-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری ستاره فرانسوی تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان گفت: به تنهایی نمیتوانم رئال مادرید را حذف کنم و این کار نیازمند یک تلاش تیمی است.
فرانک ریبری در آستانه بازی فردا شب خود در دور برگشت مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید اسپانیا اظهار داشت: این مهمترین بازی من از زمان حضورم در بایرن است؛ در حال حاضر در شرایط عالی به سر میبرم، اما به تنهایی نمیتوانم مادرید را حذف کنم، این کار نیازمند یک تلاش تیمی زیاد است.
وی ادامه داد: اگر مانند دور رفت بازی را در اختیار بگیریم میتوانیم به موفقیت بزرگی دست پیدا کنیم.
بازیکن فرانسوی تیم بایرن مونیخ گفت: میدانیم که این کار بسیار دشوار است. مادرید نشان داده است که تیم بزرگی است. بازی آنها مقابل بارسا مرا تحت تأثیر قرار داد.
دو تیم چهارشنبه شب در دور برگشت مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان آسیا در سانتیاگو برنابئو به مصاف هم میروند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هفت بازیکن کلیدی بایرن مونیخ از جمله تمام بازیکنان خط دفاع در صورت دریافت کارت زرد بازی بعدی تیمشان که احتمالا فینال است را از دست میدهند.
طبق قوانین یوفا هر بازیکنی که در طول رقابتهای لیگ قهرمانان سه کارت زرد بگیرد از بازی بعدی تیمش محروم خواهد بود. اکنون که تنها 2 بازی دیگر تا پایان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا باقی مانده است نگاهی می اندازیم به بازیکنانی که در صورت دریافت کارت زرد و صعود به بازی نهایی دیدار تیمشان در فینال را از دست میدهند.
بارسلونا:
کارلس پویول
خاویر ماسکرانو
بایرن مونیخ:
داوید آلابا
هولگر بادشتوبر
ژروم بواتنگ
فیلیپ لام
لوییز گوستاوو
تونی کروس
توماس مولر
چلسی:
اشلی کول
برانیسلاو ایوانویچ
داوید لوییز
رامیرز
رائول میرلس
رئال مادرید:
فابیو کونترائو
سرجیو راموس
ژابی آلونسو
گونزالو هیگایین
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، جیوانی البر مهاجم سال های نه چندان دور بایرن، در نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2001 موفق به گلزنی به رئال مادرید در برنابئو شده است در مورد بازی نیمه نهایی بایرن برابر رئال به مصاحبه با شبکه تی زد پرداخته است.
"رویای فینال هنوز برای بایرن زنده است. بایرن نتیجه خوبی در بازی رفت کسب کرد. دیدار رفت می توانست برای رئال نتیجه بسیار خوبی به ارمغان بیاورد اما بایرنی ها با تلاش امید را برای خود زنده نگاه داشتند."
او ادامه می دهد:" من در برزیل بازی را از طریق تلویزیون تماشا می کردم و پس از گل رئال مانند آن بود که سنگی از آسمان بر قلبم نشست و روی صندلی میخکوب بودم می خواهم فینال را بین بایرن و بارسلونا تماشا کنم، مونیخی ها برای این کار تلاش بسیاری کردند و موفق شدند در نهایت گل پیروزی را به ثمر برسانند. حالا آن ها باید در ورزشگاه بزرگ سنتیاگو برنابئو برای اتمام کار به میدان بروند جایی که شرایط آن را همه فوتبال دوستان می دانند."
البر از خاطره گلزنی خود در نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2001 در برنابئو می گوید:" من با اتمسفر برنابئو آشنا هستم در آنجا انگار همه چیز یخ می زند. ما در نیمه نهایی 2001 توانستیم در این ورزشگاه پیروز شویم و من موفق شدم تنها 10 روز پس از عمل روی زانو در بازی حاضر باشم و گل هم بزنم در حالیکه کسی باور نداشت برای این بازی آماده شوم. پس از گل ما به خوبی توانستیم بازی را مدیریت کنیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ژروم بواتنگ ، مدافع آلمانی بایرن مونیخ در مورد پیروزی تیمش در آلیانس آره نا در دور رفت مقابل رئال گفت که " این نتیجه به ما برای سفر به مادرید اعتماد به نفس می دهد .
