علیرضا حقیقی در تست پزشکی رابین کازان شرکت کرد.
مرجع خبری پرسپولیس : علیرضا حقیقی بعدازظهر امروز با حضور نمایندگان رابینکازان تستپزشکی داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علیرضا حقیقی سنگربان سابق تیم فوتبال پرسپولیس برای پیوستن به رابینکازان روسیه عازم ترکیه شده است. با توجه به اینکه مسئولان رابینکازان و باشگاه پرسپولیس با یکدیگر هماهنگکردهاند که کارهای اولیه حقیقی باید در ترکیه انجام شود این دروازهبان راهی ترکیه شده است.
از همین رو بعدازظهر امروز حقیقی با حضور نمایندگان رابین کازان در کلینیکی که مشخص کرده بودند تست پزشکی داد.
قرار است فردا ظهر جواب تست پزشکی حقیقی مشخص و اعلام شود تا سایر کارها برای عقد قرارداد رسمی انجام شود.
کنایه فردوسی پور به تغییر زمان فینال جام حذفی در آستانه دربی.
مرجع خبری پرسپولیس : عادل فردوسی پور دیشب هم به تعویق زمان مسابقه فینال جام حذفی در آستانه فینال جام حذفی با زبان کنایه سخن گفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ در ابتدای برنامه پنجشنبه شب ، فردوسی پور در مرور اتفاقات بازی های لیگ برتر وقتی به بازی پرسپولیس مقابل شاهین رسید ، با همان زبان طنز همیشگی بار دیگر نسبت به تعویق زمان برگزاری فینال جام حذفی با کنایه سخن گفت.
فردوسی پور با پخش تصاویری از اعتراض فیروز کریمی ، گفت: «فیروز کریمی هم به نشانه اعتراض به تغییر زمان فینال جام حذفی در همان دقیقه 23 عزیزمحمدی را از ترکیب شاهین بیرون کشید.»
اشاره فردوسی پور به عزیزمحمدی، مدافع شاهین بود که پس از گل سوم پرسپولیس در دقیقه 23 بازی توسط فیروز کریمی از ترکیب تیمش خارج شد.
perspolisnews.com
کاروان پرسپولیس یکشنبه عازم تبریز می شود.
مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس جهت انجام دیدار برگشت خود برابر شهرداری از هفته بیستم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) روز یکشنبه تهران را به مقصد تبریز ترک می کند.
کاروان سرخپوشان پایتخت یکشنبه بیست و سوم دی ماه پس از آخرین تمرین این تیم در تهران، عازم تبریز می شود. پرسپولیس روز یکشنبه ساعت 15:30 بعدازظهر، تهران را به مقصد تبریز ترک می کند.
سرحپوشان بعد از ورود به شهر تبریز در هتل پارس اسکان می یابند و دوشنبه شب پس از دیدار برابر شهرداری، ساعت 21 به تهران باز می گردند.
گفتنی است؛ تیم های پرسپولیس و شهرداری تبریز از هفته بیستم مسابقات لیگ برتر فوتبال، روز دوشنبه ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام تبریز با قضاوت احمد صالحی به مصاف هم می روند.
تمرینات ویژه دنیزلی برای شادابی بازیکنان/ کریمی هواداران را غافلگیر کرد.
مرجع خبری پرسپولیس : تمرین امروز جمعه تیم فوتبال پرسپولیس در حالی برگزار شد که دنیزلی با در نظر گرفتن تمرینات شاداب به نوعی سعی داشت روحیه بازیکنان را بیش از پیش بالا ببرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ برای حضور در تمرین صبح امروز پرسپولیس بازیکنان از ساعت 10 در مجموعه ورزشی درفشیفر حاضر شدند و این تمرین از ساعت 10:30 به صورت رسمی آغاز شد.
در ابتدا دنیزلی دقایقی با بازیکنان صحبت کرد و سپس برنامههای گروهی با تمرینات سرعتی و استقامتی آغاز شد. در این تمرین که با حضور علی پروین برگزار شد، علی کریمی، وحید هاشمیان و محمد نوری به صورت اختصاصی دور زمین دویدند و بعد از 20 دقیقه علی کریمی از جمع آنها جدا شد و روی نیمکت نشست.
