پاسخ : ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩
یعنی دست بچه ها درد نکنه با این بازیشون. دست یحیی هم درد نکنه با این تعویضهاش خاک بر سر اون نوروزی بی غیرت و آشغال کنن که انگار از سر زور و اجبار داشت بازی میکرد. حیف این همه هوادار. به خودم میگم کاش نرفته بودم ورزشگاه تا شاهد خداحافظی غریبانه بازیکن محبوبم نباشم ولی حیف و هزاران حیف......
خدا کنه فصل بعد خدا به داد تیممون برسه
کسی دلش به حال هوادارای بیچاره نمیسوزه
سلام دوباره به بروبچ گل پرسپولیسی امیدوارم که خوب باشین ..
حیف بود که این فصل رو از دست دادیم الان ما بایستی اون جام میگرفتیم نه استقلال ..البته اگر ما مثل استقلالی ها باشیم که تو هر بازی با یک گل به خودی یا پنالتی یا پنالتی خراب کردن تیم حریف مثل فولاد به نفعشون باشه معلومه که خیلی راحت از تو جدول بالا بره من نمیخوام به کسی یا استقلالی توهین کنم ولی اینو گفتم که حساب کار دستشون بیاد که نگن ما فوتبال پاک بازی می کنیم ولی به هر حال ما هم فرصت های زیادی رو چه تو لیگ و چه تو جام حذفی داشتیم ولی درست از اون ها استفاده نکردیم امیدوارم پرسپولیس فصل آینده بتونه بهتر از این فصل بازی بکنه و با نبودن مهدوی کیا و علی کریمی بازیکن های بهتر و با تجربه ای رو به خدمت بگیره ولی خداییش هیچکس مثل این دو بازیکن نمی شوند.om::
رفتار هامبورگیها کجا، رفتار ما کجا.....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برنامه نود هرچی مسابقه ی پیامکی میزاره که یه طرفش پرسپولیس باشه میشه این...بعضی از تیم ها رو باشmas:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که علی دایی برگشت
به خاطر اینکه علی دایی مافیای فوتبال ایرانه
هم تو تییم ملی و هم تو پرسپولیس با لابی وارد شد
خدا فصل بعد رو به خیر بگزرونه:aaaa:
دوست عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از کامنتت نقل قول نگرفتم چون هم طولانی بود هم راستش حوصله نداشتم اون مطلبای مورد نظرم تو کامنتت رو تیکه تیکه نقل قول بگیرم . همینجوری پخشو پلا به موارد مورد نظرم تو کامنتم اشاره میکنم
اول از همه دایی هر کاری که نکرد دوتا جام حذفی برا پرسپولیس اورد .
یکی مثه شیث همیشه حاشیه ساز بودو علی دایی هم خودش کم حاشیه ساز نیست , معلومه که نمیتونن خیلی با هم رفاقت داشته باشنو با هم کنار بیان .
محسن خلیلی بد از مصدومیتش واقعا افت کرده بود , من خودم خلیلی رو خیلی دوست دارم چون تو اون سالی که قهرمان شدیم واقعا خلیلی بزرگترین مهره ی پرسپولیس بود ولی خب با اینکه دوس داشتم خلیلی بیاد تو بازی ولی هر دفعه که میومد تو زمین ضعیف ظاهر میشد ( بعد از مصدومیتشو میگم )
در مورد علی کریمی هم باید بگم که علی کریمی هر سالو با هر مربی مشکل پیدا میکنه و هر ساله شاهد قهرو آشتی کریمی و مربیان هستیم . پس علی کریمی هم خودش کم مشکل ساز نیست .
در ضمن شما که میگی وقتی دایی پرسپولیسو میبرد خوشحالی های آنچنانی میکرد اولا باید حق بهش بدی چون بازیه خیلی سختیو برده بود ( بازیا خیلی نزدیک بوده ) هم مطمئنا یه انگیزه ی خاصی جلو پرسپولیس داشته .
اون طلب 300 میلیونی هم حقش بوده , چرا نباید واسه گرفتنش تلاش کنه , حالا هر چقدر هم که میلیاردر باشه ؟
بی زحمت هم انقدر در مورد لابی حرف نزنید , چون متاسفانه فوتبال ایران بدون لابی , مثه ساندویچ بدون محتوای داخل نون هستش . پرسپولیسو استقلال هم متاسفانه بزرگترین منبع لابی بازی هستن .
من تو این کامنت سعی نکردم از دایی دفاع کنم خواستم بگم فقط از یه طرف به قضیه نگاه نکنیم .