منم برد رو البته با یکم تاخیر تبریک میگم ولی خوب بود که علی کریمی تونست بازی کنه من که لذت بردم البته بیشتر دوست داشتم گل بزنن ولی نشد باز همین هم خیلی خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
منم برد رو البته با یکم تاخیر تبریک میگم ولی خوب بود که علی کریمی تونست بازی کنه من که لذت بردم البته بیشتر دوست داشتم گل بزنن ولی نشد باز همین هم خیلی خوبه
منم برد پرسپولیس رو به تمام بروبچ پرسپولیسی تبریک میگم .. (البته با تاخیر):nishkhand:
پرسپولیس خوب بازی کرد ولی نتونست پر گل تر ببره البته برد ارزشمندی رو گرفت ولی من واسه پنالتی ها فکر میکردم پرسپولیس ببازه ولی پنالتی ها رو تقریبا بیش تر بازیکن ها پرسپولیس خوب زدن حالا باید خودشنو برای فینال آماده کنند و بازی سختی مقابل سپاهان دارن ..
اول به همه پر سپولیسیا تبریک میگم اما در مورد بازی اصلا خوب بازی نکردیم .. با انگیزه ای که بازیکنای ما تو جام حذفی داشتن توقع داشتم از همون اول بازی زیبا و هجومی رو ببینم ولی بازی سرد و کسل کننده همراه با اشتباهات زیاد و موقعیتای خیلی کم رو دیدیم .. اولین چیزی که باعث شد بازی سرد باشه ترکیب گل محمدی بود ..فشنگچی جاش اصلا دفاع چپ نیست هم اضافه کاری داره هم قدش کوتاهه دو تا هافبک دفاعی و نبود هیچکدوم از بازیسازامون .. مثل اینکه میخواست نیمه اول مساوی بگیره و نیمه دوم بازی رو ببره که خیلی ریسک بود ..خیلی عجیبه که 70 دقیقه تیم بدون بازیساز بازی کرد و ما هیچ حرکت جدیی رو ندیدیم که موقعیت 70 درصدی گل باشه در عوض داماش چند موقعیت خوب داشت .. ..
ترس گلمحمدی و تجربه کمش رو نشون میداد ، کریمی هم عملا با گذاشتنش تو دفاع راست از بازی خارجش کرده
ماهینی هم خیلی ریپ میزنه و تحت هیچ شرایطی تو کار هوایی بدرد تیم نمیخوره
به امید قهرمانی تو جام حذفی
من هم با نظر دوستمون موافقم . ترکیب ابتدای بازی اصلا درست نبود و در نیمه دوم هم شرح وظایف علی کریمی بیشتر دفاعی بود . با این وجود هر وقت جادوگر پا به توپ شد زمین و زمان به هم ریخت و موقعیت ایجاد کرد :bia baghalam:
از طرف دیگه این فشنگچی از اول بازی رو مخ بود. تقریبا مثل همه بازیهای دیگه ای که تو زمینه . دقیقا گل رو هم رو اشتباه و جا موندن فشنگچی خوردیم . تو کار هجومی هم که فقط توپ لوم یده و اضافه کاریهای بی نتیجه
تو بازی دیروز ممد نوری از همه بهتر بود و با وجود اینکه نیمه دوم به بازی اومد بسیار موثر بازی کرد و گلی هم که زد خیلی زیبا و منحصر به فرد بود . این جور راحت گل زدن رو باید فورواردای دیگه پرسپولیس یاد بگیرن
بنظر میاد یحیی واس بازی با داماش خیلی محتاط رفتار کرد و این مسئله طراوت بازی تیمی مثل پرسپولیس که تماما هجومی بازی می کنه رو می گیره ولی به نتیجه گرفتنش میرزید
البته یادمون نره که زمین بازی چمن مصنوعی بود که افتضاحه . از طرف دیگه هم همه مسئولین استان گیلان و شهر رشت اعم از ورزشی و سیاسی هر کاری تونستند از لحظه ورود پرسپولیس به رشت کرده بودند تا حاشیه درست کنند و پرسپولیس نتیجه نگیره . از کلی آدم فرستادن جلو اتوبوس پرسپولیس واس توهین و مشکل ایجاد کردن در گرفتن هتل گرفته تا توهین و فحاشی هوادارا تو زمین و آخر سر هم به هوادارا حمله کردند و ماشیناشونم ترکوندند. اینم فرهنگ !! تازه موقع تمرین پرسپولیس تو زمین تمرین قبل از بازی هم یه سری آدم دیگه فرستاد ه بودند کنار پرسپولیس تمرین کنه ( در حقیقت واس جاسوسی ) !!!
