پاسخ : ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩
این پرسپولیس انگار حاشیه نداشته باشه نمیشه، این رویانیان هم با اظهار نظرهای مثلا عالمانش گند میزنه به فضای تیم، یه روز به فتح الله زاده گیر میده یه روز به پیشکسوتان استقلال و یه روز به سپاهان و ....... بابا یکی ترمز اینو بکشه و بهش بگه تو رو سر جدت سرتو مثل آدم بنداز پایین و کار خودتو بکن چیکار به بقیه داری،
هنوز سرمربی انتخاب نکرده رفته بازیکن جدید خریده من نمیدونم آدم از یه سوراخ چند بار باید گزیده بشه؟؟؟؟ فصل قبل رو هم همین کارو کردی نتیجشو هم دیدی. بابا بس کن دیگه. مدیر غیر فوتبالی هم همینه دیگه، هیچی از فوتبال نمیدونه و زده کل تیمو گند زده.
دسوت عزیزهمه چی که نمیشه ستاره , امسال که به فرض کلی ستاره داشتیم چی کار کردیم ؟ حتی پرسپولیس گلمحمدی هم همون اوایلش خوب بازی میکردو بعدش دوباره شد یه تیم معمولی . پرسپولیس گلمحمدی هم خیلی شاخ نبودو تا دلت بخواد مساوی کرد .
اصلا ما ستاره جمع کنیم , آخرش چی میشه ؟ فوقش یه فصلو نهایتا دو فصل خوب نتیجه بگیریم بعدش ما میمونیمو کلی بدهی عین دورتموند 15-14 سال پیش . تنها فرقمون با اونا این میشه که دست ما تو جیب دولتو اونا تو جیب خودشونه .
تا کی باید باشگاه به جای خرج برای کارای زیربنایی تر هی دنبال موفقیت های زودگذر باشیم ؟ تا کی باید دسترنج تیمای دیگرو استفاده کنیم ؟ دایی یه کار خوبی که کرد به جوونا میدون داد حتی تو تیم ملی . تنها اشباه دایی هم این بود که تدافعی بازی میکرد وگرنه از لحاظ انتخاب مهره خوب عمل کرد .
شما راه آهن فصلی که گذشت رو نگاه کن . راه آهن بهترین رتبه ی تاریخ لیگ برترشو گرفت تازه اونم تو شرایطی که بازیکناش چوب جوونیشونو خوردنو تو خیلی بازی هایی که میتونستن برنده باشن دیقه 90 کل خوردنو مساوی کردن .
اتفاقا اون دوتا جام حذفی خیلی ارزش داشت دلیلشم میگم . پرسپولیس تو این چند ساله ( سوای حضور اول قطبی ) یه تیم معمولی بوده ( حالا بعضی وقتا یکم بهتر از معمولیو بعضی وقتا یکم بدتر ) . خب پرسپولیس هر سال قهرمانو نایب قهرمان نمیشده که علی دایی باعث افتش شده باشه .
تیمی که اکثرا سوم به بعد میشده و همیشه دستش تو جام خالی بوده این دوتا حذفی خیلی واسش مهمه . به قول دایی با همین حذفیا میرفتیم آسیا گرچه هیچ برنامه ای برای آسیا نداشتیم ( مثه اکثر تیمای ایرانی )
چون دایی رکورد بیشترین باخت پشت سر هم رو داره یا رکورد کمترین حضور تماشاگر دلیلی بر بد بودنش نمیشه که . رتبه هایی که دایی تو لیگ بدست اوردو با همین دو فصل اخیر مقایسه کن , کودومش بهتر بوده ؟ حالا جام حذفیم بیار روش .
در مورد جمع کردن حواشی بزار خیلی راحت بگم , تو پرسپولیس یه عده جمع شدن که فکر میکنن چون یه زمانی تو این تیم موثر بودن الان پرسپولیس دیگه ارث باباشونه و باید حتما یه تیکش مال اونا بشه . معلومه تو این شرایط مربی هم سعی میکنه افکار خودش رو پیاده کنه تا تو این جنگل خورده نشه .
پرسپولیس تو پشت پرده متحد نیست , بازیکنا هم که واسه پول میان بازی میکنن ( اکثرا ) پارتیو راند بازیم که تو این تیم کم نیست . هر مربیی میاد ما این مشکلات رو داریم . پس مشکل علی دایی نیست .
پرسپولیس فعلا تونسته 5 خرید رو انجام بده :
1-شجاع خليل زاده 2-يونس شاکری 3-پيام صادقيان 4-قاسم حداديفر 5-میلاد غريبی البته کریم انصاری فرد و خالقی فر 2 یا 3 روز دیگه مشخص میشه و من امیدوارم این خرید بتونه بهتر نتایج فصل پیش باشه ..