مربی دروازه بانهای جدید پرسپولیس تمرینات ویژهای را برای آمادگی بیشتر دروازه بانها در نظر گرفت. این در حالی بود که تیم در یک سمت دیگر برنامههای آماده سازی را انجام میداد ولی این مربی دروازه بانها را به سمت دیگر زمین برده بود.
تمرینات با صحبتهای دنیزلی آغاز شد و پس از کارهای سرعتی استقامتی سرمربی پرسپولیس با در نظر گرفتن تمرینات شاد و جذاب سعی کرد روحیه بازیکنان بیش از این بالاتر ببرد.
در یکی از این تمرینات دنیزلی از بازیکنان میخواست در یک صف روی زمین دراز کشیده و نفر اول شروع به پریدن از روی آنها کند و در انتهای صف دراز بکشد. این کار از یک سمت زمین شروع میشد و تا سمت دیگر به پایان میرسید. بازیکنان حاضر در تمرین در دو گروه مختلف این برنامه جالب را انجام دادند. در ادامه فوتبال در فضای محدود که بازیکنان مجاز نبودند بیش از سه ضرب به توپ بزنند انجام شد که در یکی از این صحنهها مجتبی شیری دچار مصدومیت شد اما این مصدومیت چندان جدی نبود.
در حالی که نیم ساعت به پایان تمرین باقی مانده بود علی کریمی با اجازه کادر فنی ورزشگاه را ترک کرد. وی در بیرون محوطه ورزشگاه با درخواست هواداران از ماشین پیاده شد و به نوعی آنها را سورپرایز کرد هواداران از کاپیتان پرسپولیس در مورد وضعیت مصدومیتش و آیا به اینکه به بازی با شهرداری می رسد سئوال کردند و او هم ابراز امیدواری کرد پرسپولیس با ادامه این روند بتواند همچنان هواداران را شاد کند. کریمی حدود 10 دقیقه در بیرون ورزشگاه با هواداران صحبت کرد و عکس یادگاری گرفت.
در پایان تمرین هم بازیکنان به فوتبال درون تیمی پرداختند که محسن عاشوری هم در ترکیب یکی از تیمها حضور داشت. در نهایت پس از 15 دقیقه این فوتبال درون تیمی به پایان رسید در دقایق پایانی این فوتبال روی یک خطای شدید مهرداد اولادی دچار مصدومیت شد که این مصدومیت زیاد جدی نبود. در پایان تمرین هم علی پروین که در جایگاه خبرنگاران نشسته بود به رختکن تیم پرسپولیس رفت.
وحید هاشمیان دلیل تمرین نکردنش را مصدومیتی که از ناحیه سر در بازی با شاهین برایش پیش آمده بود عنوان کرد. البته امیرحسین فشنگچی هم در این تمرین دچار مصدومیت شد که به خبرنگاران گفت طی روزهای آینده وضعیتش برای بازی کردن مقابل شهرداری مشخص خواهد شد.
perspolisnews.com
مهدوی کیا: کارمان را تازه شروع کردیم/ خرافاتی نیستم اما بازوبند را نمی بندم.
مرجع خبری پرسپولیس : کاپیتان پیشین تیم ملی کشورمان با اشاره به وضعیت خوب و رو به رشد تیم پرسپولیس گفت: کارمان بعد از پیروزی مقابل شاهین تازه شروع شده و باید هواداران از ما حمایت بیشتری کنند.
مهدی مهدویکیا پس از تمرین روز جمعه تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: با تمرینات شادابی که آقای دنیزلی برای تیم در نظر گرفته است برای بازی با شهرداری آماده میشویم تا بتوانیم در این دیدار نتیجه خوبی را کسب کنیم.
وی ادامه داد: پیروزی برابر شاهین با چهار گل شروع خوبی با دنیزلی در آزادی بود اما کارمان تازه شروع شده و هواداران برای موفقیت بیشتر باید از ما حمایت کنند.
