محروميت يك جلسه اى براى ۲ بازيكن خاطى
محروميت يك جلسه اى براى ۲ بازيكن خاطى
ميداودى ۱۰ ميليون و اميرآبادى ۷ ميليون تومان جريمه شدند
۲ بازيكن تيم فوتبال استقلال كه بعد از ديدار با الريان قطر به سرمربى اين تيم اعتراض كرده بودند امروز صبح در جلسه كميته انضباطى باشگاه شركت كردند. «ميلاد ميداودى» و «مهدى اميرآبادى» بعد از ديدار با الريان به تصميمات پرويز مظلومى معترض بودند و به همين دليل «على فتح الله زاده» آنها را از حضور در تمرينات استقلال محروم كرد. اميرآبادى و ميداودى امروز در جلسه كميته انضباطى كه با حضورفتح الله زاده،مظلومى،پورحيدرى، على نظرى جويبارى و على اميرى برگزار شد شركت كردند. اعضاى كميته انضباطى بعد از شنيدن توضيحات اين ۲بازيكن آراى خود را صادر كردند. بر اين اساس، ميداوى ۱۰ميليون تومان جريمه، يك بازى محروم و توبيخ كتبى شد. اميرآبادى هم به ۷ ميليون تومان جريمه، يك بازى محروميت و توبيخ كتبى و درج در پرونده محكوم شد.
استقلال با يك غايب در آبادان
استقلال با يك غايب در آبادان
اعضاى تيم استقلال با شرايط كاملا متفاوت براى بازى با نفت آبادان آماده مى شوند، اين تيم انگيزه هاى گذشته را ندارد زيرا با از دست رفتن قهرمانى شرايط دچار تغيير شده است اما استقلال براى بازى با نفت با مشكلاتى نيز روبه رو نشده است. مشكلات اين تيم در خط دفاعى ادامه دارد و اين مشكل همچنان ادامه دارد، زيرا آبى ها در بازى با نفت آبادان شرايط مناسبى در خط دفاعى ندارند، اين تيم پژمان منتظرى را در اختيار ندارد و اين مشكل باعث شده است كه آبى ها در كار دفاعى با مشكلاتى روبرو شوند. از طرف مهدى اميرآبادى در طى هفته با استقلال تمرين نكرده است زيرا وى با مربيان اين تيم دچار مشكلاتى است كه احتمال حضور وى را سه تركيب تيم استقلال كاهش مى دهد. شايان ذكر است؛ آبى ها با يك محروم به آبادان مى روند اما اين اتفاق در حالى است كه استقلال بدليل عدم اطمينان و اعتمادپرويزمظلومى به برخى مدافعان اين تيم از جمله مهدى اميرآبادى وجود بشيرزاده شرايط را با تغييراتى روبه رو كرده است اما با اين شرايط كه استقلال عمران زاده را مصدوم و منتظرى را محروم مى بيند، مظلومى ناچار است از بازيكنان نيمكت نشينى در بازى مقابل نفت آبادان استفاده كند، هر چند كه وى از بازيكنان نيمكت نشينى در تمرينات راضى نباشد.
نمي توانم از پيشنهاد استقلال چشم پوشي کنم
نمي توانم از پيشنهاد استقلال چشم پوشي کنم
مهاجم صباي قم گفت: در چند بازي گذشته موقعيت خاصي گيرم نيامده که گلزني کنم چون متاسفانه اواخر فصل تيم ما دارد بي خيالي بازي مي کند.
رضا عنايتي در گفت و گو با پانا اظهار داشت: همه چيز سرجايش است و تمرينات منظم برگزار مي شود. ما بايد با روحيه اي که داريم، مس را در خانه ببريم تا کسب سهميه را قطعي کنيم. تلاش ما اين است که کار به هفته آخر نرسد.
وي افزود: من در چند بازي اخير موقعيت زيادي بدست نياوردم تا گلزني کنم. بالاخره در طول فصل چنين شرايطي طبيعي است با اين حال اواخر فصل تيم ما بي خيالي بازي مي کند. اميدوارم مقابل مس بچه ها شرايط حساس را درک کنند و بتوانيم 3 امتياز اين بازي را که خيلي حساس است، بگيريم. البته کمي سرما خوردم ولي مي توانم بازي کنم.
مهاجم صباي قم تصريح کرد: مس ديگر استرس افتادن ندارد ولي اين باعث نمي شود که انگيزه نداشته باشند. آنها شرايط خوبي پيدا کردند. ما 2 بار در ليگ و حذفي با آنها بازي کرديم. تيم تازه متحول شده اي هستند و بالاوپائين آنها مشخص نيست چون يک روز خوب هستند و يک بازي بد. ما بايد 3 امتياز را بگيريم. با شناختي که از قاسمپور دارم اجازه نمي دهد تيمش بي انگيزه بازي کند.
عنايتي گفت: هنوز در مورد آينده ام تصميمي نگرفتم. نياز به استراحت کوتاهي دارم تا با خيال راحت، درست تصميم بگيرم. 4، 5 پيشنهاد از تيم هاي ليگ دارم و روي امارات هم برنامه ريزي کردم. البته دوست دارم در ايران بمانم.
وي در خصوص پيشنهاد استقلال افزود: صحبت جدي نشده و فقط همان صحبت هاي نيم فصل بوده. شرايط و پيشنهاد استقلال ويژه است. البته اين که چه کسي مربي باشد براي من مهم است ولي نمي توان از تماشاگران و تيم بزرگ استقلال صرف نظر کرد و به راحتي از پيشنهاد استقلال چشم پوشاند. من دوست دارم به استقلال برگردم مگر اين که مربي مرا نخواهد. البته قرار هم نيست همه مربيان از من خوششان بيايد.
استقلاليها حاشيه سازي نکنند
استقلاليها حاشيه سازي نکنند
رئيس کميته انضباطي باشگاه استقلال گفت: ندامت اميرآبادي و ميداودي در کيفيت حکم صادره تاثير داشت.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، علياکبر محمدزاده، رئيس کميته انضباطي باشگاه استقلال در خصوص آراي اعلام شده در مورد امير آبادي و ميداودي گفت: با توجه به مسائل حاشيهاي که اتفاق افتاده بود و بنا به دستور مديرعامل باشگاه، کميته انضباطي تشکيل جلسه داد تا براي جلوگيري از تکرار چنين اتفاقاتي، تصميمگيري و برخورد شود. همانطور که اعلام شد، اين دو از همراهي استقلال در يک بازي محروم هستند و جرايم نقدي نيز براي آنها در نظر گرفته شد.
وي تصريح کرد: ابراز ندامت اين دو بازيکن در کيفيت حکم ما تأثير داشت، اما از همينجا به همه دوستان اعلام ميکنيم از مسائل حاشيهاي و انجام مصاحبه بدون مجوز در برخي مواقع خاص که ناشي از تأثر بسيار صورت ميگيرد، خودداري کنند، در غير اين صورت چارهاي جز تشکيل کميته انضباطي نداريم. به دوستانمان در تيم استقلال پيشنهاد و توصيه ميکنيم که کميته انضباطي همه تحرکات و رفتار و صحبتهاي آنها را رصد ميکند و به همين دليل بستر حاشيهاي را براي تيم فراهم نکنند.
کميته انضباطي باشگاه استقلال دو بازيکن اين تيم را يک جلسه از همراهي تيم محروم و ميداودي و اميرآبادي را به ترتيب 10 و 7 ميليون تومان جريمه نقدي کرد.