلال و داماش لغو و یا به تعویق بیفتد.
وی افزود: استقلالیها باید تلاش کنند خود را از مسیر زمینی و با اتوبوس به رشت برسانند، چون این موضوع جزئی از قانون است و اگر پرواز صورت نگرفت بالاخره باید تلاش برای رفتن به صورت زمینی انجام شود.
شاید استقلالیها با اتوبوس به رشت بروند
سرگردانی3 ساعته در فرودگاه
شاید استقلالیها با اتوبوس به رشت بروند
خبرگزاری فارس: پس از لغو پرواز کاروان استقلال به رشت، احتمال دارد آبیها با اتوبوس راهی گیلان شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای تیم استقلال که قرار بود ساعت 17:30 به شهر رشت حرکت کنند به دلیل شرایط نامساعد جوی پروازشان لغو و تا این لحظه همگی در فرودگاه مهرآباد سرگردان هستند.
اعضای تیم استقلال در حال مذاکره با مسئولان سازمان لیگ هستند تا در صورت امکان مسابقه دو تیم به روز سه شنبه موکول شود.
استقلالیها در صورتی که نتوانند مسئولان سازمان لیگ را برای برگزاری بازی در روز سه شنبه متقاعد کنند احتمال فراوان با اتوبوس راهی رشت خواهند شد.
این مسئله موجب اعتراض کادر فنی تیم استقلال شده و آنها معتقدند در آستانه بازی، بازیکنان این تیم از لحاظ جسمی و روحی افت خواهند کرد و بازی باید در روز سهشنبه برگزار شود.
دیدار تیمهای داماش و استقلال قرار بود فردا در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شود که برگزاری این بازی در هالهای از ابهام قرار گرفت.
بازی استقلال و داماش سهشنبه برگزار میشود
بازی استقلال و داماش سهشنبه برگزار میشود
آبیپوشان با اتوبوس به رشت میروند
خبرگزاری فارس: دیدار تیمهای استقلال و داماش با 24 ساعت تعویق روز سهشنبه برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از لغو پرواز استقلالیها برای سفر به رشت به منظور انجام دیدار با داماش گیلان به علت شرایط نامساعد جوی در استان گیلان، غلامرضا بهروان در گفتوگو با فارس تصریح کرد که استقلالیها زمان کافی برای سفر به رشت از طریق زمینی دارند و هر طور شده باید خود را به محل برگزاری مسابقه برسانند و این دیدار در زمان اعلام شده برگزار خواهد شد.
البته مدتی نگذشت که رئیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال نظرش را تغییر داد و در گفتوگویی تازه عنوان کرد: باتوجه به اینکه در شرایط فعلی کاروان تیم استقلال نمیتواند تا بامداد فردا وارد شهر رشت شود و زمان کافی برای استراحت پیش از دیدار با داماش را ندارند، به صدیقی نماینده سازمان لیگ اعلام کردیم در صورت تائید این مسئله، مسابقه داماش با استقلال با 24 ساعت تاخیر برگزار شود.
البته این اتفاق در حالی رخ داد که برخی از مسئولان باشگاه استقلال از پرواز این تیم به سمت رشت در صبح فردا خبر دادند،اما این موضوع نیز خیلی زود تکذیب شد و نقل قولهای ضدونقیض ادامه پیدا کرد. طبق آخرین اظهارات یکی از مسئولان باشگاه این تیم ساعت 9 صبح فردا از طریق زمینی عازم رشت میشود و این دیدار با 24 ساعت تأخیر در روز سهشنبه برگزار خواهد شد.
به نظر میرسد این تصمیم هنوز قطعی نباشد و شاید شاهد تصمیمی جدید از سوی مسئولان سازمان لیگ باشیم.
بهروان در گفتوگوی تازه خود با فارس قطعی بودن این تصمیم را تأیید نکرد و عنوان کرد: چنین مواردی در قانون پیشبینی شده است و اگر ناظر این دیدار این موارد را تأیید کند این دیدار با 24 ساعت تأخیر برگزار خواهد شد. اما این موضوع هم هنوز قطعی نیست و در صورت محرز شدن شرایط ،مسابقه به تعویق خواهد افتاد.