کاپیتان پیشین تیم ملی کشورمان اضافه کرد: قطعا با این پیروزی روحیه تیم بهتر خواهد شد و وقتی شرایط روحی بازیکنان بهبود پیدا کند، وضعیتمان بهتر خواهد شد و برای ارائه بازیهای خوب آمادهتر میشویم.
مهدوی کیا در مورد اینکه آیا حاضر است باز هم بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را بر بازو ببندد، خاطر نشان کرد: قبلا گفتهام علاقهای ندارم دیگر بازوبند کاپیتانی را بر بازو ببندم. من آمدهام به پرسپولیس کمک کنم و کاپیتان پرسپولیس علی کریمی است.
وی در مورد اینکه گفته می شود کاپیتانی برایش خوش یمن نیست، تصریح کرد: خرافاتی نیستم اما احساس خوبی نسبت به بستن بازوبند ندارم. امیدوارم دیگران هم احساس من را درک کنند.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در پاسخ به این سئوال که آیا بار دیگر پتالتی خواهد زد، گفت: مربی تیم تصمیم میگیرد چه کسی پنالتی بزند و من هم تابع نظر سرمربی هستم.
کاظمیان: با چند برد متوالی واقعا پرسپولیس می شویم.
مرجع خبری پرسپولیس : جواد كاظميان مي گويد پرسپوليس براي بازگشت به جايگاه واقعياش به دو، سه پيروزي ديگر نياز دارد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين جمعه تيمش اظهار كرد: تمرين خوبي برگزار كرديم. طبيعي است كه بعد از اين كه تيم ميبرد، همه بازيكنان با انگيزه خاصي كار ميكنند و امروز هم تمرين با نشاطي داشتيم.
وي افزود: هنوز هيچ چيز براي پرسپوليس تمام نشده. ما بايد دو، سه برد ديگر هم به دست بياوريم و آن گاه ميتوانيم بگويم كه پرسپوليس واقعا، پرسپوليس شده است.
كاظميان درباره بازي تيمش مقابل شهرداري تبريز در هفته بيستم ليگ هم گفت: بازي خيلي سختي در پيش داريم. شهرداري تيم جوان و با انگيزهاي است كه مربي خوبي مثل مديرروستا هم اين تيم را هدايت ميكند، اما ما دوست داريم روندي كه آغاز كردهايم را در تبريز هم ادامه دهيم و اگر سه امتياز اين بازي را بگيريم، ميتوانيم به پرسپوليسي كه ميخواهيم نزديك شويم.
پروین: وحشت حریفان از پرسپولیس دوباره زنده شد/ بازیکنی در ایران نیست که دلال نداشته باشد.
مرجع خبری پرسپولیس : مدیر راهبری تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه بزرگان در مصاحبههای خود حرمتها را حفظ کنند، در مورد درگیری دوباره دایی و مایلی کهن گفت: بهتر است اگر کسی علیه دیگری مصاحبه میکند طرف مقابل پاسخی ندهد.
علی پروین، مدیر راهبری تیم پرسپولیس روز جمعه بار دیگر به عنوان ناظر تمرینات در ورزشگاه درفشیفر حاضر شد و از جایگاه خبرنگاران عملکرد سرخپوشان را زیر نظر گرفت.
وی در مورد اینکه چه احساسی دارد در کنار خبرنگاران نشسته است، اظهار داشت: من همیشه با خبرنگاران ارتباط خوبی داشتهام. اگر من "علی پروین" مردم شدهام به خاطر این خبرنگاران بوده است. آنها محبت خاصی نسبت به من دارند و غالبا در کنار آنها مینشینم و صحبتهای دوستانهای را با هم انجام میدهیم.
مدیر راهبری تیم پرسپولیس با تاکید بر اینکه همیشه سعی میکند بعد از تمرین و یا بعضی از بازیها به رختکن برود و با بازیکنان صحبت کند، افزود: پرسپولیس مقابل شاهین یک بازی بسیار خوب را انجام داد و من فکر میکنم مردم از عملکرد بچهها کیف کردند.
وی اضافه کرد: به نظر من تیم در این دیدار عملکرد خیلی خوبی داشت و تقریبا همانند پرسپولیس دهه 60 بازی کرد. امیدوارم این بردها ادامه داشته و هر چه بیشتر دل مردم را شاد کنیم.
