اگه اين بازي رو پيروز بشيم ديگه ميفتيم روي ريل[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه اين بازي رو پيروز بشيم ديگه ميفتيم روي ريل[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این آخرین بازگشت من به فوتبال است/دنیزلی:جدایی آقای خوردبین ربطی به من ندارد/ فردا یازده مرد را به زمین می فرستیم
من بعد از اینکه از ایران رفتم روزهای بدی داشتم و بعد از آن به بشیکتاش رفتیم و روزهای سختی هم تجربه کردم اما در مقابل جام های خوبی هم فتح کردیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل - کنفراس مطبوعاتی پیش بازی مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس تهران که با استقبال خوب خبرنگاران تبریزی همراه بود با اشاره ی این مربی به شرایط پرسپولیس آغاز شد.
دنیزلی گفت: در مدت زمان کوتاهی که در این تیم بودم سعی کرده ام حداکثر استفاده را از زمان کوتاه کرده تا بتوانم شرایط این تیم را تغییر دهم . بازی فردا با شهرداری که یکی از تیم های قدرتمند لیگ محسوب میشود هم یکی از همین فرصت ها و روزهاست که برای کسب 3 امتیاز این دیدار قدم به میدان خواهیم گذاشت. در درجه اول هدف ما ارائه یک بازی خوب است و طبیعتا دنبال نتیجه خوب هم هستیم و وقتی به جدول رده بندی نگاه می کنیم شرایط دو تیم خیلی به هم نزدیک است. با توجه به اطلاعاتی که دوستان نزدیکم نسبت به تماشاگران تبریزی دادند حضور آنها باعث خواهد شد که بازی بهتری داشته باشیم... البته نمیدانم شرایط زمین چمن بازی چگونه است؟ امیدوارم که زمین هم مناسب باشد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربی تیم پرسپولیس در مورد نتیجه بازی رفت و پیروزی شهرداری هم گفت: انشالله فردا بازی را خواهیم برد تا نتیجه دور رفت را جبران کنیم.( با خنده ) وی در مورد جذب بازیکن در نیم فصل هم اشاره کرد: تیم خوبی داریم ولی باید ببینم چه بهره وری از این بازیکنان می توانم داشته باشم، بعد از آن راجع به جذب بازیکن فکر کنم، خارجی هایی که من می شناسم را نمی توانیم به علت گران بودن قیمتشان جذب کنیم وآنهایی را هم که نمیشناسم طبیعتا جذب نمی کنم.
در مورد پیش بینی جایگاه پرسپولیس هم دنیزلی گفت: برای این فصل من هیچ قولی به هیچ کسی نداده ام ولی در آینده امیدوارم تیم خوبی را داشته باشیم.
او در مورد پیشنهاد از تیم های تبریزی برای قبول مسئولیت و تصمیم خود مبنی بر آخرین حضور در میادین فوتبال هم اینگونه پاسخ داد: پیشنهادهایی نه بصورت رسمی بلکه به صورت مشاوره ای از من صورت گرفته بود ولی اینها در زمانی بود که من آمادگی بازگشت به فوتبال را نداشتم.
در مورد آخرین حضورم هم کاشکی می توانستم در این مورد جواب بدهم نمی دانم بعد ازچند سال، ولی این آخرین بازگشت من به فوتبال است، من بعد از اینکه از ایران رفتم روزهای بدی داشتم و بعد از آن به بشیکتاش رفتیم و روزهای سختی هم تجربه کردم اما در مقابل جام های خوبی هم فتح کردیم که فتح این جام ها خیلی سخت بود و فشار زیادی برای من ایجاد کرد .
دنیزلی در مورد محرومین و مصدومین و جدایی محمود خوردبین از تیمش گفت: نور محمدی کارت قرمز گرفته است فشنگچی هم محروم است ولی مهمتر از همه ی اینها این است که ما یازده مرد به زمین می فرستیم..