جراحى راه درمان هافبك برزيلى
جراحى راه درمان هافبك برزيلى
فابيو جانواريو نمى تواند استقلال را در نيم فصل دوم همراهى كند و اين بازيكن از فهرست آبى پوشان حذف خواهد شد. هافبك برزيلى تيم استقلال كه در كشورش دچار آسيب ديگى شد نمى تواند اين تيم را در نيم فصل دوم ليگ برتر همراهى كند و از همين رو از فهرست تيم استقلال كنار گذاشته خواهد شد.اين بازيكن از ناحيه pcl پاى راست دچار پارگى شده و تنها راه براى بهبود كامل اين بازيكن عمل جراحى است.مسئولان و كادر فنى و پزشكى تيم استقلال طى چند روز گذشته پيگير آخرين وضعيت اين هافبك برزيلى بودند كه ظاهرا با توجه به طولانى بودن روند درمان وى قيد جانواريو را زده و نام اين بازيكن را از فهرست آبى پوشان حذف خواهند كرد. على فتح الله زاده در همين ارتباط گفته بود جانواريو بازيكن بزرگى است اما در صورتى كه مدت درمان اين بازيكن طولانى شود با توجه به حساسيت و فشردگى مسابقات ليگ برتر و نياز تيم به بازيكنان جديد نام جانواريو از فهرست استقلال حذف خواهد شد.
امضاى بارانى زير حكم قهرمانى؟
داماش گيلان - استقلال
امضاى بارانى زير حكم قهرمانى؟
استقلال براى اين كه بتواند نيم فصل رقابت هاى ليگ دهم را با قهرمانى پشت سر بگذارد نياز به پيروزى در بازى امروز را دارد، چرا كه با اين اتفاق ديگر تيم هاى مدعى هر نتيجه اى را كه در بازى هاى خود بگيرند، هيچ تاثيرى در سرنوشت قهرمانى نيم فصل نخواهد داشت.استقلال كه مى توانست شرايط را به امروز نكشاند ،در آخرين بازى خود در ليگ و در مقابل فولاد اهواز تن به شكست ۳ بر ۲ داد كه باعث شد تا مسائل حاشيه اى بسيار در اطراف آبى پوشان بوجود بيايد.در شرايط فعلى چنين به نظر مى آيد كه امير قلعه نويى طى روزهاى گذشته به جاى اينكه به تقويت تاكتيك هاى تيمى، تيمش مشغول باشد به لحاظ روحى و روانى آنها را آماده بازى امروز كرده است. ديدارى كه سرانجام آن به قهرمانى يا نايب قهرمانى آبى پوشان ختم خواهد شد. از اين لحاظ داماشى ها امروز در حكم سدى براى آبى پوشان هستند، سدى كه ياران قلعه نويى عزم خود را جزم كرده اند كه به هر شكل ممكن آن را بشكنند. در بازى با فولاد دفاع استقلال يك روز بد و پر اشتباه را پشت سر گذاشت،روزى كه در آن سيد مهدى رحمتى دروازه بان آبى ها هم چندان بى تقصير نبود.استقلال با مجموعه اى از مهاجمان خوب و هافبك خلاقش اگر چه فوتبال را خوب بازى مى كنند اما همين تيم در زدن ضربات آخر منتهى به گل بد عمل مى كند و همين امر باعث شده است تا دغدغه هايى براى قلعه نويى به وجود بيايد. در جمع آبى پوشان اگرچه قلعه نويى بسيار علاقه مند بود كه مجتبى جبارى را خيلى زودتر از اينها در اختيار داشته باشد اما اين اتفاق نيفتاد تا همچنان آمدن يا نيامدن جبارى در پرده اى از ابهام قرار داشته باشد، بازيكنى كه قطعا مى تواند حضورش نيمى از مشكلات آبى پوشان را حل كند. هرچند كه گفته مى شود او در نيم فصل دوم بدون شك در زمره بازيكنان ثابت اين تيم خواهد بود.استقلال ۳۱ امتيازى در حال حاضر با يك امتيار نسبت به سپاهان اصفهان به رشت سفر كرده است تا آخرين ۳ امتياز نيم فصل را از شاگردان حميد درخشان بگيرد هرچند كه قلعه نويى و شاگردانش خوب مى دانند كه گرفتن اين ۳ امتياز چندان هم آسان نخواهد بود.