بازم امتیاز الکی از دست دادیم اوف خسته شدیم یه بازی می برن 3 بازی مساوی می کنه خدا کنه حداقل جام حذفی رو بتونیم ببریم تا سهمیه جام باشگاها رو بتونیم بگریم این بازی رو که زیاد جالب بازی نکردیم حداقل ای کاش بازی های ادامه رو خوب بازی کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم امتیاز الکی از دست دادیم اوف خسته شدیم یه بازی می برن 3 بازی مساوی می کنه خدا کنه حداقل جام حذفی رو بتونیم ببریم تا سهمیه جام باشگاها رو بتونیم بگریم این بازی رو که زیاد جالب بازی نکردیم حداقل ای کاش بازی های ادامه رو خوب بازی کنیم
بچه ها از گل باقالی راضی هستین
به نظر من که خوب کار کرده نیم فصل اول با اون فاجعه ای که مانوئل درست کرد من که واقعا نااومید بودم مطمئن بودم امسال13 نشه از دهم بالاتر نمیاد!
ولی یحیی خوب کار کرد از بیست بازی یه باخت داده که به نظرم توی اون شرایط بد تیمی هرکسی حاضر به تحویل گرفتن یه تیم داغون نمیشد
اما بازم خوب کار کرد:sohappy:
به نظرم جز یحیی شخصه دیگه ای و نباید برای فصل بعد انتخاب کننthink::
باهاش خوب نتیجه گرفتیم خصوصا اگه قهرمان حذفی بشیم دیگه جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمیزاره:flowerysmile:
خوب فردا هم مقابل ملوان بازی داریم امید وارم بتونیم بازی رو ببریم تا حداقل روحیه ای شه برا بازیکن ها تا قبل بازی با سپاهان
ایول تونستیم ملوان رو ببریم تا حداقل یه روحیه ای برامون بشه تا قبل بازی سپاهان انصاری فرد هم عالی بازی کرد....
خیلی خوب نبودیم ولی به نسبت ملوان خوب بازی کردیم در کل مثل همیشه با استرس بازی میکردن:rooz:
بیشتر از کریم خانزاده خوب کار کرد البته ممد نوری و هادی هم خیلی تاثیر گذار بودنashem:-
امیدوارم قهرمان حذفی شیمlove::
سلام به بروبچ گل پرسپولیسی ..
فردا پرسپولیس بازی سختی رو مقابل سپاهان در فینال جام حذفی داره باید این بازی رو ببره که اگر ببره خیلی خوب میشه حداقل تو لیگ که نتونست اول یا دوم بشه ولی باز خوبه تو جام حذفی امیدی هست من امیدوارم که فردا پرسپولیس قهرمان بشه.
فرداهم که یه بازی فوق سخت با سپاهان تو فینال جامه حذفی که انشا... مبریم و شعار جامو نمیدیم بهتون 33 پل .... طنین انداز میشه ki::ki::
انشا... که مثه بازی 86 نشه که جونمون به لبمون رسیدو دقیقه 96 بردیم :ajibeee: ولی عجب لحظه ای بود اون لحظه love::love::love::
قضیه خداحافظی مهدوی کیا هم کنسل شده فک کنم؟ جایی خوندم رویانیان تو شبکه ورزش گفته اقا مهدی تو لیست 18 هست احتمال زیاد بازی هم کنه love::
همه چیز رو به گند کشیدن امثال نوروزی و ماهینی باعث شدن آخرین آرزوی مهدوی کیا تحقق پیدا نکنه
تا حالا کم میومدم اینجا ولی یحیی چه کاری کرده؟ یکی به آقای گل محمدی بگه این مهدوی کیایی که میگی از لحاظ فنی به درد پرسولیس نمیخوره تو 5 دیقه اخر که اومد فشار رو روی پرسپولیس برداشت
یه نیم فصله با تعویض های اشتباهش تیم رو به گند کشیده دلخوشی ما به چیه؟ به این که تیم رو از دوازدهم آورده ششم؟ هر مربی ایرانی میتونست با این بازیکنای میلیاردی تیم و ششم کنه پرسپولیس به کجا رسیده که دلخوشی هواداراش ششم شدنه
همین یحیی با این تعویض های مسخرش باعث شد از ششم بالاتر نریم گل سر سبدش هم امروز که انصاری فرد و کریمی که خوب بازی میکردن و پنالتی زن های خوبی بودن رو بیرون کرد و نوروزی و نقی زاده رو آرد که تو بازی گم بودن و نوروزی پنالتی اول که روحیه بخشه رو خراب کرد
فقط و فقط باعث شدن مهدوی کیا کوچک ترین مزدش رو بابت زحماتش تو پرسپولیس نگیره
این تیم با یحیی تو فصل آینده هیچی نمیشه این آقا فکر کرده کیه یه تیم فصل اومده ناز هم میکنه واسه ما این جام واسه من هیچ ارزشی نداشت ولی حسرت اینو میخورم که چرا واسه مهدوی کیا یه جو ارزش قائل نبودن....
شاید خیلی ها از علی دایی خوششون نیاد ولی باور کنید تنها کسی که میتونه حق پرسپولیس رو از این لیگ و داورا بگیره علی دایی هست
با این شاهکار پرسپولیس دیگه از سال بعد فکر نکنم کسی واسه تماشای بازیای پرسپولیس ورزشگاه هم بره
باید یه تغییرات اساسی تو تیم رخ بده وگرنه فقط ما هوداران خون دل این ناکامی ها رو میخوریم
خوش به حال استقلالی ها