پروین با ستایش عملکرد پرسپولیسیها اضافه کرد: بازیکنان طوری مقابل شاهین بازی کردند که تیمها وحشتی که از قدیم از پرسپولیس داشتهاند را دوباره پیدا کنند. حریفان دیگر راحت جلوی پرسپولیس بازی نکرده و از رویارویی با آن خواهند ترسید. خدا کند این روند ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه فکر میکنم پرسپولیس در نیم فصل دوم خیلی بهتر از نیم فصل نخست بازی کند در مورد دیدار با شهرداری هم اظهار داشت: این یک بازی سخت است اما امیدوارم پرسپولیس بتواند با پیروزی در این دیدار به روند رو به رشدش ادامه دهد.
سرمربی پیشین پرسپولیس در مورد اتفاقی که بین وی و علیپور در هفته گذشته رخ داد، تصریح کرد: عزیز محمدی و علیپور از رفقای قدیمی من هستند و من برای توضیح برخی مسائل و گپ زدن به ملاقات آنها رفتم. من اصل امضایم را انجام دادم و مشکل خاصی با آنها نداشتم.
وی در مورد اینکه گفته میشود در کنار پرسپولیس هم دلال وجود دارد، افزود: آقای فردوسیپور کار خوبی آغاز کرده اما باید بگویم هیچ بازیکنی در ایران نیست که دلال نداشته باشد اگر پیدا کردید بیایید از من جایزه بگیرید! اما من به باشگاهها توصیه میکنم مواظب کارهای خود باشند و با دلالهای معتبر کار کند تا خیالشان راحتتر باشد.
پروین در مورد درگیری به وجود آمده بین دایی و مایلی کهن تاکید کرد: بهتر است هر کدام از آنها که مصاحبه میکنند طرف مقابل جواب ندهد و در صحبتها هم حرمت یکدیگر را حفظ کنند.
وی با بیان اینکه امیدوار است روزی برسد تمام فوتبالیستها به پیشکسوتان خود احترام بگذارند و دیگر در رسانهها با یکدیگر مجادله نکنند، تصریح کرد: اگر الان حسن حبیبی و حشمت مهاجرانی اینجا بیایند من پا میشوم و به استقبالشان میروم، زیرا آنها مربی من بودهاند و احترامشان واجب است.
پروین در پایان در مورد عملکرد خبرنگاران هم گفت: اگر خبرنگاران انتقاد صحیح انجام دهند همه میپذیرند من، سرپرست، سرمربی و بازیکنان هم انتقاد صحیح را قبول میکنیم اما اگر انتقاد شخصی باشد، غلط است.
زارع: بیشتر از قبل به کمک هواداران نیاز داریم/ شرایط برای بازگشت پرسپولیس فراهم است.
مرجع خبری پرسپولیس : مازيار زارع مي گويد همه چيز آماده است كه پرسپوليس به روزهاي اوج خود باز گردد.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس در باره آخرين شرايط اين تيم اظهار كرد: بازيكنان با روحيه خاصي پس از برد شاهين كار خود را دنبال ميكنند و همه چيز آماده است كه بار ديگر به روزهاي اوج باز گرديم. جمعه هم تمرين خوبي انجام داديم و همه بازيكنان با آمادگي بالايي تمرين كردند.
وي ادامه داد: البته همه چيز بستگي به ديدار بعد مقابل شهرداري تبريز دارد و اگر بتوانيم در آن بازي هم پيروز شويم، همه چيز در هفتههاي آينده خوب رقم مي خورد و هواداران هم با پرسپوليس آشتي خواهند كرد. اميدوارم آنها هم در هفتههاي بعد ما را تنها نگذارند، چرا كه بيشتر از قبل به آنها احتياج داريم.
گزارش تصویری: تمرین روز جمعه پرسپولیس.
مرجع خبری پرسپولیس : تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح جمعه با حضور علی پروین در درفشی فر برگزار شد. گزارش تمرین امروز سرخپوشان در قالب 25 عکس به روایت مرجع خبری:
perspolisnews.com