خلاصه چنین بردهایی در مقابل چنین تیمهایی با چنین طرفدارهایی آی می چسبه :danc::danc: مخصوصا جلو چشم این جور هوادارا تو شهر خودشون .دم تک تک بازیکنای پرسپولیس و کادر فنی و مدیریت تیم درد نکنه . از همه مهمتر علی کریمی و ممد نوری . از اونم مهمتر هدیه ای بود که پرسپولیس به مهدوی کیا داد . قهرمانی تو جام حذفی با حضور کاپیتان کیا خیلی می چسبه
* از همین الان کل دشمنای پرسپولیس تو فوتبال ایران و فدراسیون دارن نقشه می کشند جام رو به سپاهان بدند . هنوز نحوه برگزاری بازی فینال مشخص نشده !!! کجای دنیا دیدید آخه ؟ :eee::eee:
کلا بازیه چرتی بود , تا قبل از گل داماش من اصن حواسم تو تلوزیون نبود از بس که بازی خسته کننده بود .
بعد از گل بازی بهتر شد , گل نوری فوق العاده بود , ضربه ی نهاییش در حد گلزنان تراز اول دنیا بود .
تو ضربات پنالتی بچه ها عالی بودن , همه پنالتیا گل شد که خودش یه رکورده .
ایشالا که سپاهانو میبریمو قهرمان میشیم .
کیسه ها پنالتی زدن رو یاد گرفتین
سلام منم برد رو تبریک می البته هر چند توقعبیشتری داشتم ولی خوب باز خوبه به فینال رسیدیم امیدوارم بتونیم فینال هم ببریم
برد شیرینی بود منم تبریک میگم.
عجب گلی زد ممد نوری دمش گرم.
تبریک عرض می کنم برد پرسپولیس را در مقابل داماش من هم خیلی کیف کردم
بالاخره تاریخ برگزاری بازی فینال جام حذفی اعلام شد : 14 اردیبهشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا 4 روز قبل بازی فینال جام حذفی در تاریخ 14 اردیبهشت برای پرسپولیس تو لیگ برتر بازی گذاشتند با ملوان !!!!!!!!!!!!!!!! تا پرسپولیس حسابی خسته شه و درب و داغون بره جلو سپاهان !!!!!!!!!!!!!!!!!!
عین همون بلا تو جام حذفی با استقلال که برنامه جوری شد که پرسپولیس 14 تا بازیکن بیشتر نداشته باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا چون سپاهان هم 4 روز قبل فینال بازی داره پرسپولیس همباید داشته باشیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونم در حالیکه 2 هفته فوتبال واس پرسپولیس تعطیله تا بازی با ملوان و 4 روز بعدش با سپاهان !!!!!!!!!!!!!
اونم در حالیکه محل برگزاری بازی بین تهران و اصفهان قرعه کشی خواهد شد که نتیجش معلومه !!!!!!!!!!!
ای خدا کدوم قرعه کشی رو تو فدراسیون ما بردیم که این یکی رو ببریم ؟!!!!!!!!!
دقیقا تو همین تاپیک نوشته بودیم که امسال سپاهانیهای تو فدراسیون هر کاری می کنند که پرسپولیس جام نگیره . هر سال هم یه حربه دارند . از حربه مسعود مرادی و محسن ترکی گرفته تا برگزاری تک بازی تو اصفهان که بارها شاهدش بودیم .حالات هم این آخریش
تاج و کاظمی دیگه علنا دارن هر نیرنگی بلد هستند رو می کنند
خدایا به داد پرسپولیس برس از این همه دشمنی و حقارت و بی عدالتی و کثافت کاری تو فوتبال ایران
آمین