او در مصاحبه با بی وین گفته است : "این نتیجه باعث می شود که با اعتماد به نفس به مادرید برویم . بهتر از مساوی است . شایسته پیروزی بودیم . این دو تیم خیلی نیرومند هستند و سابقه بزرگی دارند ، به همین علت بازی تا این حد جذاب است . "
در مورد خطرات رئال گفت :" تمام عناصر تهاجمیشان نظیر رونالدو ، اوزیل ، بنزما و دی ماریا خطرناک هستند اما مهاجمان خطرناکی هم روی نیمکت دارند . "
bayern.blogsky.com
-
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فرانس بکن باوئر، رییس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ، با سخت و دشوار خواندن دیدار برگشت این تیم با رئال مادرید در برنابئو، گفت: مونیخی ها باید برای سربلند بیرون آمدن از جهنم رئال باید دست به دعا شوند.
دیدار برگشت تیم های فوتبال بایرن مونیخ و رئال مادرید در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، امشب در حالی در ورزشگاه اختصاصی سفید پوشان مادریدی (برنابئو) برگزار می شود که مسابقه رفت، هفته گذشته در آلیانس آره نا، با نتیجه شکننده 2 بر 1 به سود یاران یوپ هاینکس به پایان رسید.
بکنباوئر درخصوص این بازی سرنوشت ساز که حریف تیم انگلیسی چلسی درفینال این رقابت ها را مشخص خواهد کرد، گفت: برای پیروزی در این میدان بزرگ کار سختی در پیش داریم و مونیخی ها باید دست به دعا شوند تا از برنابئو سربلند بیرون بیایند.
قیصر فوتبال آلمان در گفت و گو با شبکه ورزشی اسکای، به بازیکنان بایرن مونیخ توصیه کرد که بشدت مواظب تیم حریف باشند زیرا ستارگان رئال در دیدار برگشت و در زمین خودشان در مقابل تماشاگران علاقمند و پرشور خود با انگیزه و اقتدار بیشتری قدم به میدان خواهند گذاشت.
''کارل هاینس رومنیگه'' رئیس هیأت مدیره بایرن مونیخ که بعد از پیروزی خانگی تیمش، ''شانس'' را یکی از مولفه های پیروزی قرمز پوشان دانسته و آرزو کرده بود که این شانس در بنابئو نیز آنها را تنها نگذارد، در مورد دیدار برگشت،گفت: ما به قدرت و توانایی رئال مادرید واقف هستیم، اما ترسی نداریم، حتی اگر در ماردید جهنم انتظار ما را بکشد.
رومنیگه در گفت و گو با خبرگزاری ورزشی آلمان تاکید کرد: بازیکنان بایرن باید بازی دفاعی را فراموش کرده و به فکر گشودن دروازه حریف باشند، زیرا به ثمر رساندن یک گل در خانه حریف حضور ما در فینال را تضمین خواهد کرد.
رومنیگه با اشاره به اینکه فینال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا در روز 19 ماه مه در مونیخ برگزار خواهد شد، گفت: بازیکنان تمام سعی خود را خواهند کرد تا رویای حضور در دیدار نهایی تحقق یابد.
وی افزود: درصوت حضور بایرن مونیخ در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا، این نخستین بار خواهد بود که یکی از تیم های دیدار فینال این رقابت ها، میزبان هم باشد.
براساس آمار،از مجموع 9 دیدار بایرن مونیخ در مقابل رئال مادرید که در زمین حریف برگزار شده،این تیم تنها دو پیروزی کسب کرده و در 6 دیدار بازنده از برنابئو خارج شده است.
