واقعا که دیگه این داورای بی شعور اسپانیا گندشو در اوردن
دیگه هواداری از یه تیم به این اندازه!:ajibeee:
بازم بیان و بگن داوری به ضرر ماست والا خجالت داره این دیگه چه تیمیه مثلا بهترین تیمه دنیاست مثلا
به قوله بعضی ها :khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا که دیگه این داورای بی شعور اسپانیا گندشو در اوردن
دیگه هواداری از یه تیم به این اندازه!:ajibeee:
بازم بیان و بگن داوری به ضرر ماست والا خجالت داره این دیگه چه تیمیه مثلا بهترین تیمه دنیاست مثلا
به قوله بعضی ها :khandeeeee bahal:
بزار دلشون خوش باشه به همین جام زورکی
از رئال یاد بگیرن که با افتخار و با 7 امتیاز اختلاف صدر جدول لالیگاست بدون کمک تیم داوری
بنظر من این داوری اسپانیا برای همه داورای دنیا بدآموزی دارن البته اونایی که بازیای این شانسلونایی ها رو میسوتن
سلام بچه ها چرا شماها تعجب میکند اولا نامشون به خودشونه شانسلون خب معلوم که باید شانس بیارن .
ثانیا دیگه همه میدونن که یاران بارسا همراه داوران یه تیم قوی تشکیل دادن .
در مورد اونای که میگن رونالدو با پنالتی در صدر هست بدونن که پنالتی گل کردن عرضه میخواد که اون کوتوله نداره .:khandeeeee bahal:
اخه چرا این نیم وجبی رو با رونالدو مقایسه میکنن نمیدونم.
مسي، رکوردار توپ لو دادن در لاليگا
اين ملي پوش آرژانتيني يکي از تکنيکي ترين بازيکنان تاريخ فوتبال است اما براساس آمار نشريه سوپر دپورته، در رقابت هاي اين فصل لاليگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش نشریه سوپر دپورته، لیونل مسی، ستاره بارسا، بیش از هر بازیکن دیگری در لالیگا توپ لو داده است.
این ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار این نشریه، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
بعد از مسی، دیداک ویلا (251) و خوان وردو (241)، بازیکنان اسپانیول، قرار دارند.
البته در اهمیت مسی در موفقیت های بارسا تردیدی وجود ندارد؛ به ویژه اینکه در 89 درصد بازیهایی که او گلزنی کرده، بارسا به پیروزی رسیده است.
این در حالی است که بارسا تنها در 52 درصد دیدارهایی که مسی گلزنی نکرده، پیروز شده است.
مسی که اولین بازی اش برای بارسا را در سال 2004 انجام داد، در 197 دیداری که در لالیگا برای این تیم به میدان رفته، 141 بار گلزنی کرده است.
مویکس،مدیر بارسا: نه درمورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم
یکی از مدیران بارسا در صحبتهای به مورینیو طعنه زده است
جوردی مویکس، یکی از مدیران باشگاه بارسلونا در پایان دیدار این تیم مقابل والنسیا در دیدار 4شنبه شب مستایا، در پاسخ به سوالی درمورد عملکرد تیم داوری در این بازی طعنه ای اساسی به مورینیو زد
جوردی مویکس در پاسخ به این سوال به خبرنگار کانال پلوس گفت:« ما نه در مورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم و منتظر داور می ایستیم.»
او در ادامه گفت:« ما فقط اتفاقات را آن طور که رخ می دهد مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان فصل آنالیزی کلی خواهیم داشت.»
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
برو باباتو مسخره کن از این به بعد هر کی خواست اسمه مورینیو رو بگیره باید دهنشو اب بکشه هر چی هیچی نمیگیم ما:-ang
واقعا خنده داره نباید هم در مورد داوری حرف بزنی احمق چون
داور نجاتتون داد اگه اون پیتون رو اخراج میکرد اینجوری پرو بازی در نمیاوردین .
این کینه شتری شما در مورد خوزه کبیر بر میگرده به سالهایی که تو چلسی و اینتر بود بد داغی رو دلتون گذاشته هنو کجاشو دیدین یه داغی این بار رو دلتون میذاره تاریخی تا بفهمید خوزه کبیر کیه.
:real:
بچه ها ما اگه روزي يه جوك از تايپيك شانسلونا نخونيم چي ميشه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميگم پيكه پتانسيل دار ترين مدافع جهان[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ميگم الانم جز 5 مدافع برتر جهانه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آخه يكي نيست بگه همين سوتي هاي پيكه كه مدام گريبانگيرتون ميشه! اين پيكه اصلا مدافع خوبي نيست و همين طور آدمي آشغالي هم هست و فقط فكر الواتي و ......هست[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]من ميگم پويول رو سخت بشه تو 5تا قرار داد ! آخه الكي هم كه نميگم! مدافعين بارسا نشون دادند اگه يه تيم روشون فشار بياره چاره اي جز سوتي دادن ندارند!همين بنزما يادتونه چطوري پويولو سوسك كرد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پيكه هم كه شاهكاريه واسه خودش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نظرم راموس,ويديچ,جان تري,تياگو سيلوا,په په ,پويول الان بهترين مدافعين جهان هستند.پيكه جز 20 تا هم نميشه:ogh:
داداش به قول یکی از بچه ها پیکه سرش به شکیرا گرمهmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا اگه خوزه بزرگ نبود که این همه چشم دنبالش نبود و بعضیا ارزو نمیکردن از رئال بره تا یه نفسه راحت بکشن واقعا بزرگیه که حسودی و تهمت میاره
بچه ها امروز که با بروبچ بارسایی بحث کردم گفتن رئال تو لالیگا حداقل 2تا باخت میده و 2تاشرط بندی کردیم.
و من گفتم رئال مادرید بدون هیچ باخت یا مساوی لالیگا رو تموم می کنه البته غیر از الکلاسیکوی برگشت.
و برای بارسا هم شرط بندی کردیم.
من گفتم بارسا باز هم مساوی و باخت خواهد آورد و اونا گفتن بدون هیچ باختی حتی در الکلاسیکو.
من که خیلی شک دارم
خدایی همشون خوب جک می گن:khandeeeee bahal:
امروز دی ماریا با تیم تمرین کرد و طبق اخبار مورینیو تا بازی با راسینگ بهش بازی نمیده تا روش کار کنه و آمادش کنه.
درود بر خوزه
امروز هم خدیرا و مارسلو از ریکاوری برگشتند