داماش با حميد درخشان روز به روز بهتر شده و بسيارى از معادلات را نيز بر هم زده است. هرچند كه اين تيم در آخرين بازى خود در اصفهان به نوعى غافلگير شد و با حساب ۳ بر صفر به سپاهان باخت، شكستى كه انگيزه داماشى ها را براى بازى امروز دوچندان كرده است.داماشى ها اگرچه به ظاهر در حال حاضر ترسى از سقوط به ليگ دسته اول ندارند اما بدشان نمى آيد كه با پيروزى در بازى با استقلال با يك خاطره خوش به تعطيلات نيم فصل بروند ، كارى كه اگر چه سخت به نظر مى رسد اما قطعا غيرممكن نخواهد بود.شمالى ها در حال حاضر با ۱۹ امتياز در جاى سيزدهم جدول رده بندى قرار دارند و با يك پيروزى احتمالى مى توانند ضمن تثبيت خود به يك صعود يكى دو پله اى نيز اميدوار باشند.ديدار داماش و استقلال به دليل اهميت به سزايى كه دارد چشم هاى بسيارى را به دنبال خود خواهد داشت.
آبیها با پرواز رامسر به رشت میرسند
مخالفت سازمان لیگ با درخواست استقلال
آبیها با پرواز رامسر به رشت میرسند
خبرگزاری فارس: مسئولان سازمان لیگ با درخواست باشگاه استقلال مبنی بر برگزاری بازی با داماش در ابتدای نیم فصل دوم مخالفت کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، از آنجا که پرواز استقلالیها به رشت شب گذشته لغو شد و اعضای این تیم حدود 4 ساعت در فرودگاه مهرآباد سرگردان بودند، مسئولان باشگاه استقلال طی تماس با غلامرضا بهروان رئیس سازمان لیگ برتر درخواست کردند که دیدار تیمهای داماش و استقلال در ابتدای نیم فصل دوم انجام شود.
استقلالیها معتقدند بازیکنان خارجی این تیم امشب بلیتهای سفر خود به کشورشان را تهیه کردند و از همین رو آنها با مشکل مواجه خواهند شد اما بهروان با این موضوع مخالفت کرد و دیدار دو تیم داماش و استقلال ساعت 15:15 فردا برگزار خواهد شد.
همچنین بازیکنان تیم استقلال دقایقی پیش در فرودگاه حاضر شده اند تا از طریق پرواز رامسر به این شهر سفر کنند و سپس با اتوبوس راهی رشت شوند.
بنا بر قانون با درخواست استقلال مخالفت کردیم
بنا بر قانون با درخواست استقلال مخالفت کردیم
هوای ورزشگاه آزادی مناسب است
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ برتر گفت: بنابر قانون با درخواست مسئولان استقلال مبنی بر برگزاری بازی این تیم مقابل داماش در ابتدای نیم فصل دوم مخالفت کردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، غلامرضا بهروان در خصوص تعویق دیدار دو تیم داماش و استقلال و برگزاری مسابقه در روز سهشنبه در حالی که با رادیو ورزش صحبت میکرد، اظهار داشت: با استعلامی که به صورت کتبی از مدیریت ترمینال 2 فرودگاه مهرآباد تهران گرفتیم متوجه شدیم که پروازهای رشت شب گذشته لغو شده و اعضای تیم استقلال تا ساعت 9 شب در آنجا حضور داشتند.
وی افزود: در این بین با جواد نکونام، میرشاد ماجدی، علی امیری و نجفنژاد از اعضای هیئت مدیره این باشگاه صحبت کردم و از آنها خواهش کردم که به هر طریق ممکن به رشت سفر کنند و حتی اشاره کردم که اگر میتوانند با اتوبوس به رشت بروند اما با توجه به شرایط جوی و عدم تهیه اتوبوس در آن موقع شب نتوانستند خود را به رشت برسانند.