در چهار مسابقه ای که شرایط مشابه با دیدار امشب را داشته و بایرن مونیخ توانسته با پیروزی در بازی رفت گام به زمین مسابقه برگشت بگذارد، سه مسابقه منتهی به صعود رئال مادرید شده و بایرن تنها یک بار به دیدار فینال راه یافته است.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یوپ هاینکس، مربی باتجربه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که اگر تیمش بعد از 120 دقیقه مبارزه مقابل رئال به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافته، این اتفاق به شایستگی رخ داده است.
درپایان دیدار دو تیم رئال و بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که با ضربات پنالتی و باخت رئال به اتمام رسید، هاینکس در صحبتهایی به کانال آلمانی ست1 گفت:« فکر می کنم که اگر ما بعد از 120 دقیقه ورق را به سمت خود برگرداندیم، با عدالت به فینال رسیدیم. »
هاینکس با اشاره به اینکه تیمش واکنش خوبی به دو گل دریافتی از سوی رئالی ها داشت گفت:« شیوه واکنش تیمم بعد از نتیجه 0-1 و 0-2 فوق العاده بود.بلافاصله بعد از آنکه بازی 0-1 شد، ما فرصت فوق العاده ای برای به تساوی کشاندن بازی داشتیم و بعد از 0-2 هم ناامید نشدیم و فکر می کنم که در بازه های مختلف زمانی فوتبال فوق العاده ای را ارائه کردیم.»
هاینکس درادامه به این نکته اشاره کرد که بازیکنانش بلوغ لازم را برای درک اهمیت برد 1-2 در دیداررفت داشتند و می دانستند که برای صعود به یک گل نیاز دارند و این کار را انجام دادند:« دستیابی به آنچه ما در برنابئو به آن رسیدیم، اتفاق بزرگی است.»
مربی باتجربه باواریایی ها در ادامه به این نکته اشاره کرد که آماده همراهی با کسانی که دائمااز ژوزه مورینیو انتقاد می کنند نیست و از آقای خاص که بلافاصله بعد از اتمام بازی به رختکن رفت، حمایت کرد.
هاینکس گفت:« من موافق خیلی از صحبتهایی که درمورد مورینیو مطرح می شود، نیستم.من از کسانی که با مورینیو بوده اند، فقط چیزهای خوبی درمورد او شنیده ام و رفتن او به رختکن هم اتفاقی طبیعی است؛ آن هم بعد از بدشانسی و حذف درضربات پنالتی.»
هاینکس درادامه با اشاره به اهمیت حضور افرادی مثل آیتور کارانکا در کنار مورینیو، به تمجید از او پرداخت.زمانی که هاینکس مربی رئال مادرید بود، کارانکا در تیم مادریدی توپ می زد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یک روزنامه چاپ اسپانیا نوشت برگزاری مسابقه برگشت لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو باعث رونق دلالان فروش بلیت در بازار سیاه شده است.
به نقل از مارکا، در شرایطی که چهارشنبه شب (فردا) دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به میزبانی رئال مادرید مقابل بایرن انجام می شود، برخی سودجویان اسپانیایی اقدام به فروش بلیت این مسابقه در ورزشگاه خانگی کهکشانیها کردهاند.
براساس این گزارش در شرایطی که روز دوشنبه(دیروز) عرضه بلیت مسابقه به مبلغ 100 تا 120 یورو آغاز شد و پس از مدت کوتاهی به فروش رسید، در روز سه شنبه (امروز) پس از نایاب شدن بلیتها، به 800 یورو در بازار سیاه افزایش یافت. این گزارش می افزاید مقامات محلی پیش بینی می کنند بلیت های به فروش رسیده فردا (چهارشنبه ) حتی تا هزار یورو (دومیلیون و چهارصد هزار تومان) افزایش یابد.
مصاف رئال و بایرن مقارن ساعت 23:15 فردا شب آغاز خواهد شد. در دیدار رفت بایرن 2 بر یک در آلیانس آرهنا به برتری رسید.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، تاکید کرد که تیمش با اعتماد به نفس کامل در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ، پای به سانتیاگو برنابئو خواهد گذاشت.