جدایی آقای خوردبین ربطی به من ندارد ومن هیچ برنامه ای را به مدیریت از بابت عدم همکاری با ایشان نداشته ام و اگر چنین تصمیمی را داشته اند مطمئنا شما و همه از آن با خبر می شدید و این تصمیمی بوده که ما بین مدیریت و آقای خوردبین صورت گرفته است.
پنجعلي: کاش دنيزلي زودتر بازمي گشت
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس تهران معتقد است در صورتي که مصطفي دنيزلي زودتر به پرسپوليس باز مي گشت اين تيم هم اکنون در جمع مدعيان قرار داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد پنجعلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، افزود: زمانی که در هیات مدیره پرسپولیس حضور داشتم بارها اعلام کردم این تیم نیاز به تغییرات دارد و اطمینان دارم اگر دنیزلی زودتر به پرسپولیس می آمد این تیم در حال حاضر در میان مدعیان قرار داشت.
وی ادامه داد: حضور دنیزلی شوک بسیار مثبتی به پرسپولیس بود و نتیجه دیدار مقابل شاهین نیز بابت همین شوک مثبت بود.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس در ابتدای فصل و تا قبل از حضور دنیزلی به شدت با مشکلات روحی روبه رو شده بود و هیچ نشانی از پرسپولیس نداشت.
وی با تمجید از تفکرات دنیزلی تصریح کرد: این مربی به طور حتم می تواند به پرسپولیس کمک کند و به زودی شاهد به اوج رسیدن این تیم خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه پرسپولیس می تواند در میان مدعیان قهرمانی لیگ قرار بگیرد، اظهار داشت: به طور حتم اگر پرسپولیس امتیاز را از دست ندهد می تواند در میان مدعیان لیگ قرار بگیرد.
پنجعلی در خصوص دیدار فردا پرسپولیس مقابل شهرداری تبریز گفت: امیدوارم بازیکنان پرسپولیس فردا با غرور کاذب بازی نکنند و مانند دیدار مقابل شاهین در زمین راحت باشند.
وی ادامه داد: اطمینان دارم در صورتی که بازیکنان پرسپولیس توانایی های خود را در زمین به اجرا بگذارند به آسانی از سد شهرداری خواهند گذشت.
مرجع خبری پرسپولیس : مدافع مس کرمان گفت: امروز همه ایران فهمید که تیم قدرتمندی هستیم و جایگاه ما در پایین جدول نیست.
سپهر حیدری پس از پیروزی یک بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: همه ایران امروز فهمید که مس تیم قدرتمندی است و جایگاه ما در بالای جدول است نه در پایین آن. با حاشیههایی که برای ما درست شده بود مدیران و مربیان با تدبیری که به خرج دادند، توانستیم این حواشی را کنترل کنیم.
وی ادامه داد: تیمهای بزرگی مثل سپاهان، پرسپولیس و فولاد را شکست دادیم که این نشان میدهد پیروزیهای ما شانسی نیست. امروز هم تاکتیکی بازی کردیم و پیروز شدیم.
مدافع پیشین پرسپولیس در مورد این تیم گفت: پرسپولیس با دنیزلی میتواند امتیازهای از دست رفته را جبران کند. ما هم میتوانیم به بالای جدول برسیم. مس کرمان تیم خوبی است. این برد را به مردم صادق و شریف کرمان تقدیم میکنیم که ما را تحمل کردند. قطعا پیروزیهای ما ادامه خواهد داشت.
مرجع خبری پرسپولیس : مصطفی دنیزلی برای بازی با شهرداری تبریز، 18 بازیکن را به این شهر برد.
سرخپوشان ظهر امروز در هتل اوین گرد هم آمدند و سپس از طریق فرودگاه مهرآباد راهی تبریز شدند.
سرمربی پرسپولیس امروز در ساعت 18:30 در کنفرانس خبری پیش از بازی با شهرداری تبریز پاسخگوی سوالات خواهد بود.
