داداش مهدی گذاشته البته موردی نداره قشنگه ولی خواستم بگم اگه قرار بود انتخاب کنیم گزینه خوبی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش مهدی گذاشته البته موردی نداره قشنگه ولی خواستم بگم اگه قرار بود انتخاب کنیم گزینه خوبی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجب عکس باحالیه! حال کردم... راستی موهای تورس رو! شبیه دختره:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راجب ورزشگاه هم باید بگم بهتره توی ویسنته باشه، بالاخره خیلی بهتره از اون یکی ها:ohum:
راستی در مورد اینکه کی میتونه رئال رو ببره، به نظرم بتیس، ویارئال، آتلتیکو و اسپانیول میاد... بارسا هم اگه همینطوری بره، میتونه ببره و اونوقت لیگ مال ماست!
ولی دوستان خودمونیم چی میشه اگه رئال 2،3 تا ببازه و رقابت تنگاتنگ بشه؟ وااااااای خیلی هیجان انگیزه:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
این یه حرکت انتحاری و به درخواست یکی از بچه های همینجا بود ! :nishkhand:
این نشونه ها خیلی مهم نیستند و به نظر من فقط برای این مناسب هستند جلب توجه می کنند و باعث میشه طرف بدون خوندن متن و با دیدن شکلک ها و نشونه ها بفهمه کدوم تایپیک و انجمنه !
اگر نشونه ای چیز دیگه ای در نظر دارید و به توافق می رسید دوباره عوض میشه !
با تشکر roz::
به نظر من که حرف نداره، تاج واسه سلطانه و سلطان اسپانیا بارساست love::love::love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♕♕♕ بــــــــــــارســـــــــ ـــــــــا ♕♕♕
مرسی roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی جان حالا نمیشه به جای اون تاج ها شکل قلب بذاریم ؟ ♥♥♥
بچه ها تایید میشه ؟ :nishkhand:
بعضی بازیکنان بارسا مثل ژاوی الوز گفتن که گورادیولا میمونه:khahesh:
حالا این حرفشون واقعت داره؟ یا این کارارو میکنن تا نظر پپ عوض شه؟
حالا فقط با یه شکل نمیشه چندتا بذارید رای میگیریم
فکر کنم میشه شکلکهایی مثل ☺ ☻ ♥ ♣ ♠ ♀ ☼ § ¶ $ # و خیلی های دیگه که با کیبورد میشه نوشت رو گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اونقدر هم مهم نیست که بخوایم خودمونو درگیرش کنیم ولی اگه بخواد عوض بشه شکلک هایی مثل شکلک بالا هست
ولی خودم حس کردم قلب بهتره چون عشقمون به تیم رو میرسونه :flowerysmile:
دوستان رای من تصمیم جمع هست.هرچی خواستید انتخاب کنید من قبول دارم.به نظر منم اگه چند تا باشه به جای یکی بهتره