رئیس سازمان لیگ برتر تاکید کرد: با محاسباتی که ما انجام دادیم استقلالیها ساعت 14 امروز تازه به رشت میرسند و برابر مقررات بازی فردا برگزار میشود. حتی با کمک داورانمان که به رشت رفتند صحبت کردیم آنها نزدیک ساعت 3 بامداد به رشت رسیدند.
بهروان در ادامه گفت: قانون پیش بینی کرده است اگر تیمی با دلایل مستند نتواند به محل مسابقه خود را برساند، بازی با 24 ساعت تاخیر برگزار شود.
وی در خصوص درخواست استقلالیها مبنی بر اینکه بلیت بازیکنان خارجی این تیم لغو میشود و آیا امکان داشت این مسابقه در ابتدای نیم فصل دوم برگزار شود، گفت: با درخواست استقلالیها مخالفت کردم چون چیزی که قانون است باید رعایت شود.
رئیس سازمان لیگ برتر در خصوص آلودگی هوای این روزهای کشور و برخی از شهرها و اینکه ممکن است بازیها به تعویق بیفتد، گفت: روز گذشته در یکی از سایتها خواندم که یکی از مسئولان محترم محیط زیست اعلام کردند که دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی لغو میشود اما شرایط آب و هوایی در منطقه استادیوم آزادی مناسب است و این بازی برگزار خواهد شد.
قرار است در خصوص دیگر مسابقات و شرایط آب و هوایی شهرهای دیگر بخصوص اصفهان استعلام لازم را بگیریم تا به بازیکنان تیمهای دیگر ضربه وارد نشود.
فتحاللهزاده از اول باید تیم ببندد
منزوی: چارت استقلال جایی برای من ندارد
فتحاللهزاده از اول باید تیم ببندد
خبرگزاری فارس: قائم مقام پیشین باشگاه استقلال گفت: در چارت باشگاه، جایی برای من نیست.
کامران منزوی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه گفته می شود مذاکراتی با علی فتح الله زاده برای بازگشت به استقلال داشته است، اظهار داشت: من برای فوتبال تمام شده ام و از من عاقل و باهوشتر باید در این فوتبال بیایند. چند روز قبل به سازمان تامین اجتماعی رفته بودم و فرصتی شد تا به دیدار فتح الله زاده بروم.
وی افزود: در این دیدار من فقط برای احوالپرسی رفته بودم و دقایقی هم در مورد وضعیت تیم صحبت کردیم. چارت اداری باشگاه استقلال با معاونت هایی که تشکیل شده کامل است و همه منظم در این برهه سخت کار خود را می کنند و جایی برای من نیست.
منزوی تصریح کرد: من استقلال را دوست دارم اما هر دوست داشتنی دلیل بر حضور نیست.
وی در پاسخ به این سؤال که قصد دارد برای این باشگاه اسپانسر جذب کند، گفت: این طور نیست. باشگاه معاونت اقتصادی دارد و نیازی نیست من این کار را انجام دهم.
منزوی در جواب به این پرسش که اشکالی در کار استقلال می بیند یا خیر گفت: اشکالی در کار نیست اما در این شرایط استقلال دچار ریزش بازیکن شده و اتفاقا من به فتح الله زاده گفتم باید به همراه امیر قلعه نویی مثل پیش از آغاز فصل به فکر جذب بازیکن و تیم بستن باشند.
قائم مقام پیشین باشگاه استقلال در مورد برتر شدن فدراسیون ایران در AFC گفت: حتما AFC چیزهایی می بیند که ما نمی بینیم وگرنه در جایی که کره جنوبی در المپیک سوم می شود و یا موفقیت های دیگر فدراسیون های ژاپن و کره جنوبی دلیلی برای انتخاب ایران وجود ندارد. حتما AFC می خواسته ایران را تشویق کند.