حالا که علی دایی اومده پرسپولیس همه دوس دارن بیان پرسپولیس
اولین تمرین پرسپولیس تحت هدایت جدید علی دایی
خب همونطور که می دونید تمرینات پرسپولیس تحت نظر علی دایی شروع شده و اولین تمرین هم با حضور بازیکنان زیر بوده :
نوروزی، کفشگری، نورمحمدی، علیعسگر، حقیقی، غریبی، کنعانی( آقای گل لیگ آزادگان) و دو بازیکن دیگری که از لیگ یک گرفتند. ضمنا علی دایی اجازه تمرین به کلاه کج رو هم نداده چون در لیستش نیست
مهمترین بحث این روزها و مخصوصا هوادارانی که سر تمرین حضور پیدا کردن بودند، بحث علی کریمی بوده و هست . گویا رویانیان و دایی قصد استفاده از علی کریمی رو ندارند . موضوعی که از لحظه امضاء قرارداد 3ساله دایی به سادگی میشد فهمید، بحث مشکلات همیشگی دایی با بازیکنان بزرگ پرسپولیس بود و اینکه سناریوی حذف جادوگر کلید خورد . گویا رویانیان هم گفته بحث حضور علی کریمی منتفیه !!!
البته رویانیان کاملا حق داره و باید ازش حمایت کرد چون وقتی بازیکنای لیگ یکی و یه سری بازیکنای درجه2 از راه آهن و جاهای دیگه مثل کفشگری و غریبی و جهانبخش و ابراهیمی ... به پرسپولیس بیان ، دیگه جایی واس علی کریمی نمی مونه!!!
واقعا که به قول معروف "سالی که نکوست از بهارش پیداست " حالا همه حمایت کنند شاید معجزه ای که هیچ وقت رخ نداده امسال رخ بده !!
به قول قلیچ " انقدر بدبخت شدیم که مربی دروازه بانهایمان باید استقلالی باشد !! ....وقتی شنیدم غلامپور به پرسپولیس اومده حالم بد شد !" غلامپور هم در جواب گفته ".. شکی نیست که استقلالی هستم .آمده ام کمک کنم.." انگار ما هیچکی رو نداشتیم و بدبخت و آواره کمک این یارو بودیم که اومده و میگه استقلالیه !!!! آدم می مونه چی بگه بخدا
بنظر می رسه با بازگشت دایی به پرسپولیس باز هم سیل بازیکنای درجه 2 به پرسپولیس روونه شده . مشکلی که داشتیم از دستش راحت می شدیم ولی باز چند سالی با همین معضل بزرگ دست به گریبان خواهیم بود
در انتها هم باید بگم که "عاشقتم علی کریمی " یه دونه ای بخدا - مردی
داداش چرا داری تعصبی حرف میزنی؟؟؟؟؟
من خودم عاشق علی کریمی هستم و همیشه دوسش داشتم ولی این ملاک نمیشه که از واقعیتهایی که وجود داره چشم بپوشم
واقعیت اینه که علی کریمی تو خیلی چیزا که بهش ربطی نداره دخالت میکنه مثل بر کنار کردن مربی و ...
اگه علی کریمی بجای حاشیه درست کردن به دنبال حفظ ارامش در تیم بود الان قهرمان بودیم ولی علی کریمی همش حاشیه درست میکرد و بدنبال اخراج مربی بود
اگه اتفاقای فصل قبل نیافتاده بود الان جام تو باشگاه پرسپولیس بود
یه نیم فصل فقط علی اقا بدنبال اخراج مربی بود اون از دنیزلی و اینم از ژوزه و اخراش هم با گل محمدی
در ضمن !!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا درمورد رویانیان بد میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه رویانیان فصل قبل چند بازیکن ملی پوش را نگرفت ؟؟؟
ایا خریدایه رویاتیان بد بود؟؟؟؟؟
همه کاری برای قهرمانی کرد ولی اقا علی تلافی همه زحمات را کرد
مگه پرسپولیس چقدر بازیکن میخواد؟
امسال یه هافبک وسط بگیره بسه و نمیخواد بازیکنی دیگه بگیره
رویانیان واسه هر چی بد باشه واسه پرسپولیس خیلی خوب بود بهترین خرید ها روکرد من که خیلی خوشم میاد ازش امسال هم خرید های خوبی کرده از جمله غریبی صالحی و از همه مهم تر دایی.....
به نظر من پرسپولیس تا این جا خرید های خوبی تونسته انجام بده
که اخرین خرید هاش پیام صادقیان و علی عسکر بوده حالا تا ببینیم
اخرش این خرید ها جواب میده یا نه .. think::
فقط پرسپولیس عشقمه موافقید لایک لایک