در دیدار رفت دو تیم که در آلیانس آره نا برگزار شد، بایرنی ها 2-1 به پیروزی رسیدند اما روز گذشته قهرمانی بوندس لیگا را به دورتموند واگذار کردند با این وجود هاینکس معتقد است پیروزی روز گذشته مقابل وردربرمن، اعتماد به نفس شاگردانش را در آستانه دیدار حساس مقابل رئال افزایش داده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هر سه یا چهار روز بازی کردن کار آسانی نیست؛ به همین دلیل است که من ترکیب تیم را تغییر می دهم. من از شیوه بازی و اراده بازیکنان تیم راضی هستم.
تعویض ها تاثیر مثبتی روی تیم داشت. برمن موقعیت های خوبی داشت اما ما شایسته پیروزی بودیم. این پیروزی ما را از نظر روانی در شرایط خوبی قرار داد.
ما با اعتماد به نفس کامل به مصاف رئال می رویم زیرا همیشه می توانیم در خارج از خانه به گل برسیم. من و شاگردانم به دیدار برگشت مقابل رئال خوش بین هستیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فرانک ریبری و دیوید آلابا به خوبی توانستند در دیدار برابر رئال بال سمت چپ بایرن قدرت مند نگاه دارند و عملکرد خیره کننده آن ها در این بازی توانست حملات گسترده ای را در این سمت برای بایرن تدارک ببیند. ریبری با آلابا نه تنها در زمین مسابقه بلکه در تمرینات و حتی بیرون از فضای تمرینی بسیار صمیمانه برخورد می کند. شوخی ها و صحبت های فرانک توانست این جوان 19 ساله را به خودباوری و باروری برساند.
آلابا اصالتی نیجریه ای و فیلیپینی دارد و به خوبی توانست جای خود در سمت چپ بایرن را تثبیت کند. او پشتیبانی سازنده ای از فرانک ریبری انجام می دهد و به خوبی فضاهای پشت سر فرانک را پوشش داده و در هجوم های ریبری از او حمایت می کند. ریبری درباره دیوید آلابا می گوید:"او پسر واقعا خوبی است."
آلابا بی وقفه در حال رشد است او پس از 5 هفته که به عنوان دفاع چپ بایرن در ترکیب قرار گرفته توانست تمامی حرکات و تکنینک های ریبری را درک کند و به خوبی خود را با شرایط ستاره فرانسوی هماهنگ سازد. ریبری ادامه می دهد:" دیوید تنها 19 سال دارد اما او کیفیت بالایی را بدست آورده و واقعا خوب فوتبال بازی می کند."
آلابا از هاینکس تشکر می کند
آلابا در پاسخ به صحبت های ریبری می گوید:" فرانک همه حرکات خود را به من می گوید، او همیشه تلاش می کند مقدار زیادی از وقت خود در تمرین و حتی خارج از زمین با من سپری کند که این به بازیکن جوانی مانند من بسیار کمک می کند" آلابا جوانترین بازیکن بایرن در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا، دی اف بی پوکال و بوندسلیگا است او از حمایت های یوپ هاینکس قدردانی می کند و می گوید:" آقای هاینکس نقش بسیار مهمی در سبک بازی و پیشرفت من داشت او همواره یک ارتباط بسیار خوب با بازیکنان جوانش برقرار می کند."
بازیکن جوان بایرن در بالاترین سطح فوتبالی دوران حرفه ای خود مقابل ستاره های همچون، اوزیل، بنزما و رونالدو و دی ماریا ایفای نقش کرد او در این مورد می گوید:" من همیشه روی فوتبال خودم تمرکز می کنم و وظیفه ای که به من محول شده را انجام می دهم ولی فکر می کنم واقعا شب خوبی را سپری کردیم."
یوپ هاینکس نیز با ستایش از پیشرفت های دیوید آلابا گفت:" دیوید در دیدار رفت نیمه نهایی تلاش بسیاری داشت در نیمه دوم او اعتماد به نفس بیشتری بدست آورده بود و فضای خوبی برای هجوم داشت و به خوبی نشان داد که وظیفه او تنها حمایت از ریبری و کارهای دفاعی نیست."
bayern.blogsky.com