پرهام: دليل حضورم در استقلال رفاقت با قلعه نويى نيست
پرهام: دليل حضورم در استقلال رفاقت با قلعه نويى نيست
مهدى پرهام معاون اقتصادى باشگاه استقلال گفت: دليل حضورم در اين باشگاه رفاقت با امير قلعه نويى نيست. وى در خصوص انتخابش به عنوان معاون اقتصادى باشگاه استقلال عنوان كرد: براى كمك به باشگاه استقلال آمده ام. راه كارهايى داريم تا بتوانيم در استقلال كه نام بزرگى هم دارددرآمدزايى داشته باشيم، اميدوارم موارد ما اجرايى شود.او درباره وجود مشكلات مالى در استقلال و اينكه در گذشته صلاحى معاون پيشين اقتصادى باشگاه قول اسپانسر ۹ ميلياردى داده بود اما موفقيتى نداشت، خاطرنشان كرد: بحث اسپانسر نيست. استقلال پتانسيل بالايى دارد و بايد از خود باشگاه درآمدزايى كنيم. آقاى فتح الله زاده تمام اختيارات را به من داده و البته گفته كه كمك هم مى كند. يك نفر نمى تواند كارى كند و بايد با مشورت به نتيجه برسيم. در اين زمينه هواداران هم بايد كمك كنند.معاون اقتصادى باشگاه استقلال در مورد برنامه هاى خود افزود: برنامه هاى خوبى براى باشگاه دارم كه در صورت قرار گرفتن امكانات و اختيارات مى توانم مشكلات را حل كنم و ديگر استقلال با مسائل مالى روبرو نخواهد بود. در صورت شفاف بودن وظايف قطعا به درآمد مى رسيم و هيچ مشكلى وجود نخواهد داشت.پرهام در پاسخ به اين سوال كه صحبت حضور وى در هيأت مديره استقلال وجود داشت، يادآور شد: ديگر نيازى به اين موضوع نيست. من قصد داشتم به استقلال كمك كنم. اين مسأله مى تواند هر جايى باشد. بايد ديد كجا خروجى دارد و بتوانيم نتيجه بگيريم.وى درباره دوستى خود با امير قلعه نويى و اينكه علت پذيرفتن اين سمت به همين دليل بوده، تصريح كرد: اميرقلعه نويى دوست خوب من است اما نمى خواهم وقت خود را بگيرم. با قلعه نويى رفيق هستم اما فقط براى رفاقت با او نيامدم و به خاطر تيم مورد علاقه خود قصد داشتم كمك كنم. اگر وقتى مى گذارم مى خواهم نتيجه بگيرم و دوستى با قلعه نويى هم سرجايش است.پرهام در پاسخ به اين سؤال كه آيا قولى براى رفع مشكلات استقلال مى دهد تصريح كرد: بايد بسترسازى صورت بگيرد. نمى توان با قول اسپانسرهاى ميلياردى مشكلى را برطرف كرد. اين مسائل در كوتاه مدت جواب مى دهد و بايد با ريشه يابى اين مسأله را برطرف كنيم. ورزش يك صنعت است و بايد همه دست به دست هم دهيم تا بتوانيم درآمدزايى كنيم.
برنامه نشست خبرى ۶ مربى ليگ برترى اعلام شد
برنامه نشست خبرى ۶ مربى ليگ برترى اعلام شد
نشست خبرى پيش از مسابقه شش سرمربى تيم هاى ليگ برترى سه شنبه برگزار مى شود. سازمان ليگ برتر برنامه نشست خبرى پيش از مسابقه سرمربيان تيم هاى ليگ برترى را به شرح زير اعلام كرد:
سه شنبه ۷ آذر ساعت ۱۴
نشست خبرى منصور ابراهيم زاده سرمربى نفت تهران و مجتبى تقوى سرمربى سايپا
ساعت ۱۵
نشست خبرى امير قلعه نويى سرمربى استقلال و حسين فركى سرمربى فولاد خوزستان
ساعت ۱۶
نشست خبرى محمد مايلى كهن سرمربى گهر دورود و ابراهيم قاسمپور سرمربى مس كرمان
اين نشست ها در سالن روابط عمومى سازمان ليگ برگزار مى شود. مسابقات هفته شانزدهم ليگ برتر روز چهارشنبه برگزار مى شود.
