چرا :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا الان تو فوتبال حکمرانی میکنه و همه ی تیم ها زیر سلطه ی ما هستن !!!
به نظر من شایسته بارسلوناست
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا الان تو فوتبال حکمرانی میکنه و همه ی تیم ها زیر سلطه ی ما هستن !!!
به نظر من شایسته بارسلوناست
یه والپیپر تبلیغاتی خفن :ahaaaaaa: HD
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونی که بین مسی و لمپارد کیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوتبالیست نیست یه دی جی هست به اسم کلوین هریسنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه ی تیما می تونن جلوی رئالو بگیرن کسیم توی این تایپیک حق نداره امیدشو از دست بده وگرنه...chomagh
اون تاج هام از نظر لیاقت داشتن فقط مال بارسان ولی از یه نظر دیگه میشه گفت همه بارسا رو به عنوان یه تیم مردمی می شناسن و رئال یه تیم سلطنتیه این جوری که نمیشه ما از مردم فاصله بگیریم:ehe:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel messiah [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که خیلیم عوض شده ،ژاوی که خود خودشه اصلا مو نمیزنه
اینم چندتا عکس از لئو جونم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقد گوگولی بودهlove:::love:love:::love:
سایت بارسا اعلام کرده که یکی از 3 ورزشگاه { ویسنته کالدرون در مادرید، مستایا در والنسیا و لاکارتوجا در سویا } میزبان بازی فینال جام حذفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویسته کالدرون که نیست آخه اونجام مادریده
دعواشون سر ورزشگاه نبوده سر شهر بودهheee::
برنابئو که با کالدرون فرقی نداره:sigar:
تاج نشان سلطنت هست.بارسا فلسفش پرورش فقرا هست.از جمله لیونل اندرس و خیلی های دیگه.این تاجها مناسب تیمای ثروتمند و پایتخت نشین هست.
فک کنم بازی رو تو مستایا بذارن
شهریار درست میگه من اصلا به این قضیه فکر نکردمنقل قول:
حالا این تاج رو کی گذاشته ؟