دنیزلی پیشنهادی را نیز روز گذشته مطرح کرد که کنفرانس های خبری پیش از دیدار ها برای مربیان تیم های مهمان در همان هتل محل اقامت برگزار شود تا امکان بهتری جهت برنامه ریزی فراهم شود، به ویژه که برنامه ریزی ها به گونه ای است که تیم ها غروب و یا شب هنگام وارد شهر محل دیدار می شوند.
مرجع خبری پرسپولیس : چند خبر کوتاه از سرخپوشان پایتخت را مرور می کنید:
هتل پارس تبريز ميزبان سرخها. سفر يكروزه پرسپوليسيها به تبريز عصر امروز آغاز ميشود. تنها ساعتي بعد از پايان آخرين تمرين و صرف دسته جمعي ناهار، پرسپوليسيها راه فرودگاه را در پيش ميگيرند تا با پرواز ساعت عصر یکشنبه خود را به تبريز برسانند.
در اين سفر هتل پارس تبريز از سرخهاي پايتخت پذيرايي خواهد كرد و بعد از بازي با شهرداري، پرسپوليس به فرودگاه تبريز ميرود و با پرواز ساعت 21 فردا شب به تهران بازخواهد گشت.
فشنگچي نرسید، نوروزي قبل از دربی تست می دهد
تازهترين مصدوم پرسپوليس اميرحسين فشنگچي است كه به بازی فردا با شهرداری نرسید. او كه در تمرين جمعه از ناحيه مچ پا آسيب ديده ديروز هم تمرين نكرد و به گفته پزشك پرسپوليس پس از تمرين امروز تست می دهد تا مشخص شود كه به بازي با شهرداري تبريز ميرسد يا نه. پس از این تست مشخص شد فشنگچی به طور کامل آماده نیست و از فهرست 18 نفره پرسپولیس خارج شد . درباره وضعيت نوروزي هم دكتر چشمهسري ميگويد كه روند بهبودياش اميدواركننده بوده و شايد حتي بتواند برابر مس سرچشمه هم بازي كند اما كادر پزشكي تصميم گرفته درباره او ريسك نكند و به همين خاطر نوروزي پيش از دربي تست ميدهد تا در صورت امكان در بازي برگشت برابر استقلال به ميدان برود.
برنامهريزي ويژه براي ليگ قهرمانان
تا شروع فصل تازه ليگ قهرمانان، پرسپوليس كمتر از 2 ماه ديگر زمان دارد و از امروز درصدد است براي يك برنامهريزي مناسب. كميته ويژه آسيايي باشگاه هم تشكيل شده و قرار است با بررسي شرايط و زمانبندي سفرها و بازيهاي پرسپوليس برابر حريفان آسيايياش، براي حضور تيم در ليگ قهرمانان برنامهريزي كند.
پنج سرخپوش دو اخطارهاند
بازي فردا را عليرضا نورمحمدي به خاطر سه كارته بودن از دست داده و پنج بازيكن ديگر پرسپوليس هم فاصلهاي تا محروميت مشابه ندارند. محمد نوري، غلامرضا رضايي، مهرداد اولادي، مازيار زارع و ابراهيم شكوري دو اخطارههاي پرسپوليس هستند كه در صورت دريافت كارت زرد در بازي فردا از بازي هفته بعد محروم خواهند شد.
كميته انضباطي:كارت بگيريد، جريمه ميشويد
هر كارتي كه از اين پس پرسپوليسيها بگيرند، جريمهاي نقدي را براي آنها به دنبال خواهد داشت. آمار بالاي بازيكنان اخطاري پرسپوليس كادر فني و باشگاه را به واكنش واداشته و به همين خاطر با توصيه سرمربي، بازيكنان از اين پس به خاطر كارت گرفتن جريمه خواهند شد. اين تذكر را كميته انضباطي باشگاه خيلي جدي به سرخپوشان داده تا از محروميتهاي گاه و بيگاه آنها جلوگيري كند.
*محمد حسين كنعاني زادگان بازيكن جوان سرخپوشان با هماهنگي با كادر فني، بعد از بازي روز دوشنبه و بازگشت به تهران، قصد دارد جهت حضور در اردوي تيم ملي جوانان به مدت يك هفته به روسيه سفر كند.