جمشيديان: از استقلال خواستم با سپاهان مذاكره كند
جمشيديان: از استقلال خواستم با سپاهان مذاكره كند
احمد جمشيديان هافبك تيم فوتبال سپاهان گفت: از استقلال خواستم با سپاهان مذاكره كند نه با خودم.وى درباره بحث حضورش در تيم استقلال از نيم فصل دوم اظهار داشت: نمى دانم چرا اين مباحث مطرح شده است. صحبت هايى براى حضورم در استقلال شده اما چيزى قطعى نشده است.او افزود: من با باشگاه سپاهان تا پايان فصل قرارداد دارم و به همين دليل همه چيز را به خود باشگاه واگذار كردم. حتى به مسئولان استقلال هم گفتم با من مذاكره نكنند و همه چيز را با خود سپاهان در ميان بگذارند.اين هافبك ادامه داد: حتى باشگاه سايپا هم براى جذب من در نيم فصل دوم مصر است اما به آنها هم گفته ام بايد با باشگاه صحبت كنيد. زمانى با تيم ها وارد مذاكره مى شوم كه رايزنى ها براى رضايتنامه ام را كرده باشند.جمشيديان در خصوص اينكه تصميم خود را براى جدايى از سپاهان گرفته است يا خير گفت: همه چيز به تصميم باشگاه بستگى دارد. من صحبت هايم را با آنها انجام دادم و حتى چند وقت قبل هم با خود كرانچار صحبت كردم و رضايت شفاهى او را براى جدايى ام گرفتم.
پیروزی ملوان و استقلال در دیدارهای معوقه فوتبال بانوان
پیروزی ملوان و استقلال در دیدارهای معوقه فوتبال بانوان
خبرگزاری فارس: ملوان و استقلال در دیدارهای معوقه لیگ برتر فوتبال بانوان مقابل حریفانشان به برتری رسیدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال بانوان ملوان بندر انزلی در دیدار هفته یازدهم که به دلیل درخواست پاس همدان به امروز (سهشنبه) موکول شد موفق شد با نتیجه 9 بر 2 به برتری برسد.
در دیدار معوقه هفته دهم نیز تیمهای استقلال و پاس همدان به مصاف هم رفتند که استقلال با دو گل یگانه خلیلی به برتری رسید.
فردا نیز دیدار معوقه سرخپوشان گرگان و شهرداری بم برگزار میشود.
شهرداری بم بدون شکست در صدر جدول ردهبندی قرار دارد
صالحی و قهرمانی برای پرسپولیس و استقلال سوت میزنند
صالحی و قهرمانی برای پرسپولیس و استقلال سوت میزنند
خبرگزاری فارس: صالحی و قهرمانی بازیهای پرسپولیس و استقلال را قضاوت میکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران هفته شانزدهم لیگ برتر به شرح زیر است:
استقلال- فولاد خوزستان ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی تهران
محسن قهرمانی – رسول فروغی – مصطفی فراهانی – محمدحسین اسدی – ناظر: حیدر شکور
رحمتی در فهرست ۱۸ نفره استقلال
رحمتی در فهرست ۱۸ نفره استقلال
عمرانزاده و بیکزاده خط خوردند
خبرگزاری فارس: کیانوش رحمتی پس از مدتها در فهرست ۱۸ نفره آبیپوشان قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال با 19 بازیکن راهی اردوی پیش از دیدار مقابل فولاد خوزستان شد و کیانوش رحمتی که به دلیل آسیب دیدگی مدتها از میادین دور بود، در فهرست 18 نفره این تیم قرار گرفت و مقابل فولاد روی نیمکت مینشیند.
همچنین هاشم بیکزاده و حنیف عمرانزاده به دلیل آسیبدیدگی در فهرست آبیپوشان برای بازی فردا حضور نخواهند داشت.
دیدار تیمهای استقلال و فولاد فردا ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.