* ابراهيم شكوري به دليل حضور در كلاس دانشگاهي اش با پرواز ساعت 17 امروز به اردوي قرمزپوشان در تبريز ملحق ميشود.
مرجع خبری پرسپولیس : مصطفی دنیزلی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران، 18 بازیكن را برای دیدار با تیم شهرداری تبریز انتخاب و معرفی كرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ مصطفی دنیزلی برای بازی با تیم شهرداری تبریز، 18 بازیكن را به اردو فراخواند. اسامی بازیكنان مد نظر مصطفی دنیزلی، از این قرار است:
میثاق معمارزاده، حسین هوشیار، مازیار زارع، حسین بادامكی، علی كریمی، مهدی مهدوی كیا، مهرداد اولادی، جواد كاظمیان، حسین كنعانی، وحید هاشمیان، روح الله سیف اللهی، غلامرضا رضایی، محمد نوری، علیرضا محمد، حمید علی عسكری، مجتبی شیری، ابراهیم شكوری و سامان آقازمانی.
گفتنی است امیرحسین فشنگچی و هادی نوروزی به دلیل مصدومیت و نداشتن آمادگی و علیرضا نورمحمدی به دلیل محرومیت از فهرست بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس خط خوردند.
perspolisnews.com
مرجع خبری پرسپولیس : مصطفی دنیزلی قصد دارد تعدادی از بازیکنان تیمش را به تیم «ب» پرسپولیس منتقل کند.
مرجع خبری پرسپولیس؛ سرمربی پرسپولیس پیش از پیروزی سرخپوشان مقابل شاهین گفته بود طی روزهای آینده تعدادی از نفرات این تیم که توقعات او را برآورده نکنند به تیم «ب» منتقل خواهند شد.
از همین رو پس از بازی پرسپولیس مقابل شهرداری و با پایان یافتن مهلت داده شده توسط افندی به سرخپوشان؛ با نظر مصطفی دنیزلی ، تعداد از بازیکنان پرسپولیس که حضورشان در تمرینات صرفا جنبه صوری دارد به تیم «ب» باشگاه منتقل می شوند تا زیر نظر اسماعیل حلالی تمریناتشان را دنبال کنند.
دنیزلی اعتقاد دارد تعداد بازیکنان پرسپولیس در تمرینات این تیم بیشتر از حد مجاز است و این موضوع مشکلاتی را برای این تیم بوجود آورده است.
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس به هیچ عنوان قصد تغییر سیستم در بازی امروز را ندارد.
در جریان پیروزی 4-1 پرسپولیس مقابل شاهین در ورزشگاه آزادی، مصطفی دنیزلی با یک سیستم تهاجمی سه مهاجم را از ابتدا در ترکیب تیمش قرار داده بود و 2 هافبک بازیساز مهاجمین این تیم را تغذیه می کردند.
با درخشش علی کریمی و محمد نوری، بازی بدون توپ وحید هاشمیان و خلاقیت غلامرضا رضایی و مهرداد اولادی، شاگردان دنیزلی در همان 20 دقیقه نخست سه بار دروازه شاهین را فتح کردند.
در حالی که عده ای اعتقاد دارند دنیزلی در بازی خارج از خانه مقابل شهرداری با 2 هافبک دفاعی به میدان خواهد رفت، سرمربی پرسپولیس هیچ تصمیمی برای تغییر سیستم بازی تیمش ندارد.
سرخپوشان امروز هم با سیستم 3-3-4 مقابل شهرداری قرار خواهند گرفت و حسین بادامکی تنها عنصر تدافعی پرسپولیس خواهد بود که در مواقع لزوم تا پشت محوطه جریمه حریف اجازه پیشروی دارد.
مصطفی دنیزلی قصد دارد در همان 15 دقیقه نخست مسابقه با یک گل زود هنگام حریف را از نظر روانی تحت فشار قرار داده و با استفاده از سرعت رضایی و اولادی، در ضد حملات تیر خلاص را به تیم تبریزی شلیک کند.